🍶 30 Day Water Challenge #8 (Οκτώβριος 2018)

🍶 30 Day Water Challenge #8 (Οκτώβριος 2018)


   Μπορεί τον προηγούμενο μήνα Οκτώβριο ο καιρός να μην θύμιζε σε τίποτα Φθινόπωρο προς Χειμώνα και να είχε ζέστες, δεν μπορώ όμως να πω πως ήπια αρκετό νερό. Δεν πίνω κρύο νερό διότι προσέχω να μην με πιάσουν τα λαιμά μου, που έχω ένα ψιλοθεματάκι. Θα ομολογήσω όμως πως το τελευταίο 1 μήνα δεν ήπια πολλά αναψυκτικά και δε coca-cola που σας έχω πει σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι (κακώς αλλά ναι) τρελαίνομαι να πίνω. Επίσης, στο σπίτι πολύ σπάνια φτιάχνω καφέ να πιω, σίγουρα όμως αν βγω έξω θα πιω που τον απολαμβάνω απόλυτα. Αλλά, έχω ξεκινήσει ξανά να πίνω καθημερινά 2 με 3 φλιτζάνια πράσινο τσάι με μέλι ή κάποιες φορές με ένα στικ στέβια. Αγαπώ το πράσινο τσάι και υπάρχει στις καθημερινές συνήθειες μου.

 
    Συγκριτικά με τον Σεπτέμβριο όπως σας έδειξα  στο σχετικό post τον Οκτώβριο είχα ας το πω κατηφόρα, δηλαδή πολύ λιγότερα ποτήρια νερό.
    Τον Οκτώβριο λοιπόν, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία των σημειώσεων μου, κατάφερα και έφτασα να πιω από 3 μέχρι 8 ποτήρια νερό.

🍶 30 Day Water Challenge #8 (Οκτώβριος 2018)
 
   📌Συνοπτικά θα σας πω πως ήπια στις 31 ημέρες του Οκτωβρίου συνολικά 135 ποτήρια νερό, έναντι 190 ποτήρια που ήπια τον Σεπτέμβριο. Δηλαδή, ήπια 🍶55 λιγότερα ποτήρια νερό τον Οκτώβριο. Θα έλεγα πως είναι μεγάλη η διαφορά. Και πρέπει τουλάχιστον να είναι μικρή η διαφορά για να πω ότι ok μια χαρά τα καταφέρνω με το νερό. Αλλά εντάξει δεν θα είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, γιατί τουλάχιστον πίνω λίγο νερό από το καθόλου που πιστέψτε με, άνετα μπορεί ας το πω να ...ξεχαστώ.

🍶 30 Day Water Challenge #8 (Οκτώβριος - Νοέμβριος 2018)

    Όπως βλέπετε επέστρεψα στο αρχικό εκτυπώσιμο, που μου αρέσει αλλά και με βολεύει περισσότερο. Και φυσικά συνεχίζω να ζωγραφίζω τα ποτηράκια μου με διαφορετικά χρώματα. Για τον μήνα Νοέμβριο επέλεξα το μωβ, καφέ και πράσινο. Και να σας πω και κάτι; πολύ περισσότερο μου αρέσουν αυτές οι αποχρώσεις από τις φωτεινές. Άντε να δω πως θα τα πάω τον Νοέμβριο...







Διαβάστε επίσης:
___________________

► Διαβάστε τι ακριβώς είναι το project/πρόκληση "🍶30 Day Water Challenge"
► 🍶 30 Day Water Challenge - Οι 12 μήνες του 2017 σε ένα post
► 🍶 30 Day Water Challenge - Όλα τα post του 2017
► 🍶 30 Day Water Challenge - Τα προηγούμενα post του 2018
► Για να κατεβάσεις τα δυο εκτυπώσιμα του 🍶 30 Day Water Challenge Απλό & Έγχρωμο





*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

12 σχόλια :

  1. Κι εγώ το ελάττωσα το νερό σε σχέση με το καλοκαίρι και προσπαθώ να πίνω, αλλά έλα που δε μπορώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατάσα, εμένα πάντως εδώ και δυο χρόνια με βοηθάει αυτό με τις σημειώσεις των νερό και πίνω νερό από εκεί που δνε έπινα καθόλου για μέρες.

      Διαγραφή
  2. Ήπιαμε νεράκι Μαρία ;
    Μπράβο κορίτσι μου. Και εύχομαι καλόπιοτο το νεράκι σου για τον Νοέμβρη καλή μου φίλη.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία μου, γενικά δεν πίνω αναψυκτικά, αγαπώ όμως το τσάι και τους χυμούς. Με το νερό δεν έχω την καλύτερη σχέση αλλά οι αναρτήσεις σου με παρακινούν και κάπως τα καταφέρνω. Νομίζω σύντομα θα αρχίσω κι εγώ να μετρώ τα ποτήρια νερό που πίνω και ευελπιστώ με αυτόν τον τρόπο να τα αυξήσω. Συνέχισε την καλή προσπάθεια, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζω οτι εχει να κανει με τον χειμωνα το γεγονος οτι δεν πινουμε πολυ νερο.. Προσπαθησα να παρω και γω το εκτυπωσιμο αλλα ετσι πως ζωγραφιζω δεν φαινονταν καθολου οτι ηταν ποτηρακια χαχαχαχαχα οποτε εκανα ενα water tank και γεμιζω κουτακια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εγω το τσαι το εχω συνδεδεμενο με τις ιωσεις οποτε πινω που και που... Αντε βουρ να πιουμε ακομη ενα ποτηρι νερο. Σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αγαπώ το τσάι ειδικά το Πρασινο και του βουνού.
      Γι αυτό και πίνω καθημερινά από αυτά. Και νερό όσο μπορώ εννοείται.

      Διαγραφή
  5. Εμένα με σώζει το ότι κάνω αρκετή γυμναστική... Δεν το μετράω σε ποτήρια αλλά σε λίτρα και δεν έχω μεγάλη απόκλιση από το καλοκαίρι...
    Θυμάμαι όμως πως όπως κι εγώ είχες σοβαρό θεματάκι με το νερό, οπότε έστω κι έτσι κάτι κάνεις! Μην εγκαταλείψεις! Το 'χεις!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Μαράκι μου!
    (Οι προχθεσινές σου φωτογραφίες στο instagram... wow! Σαν από book επίδειξης ρούχων!)
    Love you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το λίτρο ρε συ δεν μου βγαίνει.
      Όλο το Καλοκαίρι είχα καθημερινά ένα μπουκάλι μεγάλο και ποτέ δεν το άδειαζα ούτε στην μέση δεν έφτανα. Ενώ με τα ποτήρια κάνω δουλειά, μου βγαίνει η προσπάθεια.
      Δεν εγκαταλείπω γιατί με έχει βοηθήσει. Από το καθόλου νερό μέχρι πριν 2 χρόνια, τώρα πίνω μερικά ποτήρια. Εεεε, όντως κάτι κάνω!

      Διαγραφή
  6. Εγώ να δεις Μαράκι μου, τι προσπάθεια κάνω για να πίνω νερό! Μάλιστα έχω μια φίλη, που όπου πάμε, ακόμα και στο τηλέφωνο όταν μιλάμε, μου λέει πάντα: "Πιες νερό"! Με άλλα λόγια με ποτίζει σα γλάστρα κάθε τόσο...
    Μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια, στην ανάγκη πες σε μια φίλη σου να κάνει ό,τι κάνει η δική μου. Πιστεψέ με, αποδίδει!!
    Φιλιά πολλά πολλά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου,
      δεν εγκαταλείπω με τίποτα την προσπάθεια γιατί με βοηθάει και έχω συνηθήσει κιόλας αυτή την διαδικασία με αυτό τον τρόπο που το κάνω.
      Η Φίλη μου πάντα όποτε καθόμαστε για καφέ ή φαγητό μου λέει "πιες νερό, γιατί δεν ήπιες; Ααα δεν κάνεις καλά..." και πίνω 1-2 ποτηράκια αμέσως.
      Να πίνεις κι εσύ γιατί πέρα από όλα το νερό μόνο καλό κάνει.

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes