Παρουσιάσεις #12: 📷Tαξιδέψτε με το Φωτογραφικό λεύκωμα "my_greece: villages"

 "Τα χωριά της Ελλάδας με την ξεχωριστή ματιά 270 insta-φωτογράφων
  Όμορφα χωριά, μαγευτικά τοπία, αυθεντικές φυσιογνωμίες, έθιμα, παραδόσεις, φιλοξενία...
  Ένα νοσταλγικό ταξίδι στις εικόνες μιας άλλης εποχής που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου.
  Αυτή είναι η ελληνική επαρχία μέσα από το βλέμμα ταλαντούχων φωτογράφων.
  270 φωτογραφίες – 270 φωτογράφοι – 270 χωριά – μία χώρα
Η Ελλάδα μας. Τα χωριά μας. Οι αναμνήσεις μας."

photo by mariaparask29_photography

  Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ως Φωτογράφος συμμετέχω κι Εγώ ανάμεσα σε 269 Φωτογράφους στο Φωτογραφικό Λεύκωμα "my_greece: villages" και στην ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο με την Ομάδα των Greek Instagramers Events. Κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή 23/07 από τις Εκδόσεις BELL και από χθες το έχω στα χέρια μου.


photo by mariaparask29_photography

 Η ομάδα Greek Instagramers Events αλλά και οι 270 φωτογράφοι (μέσα σε αυτούς η αφεντιά μου😉) που συμμετέχουμε σε αυτό το ξεχωριστό Φωτοproject πραγματικά θα σας ταξιδέψουμε στην ελληνική επαρχία, σε κάθε γωνιά ή απομακρυσμένο μέρος της χώρας μας. Και πιστέψτε με θα φανταστείτε, θα ονειρευτείτε πως βρίσκεστε κάπου εκεί.
 
  Μέχρι τον Οκτώβρη που θα πραγματοποιηθεί και η ομώνυμη έκθεση  φωτογραφίας και θα έχετε τη δυνατότητα να την θαυμάσετε σε διάφορες πόλεις όπου θα φιλοξενηθεί, ταξιδέψτε μέσα από τις σελίδες του Φωτογραφικού αυτού λευκώματος.
 
photo by mariaparask29_photography

   Όλα τα έσοδα που αντιστοιχούν στα πνευματικά δικαιώματα της ομάδας Greek Instagramers Events και των Φωτογράφων που συμμετέχουν στο παρόν φωτογραφικό λεύκωμα προσφέρονται εξ ολοκλήρου στην ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Ένωση Μαζί για το Παιδί» για την οικονομική ενίσκυση του κοινωνικού της έργου.
 
 
  Αν θέλετε να δείτε τη δική μου συμμετοχή και να διαβάσετε περισσότερα για το Λεύκωμα και αν επιθυμείτε να το αποκτήσετε διαβάστε το σχετικό post μου που ανέβασα στο Φωτογραφικό μου blog κάνοντας κλικ εδώ

 Διαβάστε επίσης:
__________
Όλα τα Φωτογραφικά μου άρθρα
►Δείτε τα posts "My Instant - Photo – Moments"
►Περισσότερα Photo Challenge 
►Photo Challenge: My 100happydays (2014) 
►Photo Challenge: #φωτογραφισετο_2016
Περισσότερες Φωτο Στιγμές
#Φωτογράφος_Μαρία 
 
 
 
 
 
✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰
 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά... *Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!

1 σχόλιο :

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣFollow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes