Δρώμενο: 🎄Το Xmas δέντρο των bloggers 2020 στολίστηκε!🎄 (part 2)

 

  Το Xmas δέντρο των bloggers (2020) στολίστηκε όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτο και είναι τόσο μα τόσο όμορφο! Στολίστηκε από 26 bloggers (ανάμεσα τους κι Εγώ με τη δική μου λέξη-στολίδι) που συμμετείχαν με την υπογραφή τους, την προσωπική τους πινελιά, την αισιοδοξία τους και το μοναδικό συλλεκτικό στολίδι-γράμμα και λέξη της επιλογής τους από την ελληνική αλφάβητο. Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε εδώ όλες τις υπέροχες συμμετοχές.


  Το δρώμενο το εμπνεύστηκε η Μαρίνα από το blog "Εκεί που Ερωτεύομαι τη Ζωή" και μπορείτε να διαβάσετε όλες τις σχετικές αναρτήσεις αυτού του δρώμενου κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

   Μαρινάκι μου, σ' ευχαριστώ και πάλι για την ευκαιρία να συμμετάσχω κι Εγώ. Και ας μου επιτραπεί να πω από αυτή την ανάρτηση ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους που πέρασαν από το blog μου, διάβασαν και τη δική μου συμμετοχή και άφησαν ένα σχόλιο και μια ευχή αγάπης! Να ξέρετε, μεγάλη μου χαρά που γνώρισα και άλλους bloggers.

 

Δρώμενο:🎄Το Xmas δέντρο των bloggers: Χ... όπως λέμε "Χαμόγελο"🎄 (part 1)

 

 

  Εύχομαι λοιπόν να δούμε το 2021 ένα παρόμοιο Πασχαλιάτικο δρώμενο και φυσικά και του χρόνου να στολίσουμε ξανά το δέντρο των bloggers.

Να έχουμε την υγειά μας και όλες οι ευχές-λέξεις-στολίδια το 2021 να αποχτήσουν μια πραγματική θέση στη ζωή μας. 


Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας/σας/του(ς)!!!
 
*Τα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση θα παραμείνουν κλειστά.




Διαβάστε επίσης:
__________________ 
►Διαβάστε περισσότερα Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα 
 



 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου. 

Μπορείς να με στηρίξεις δημιουργικά απλά...



*Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι κατοχυρωμένα!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes