Προσεχώς! 📝Older Blog Post: Παλαιότερες Blog Αναρτήσεις (2009 - 2012)

 
  Βρισκόμαστε -δυστυχώς- ήδη σε Καραντίνα μέρος 2ο. Ευχή; Υπομονή και δύναμη σε όλους μας να το ξεπεράσουμε και αυτό. Την πρώτη φορά εγκλεισμού, όλα μας ήταν άγνωστα και βαριά. Ακόμα παραμένει βαριά η κατάσταση αλλά τουλάχιστον θέλω να πιστεύω πως λίγο πολύ όλοι μας ξέρουμε πως να μην μας πάρει από κάτω. Στην πρώτη Καραντίνα, δεν δούλευα, οπότε όλη μέρα σπίτι ήμουν, με μερικές εξόδους για super market και περίπατο να με δει λίγο ο ήλιος, αφού Άνοιξη γαρ. Τώρα δουλεύω κανονικά, οπότε Δουλειά και κατευθείαν σπίτι και φυσικά Χειμώνας πια που αυτή η διαφορά από την πρώτη Καραντίνα εμένα με ενοχλεί λιγάκι αλλά τι να κάνουμε;
 
   Την άλλη εβδομάδα φτάνουν και τα γενέθλια μου, όπως και τα γενέθλια του blog μου και δυστυχώς δεν θα βρίσκομαι εκεί που θέλει η ψυχή μου αλλά τι να κάνουμε; Το κατανοώ και προσπαθώ όσο γίνεται θετικά να μην με πάρει από κάτω διότι έχουμε και ένα μυαλό να κρατήσουμε υγιή στην  θέση του και 🎧That's the way it is!😉 
 

   Ελπίζω και εύχομαι αυτές οι μέρες να περάσουν όμορφα, ήρεμα και δημιουργικά. Και βρήκα επιτέλους την ευκαιρία και τη διάθεση ή μάλλον να πω καλύτερα πήρα επιτέλους την απόφαση να ασχοληθώ πιο οργανωμένα και έτσι όπως αξίζει της προσοχής μου με τα blog μου. Δηλαδή, με απλά λόγια θα σας αναφέρω τι έχω κατά νου.
 
   📌Στο Φωτοblog μου θα ανέβουν σιγά σιγά άρθρα με διάφορες φωτογραφήσεις που έχω κάνει από προσωπικές, επαγγελματικές, καθημερινές φωτοστιγμές αλλά και από διάφορα ταξίδια μου.

 
  📌Εδώ στο προσωπικό μου blog από αύριο κιόλας Δευτέρα και κάθε μέρα ή έστω της καθημερινές ημέρες θα διαβάζετε παλιότερες/περασμένες αναρτήσεις (όχι με την χρονολογική σειρά που είχαν γραφτεί και ανέβει αλλά ανακατεμένες) που είχα γράψει στο πρώτο πρώτο μου blog "ღPASSION {ΠΑΘΟΣ}ღ" από το 2009 που το δημιούργησα μέχρι το 2012 που το κλείδωσα μια για πάντα ιδιωτικό. Από πέρσι ήθελα πολύ όλες τις αναρτήσεις του πρώτου μου blog (είναι περίπου 300) να τις περάσω/προσθέσω εδώ στο "♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫" γιατί πιστεύω πως πολλές από αυτές αξίζουν να υπάρχουν εδώ μέσα στην αρχειοθήκη. Κάθισα τον προηγούμενο μήνα, τις διάβασα όλες (ναι κι όμως!) και ταυτόχρονα τις αντέγραψα στο πρόχειρο και σιγά σιγά θα τις μοιραστώ και μαζί σας. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο μου blog ήταν καθαρά πολύ πολύ προσωπικό και εξομολογητικό θα έλεγα με πολύ έντονη η αίσθηση της ευαίσθητης πλευράς μου και όσα δύσκολα, βαριές και συναισθηματικές καταστάσεις περνούσα. Φυσικά προς Θεού δεν έλειπαν οι χαρούμενες φάσεις μου. Πάντως, η τότε με του σήμερα Μαρία ναι μεν η ίδια αλλά πολύ πολύ καλύτερη σε όλα μου!😂 Τέλος πάντων, θα ξανά μοιραστώ αυτές τις αναρτήσεις μέσα από εδώ πια (όχι και τις 300 φυσικά ούτε τις πολύ πολύ προσωπικές) και χαίρομαι πολύ που θα το κάνω. 



  Οπότε, όταν θα βλέπετε αυτό το banner και με τον τίτλο "📝Older Blog Post" να ξέρετε πως πρόκειται για μια παλιότερη ανάρτηση που έγραψα πριν χρόνια στο πρώτο μου blog αλλά και όχι μόνο. Τόσα χρόνια blogger και με τόσες πολλές -παλιότερες- αναρτήσεις που έχουν γραφτεί, πιστεύω πως σίγουρα κάποιες-πολλές από αυτές αξίζουν να ξανά διαβαστούν αλλά και να της γνωρίσετε εκ νέου από την αρχή.

  


☞Διαβάστε επίσης:
___________________
 
► Διαβάστε περισσότερα "Κείμενα/Άρθρα μου" αλλά και "Maria's posts"
►Γίνετε μέλος στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη Μου




 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.







*Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes