Παρουσιάσεις #13:🎗Greece Race for the Cure® 2021:🎗 Ένας αγώνας Άλμα Ζωής

 

 

Δελτίο Τύπου

 2 Σεπτεμβρίου 2021

 

ΜΑΖΙ πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού

 Digital Greece Race for the Cure®

1,2 & 3 Οκτωβρίου 2021

 

 🎗Greece Race for the Cure® 2021🎗

 Το Greece Race for the Cure® είναι εδώ, διαδικτυακά

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σας προσκαλεί 1, 2 και 3 Οκτωβρίου να συμμετέχετε, όπου κι αν βρίσκεστε,  στη μεγαλύτερη digital διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και να διαδώσετε μαζί μας τα σημαντικά μηνύματα για την πρόληψη, τη θεραπεία, την αλληλοβοήθεια.

 

  Χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, αλλά με την ουσιαστική και συμβολική σημασία της, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι, να τρέξει ή να περπατήσει, όπου επιθυμεί, και να μοιραστεί τη συμμετοχή του στα κοινωνικά δίκτυα, ενισχύοντας τα προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

 

Δηλώσεις συμμετοχής

 Οι εγγραφές για το digital Greece Race for the Cure® 2021 πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ: https://greecerace.gr/greece-race-for-the-cure-registrations/

Αντίτιμο Συμμετοχής: 6€ (περιλαμβάνει συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης)

 

Παραλαβή υλικού

 Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό για τη συμμετοχή σας από το σημείο παραλαβών, Ηπείρου 11, Αθήνα, 2ος όροφος, από 6/9/2021 έως 8/10/2021, Δευτέρα - Παρασκευή, 10πμ - 6μμ

Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα για αποστολή του υλικού του αγώνα, αποκλειστικά εντός Ελλάδος με χρέωση παραλήπτη.

 

#RFTC2021

Το τριήμερο 1, 2 και 3 Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μπορείτε να συμμετέχετε μόνοι ή με παρέα, κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα σας στο πάρκο στη γειτονιά σας, 45 λεπτά στον διάδρομο του γυμναστηρίου ή όποια άλλη διαδρομή επιθυμείτε να αφιερώσετε στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σημασία έχει η συμμετοχή.

 

 Μην ξεχάσετε να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο από τη συμμετοχή σας και να τα μοιραστείτε μαζί μας μέσα από:

Ø  τα προσωπικά κοινωνικά σας δίκτυα χρησιμοποιώντας τα hashtag #RFTC2021 #GRFC2021 και αναφορά @almazois

Ø *  το event της διοργάνωσης στο Facebook

 

Πρόγραμμα digital Greece Race for the Cure®

Παρασκευή 1 & Κυριακή 3 Οκτωβρίου δίνουμε διαδικτυακό ραντεβού στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook με ένα ενημερωτικό webinar για τον καρκίνο του μαστού, προγράμματα wellness, μουσική, χορό και άλλες εκπλήξεις!

 

 Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2&3 Οκτωβρίου, εφόσον οι οδηγίες για την πανδημία το επιτρέψουν, θα βρισκόμαστε στο Ζάππειο με έκθεση περιπτέρων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και εκπλήξεις από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

 

Δήλωση Προέδρου «Άλμα Ζωής»

Η κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» δηλώνει:
«To Greece Race for the Cure® είναι και πάλι εδώ, για 13η συνεχή χρονιά, προσαρμοσμένo όμως στις ειδικές συνθήκες. Στις  1, 2 και 3 Οκτωβρίου σας προσκαλούμε να φορέσετε το μπλουζάκι του αγώνα και να τρέξετε ή να περπατήσετε όπου και αν βρίσκεστε, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Το Race for the Cure® είναι ένας συμβολικός αγώνας, είναι μια γιορτή για τη ζωή και με τη συμμετοχή μας συμβάλλουμε όλοι στη διάδοση σημαντικών μηνυμάτων όπως είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση, η ισότιμη πρόσβαση στη βέλτιστη θεραπεία και αποκατάσταση, η επανένταξη και η αλληλοβοήθεια.
Ταυτόχρονα, ο αγώνας μας είναι η κινητήρια δύναμη για την υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο την πολύπλευρη στήριξη των γυναικών με καρκίνο μαστού, καθώς και την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικτυακή γιορτή για τη ζωή, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού
».

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: www.greecerace.gr

 

Άλμα Ζωής

  Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος συμμετέχω και στηρίζω κι Εγώ με τον δικό μου τρόπο τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής". Φέτος έχω την ανάγκη περισσότερο από ποτέ να στηρίξω, να διαδώσω και να στείλω κι Εγώ με την σειρά μου το δικό μου ηχηρό θετικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες μα και στον ίδιο μου τον εαυτό. Η αγάπη προς τον εαυτό μας, η προσοχή, η φροντίδα, η ευαισθητοποίηση, η στήριξη, η ανάγκη, η πρόληψη, η θεραπεία, το απαραίτητο χαμόγελο, εκείνο το ένα βήμα κάθε φορά για το καλύτερο άλμα της ζωής μας είναι ο ασταμάτητος χωρίς φόβο αγώνα που οφείλουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να δίνουμε καθημερινά, ακόμα κι όταν το ξεχνάμε ή νιώθουμε πως εγκαταλείπουμε. 

  Ένας τέτοιος αγώνας είναι και το Greece Race for the Cure® που μπορείς κι εσύ, ο οποιοσδήποτε το επιθυμεί να πάρεις μέρος, να στηρίξεις, να υποστηρίξεις, να αφιερώσεις, να στείλεις το δικό σου μήνυμα,  τη δική σου ευχή δηλώνοντας συμμετοχή ως μέλος, ο αρχηγός μιας ομάδας ή ακόμα και ατομικά. 

  Το συμβολικό αντίτιμο είναι 6€ μαζί με το μπλουζάκι που θα παραλάβεις είτε σε ροζ χρώμα για τις Γυναίκες Survivors είτε σε λευκό χρώμα ως υποστηρίκτρια στον αγώνα για κάθε άλμα ζωής.

   Μπορείς εάν το επιθυμείς μπαίνοντας στα παραπάνω σχετικά link να γίνεις αρχηγός ή μέλος μιας ομάδας ή και μέλος της δικής μου ομάδας (στείλε μου μήνυμα για να σου δώσω τον προσωπικό μοναδικό κωδικό) που θα με βρεις στο παρακάτω link και έτσι όλοι μαζί να συνεισφέρουμε ένα συμβολικό ποσό που θα πάει αποκλειστικά στον Σύλλογο Άλμα Ζωής και στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

 

🎗Greece Race for the Cure® 2021🎗: Ένας αγώνας Άλμα Ζωής
  Μόλις σήμερα παρέλαβα και το δικό μου υλικό και είμαι έτοιμη. To πρώτο 3ημερο του Οκτώβρη λοιπόν θα με βρεις κάπου στην Αθήνα να στηρίξουμε και να μεταδώσουμε μαζί το μήνυμα για τον αγώνα άλμα ζωής.🎗

 🎗Greece Race for the Cure® 2021🎗: Ένας αγώνας Άλμα Ζωής

🎗🎗🎗

#ΑlmaΖois #RFTC2021 #GRFC2021 #greeceraceforthecure
#raceforthecure #ThinkPink #ΆλμαΖωής #strongertogether


Τρέχω Άλμα Ζωής ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ


 

 Τρέχω Άλμα Ζωής


Μαρία / Maria


  ✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
©by ΜΑΡΙΑ Π.

2 σχόλια :

  1. Πολύ σημαντική εκδήλωση Μαρία στην οποία θα ευχηθώ καλή επιτυχία. Καλησπέρα καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου Μαρία μου που είσαι αεικίνητη και στηρίζεις τόσο σημαντικές προσπάθειες!
    Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣFollow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes