♫Music Obsessions #37 - 💑Μ' αρέσει... (I like it)

  Είναι κάποια τραγούδια που ο χρόνος είναι σαν να μην τα έχει πειράξει, σαν να μην τα έχει αγγίξει καθόλου. Τα ακούς μετά από χρόνια και νιώθεις ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο συναίσθημα όπως όταν το πρωτοάκουσες.


   Είναι εκείνο το συναίσθημα του έρωτα που λες: "το ερωτεύτηκα φουλ λες και έχω ερωτευτεί έναν άνθρωπο".

  Είναι εκείνο το συναίσθημα της καρδιάς που θες να το μοιραστείς με κάποιον για να λάμψει όλο σου "το είναι" και να νιώθεις δυνατά με σιγουριά ότι τα πάντα μπορείς να καταφέρεις, να αντέξεις, να πολεμήσεις και γιατί όχι να νικήσεις.

  Είναι εκείνο το συναίσθημα που αν δεν έχεις καταφέρει ακόμα να το μοιραστείς, εσύ περιμένεις με πίστη και λαχτάρα να συμβεί... κι ας αργεί... κι ας μην έχεις σταθεί ακόμα τυχερή/ός. 

  Ο χρόνος/η ζωή/ο Θεός/η ίδια η μοίρα όμως πάντα ξέρουν τι κάνουν και πότε θα αποφασίσουν να σου δώσουν το 10 το καλό. Εκείνο το "Δέκα το καλό" που θα αποδεχτεί με το πέρασμα του χρόνου, μέσα στις τρικυμίες, τα σκαμπανεβάσματα, τους χωρισμούς και τις γέφυρες αν αξίζει να αισθάνεσαι ότι ακόμα "Μ' αρέσει" ...εκείνο το τραγούδι... εκείνος ο άνθρωπος... εκείνο το συναίσθημα... όλα εκείνα τα πράγματα, τα λόγια, οι πράξεις, οι εικόνες, οι στιγμές που θα είναι για πάντα χαραγμένα στην καρδιά σου... είναι και εκείνη η δήλωση ότι "Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη  για αυτά που νιώθω και Μ' αρέσει που νιώθω όπως νιώθω".

 Τούτη η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σήμερα με όλη μου την αγάπη και θαυμασμό... εκεί που πρέπει και αγαπώ.😉 Ν(Χ)  


▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ I ♥ MUSIC ♪ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃

 

Κώστας Μπίγαλης - Μ' αρέσει
Μουσική: Jean Jaques Goldman - Khaled Hadj Brahim 
Ελληνικοί Στίχοι: Αντώνης Παππάς
Album: Μύθος
Ημ/νία Κυκλοφορίας: 2017

♫♫♫


 






 
Διαβάστε επίσης:
__________________



 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

Μπορείς να με στηρίξεις δημιουργικά απλά...





 *Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι κατοχυρωμένα!

3 σχόλια :

  1. Καλησπέρα Μαρία μου! Ναι, είναι τραγούδια και μουσικές που δεν περνούν εύκολα στη λήθη. Ένα μικρό τικ θέλουν για να μας συναντήσουν ξανά να σιγοψιθυρίσουμε τη μελωδία τους.
    Καλησπέρα κορίτσι μου, όμορφες γιορτινές μέρες να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα γλυκιά μου!
    καλό μήνα και καλές γιορτές!
    παντα με ομορφη μουσικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, η ανάρτηση της Κυριακής έχει ένα μυστικό. Σεβαστό.
    Αυτό που θα κρατήσω είναι η δήλωση "Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη για αυτά που νιώθω". Δύσκολο και σημαντικό, να είμαστε εδώ, στο παρόν, σε επαφή με τα συναισθήματά μας.
    Καλή, μελωδική εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes