❤️Valentine's Day 2017: 😂Χιουμοροκατάσταση με την Μαρία #6 😍 Οι 50 αποχρώσεις (λέμε τώρα) του Valentine's Day😍

Αγάπη / Love


  Έφτασε και η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και έχω να δηλώσω ευθαρσώς πως πρώτη φορά στη ζωή μου, στα 33 μου χρόνια, πριν φτάσει η ημέρα, τον διασκεδάζω όσο δε λέγεται, σε σημείο να χαμογελάω μέχρι τα αυτιά. Για να μην σας πω ότι πρώτη φορά τον γιόρτασα. Απλά προέκυψε... και πιο νωρίς... και πριν φτάσει η μέρα. Γιατί ως γνωστόν είμεθα και ανάποδος άνθρωπος, τι να κάνουμε; Όχι ότι την σνομπάρω πολύ, ίσα-ίσα μωρέ και κυρίως λόγω για την φρενίτιδα του κόσμου και την υπερβολική τρέλα που επικρατεί από 'δω εμείς οι δεσμευμένοι κι από 'κει τα μπακούρια και στο ανόητο ερώτημα "Εσύ γιορτάζεις ή όχι;".  

Οι 50 αποχρώσεις (λέμε τώρα) του Valentine's Day
  Επειδή λοιπόν αυτές τις ημέρες το τι έχω ακούσει, το τι έχω δει και το πόσο έχω σκάσει από τα γέλια με αφορμή την επερχόμενη γιορτή, δε γίνεται είπα φέτος η καθιερωμένη ανάρτηση θα είναι με ολίγον χιουμοριστική διάθεση. Απλά, θα σας παρουσιάσω μερικές αποχρώσεις (μιας και αυτές τις ημέρες παίζεται στους κινηματογράφους το 2ο μέρος "Οι 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του Γκρι" που είδα χθες και θα σας μιλήσω εντός της εβδομάδος!) σχετικά με την εν λόγω γιορτή αλλά από τη δική μου πλευρά.  Δεν ξέρω πως θα μου βγει απλώς αυθόρμητα και με την -ωραία- τρέλα που διαθέτω και φυσικά... χωρίς καμία παρεξήγηση, ναι; 
Valentine's Day

   Αν είσαστε από αυτούς/αυτές που θέλετε να συνδυάσετε την ημέρα αυτή ίσως με ένα δείπνο, ποτάκι, στην συνέχεια βλέποντας την νέα ταινία "50 αποχρώσεις", έτσι για να πάρετε μια γεύση, μια ιδέα για μια διαφορετική ερωτική βραδιά που θα ακολουθήσει, έχω να σας πω πως καλού-κακού κάντε καμιά πρόβα λίγες ημέρες πριν. Γιατί βρε παιδιά sorry αλλά άλλο η φαντασία και άλλο η πραγματικότητα. Μην περιμένετε τις "50 αποχρώσεις" ή το "pornhub" για να "φτιάξετε κατάσταση" αντιγράφοντας τις ερωτικές σκηνές. (έχω την εντύπωση και δεν νομίζω πως κάνω λάθος, πως εμείς (οι περισσότεροι) οι Έλληνες το παίζουμε "προχωρημένοι" σε κάτι τέτοια αλλά τελικά στην πράξη φαίνεται η αλήθεια) Αυτές τις "σκοτεινές διαθέσεις" ή τις έχεις ή δεν τις έχεις. Άσε που στο cinema κάνουν διακοπές/διαλείμματα για να βγει κάθε σκηνή. Στην πραγματικότητα, φαντάζεστε να κάνετε διακοπές ή το 'πάμε πάλι από την αρχή' μέχρι να σας πετύχει; Ε, πως να το κάνουμε ξενέρα και άστο για αύριο μωρέ! Αλλά αν πάλι καίγεστε να δοκιμάσετε, να είσαστε προετοιμασμένοι ή να απογοητευτείτε ή να πέσετε στα πατώματα από τα γέλια και την αμηχανία ή άντε αν είσαστε τυχεροί να σας πετύχει καμία σκηνή. Αλλά καλού κακού Εγώ σας λέω κάντε καμιά προβίτσα.😎

Όποιος ερωτεύεται..
 
  
Αν είσαστε από αυτούς/αυτές που θέλετε μια τέτοια μέρα να γιορτάσετε τον έρωτα σας λίγο διαφορετικά, έξω από τα συνηθισμένα, εμπλουτίζοντας το ερωτικό σου ρεπερτόριο με αφορμή την ημέρα, πηγαίνετε μόνος/μόνη ή παρέα με το ταίρι σας σε κανένα sex shop, ρίξτε μια ματιά στα sex toys και βοηθήματα και κάντε την απόλαυση παιχνίδι. Βεβαίως, εξυπακούεται ότι και οι δυο πλευρές επιθυμούν το ίδιο και φυσικά δεν χωράει καμία ντροπή. Γιατί αν ο ένας έχει πάρει την απόφαση... τον βλέπω τον χωρισμό να έρχεται!
 

Ενοικιάζομαι του Αγίου Βαλεντίνου


     Από την άλλην, αν δεν γουστάρετε τα sex shop και δεν θέλετε τα 'the real hard' πράγματα, έχετε και την επιλογή των Jumbo. Δηλαδή, κάντε μια βόλτα από κάποιο κατάστημα Jumbo, κοιτάτε τα οικονομικά και πολλές φορές αστεία love toys, όπως μάσκες αλά 50 αποχρώσεις, τα μαύρα-κόκκινα τα πρόστυχα τα εσώρουχα σου, τις χειροπέδες, τα μαστίγια, τις ροζ-μωβ-θαλασσί περούκες (σημ.: έχω ένα παράπονο από τα Jumbo. Μα να θέλω να δοκιμάσω μια φούξια, καρέ αλά Ραφαέλα Καρά να δω αν μου πηγαίνει βρε αδελφέ, μην την αγοράσω τσάμπα και δεν έχουν ένα δείγμα πέρα από τις συσκευασίες. Γιατί;;;) τα αρκουδάκια μικρά, μεγάλα, τεραστίων διαστάσεων (Αχ, θέλω έναν μεγάλο!), καρδιές σε μαξιλάρια, σεντόνια, κάρτες, τσάντες, ακόμα και ψεύτικα τριαντάφυλλα κ.α. πολλά
 
Λεφτά του Αγίου Βαλεντίνου

 
  Αν είσαστε σε σχέση σίγουρα με κάποιον τρόπο θα την γιορτάσετε αυτή την ημέρα και νύχτα. Τώρα "μια από τα ίδια", "λίγο διαφορετικά" σημασία έχει ότι σίγουρα κάτι θα κάνετε. Αν είσαστε από αυτές που περιμένετε την μεγάλη έκπληξη... εντάξει κρατήστε μια πισινή. Δεν το έχουν όλοι οι άντρες να ετοιμάζουν και πόσο μάλλον να πετυχαίνουν μια έκπληξη. Αν πάλι είσαστε από αυτές που αρκούνται στα πιο απλά... εντάξει θα απολαύσετε τα αυθόρμητα που θα σας βγουν στην πορεία. Συνήθως, για να μην πω σχεδόν πάντα, τα απρογραμμάτιστα είναι και οι μεγαλύτερες εκπλήξεις και φυσικά τα καλύτερα. Εγγυημένα σας το λέω!
  
Μπακούρι του Αγίου Βαλεντίνου

   Αν πάλι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σας βρίσκει μόνη/μόνος/μπακούρι που λένε καμιά στεναχώρια, καμία κλάψα, κανένα πρόβλημα βρε αδελφέ. Υπάρχει λύση και για τους μοναχικούς ερωτευμένους εκεί έξω. Πάρτε τους Φίλους σας, την παρέα σας και βγείτε έξω. Φάτε, πιείτε, διασκεδάστε, γιορτάστε όπως, όπου θέλετε και με όποιους θέλετε χωρίς κανέναν περιορισμό. Αν τώρα οι Φίλοι σας έχουν ταίρια και έχουν κανονίσει έξοδο με το ταίρι τους και εσείς μείνετε μόνοι σας πάλι κανένα πρόβλημα βρε παιδιά. Πάρτε τον εαυτό σας, πηγαίνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, αγοράστε λουλούδια, γλυκά, κρασάκι, κανένα δωράκι, γράψτε καμιά καρτούλα αγάπης και προσφέρετε τα στον εαυτό σας. Κι αν σας ρωτήσει η πωλήτρια "Να σας το τυλίξω δωράκι", πείτε την "Αν και είναι για τον εαυτό μου, ναι τυλίξτε το δωράκι!" Γιατί μην ξεχνάτε γιορτάζουν οι ερωτευμένοι σε όλο τον κόσμο, όχι συγκεκριμένα οι δεσμευμένοι, αρραβωνιασμένοι, παντρεμένοι, παράνομοι και όσοι είναι επίσημα ή ανεπίσημα με κάποιο ταίρι. Γιορτάζουν όσοι νιώθουν ερωτευμένοι με τα πάντα της ζωής. Τα έχω πει, μην τα ξανά λέω! Και που ξέρετε, μπορεί μέσα στην μοναχικότητα της ημέρας, να γνωρίσετε κάποιον/κάποια που είναι στην ίδια φάση με σας και να φτιάξετε μια συντροφοκατάσταση.  


Πότε είναι του Αγίου Βαλεντίνου
  Αν πάλι, είσαι από αυτούς/αυτές που θα ήθελες μια τέτοια μέρα να είχες ταίρι και έχεις πέσει σε θλίψη και παράπονο που δεν έχεις ταίρι, σου λέω πάρτο χαλαρά και πέρνα καλά με την πάρτη σου. Αν μείνεις μέσα καλύτερα να μην δεις καμιά ρομαντική ταινία, γιατί σίγουρα θα γίνεις χειρότερα. Καλύτερα προτίμησε να δεις την πιο μαύρη κωμωδία που μπορείς να βρεις και γέλα μέχρι δακρύων. Θα σου πρότεινα την ταινία "50 αποχρώσεις του Μαύρου". Θα σου την πρότεινα μόνο και μόνο για να πας κόντρα στις κανονικές "50 αποχρώσεις", όχι για κανέναν άλλον λόγο. Γιατί μεταξύ μας, η εν λόγω μαύρη κωμωδία σου λέω Εγώ που την έχω δει, είναι προς αποφυγήν για οποιαδήποτε ώρα και μέρα, πέρα από μια τέτοια ημέρα που είσαι μόνος/μόνη. Ναι, ναι, είναι τόσο χάλια που με το ζόρι  ΔΕΝ βλέπεται. Αλλά σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να τη δεις... μετά να μην την ξαναδείς!!!😳
   
 
Άγιος Βαλεντίνος V Τσικνοπέμπτη

  Αν πάλι από χθες από παντού σε έχουν "πυροβολήσει" με την σημερινή γιορτή των ερωτευμένων και έχεις ήδη ξενερώσει, don't worry my Dear! Δες την φάση σε στυλ #χιουμοροκατάσταση. Γέλα μέχρι να σκάσεις από όσα ακούσεις και δεις. Σε όσους σε ρωτήσουν "Εσύ γιορτάζεις;" δώσε μια αποστομωτική απάντηση. Ευκαιρία να φας ό,τι σοκολάτα υπάρχει χωρίς ενοχές για τα κιλά που θα πάρεις. Προετοιμάσου για μεθαύριο που είναι Τσικνοπέμπτη, πηγαίνοντας στον χασάπη να σου φυλάξει τα καλύτερα και νοστιμότερα αμελέτητα. Τέλος, με αφορμή αυτή την ημέρα, αν νιώθεις και σου βγει, πες ό,τι αισθάνεσαι, ακόμα και ελαφριά χαζομάρα να είναι, εσύ κάντο. Θα έχεις το ακαταλόγιστο... καταλαβαίνεις, λόγω της ημέραςςςςςς!!


Good luck Love / Καλή τύχη Αγάπη




  Μαρία / Maria
 
 
📍📂Αρχειοθήκη: ❤️Valentine's Day (All Posts)





✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
 


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2017*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

4 σχόλια :

  1. Χχχαχα...πολύ καλές οι σκέψεις σου και εύστοχες Μαράκι!!! Καλά όλες οι φωτό είναι απίθανες, γέλασα πολύ!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα αφού γέλασες με τις σκέψεις μου αυτές Εύη μου, εντάξει... κατάφερα αυτό που ήθελα με αυτήν την ανάρτηση μια τέτοια μέρα!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  2. Βρε Μαρία είσαι φοβερή!!! Με έκανες και γέλασα! Χωρίς πλάκα, ας προσπαθούμε να είμαστε "ερωτευμένοι" με τη ζωή μας, τις δραστηριότητες μας, τον εαυτό μας, την οικογένεια μας... Υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι για να βάλουμε λίγη "χρυσόσκονη" στη ζωή μας!
    Υ/Γ: τον μαξιλαρογκόμενο που τον πουλάνε ξέρουμε;
    😘😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε, κοριτσάρα μου, Εγώ χρόνια τώρα τα λέω... να με ακούτε, να με ακούτε.... χαχαχαχα!!!
      Όσο για τον μαξιλαρογκόμενο δυστυχώς δεν ξέρω που τον πουλάνε... μάλλον πέρα μαριά στην Κίνα μήπως; Γιατί κάτι τέτοια "ωραία" οι τύποι εκεί τα σκαρφίζονται. Αν μάθω κάτι θα σε ενημερώσω. Δεν είναι κακός ένας μαξιλαρογκόμενος... τις κρύες νύχτες. Αχαχαχα!
      Τα φιλιά μου κούκλα μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes