⛱Bye Bye Summer:🌞The photos album of summer 2022⛱

Bye Bye Summer! ☀️The photo album of summer 2022!☀️
©photo by mariaparask29_photography


    Πάει και το φετινό Καλοκαίρι βρε παιδιά!

 Περνάει ο καιρός, περνούν οι εποχές, περνάει και ο χρόνος!
Μένουν όμως οι αναμνήσεις, τα συναισθήματα, οι εικόνες και όλες αυτές οι στιγμές του Καλοκαιριού που έζησε -όπως τα ζήσαμε- ο καθένας μας.
 Είτε το φετινό Καλοκαίρι ήταν όπως το θέλαμε είτε πάλι όχι, σημασία έχει ότι την προλάβαμε και αυτή την εποχή, σημασία έχει να μας άφησε κάτι όμορφο, έστω και μικρό, έστω μια όμορφη ανάμνηση.
  Να πω ότι λυπάμαι ότι τελείωσε;
Όχι! Και ξέρετε γιατί; Γιατί πλέον δεν θέλω και δεν μπορώ και δεν το δέχομαι και δεν μου το επιτρέπω πια ούτε για αστείο να λυπάμαι για οτιδήποτε τελειώνει, ό,τι κι αν είναι αυτό.
  Όλα μα όλα τα πράγματα κάποτε τελειώνουν!
Αυτό είναι ένα από τα πιο σκληρά μεν αλλά αληθινά χρήσιμα μαθήματα που έμαθα φέτος το 2022.
Για το εν λόγω μάθημα θα σας μιλήσω σε κάποια άλλη ανάρτηση.
 Κάθε εποχή έρχεται να αφήσει τις δικές της στιγμές και αναμνήσεις.
Το Καλοκαίρι ήρθε, άφησε τα δικά του αποτυπώματα. Εμείς -ο καθένας μας- είχαμε την υποχρέωσή να ζήσουμε κάθε στιγμή που μας χάρισε απλόχερα και στη συνέχεια να αρχειοθετήσουμε τις the best of φωτογραφίες στο άλμπουμ μας. Έτσι θα μας συντροφεύουν όταν θα τις αναπολούμε με χαμόγελο και ευχαρίστηση στις επόμενες εποχές που θα ακολουθήσουν μέχρι την ημέρα που θα μας ξανά επισκεφτεί.
 

  Για μένα το φετινό Καλοκαίρι του 2022 ήταν...
⛱Bye Bye Summer:🌞The photos album of summer 2022⛱ by ΜΑΡΙΑ Π. ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

Ένα Καλοκαίρι που ευτυχώς δεν είχε όλα όσα ΔΕΝ ήθελα... Ένα Καλοκαίρι που ευτυχώς είχε κυρίως αυτά που είχα ανάγκη και ήθελα.... Ηρεμία, ησυχία, γαλήνη, ταξιδιωτικές διαδρομές, άλλες που τις έκανα πραγματικότητα και άλλες που μου δόθηκαν σαν δώρο, είχε αληθινές στιγμές χωρίς αναμονή, χωρίς δικαιολογίες... Μόνο να ζω την κάθε στιγμή, την κάθε εικόνα, την κάθε τοποθεσία, τον ήχο του κύματος, την απέραντη θάλασσα να ησυχάζει τις σκέψεις μου, τον κάθε ωραίο Άνθρωπο με αληθινή καλοσύνη και ζεστό χαμόγελο που βρέθηκε στο δρόμο μου, φυσικά τον εαυτό μου δυνατός και πάντα σε όλα μαζί με μένα να συνταξιδεύουμε σε κάθε μικρή Ιθάκη...
 
⛱Bye Bye Summer:🌞The photos album of summer 2022⛱ by ΜΑΡΙΑ Π. ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
   Και κάπου σε όλα αυτά -που και που- να σταματάει ο χρόνος, να αφήνω στην άκρη φωτογραφική, κινητό, άγχος και σκέψεις για το αύριο και να κάθομαι ξυπόλητη στην άμμο, σε ένα σκαλοπάτι και απλά για λίγη ώρα του χρόνου να αφήνομαι σε άλλη διάσταση, σαν ένα ταξίδι... και με απόλυτη γαλήνη να απολαμβάνω την μπλε θέα του ουρανού και της θάλασσας, το ηλιοβασίλεμα με όλες τις αποχρώσεις της ζωής... σαν να μην υπάρχει τίποτα άσχημο που μπορεί να με σταματήσει για να ζω και να καταευχαριστιέμαι την εκάστοτε στιγμή. Τι υπέροχη αίσθηση που με λόγια δύσκολα μπορώ να την περιγράψω. Αν έχετε βιώσει αυτό το stop του χρόνου σαν να ταξίδεψες για λίγο σε άλλη διάσταση, τότε μπορείς να καταλάβεις αυτό το ατομικό ταξίδι.

⛱Bye Bye Summer:🌞The photos album of summer 2022⛱ by ΜΑΡΙΑ Π. ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
   Ένα Καλοκαίρι αλλιώτικο και σίγουρα ξεχωριστό, που ήταν όλο γεμάτο από εκπλήξεις -ευτυχώς καλές- σαν δώρο.
 
ΜΑΡΙΑ Π. ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Θα εκμυστηρευτώ επίσης ότι ήταν ένα Καλοκαίρι που ξεκάθαρα με δικαίωσε και δικαιώθηκα (γιατί στο τέλος πάντα δικαιώνεται ο άνθρωπος που είναι εντάξει, και το κάρμα είναι πάντα εδώ και δεν ξεχνάει, αυτό να το θυμάστε!) για ανθρώπους, για καταστάσεις, για συναισθήματα, για γεγονότα, για αλήθειες και ψέματα, για κοροϊδία και υποκρισία, για ποιος φοβάται και ποιος κρύβεται, για ποιος είναι καθαρός ουρανός και άνθρωπος καλός.
 
  Και κάπου εκεί ως δια μαγείας, σαν το καλοκαίρι που είναι ελαφρύ, χαλαρό, ήρεμο, ξέγνοιαστο, ξεκάθαρο, φωτεινό και λαμπερό να σε λούζει το φως, όλα τα μέσα σου και τα έξω σου είναι πλέον αλλιώς, γιατί μεταμορφώνεσαι σε κάτι καλύτερο από ότι ήδη ήσουν πριν και δεν υπάρχει επιστροφή για να γυρίσεις στα άσχημα.
⛱Bye Bye Summer:🌞The photos album of summer 2022⛱ by ΜΑΡΙΑ Π. ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
  
  Γιατί η κάθε εποχή, οι μέρες μας, οι νύχτες μας, η διαδρομή, η ίδια η ζωή και κυρίως ο ίδιος ο χρόνος που έχουμε είναι δώρα πανάκριβα, τόσο πανάκριβα όσο το ξημέρωμα με την καλημέρα του και όσο η νύχτα με την Καληνύχτα της. Αν τα έχεις αυτά σε περίοπτη θέση, τότε η ζωή σου αξίζει και θα έρθουν με την σειρά όλα όσα επιθυμείς.
 
⛱Bye Bye Summer:🌞The photos album of summer 2022⛱ by ΜΑΡΙΑ Π. ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
   Είναι που νιώθω πάντα ευλογημένη για όσα μου 'χρωστάει' η ζωή και μου τα δίνει πια σταθερά με ευγένεια και νιάξιμο αλλά κυρίως Εγώ η ίδια που χρωστάω στο δρόμο της ζωής που μου έχει απομείνει.
Από πάντα το γνωρίζω πολύ καλά ότι είμαι ικανή για όλα όσα αληθινά αξίζουν... Και δεν έχω νιώσει ποτέ μου φόβο για κάθε ταξίδι της ζωής μου μόνη ή και με παρέα. 
 
   Να θυμάστε! 💭✏️Δεν είναι ποτέ αργά για να ζήσεις, είναι όμως αργά για να κάνεις πίσω και να σταματήσεις!
 
   Το φετινό Καλοκαίρι αυτό το μάθημα μου δίδαξε! Και είναι δική μου υποχρέωση αυτό το διδακτικό μάθημα να το θυμάμαι στην συνέχεια της πορείας της ζωής μου και φυσικά στο πέρασμα των εποχών και να γράφω με ανεξίτηλο μελάνι τις σελίδες του βιβλίου μου που θα ήθελα να κρατήσω και να διαβάζω κάποτε.
  
  Γιατί, όπως λέω: 
💬Κάθε Ταξίδι μου και μια μικρή ιστορία!🙏
#Συλλέγω_Ταξίδια   #Συλλέγω_Στιγμές
 
 
ήλιος
 
ΜΑΡΙΑ Π. ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
©ΜΑΡΙΑ Π. ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫


📍Αντίο Καλοκαίρι μου!
Σ' ευχαριστώ για όλα!
 ☀️

 

Διαβάστε επίσης:
__________________
 





✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσα άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

 

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά...
Coffee

   

Maria Paraskevopoulou
*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς τη συγκατάθεσή και έγκρισή μου. Αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. 
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!
Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! Copyright ©2010-2022
by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Έχεις δίκιο Μαράκι μου. Ας μη λυπόμαστε που κάτι τελειώνει. Ας είμαστε ευγνώμονες που το ζήσαμε.
    Και του χρόνου, να 'σαι καλά, να συλλέξεις καλοκαιρινές στιγμές.
    Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes