Δρώμενο: 🍂Φθινοπωρινό Blogging Challenge🍁 (Guest Post)

photo editor: www.syllegw-stigmes.gr

  Η Δώρα από το My Little Curious Blog αυτό τον καιρό τρέχει στο blog της το 1ο της challenge (ερωτήσεων) και μάλιστα είναι Φθινοπωρινό. Αμέσως ήθελα να συμμετάσχω κι Εγώ, διότι στην blogογειτονιά έχουμε πολύ καιρό να δούμε challenge ερωτήσεων έτσι για να ξανά συστηθούμε μεταξύ μας αλλά και να συστηθούμε στους καινούργιους αναγνώστες μας. Και εμένα προσωπικά μου έλειψαν τέτοιου είδους δρώμενα. Τα θεωρώ μια πολύ καλή ευκαιρία και αφορμή να ασχοληθώ -ξανά- πιο ενεργά με το blog μου.

 

  Οι ερωτήσεις είναι 20 και είναι επίκαιρες της εποχής, δηλαδή άκρως Φθινοπωρινές. Οι κανόνες είναι απλοί και θα τους βρείτε αν διαβάσετε το σχετικό post της Δώρας, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ, σε περίπτωση που επιθυμείτε να πάρετε κι εσείς μέρος σε αυτό το όμορφο δρώμενο.

  Τις δικές μου απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις θα της βρείτε στο blog της Δώρας κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Εγώ με την σειρά μου προσκάλεσα την Δημιουργική Blogger Ειρήνη από το Woman's Book Story όπου και δέχτηκε την πρόσκλησή μου 

  Παρακάτω διαβάστε τις απαντήσεις της και γνωρίστε την καλύτερα.


-------------------------------------
 

1)Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου φθινοπωρινή ανάμνηση;

  Μπορεί να φανεί περίεργο αλλά κάθε χρονιά το καλύτερο μου ήταν να επιστρέφω στο σχολείο. Μιας και τα καλοκαίρια μου ήταν, και είναι αρκετά μίζερα και βαρετά το ότι ξαναβρισκόμουν με άλλα άτομα και κυρίως με τη παρέα μου ήταν το καλύτερο. Όμως δεν θα ξεχάσω με τίποτα το φθινόπωρο της τελευταίας χρονιάς του λυκείου. Άγχος, προετοιμασία για της πανελλαδικές εξετάσεις, φόβος για το αύριο. Χιλιάδες συναισθήματα και αναμνήσεις από εκείνο το συναρπαστικό τρίμηνο.

 

2)Πες ένα αγαπημένο βιβλίο που σου θυμίζει ή σ' αρέσει να διαβάζεις τέτοια εποχή.

 Δεν ξέρω γιατί, όμως κάθε φθινόπωρο ξανά πιάνω στα χέρια μου το βιβλίο «Ο αδερφός της Ασπασίας» του Μάνου Κοντολέων. Δεν έχει κάποια συγκεκριμένη σύνδεση με το φθινόπωρο. Όμως είναι το πρώτο λογοτεχνικό βιβλίο που διάβασα ποτέ. Ο Σεπτέμβρης είναι γνωστός για τα νέα ξεκινήματα. Άρα γιατί ένα ακόμη ταξίδι στη λογοτεχνία να μην ξεκινήσει όπως τη πρώτη φορά;

 

3)Πες μια αγαπημένη ταινία που βλέπεις πάντα τέτοια εποχή.

Στη πραγματικότητα σπάνια βλέπω την ίδια ταινία πάνω από μια φορά, εκτός αν τη δείξει στη τηλεόραση. Όμως δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την αγάπη μου στη Marvel. Οπότε σίγουρα κάθε φθινόπωρο βλέπω και λίγο Iron Man

 

4)Ονόμασε 3 πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση το φθινόπωρο.

  • Ρόφημα ζεστής σοκολάτας
  • Πάπλωμα
  • Ο ήχος της «ήσυχης» βροχής, της ποτιστικής που λέμε

 

5)Πες μια αγαπημένη συνταγή (φαγητό, γλυκό, ρόφημα) που σου αρέσει να φτιάχνεις το φθινόπωρο.

 Τα τελευταία δυο χρόνια έχω ανακαλύψει ότι είναι λάτρης της ζέστης σούπας. Ειδικά λοιπόν φέτος με κάθε αφορμή τα βράδια μου φτιάχνω μια ωραία ζεστή σούπα με φιδέ, κύβο κοτόπουλο της γνωστής εταιρίας και λίγο μπούκοβο. Είναι ότι καλύτερο (άμα μπορώ βάζω και στήθος κοτόπουλο). Εκτός του ότι επειδή ανοίγει η μύτη σου είναι και πεντανόστιμο.

 

6)Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου φθινοπωρινή συνήθεια;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Παρόλα αυτά πάντα μόλις κρυώσει λίγο ο καιρός ξεκινάω τα ζεστά ροφήματα και βλέπω επεισόδια από αγαπημένες σειρές.

 

7)Πέρσι τέτοια εποχή…

ανακάλυψα την αξία του να μπορείς να περνάς καλά και μόνος σου. Χωρίς απαραίτητα να πιάνεσαι από φίλους ή συντρόφους. Γιατί σίγουρα κάποιο διάστημα θα το περάσεις μόνος σου. Οπότε πρέπει πρώτα απ’ όλα να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου.

 

8)Ένα αγαπημένο φθινοπωρινό quote;

The trees are about to show us how beautiful it is to let go.

 

9)Περιέγραψε μια αγαπημένη σου φθινοπωρινή παιδική ανάμνηση.

 Να είμαι στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, που ευτυχώς έμεναν πολύ κοντά, με αναμμένο τζάκι να βλέπουμε τηλεόραση ή να τρώμε μεσημεριανό! Ήσυχα, ήρεμα, ζεστά και με πολύ αγάπη να διαχέεται στο δωμάτιο.

 

10)Ένα μέρος που επισκέφτηκες φθινόπωρο και λάτρεψες;

 Λατρεύω οποιαδήποτε περιοχή έχει δέντρα με πεσμένα φύλλα, μυρωδιά βροχής. Είναι αρκετές εικόνες στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να διαλέξω μια.

 

11) Ένα φθινοπωρινό ταξίδι που ονειρεύεσαι να κάνεις στο μέλλον;

 Βόρεια Ελλάδα. Ναι αν και 23 χρόνων δεν έχω πάει ποτέ στη Β. Ελλάδα και μιας και εκεί το κρύο έρχεται πιο νωρίς από ότι σε εμάς εδώ κάτω πιστεύω ότι θα το λατρέψω.

 

12)Πες τουλάχιστον ένα πράγμα που ΔΕΝ σ' αρέσει στο φθινόπωρο;

Σιχαίνομαι τη λάσπη μετά τη βροχή. Μου σπάει τα νεύρα. Κυρίως γιατί υπάρχει παντού γύρω από το σπίτι μου.

 

13)Αν το φθινόπωρο ήταν μουσική, ποιο τραγούδι θα ήταν;

 

14)Ένα αγαπημένο φθινοπωρινό post (δικό σου ή άλλου blogger);

 Επειδή αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. «Πώς να ξεκινήσω ένα πετυχημένο φθινόπωρο».


15)Πες μια ενοχή φθινοπωρινή απόλαυση.

Ρομαντικές ταινίες.

 

16)Πρότεινε μία φθινοπωρινή δραστηριότητα που απολαμβάνεις στην πόλη σου.

 Βόλτες στα τριγύρω δρομάκια. Έχεις παντού δέντρα και χωράφια, οπότε είναι οι υπέροχες οι εικόνες. Ακόμη και για φωτογραφίες.

 

17)Το καλύτερο πράγμα που σου συνέβη τέτοια εποχή (οποιαδήποτε χρονιά);

Το πρώτο μου φιλί. 🥰

 

18)Αγαπημένος χρωματικός συνδυασμός που σου θυμίζει φθινόπωρο;

Νομίζω πως είναι το καφέ και το κίτρινο. Κλασσικός συνδυασμός θα μου πεις.

 

19)Αγαπημένος τρόπος χαλάρωσης μια βροχερή μέρα (ή νύχτα);

Με χαλαρώνει η ιδέα η βροχή.😅 Αρκεί να μην έχει κεραυνούς.😱

 

20)Που θα ήθελες να είσαι του χρόνου τέτοια εποχή;

Δεν θέλω να κάνω μεγάλα όνειρα γιατί συνήθως δεν βγαίνουνε. Θα ήθελα κυρίως να έχουμε υγεία, όλοι μας. Αλλά αν θα μπορούσα να είμαι και σε μια καλύτερη οικονομική η προσωπική θέση, δεν θα έλεγα όχι.

 

 Την Ειρήνη θα την βρείτε στα παρακάτω link.

 


Διαβάστε επίσης:
______________

►Δείτε όλες τις Αρχειοθήκες & Λίστες (Lists) του blog
►Δείτε το Site Map του blog για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο του blog



✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσα άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

 

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά...



*Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! 
Copyright ©2010-2021

2 σχόλια :

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes