My flashback #8 & ♫Music Obsessions #41: 💓Θυμάμαι ότι... It Must Be Love!

My flashback #8 & ♫Music Obsessions #41: 💓Θυμάμαι ότι... It Must Be Love!

 Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας ένα τραγούδι από το παρελθόν που πολύ μου άρεσε και συνεχίζει να μου αρέσει και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
  
   Και που λέτε! Προχθές αργά το βράδυ όπως καθόμουν και έγραφα στο laptop μου, ακούγοντας και μουσική εννοείται (πάντα!), πάνω στον συγγραφικό ειρμό των σκέψεων μου, ήρθε στο μυαλό μου η σκέψη "be love" (λογικό αφού κολλούσε με αυτά που γράφω αυτό τον καιρό). Αμέσως λέω δυνατά και τραγουδιστά στον εαυτό μου "It must be love, It must be you🎼" και τσουπ αυτόματα και αβίαστα ήρθαν στο μυαλό μου εικόνες καλοκαιρινές, ένας ξανθούλης με θαλασσί(;) πουκάμισο και ο ρυθμός ενός παλιότερου αγαπημένου τραγουδιού. "Το θυμήθηκα!Αυτό πρέπει να είναι!" λέω στον εαυτό μου!
 
   Αφήνω λοιπόν ότι έκανα προηγουμένως, το γράψιμο δηλαδή και  μπαίνω κατευθείαν στο YouTube και κάνω αναζήτηση τον τίτλο "It must be love". Ψάχνω, ψάχνω και όσο έψαχνα λέω "Μπα, σιγά μην το βρω!" και τσουπ βλέπω την εικόνα στο βίντεο τον ξανθούλη με το θαλασσί πουκάμισο και με μια χαρά μέχρι το ταβάνι λέω "Ναιιιι, το βρήκα!" κλικάρω και play το βιντεάκι και ήταν σαν να μην πέρασε χρόνια που έχω να το ακούσω.
 
   Μιλάμε για φλασιά κανονική. Ξαφνικά θυμόμουν τα πάντα! Τους δυο νεαρούς τραγουδιστές με αυτά τα θαλασσί πουκαμισάκια, τα αγόρια-κορίτσια που χορεύουν όμορφα ντυμένα (όχι σαν τα σημερινά χάλια), το χαρούμενο popάκι ρυθμό, τις καλοκαιρινές εικόνες, ακόμα και τους στίχους ρε συ. 
   Αυτό ήταν! Η χαρά μου μεγάλη! Και θα αναρωτηθείτε τώρα εσείς! "Μα τέτοια χαρά ρε παιδί μου για ένα τραγούδι;"
  Και θα σας απαντήσω: Ναι βρε σεις. Αφού τα έχω πει πολλές φορές τι σημαίνει για μένα η μουσική.    
  
 
   Γενικά πολύ συχνά μου συμβαίνει να μου έρχονται αναλαμπές με τραγούδια, με αναμνήσεις και στιγμές από το παρελθόν που πάντοτε τις έχω συνδέσει με κάποιο τραγούδι. 
  Γενικά πολύ συχνά μου συμβαίνει να κάνω ένα φωτοκλικ και αμέσως να μου έρχεται και ένα και δυο μην σας πω τραγούδια στο μυαλό, εκτός από κάποιες σκέψεις ή λεζάντα ή μια μίνι ιστορία. Νομίζω όποιος με ακολουθεί στο Instagram ή γενικά στις φωτογραφίες που επιλέγω να μοιραστώ, το τραγούδι που συνοδεύω τη φωτο δεν είναι τυχαίο.
  
   Το εν λόγω τραγούδι (το 1999 κυκλοφόρησε) λοιπόν είναι ένα από τα αμέτρητα ξένα τραγούδια που είχα λατρέψει τη δεκαετία του '90. Τότε πόσο ήμουν; 16; Και σήμερα... Παναγία μου! Σαν γενιά και παιδί του '90 (και λέω ευτυχώς που την έζησα) που υπερλατρεύω, ήταν τότε η εποχή που γνώρισα την ξένη μουσική και άκουγα περισσότερο από ελληνική. Ξεκίνησα με την pop και τα γνωστά Boy Bands, με rock και τα συγκροτήματα και γνώρισα όσα περισσότερα τραγούδια μπορούσα από τις προηγούμενες δεκαετίες. 
  
   Unpopular Opinions: Αυτή την εκνευριστική ατάκα-δικαιολογία που λένε πολλοί και πολλές, κυρίως νεαρός κόσμος "Μα δεν είχα γεννηθεί τότε που να ξέρω τι είχε συμβεί τότε, π.χ. μουσικές, ιστορία, πόλεμοι και γενικά σημαντικά γεγονότα της ανθρωπότητας" πραγματικά προσωπικά δεν μπορώ να την καταλάβω και να την κατανοήσω εντελώς.
 
  Οπότε όπως καταλαβαίνετε πολλά τραγούδια έχουν μείνει χαραγμένα στην μνήμη μου. Ένα από αυτά είναι και το εν λόγω τραγούδι. Το άκουγα συχνά τότε στο Mad TV που έβλεπα φανατικά τα μουσικά video-clip και τις μουσικές εκπομπές. Τώρα; Ούτε καν! Πώς άλλαξαν οι εποχές, οι μουσικές και γενικά πολλά πράγματα προς το χειρότερο σε μεγάλο ποσοστό!
   
   Πάντως να σας πω και κάτι ακόμη; Το εν λόγω τραγούδι θυμάμαι πως παλιότερα το είχα ξανά ψάξει αρκετές φορές να το βρω χωρίς όμως με επιτυχία, γιατί δεν θυμόμουν όλο τον τίτλο. Να όμως που τώρα ήταν το σωστό timing. Και από ότι διάβασα μερικά σχόλια κάτω από το βίντεο κλιπ, πολλοί το είχαν ξεχάσει, άλλοι το έψαχνα καιρό, νοσταλγία και πάλι νοσταλγία.😉
 
   Οπότε το μοιράζομαι μαζί σας! Είμαι σίγουρη βέβαια πως δεν θα το γνωρίζουν πολλοί, αλλά γι' αυτό βρε υπάρχω Εγώ με το blog μου... Τι Συλλεκτικό Κορίτσι θα ήμουν άλλωστε;😉Γιατί είναι ωραίο, είναι popάκι, είναι ρυθμικό, είναι χαρούμενο και είναι άκρως καλοκαιρινό. Και Ναι ήδη ονειρεύομαι τις φετινές καλοκαιρινές ανέμελες στιγμές!

      It must be love🎶 λοιπόν από τους Mero.

 

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ I ♥ MUSIC ♪ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃

  🎶♫♫♫🎶

Play the music

Mero - It Must Be Love
You come around
I can't fake it
You've won the better part of me
You turn around
I can't take it
You've shown me the worlds 
I've never seen
 
Every moment
Every day that passes by
It's no wonder
You elevate me to a place 
I can't describe baby

It must be love
It must be you
It must be everything I wish for
It must be us
It must be true
Baby everything I do
Is for you
It must be love

You say the words
unspoken
Somehow you hold the remedies
You read my thoughts
You know my motions
Without a doubt you fill that vacancy

Every moment
Every dream that passes by
It's no wonder
We're still together
After all this time baby

It must be love

I don't know what I'm feeling
But I know it feels so right
Everything I'm revealing
Baby you know it's for you
It must be love

 

Music Notes


 
 

Μαρία / Maria




Διαβάστε επίσης:
__________________
📂Αρχειοθέτηση: My flashback (All Posts)

 



✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ και...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ

 
 
Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 
 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

2 σχόλια :

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes