🎄My Christmas Wish List 2019!

Christmas Wish List! by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
  
  Η παρούσα ανάρτηση βασίζεται σε Χριστουγεννιάτικη ιδέα της Χρύσας από το blog Ψυχής Κατάθεση, με τον τίτλο Christmas Wish List! Η ιδέα είναι να γράψουμε τη δική μας προσωπική λίστα 5 ευχών για την νέα χρονιά που σε 2 εβδομάδες θα υποδεχτούμε. Με την σειρά της η Χρύσα θα φτιάξει ένα βιντεάκι που θα συνθέτει όλες τις λίστες με ευχές προσφέροντας, όπως λέει η ίδια, μια νότα αισιοδοξίας σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη με την ελπίδα να χρωματίσει τις ψυχές όσων περισσότερων ανθρώπων γίνεται.



   Επέλεξα η συγκεκριμένη λίστα να μην είναι μια προσωπική λίστα ευχών με όλα όσα θα ήθελα για εμένα προσωπικά να συμβούν την νέα χρονιά. Μια τέτοια λίστα θα διαβάσετε σε μια άλλη ανάρτηση όπου θα μοιραστώ μαζί σας όλα όσα επιθυμώ να κάνω την νέα χρονιά και έχω σκοπό να τα σβήνω ένα-ένα μέσα στο 2019.

   Η παρακάτω λίστα των 5 ευχών θα είναι καθαρά μια λίστα που έχει να κάνει περισσότερο με τα όσα εύχομαι πάνω-κάτω σε γενικό σύνολο.


Εύχομαι οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά αλλά τους χωρίζει μια οποιαδήποτε απόσταση να βρίσκουν την θέληση, το αμοιβαίο "θέλω" αλλά και τον οποιονδήποτε τρόπο ώστε το ανέφικτο πάντοτε να το κάνουν εφικτό και την απόσταση να την κάνουν δυνατό δέσιμο για μια μελλοντική ευτυχία.
Εύχομαι ο καθένας μας σε περιπτώσεις δύσκολων συνθηκών να βρίσκει τη δύναμη, τη θέληση, το πείσμα και έναν καλό λόγο για να μην σταματάει να παλεύει για το καλύτερο του εαυτού του, των ονείρων του και της προσωπικής του ευτυχίας.
Εύχομαι να πάψουμε να κυνηγάμε, να τρέφουμε και να αναλωνόμαστε σε ανούσια πράγματα, σε δυστυχισμένες καταστάσεις και σε αγέλαστους/ανέκφραστους/ψεύτικους ανθρώπους που ποτίζουν την ψυχή μας με κακή ενέργεια. Να γεμίσουμε και να χορτάσουμε από ωραία συναισθήματα, αληθινή ευτυχία και Συλλεκτικές Στιγμές.
 
Εύχομαι η νέα χρονιά να δείξει τον καλύτερό της πρόσωπο και να χαρίσει περισσότερη καλοσύνη, αισιοδοξία, χαμόγελα, καλύτερες συνθήκες επιβίωσης και τα όποια κακώς κείμενά της να είναι πάντοτε ένα γερό ταρακούνημα για να γίνουμε λίγο παραπάνω καλύτεροι άνθρωποι για εμάς τους ίδιους, τους συνανθρώπους μας και για το μέλλον αυτού του κόσμου.
Εύχομαι η μικρή ή η μεγάλη λίστα επιθυμιών μας για το 2019 στο τέλος της χρονιάς να είναι σβησμένη με κόκκινο στυλό. Δηλαδή να έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι επιθυμίες μας, τα όνειρά μας, οι στόχοι μας, οι φιλοδοξίες μας, τα θέλω μας. Έτσι η χρονιά θα μας μείνει ως μια αξέχαστη, καλή και ελπιδοφόρα χρονιά για την συνέχεια της επόμενης.
 

  Αυτά τα λίγα ως ευχές για το 2019. Είναι σκέψεις, συναισθήματα και ανάγκη που έχω για την καινούργια χρονιά που όπως όλοι μας, έτσι κι Εγώ περιμένω με ανυπομονησία θα έλεγα να την ζήσω με όσα σχεδιάζει να μου/μας φέρει μέσα στους 12 μήνες του έτους.

 Τέλος, πηγαίνετε στην σχετική ανάρτηση της Χρύσας για να διαβάσετε και τις υπόλοιπες ευχές όσων πήραν μέρος χαρίζοντας τις δικές τους ευχές.

  Και φυσικά δείτε και το σχετικό βίντεο που δημιούργησε και ανέβηκε στο κανάλι της. Ένα βίντεο γεμάτο ευχές που μιλά στις καρδιές όλων!

   Χρύσα μου, σου το λέω κι από εδώ. Σ' ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία, για το τσίγκλισμα, που μας παρακίνησες να μοιράσουμε τις σκέψεις μας, τις ευχές μας από καρδιάς. Εύχομαι και ελπίζω να πιάσουν τόπο που λένε!





   


*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 - by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

6 σχόλια :

  1. Σου εύχομαι να περάσεις καλές γιορτές και να πραγματοποιήσεις τις ευχές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία μου, όταν σε προσκάλεσα ως το tag μου στο xmas project της Χρύσας μας, ήμουν σίγουρη ότι θα έδινες υπέροχες ευχές και δεν με "απογοήτευσες". Οι ευχές σου υπέροχες, τόσο "εσύ" και μακάρι, -το εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου- να βγουν αληθινές.
    Σου στέλνω τα φιλιά μου και πολλές ευχές για καλή βδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη σκυταλοδρομία ευχών Μαρία ! ένα ζεστό γαϊτανάκι γεμάτο ανθρωπιά. Κρατώ τις ευχές σου. Θετικές, ζεστές.
    Σου στέλνω τις δικές μου για κάθε σου όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ευχές σου και δικές μου! Είναι γεμάτες ανθρωπιά και νιάξιμο. Εύχομαι και η δική σου λιστα ευχών το τελος του 2019 να έχει ικανοποιηθεί.Το αξίζεις
    Φιλιά πολλά και εύχομαι να περάσεις όμορφες γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, τί όμορφες οι ευχές σου/σας! Υπέροχο βίντεο!
    Ελπίζω να πραγματοποιηθούν οι περισσότερες!
    Ακούς 2019? Σε εσένα μιλάω!!!
    ;-)
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Μαράκι μου! Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επ, να σου πάλι! Καλώς σε βρήκα κι εδώ! υπέροχο ιστολόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes