Ⓜ️15 Αυγούστου 2021: Happy Name... Maria / Μαρία

Μαρία - Maria
by ΜΑΡΙΑ Π.

 Έφτασε και ο φετινός 15Αύγουστος, ένας από τους μεγαλύτερους εορτασμούς, αυτός την Παναγίας και συγκεκριμένα της Κοίμηση της Θεοτόκου. Έχουμε την Υγεία μας, είμαστε καλά και ο καθένας την παλεύει όπως και όσο μπορεί και αυτό είναι από μόνο του σπουδαίο γιατί ακόμα επιβιώνουμε με όλα αυτά που ζούμε, έστω κι αν είναι από τύχη ή δεν ξέρω κι Εγώ.

  Θα το ξαναπώ ως ενημέρωση σε περίπτωση που δεν το θυμάστε ή έχετε μπερδευτεί. Η κανονική μου γιορτή είναι στις 21 Νοέμβρη, δηλαδή στα
Εισόδια της Θεοτόκου. Αλλά! προσωπικά γιορτάζω και τις δυο εορτές για πολλούς προσωπικούς λόγους. Το όνομα μου το πήρα ας το πούμε με το ζόρι, με καυγάδες, δεν είχε αποφασιστεί να μου δοθεί αυτό το όνομα (Βασιλική θα με έλεγαν) και μου δόθηκε μετά από απόφαση του παππά που με βάφτισε. Αυτά γνωρίζω από όσα μου έχει πει η μάνα μου. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση γιατί όλη μου η ζωή μια περιπέτεια είναι και πάντοτε Εγώ τα πληρώνω. Αχαχαχα δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Επίσης προσωπικά πιστεύω πολύ στην Παναγία και δεν αφορά κανέναν να πω περισσότερα. Για όλα αυτά προσωπικά σαν Μαρία από μικρό παιδί επέλεξα να τιμώ και να γιορτάζω και τις δυο εορτές. Συγγνώμη αν θεωρείτε σωστό ή λάθος ή χαζομάρα, και πάλι ποσώς με ενδιαφέρει πως το βλέπει ο καθένας.
 
  Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος ζω τον 15Αύγουστο. Όχι έτσι όπως θα επιθυμούσα αλλά αφού είμαι καλά, έχω τον εαυτό μου και αντέχω, δεν είμαι αχάριστη.
 
   Χωρίς πολλά πολλά εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους όσους γιορτάζουν. Υγεία, δύναμη, πολύ δύναμη θα έλεγα και Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού.   
 
Υ.Γ.: Με συγχωρείτε τις τελευταίες ημέρες το ακούω και το διαβάζω συνέχεια αλλά η ευχή «Καλή Παναγιά» (πάντα σαν δεύτερη σκέψη μου έρχεται "Γιατί υπάρχει Κακή Παναγιά";) πως προέκυψε; Πραγματικά το έχω απορία επειδή δε γνωρίζω και θα ήθελα να είμαι ενημερωμένη.



Παλιότερες σχετικές αναρτήσεις:
►Διαβάστε περισσότερες "Γιορτινές αναρτήσεις"





✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿

 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά...



 *Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!

3 σχόλια :

  1. Εγώ σου ευχήθηκα ψυχούλα μου! Δεν πειράζει. Ας παίρνεις δύο φορές το χρόνο ευχές. Όμορφο είναι, δεν ενοχλεί κανέναν. Να σε έχουμε καλά, να είσαι γερή, χαμογελαστή όπως σε ξέρουμε και δημιουργική.
    Κάθε μου ευχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διπλές ευχές λοιπόν. Να είσαι καλά και να περνά υπέροχα. Τώρα σ αυτό που λες σωστό είναι ακου "Καλή Παναγιά" τι ευχή είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και καθυστερημένα θα σου πω τις ευχές μου. Χρόνια πολλά, εύχομαι να είσαι καλά και χαρούμενη και φυσικά να γιορτάζεις όποτε θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes