🍶 30 Day Water Challenge #7 (Σεπτέμβριος 2018)

🍶 30 Day Water Challenge #7 (Σεπτέμβριος 2018)



  Τον περασμένο μήνα Σεπτέμβριο μπορώ να πω πως ούτε με το νερό τα πήγα καλά. Συγκριτικά με τον Αύγουστο που όπως είδατε στο σχετικό post τα είχα πάει πάρα πολύ καλά, τον Σεπτέμβρη θα δείτε παρακάτω πως τα πήγα λιγότερο καλά, πάντα με σύγκριση τον προηγούμενο μήνα. Εντάξει, θα μπορούσα και χειρότερα αλλά το νόημα αυτής της πρόκλησης, αυτού του project και γενικά όλη αυτή την προσπάθεια που κάνω με το να πίνω περισσότερο νερό και γενικά να πίνω νερό, είναι να πηγαίνω κάθε μήνα λίγο παραπάνω καλύτερα. Αλλά, από την άλλην ok μην είμαι και τόσο αυστηρή, λέω στον εαυτό μου. Ε, φτάνει ρε Μαράκι!
 
  Τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία των σημειώσεων μου, κατάφερα και έφτασα να πιω από 5 μέχρι 8+ ποτήρια νερό.
 

  📌Συνοπτικά θα σας πω πως ήπια στις 30 ημέρες του Σεπτεμβρίου συνολικά 190 ποτήρια νερό, έναντι 243 ποτήρια που ήπια τον Αύγουστο και τον Ιούλιο ήπια 221 ποτήρια νερό. Δηλαδή, ήπια 🍶53 λιγότερα ποτήρια νερό τον Σεπτέμβριο. 
 

 
  Πάντως για να σας πω και κάτι ακόμη. Το πρώτο στα αριστερά εκτυπώσιμο που σας είχα πει στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση ότι θα χρησιμοποιήσω έτσι για αλλαγή και από ότι μου σχολιάσατε σας άρεσε, εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου. Ωραίο, χρωματιστό αλλά τα ποτηράκια δεν πολύ μου άρεσαν ούτε με βόλεψαν να τα ζωγραφίζω με χαρά. Πιέστηκα και ζορίστηκα κάπως. Οπότε επιστρέφω στο προηγούμενο που και μου αρέσει αλλά και με βολεύει απόλυτα.


  
  Μάλιστα η Mia σε σχόλιο της μου έδωσε ιδέα να χρωματίζω τα ποτήρια. Ε, είπα ας το κάνω κι Εγώ! Για αρχή αποφάσισα την κάθε μέρα να ζωγραφίζω τα ποτήρια επιλέγοντας 3 διαφορετικά χρώματα, κόκκινο, πράσινο και γαλάζιο. Και μπορώ να πω πως μου αρέσει η όλη φάση και το απολαμβάνω να βλέπω λίγο χρώμα στη ζωή μας βρε παιδιά.🤡
 
  

 Τώρα να δω πως θα τα πάω με το νερό τον Οκτώβριο. Αν και το Χειμώνα δε το αποζητώ σχεδόν καθόλου, θα προσπαθήσω να πίνω τουλάχιστον 1 μεγάλο μπουκάλι. Το καλό είναι ότι όταν ξυπνάω το πρωί, πριν φάω κάτι ή πιω καφέ, πάντα πίνω ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λίγες σταγόνες νερό, ένα κουταλάκι μέλι (αν έχω) και λίγη κανέλα και επίσης, σίγουρα δεν το ξεχνάω ποτέ, πριν πάω στο κρεβάτι για ύπνο πίνω ένα γεμάτο ποτήρι νερό. Ίδωμεν! 
 
 



Διαβάστε επίσης:
___________________
 
► Διαβάστε τι ακριβώς είναι το project/πρόκληση "🍶30 Day Water Challenge"
🍶 30 Day Water Challenge - Οι12 μήνες του 2017 σε ένα post
🍶 30 Day Water Challenge - Όλατα post του 2017
🍶 30 Day Water Challenge - Ταπροηγούμενα post του 2018 
► Κλικ ΕΔΩ & ΕΔΩ για να κατεβάσεις τα δυο εκτυπώσιμα του 🍶 30 Day Water Challenge



 


*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Μαρία, είναι λογικό να μείωσες την ποσότητα του νερού. Λιγότερη ζέστη, λιγότερη ανάγκη για νερό. Όσο και να το πιέσεις δεν μπορεί με το ζόρι. Σε όλους μας συμβαίνει.
    Σου εύχομαι καλό ...υδάτινο Οκτώβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα Μαρια μου αγαπημενη
    δεν θα μπορουσα ποτε να μετραω τα ποτηρια νερο που πινω αλλα μου αρεσε και η ιδεα του χρωματισμου απο τη Μια μας
    γενικα, να πινεις και χυμους να μην αφυδατωνεσαι

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes