🎬Αγαπημένες ξένες σειρές που παρακολουθώ αυτό τον καιρό!


  Όπως θα γνωρίζετε πλέον καλά, αγαπώ τον Κινηματογράφο, να βλέπω ξένες ταινίες και ξένες σειρές. Στην tv πια ελάχιστα προγράμματα παρακολουθώ. Και αυτά θα είναι ξένες σειρές, ξένες ταινίες, την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη, το τηλεπαιχνίδι “Άκου τι είπαν”, λίγο από τις 1-2 πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές, όπως “Κάτω Παρτάλι” και την αξιόλογη-διαφορετική σειρά του ταλαντούχου Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος“ και φυσικά το λατρεμένο και ακούραστο “Στο Παρά Πέντε”.   Σε αυτό το post όμως θα μοιραστώ μαζί σας τις ξένες σειρές (οι περισσότερες πολύ βραβευμένες με βραβεία “Χρυσές Σφαίρες” και “Βραβεία Emmy”) που παρακολουθώ αυτό τον καιρό και στη tv αλλά και στο pc. Σειρές που έχω λατρέψει και δεν χάνω κανένα επεισόδιο και που πολλές φορές θα δω το ίδιο επεισόδιο την ίδια μέρα σε επανάληψη.

  Βεβαίως μπορείτε να διαβάσετε κι ένα παλιό post της στήλης “Top 5 Favorites" (η οποία επιστρέφει με τις επόμενες κατηγορίες) με τις 5 αγαπημένες μου ξένες σειρές, που συνεχίζω να τις βλέπω, ακόμη κι αν έχουν περάσει χρόνια, ακόμη κι αν κάποιες έχουν ολοκληρωθεί, ακόμη κι αν παίζονται για 1000στή φορά σε επανάληψη, ακόμη κι αν θυμάμαι απ’ έξω κι ανακατωτά τις ατάκες και τις σκηνές.


 

Σχετικά με την σειρά:
  Η σειρά "Criminal Minds" ακολουθεί μια ομάδα από επίλεκτους πράκτορες του FBI οι οποίοι ειδικεύονται στην ανάλυση του μυαλού των πιο διεστραμμένων κακοποιών, ανιχνεύοντας τις επόμενες κινήσεις τους πριν συμβούν.

  Ο πιο έμπειρος πράκτορας της Behavioral Analysis Unit (BAU) είναι ο David Rossi (Joe Mantegna), ο οποίος εκτός από ιδρυτικό στέλεχος της ομάδας είναι και ο άνθρωπος κλειδί στην επίλυση νέων υποθέσεων. Της BAU ηγείται ο Aaron Hotchner (Thomas Gibson), ένας δυνατός αναλυτής ο οποίος έχει την ικανότητα να κερδίζει άμεσα την εμπιστοσύνη, ξεκλειδώνοντας όλα τα μυστικά που μπορεί κάποιος να κρύβει.

  Η ομάδα επίσης περιλαμβάνει τους Derek Morgan (Shemar Moore), ειδικό στα εμμονικά εγκλήματα, Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), μια τυπική περίπτωση παρεξηγημένης ιδιοφυίας, Jennifer "JJ" Jareau (A.J. Cook), σύνδεσμο της ομάδας με τις άλλες υπηρεσίες δίωξης, Penelope Garcia (Kristen Vangness), μάγο των computer που εκτός από τις τεχνικές γνώσεις της, επιστρατεύει και τη γοητεία της για την επίλυση υποθέσεων.
 
 *Στην Ελλάδα προβάλλεται ο 7ος κύκλος από το κανάλι ΣΚΑΙ κάθε βράδυ στις 22:15  και στην Αμερική προβάλλεται ο 10ος κύκλος, και θα συνεχίσει για τον 11ο κύκλο από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS
 
  Την συγκεκριμένη σειρά άρχισα να την παρακολουθώ πρώτη φορά πριν περίπου 2 χρόνια(;) όταν άρχισε να την προβάλλει ο ΑΝΤ1, μέχρι τον 3ο κύκλο, αν δεν κάνω λάθος. Τώρα την παρακολουθώ από το κανάλι ΣΚΑΙ (που νομίζω μαζί με το STAR παίρνει όλους τους κύκλους των ξένων σειρών και τους προβάλλει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Μπράβο!) αλλά και σε επανάληψη του ίδιου επεισοδίου μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, κι ας το έχω δει 3 ώρες πριν. Πραγματικά πολλά, αν όχι όλα, επεισόδια είναι να απορείς με το “διαβολικό μυαλό” και τις δολοφονικές τάσεις/πράξεις των δολοφόνων που πολλές φορές έχουν ένα αγγελικό πρόσωπο. Φαντασία που την έχουν οι σεναριογράφοι πάντως! Επίσης, κάτι που μου αρέσει πολύ είναι που στο τέλος κάθε επεισοδίου κάποιος από τους χαρακτήρες (ανάλογα σε ποιον εστιάζει λίγο περισσότερο στο κάθε επεισόδιο) θα αφήσει ένα τύπου μήνυμα/απόφθεγμα.   
 
♦ ♦ ♦
 
 

κανονικός τίτλος “CSI: Crime Scene Investigation”

Σχετικά με την σειρά:
 Ακολουθούμε τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών του Λας Βέγκας στις προσπάθειές τους να λύσουν τους γρίφους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων. Έχουν στη διάθεσή τους τις καλύτερες και νεότερες επιστημονικές και τεχνολογικές μεθόδους για να αξιοποιήσουν και το παραμικρό στοιχείο που τους δίνεται, καταφέρνοντας έτσι να βρουν κάθε δολοφόνο.
 
*Στην Ελλάδα προβάλλεται ο 13ος κύκλος από το κανάλι ΣΚΑΙ κάθε βράδυ στις 23:15  και στην Αμερική προβάλλεται ο 15ος κύκλος, και αυτή από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS
 
  Η αλήθεια είναι ότι τους πρώτους κύκλους δεν τους πολύ έβλεπα γιατί δεν μου άρεσαν και τόσο οι τότε πρωταγωνιστές. Θα μου πείτε “κοιτάς τους ηθοποιούς που παίζουν ή το story του κάθε επεισοδίου” και θα σας απαντήσω “φυσικά κοιτάζω το story αλλά θέλω να με τραβάνε και οι ηθοποιοί, φατσικός που λένε”. Από τον 9ο - 10ο κύκλο μέχρι και τον 11ο που μπήκε στην σειρά ο πάντα ξεχωριστός Laurence Fishburne, άρχισα να κολλάω με την σειρά. Ειδικά από τον 12ο μέχρι και τώρα που στην σειρά έχουν μπει ο Ted Danson και η πάντα πανέμορφη Elisabeth Shue, πιο πολύ έχω κολλήσει με την σειρά. Ειδικά η ανυπόφορα-υπέροχη Elisabeth Shue στον ρόλο της είναι απλά θεά. Την γουστάρω, την γουστάρω, την πάω με χίλια. Σε κάποια επεισόδια την βλέπουμε σε κάποιες σκηνές να “κάνει απλώς τη δουλειά της" αλλά όταν κάποια επεισόδια είναι κεντραρισμένα πάνω της λόγω του σεναρίου, με την ξεροκεφαλιά της και την επιμονή της, δίνει μια άλλη διάσταση στο επεισόδιο. 

  Το τελευταίο επεισόδιο του 12ου κύκλου και η συνέχεια του επεισοδίου και πρώτο επεισόδιο του 13ου κύκλου, ήταν απίστευτη η ένταση, η αγωνία μιας και το story είχε να κάνει με τους ίδιους -και τις ζωές τους- των αστυνομικών-πρωταγωνιστών. 



♦ ♦ ♦     


 

Σχετικά με την σειρά:

 Το NCIS: Los Angeles (Ναυτική Υπηρεσία Έρευνας Εγκλημάτων: Λος Άντζελες) ακολουθεί μια ειδικευμένη ομάδα που ασχολείται με τα εγκλήματα στο Ναυτικό. Εστιάζει στην συνήθως περίπλοκη αλλά συγχρόνως διασκεδαστική καθημερινότητα της ομάδας, η οποία είναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί για να αντεπεξέλθει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.
 
*Στην Ελλάδα προβάλλεται ο 4ος κύκλος από το κανάλι ΣΚΑΙ κάθε βράδυ στις 24:00  και στην Αμερική προβάλλεται ο 6ος κύκλος, και αυτή από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS Paramount Television
  
  Την συγκεκριμένη η αλήθεια είναι ότι άρχισα να την παρακολουθώ, τους τελευταίους 3 μήνες. Οι χαρακτήρες είναι πιο αστείοι, πιο διασκεδαστικοί από τις υπόλοιπες παρόμοιες σειρές και όλη αυτή η διαφορετική αίσθηση μαζί με τις υποθέσεις, κάνουν την σειρά πραγματικά ενδιαφέρουσα.

 
♦ ♦ ♦
 
 
 

Σχετικά με την σειρά:

 Η σειρά «Hannibal» του NBC βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Tomas Harris στο βιβλίο του «Ο Κόκκινος Δράκος» για να μας δείξει τι προηγήθηκε ώσπου ο ψυχίατρος Hannibal Lecter να μετατραπεί στον πιο διάσημο κανίβαλο της μεγάλης –και τώρα και της μικρής– οθόνης. Όλα αρχίζουν όταν ο πράκτορας του FBI, Will Graham, ζητά τη βοήθεια του Hannibal προκειμένου να συλλάβει έναν από τους πιο διεστραμμένους δολοφόνους που έχει συναντήσει ποτέ. Η συνεργασία τους γρήγορα θα εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι γάτας – ποντικιού, με τον ψυχρό (και κρυφά παρανοϊκό) ψυχίατρο Hannibal αποφασισμένο να χειραγωγήσει με κάθε τρόπο τον ευφυέστατο (αλλά επίσης σχεδόν ανισόρροπο) ντετέκτιβ. Λαμπεροί ηθοποιοί όπως ο Lawrence Fishburn, η Gillian Anderson, η Cynthia Nixon και ο Michael Pitt εκπλήσσουν σε γκεστ εμφανίσεις, ενώ η φωτογραφία και η ατμόσφαιρα της σειράς αναδεικνύονται στα πιο ισχυρά χαρτιά της μετά το απολαυστικά «ψυχρό» πρωταγωνιστικό της δίδυμο.


*Στην Ελλάδα έχει ήδη προβληθεί ο 1ος κύκλος από το κανάλι ΣΚΑΙ και φαντάζομαι κάποια στιγμή θα προβληθεί και ο επόμενος κύκλος. Στην Αμερική έχει ήδη προβληθεί ο 2ος κύκλος και στις 4 Ιουνίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο 3ος κύκλος από το αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NBC



  Διάβαζα, άκουγα, μου την είχε προτείνει και ένας Φίλος μου την σειρά «Hannibal» και απορούσα τι στο καλό είναι τώρα αυτή η σειρά. Εντάξει ξέρω την ταινία “Η Σιωπή των Αμνών” [1991] (και ποιος δεν τη γνωρίζει!), ξέρω και την συνέχεια της, την ομώνυμη [2001], α! ξέρω και την ταινία “Hannibal - Η αρχή” [2007] (που μας διηγείται τα ανέμελα παιδικά χρόνια του Hannibal και πως έφτασε να γίνει αυτό(ς) που έγινε. Προσωπικά εμένα αυτή η ταινία μου άρεσε αρκετά! Βέβαια, αρκετά βίαιη, ωμή θα έλεγα αλλά συγχρόνως και συγκλονιστική. Ο πρωταγωνιστής δε, εξαιρετικός στον ρόλο. Αν δεν την έχετε δει και αυτήν, δείτε την) τώρα τι θα λέει η σειρά; Και πραγματικά από το πρώτο επεισόδιό έπαθα τρελό κόλλημα. Η ατμόσφαιρα που έχει η σειρά, η “παγωμένη” φωτογραφία, η μουσική επένδυση, το story, και ειδικά το δίδυμο Mads Mikkelsen (στον ρόλο του Dr. Hannibal Lecter) και Hugh Dancy (στον ρόλο του ο πράκτορας του FBI, Will Graham) που προσωπικά θεωρώ ότι οι ρόλοι τους ταιριάζουν γάντι, πιο ιδανικοί δε γίνεται. Και οι δυο έχουν πραγματικά ένα πάρα πολύ εκφραστικό όμορφο πρόσωπο. Βέβαια, είναι αρκετά ωμή στα πάντα. Από το αίμα, τα ανθρώπινα όργανα μέχρι τα εγκλήματα και την παράνοια. Αλλά αν είσαι φαν τέτοιων ταινιών/σειρών, αν ξεκινήσεις να δεις τις πρώτες σκηνές, δεν θα μπορείς μετά να ξεκολλήσεις. Ήδη έχω ξεκινήσει και βλέπω τον 2ο κύκλο και έχω να σας πω ότι είναι για “γερά νεύρα”.    



♦ ♦ ♦


Επίσης,  συνεχίζω να βλέπω σε επαναλήψεις ή κανονικά τις επίσης αγαπημένες μου σειρές…

 CSI: NY [2004 – 2013] - ΣΚΑΙ
 Charmed (Οι μάγισσες) [1998 - 2006ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 Sex and the City [1998–2004]ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 The Walking Dead [2010 – ] pc

 Person of Interest [2011 – ]pc

 Supernatural [2005– ]pc

24 [2001–2010]pc (έχω ακόμη 1  κύκλο να δω)




  Αυτές είναι λοιπόν, οι ξένες σειρές που παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό. Αργά το βράδυ παίζονται εξάλλου οι περισσότερες (τις υπόλοιπες στο pc τις βλέπω το Σαββατοκύριακο), οπότε μια χαρά για μένα, το νυχτοπούλι. Όπως βλέπεται οι περισσότερες είναι τύπου αστυνομικές/εγκληματολογικές και τύπου CSI. (Η πιο αγαπημένη μου CSI σειρά είναι ηCSI - Miami”). Δεν το κρύβω πως μου αρέσουν τέτοιου είδους σειρές. Πάντα αγαπούσα τις ξένες σειρές, και ναι παραδέχομαι πως μου αρέσουν πολύ οι Αμερικάνικες. Από μικρή έβλεπα όλες τις ξένες σειρές που έπαιζε η ελληνική τηλεόραση. Έτσι έμαθα και Αγγλικά, τολμώ να πω!



Ποιες να πρωτοθυμηθώ, έτσι ενδεικτικά, σειρές των ‘90s παρακαλώ; (ωραία δεκαετία για πολλούς λόγους!)

 Beverly Hills, 90210 [1990–2000]

 The X Files [1993–2002] (που επιστρέφει με νέα επεισόδια)

The Twilight Zone [2002–2003] (τι πώρωση είχα φάει με αυτή την σειρά! Ακόμα θυμάμαι μερικά επεισόδια, που είχα τρομάξει τόσο πολύ…)

 Tales from the Crypt (Ιστορίες από την Κρύπτη) [1989–1996] (φανατικά με τον αδελφό μου καθόμασταν και τα βλέπαμε χωρίς να χάνουμε κανένα μα κανένα επεισόδιο)

 21 Jump Street [1987–1991] (στα πρώτα βήματα του Johnny Depp. Θυμάμαι πως στην Ελλάδα παιζόταν το 1996-1997; Μαζί με αυτή την σειρά, θυμάμαι τότε συνέχεια άκουγα και το τραγούδι και έβλεπα το video-clip της Δέσποινα Βανδή “Δεν πεθαίνει η αγάπη”)

 Hercules [1995–1999] (προσθέστε και τις “Περιπέτειες της Ζήνας”, αν και με εκνεύριζε πολλές φορές)

[…]


Για να μην σας γυρίσω ακόμα πιο πίσω, στις πιο παλιότερες σειρές, όπως…
 The Beauty and The Beast [1987-1990] (τι κλάμα είχα ρίξει και πόσο είχα νευριάσει που η “Πεντάμορφη” στο τέλος δολοφονήθηκε και ο “Τερατόμορφος άντρα” σπάραζε για την απώλεια της αγαπημένης του. Κάτι τέτοιο έχει μείνει ως ανάμνηση στο μυαλό μου!) Διαβάστε ΕΔΩ ένα ωραίο αφιέρωμα για την -τότε- σειρά! 

 Το Μικρό σπίτι στο Λιβάδι [1974–1983] (Δημοτικό πήγαινα θυμάμαι και κάθε επεισόδιο το συζητούσαμε για ώρες με την τότε καλύτερη μου Φίλη) 

 Knight Rider [1982–1986]

[…] 


  Εντάξει, και η λίστα βρε παιδιά δεν τελειώνει! Αν καθίσω και γράψω όλες τις ξένες σειρές που έχω δει, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θα μου φτάνει ούτε μια μέρα.


  Υπάρχουν και άλλες σειρές, που στην αρχή τις έβλεπα αλλά μετά από το πολύ “τραβάω από ΄δω, την τραβάω από ‘κει την σειρά”, κάπου κι εγώ έχασα το μπούσουλα. Πάντως, τις περισσότερες σειρές τις έχω ολοκληρώσει, ελάχιστες τις έχω παρατήσει, άλλες που απομένουν 1-2 κύκλοι για να τις ολοκληρώσω και άλλες που μου τις έχουν προτείνει ή έχω διαβάσει/ακούσει ότι είναι πολύ καλές, θα μπούνε στην σειρά για να τις δω το Καλοκαίρι στον “ελεύθερο μου χρόνο” και όταν δεν θα νιώθω βαρεμάρα.



 Εσείς; για πείτε μου βλέπετε ξένες/ελληνικές σειρές κι αν ναι; έχετε να μου προτείνετε καμιά πολύ καλή όμως; 



✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰





Διαβάστε επίσης:

____________________

 


_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
©Copyright 2010-2015 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

18 σχόλια :

  1. Μαράκιιιιιιι!!! Σ'αγαπώ!!!!!
    Στα περισσότερα ταυτιζόμαστε!!! Τα τελευταία χρόνια, οι σειρές που παρακολουθώ είτε θέλω να είναι τρελές κωμωδίες είτε εγκληματολογικού περιεχομένου!
    (Οκ, για να είμαι ειλικρινής, δεν τα παρακολουθώ στην τηλεόραση, ούτε τα νοικιάζω αλλά τα έχω "κατεβάσει!)
    Λατρεύω csi Las Vegas & New York (όχι το Μαϊάμι, μου τη δίνει ο Οράτιος!), το criminal minds, το Hannibal θα πάρει σειρά μόλις τελειώσουμε το Mentalist (είμαστε στην 4 σεζόν) και στη λίστα με τα εγκληματολογικά θα έβαζα και το bones!
    Είχα δει κάποια στιγμή και το ncis (στο star παιζόταν τότε) αλλά δεν μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον!
    *Ιεροσυλία που δεν έχω δει το 21 Jump Street αλλά μάλλον δεν θα το δω κιόλας... (Τον τελευταίο καιρό πολύ που την έχει σπάσει ο Johnny και η σχέση μας περνάει κρίση! Να πάει να μείνει στο νησάκι του(!) και να με αφήσει ήσυχη!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννααααααα!!!! Το ξέρω πως μ' αγαπάς!!!!!
      Χαίορμαι που ταυτιζόμαστε!
      Σειρές -τρελές κωμωδίες, στο παρλθόν έβλεπα πολλές αλλά τα τελευταία 2 χρόνια; δεν με έχει κεντρίσει καμιά το ενδιαφέρον. Θέλω να με κάνει να γελάω και να είναι έξυπνα χιουμοριστική, η αλήθεια είναι αυτή!
      Εγώ πάλι πλεόν δεν έχω καθόλου υπομονή και όρεξη να "κατεβάζω". Και ούτε τρελάινομαι να βλέπω σειρές στο pc αλλά και αυτές που βλέπω είναι μετρημένες γιατί θέλω να δω τους τελευταίους κύκλους, πριν προχωρήσουν πολύ... και μέρι να της πάρει κανένα κανάλι εδώ στην Ελλάδα... άστο θα γεράσω!
      Το "CSI Miami" ναι το θυμάμαι πολύ καλά που μου το είχες πει για τον "κοκκινομάλλη" Οράτιο που σου την δίνει στα νεύρα. Εγώ τον λατρεύω! Είναι πολύ ιδαίτερος... σε όλα του!
      Το "The Mentalist" (είμαι στην 5η σεζόν και ομολογώ πςω έχω δει και το τελευταίο επεισόδιο της σειρά. Δεν κρατήθηκα, το παραδέχομαι!" στην αρχή το έβλεπα καθαρά για τον κούκλο (αν και ξανθό!;) πρωταγωνιστή αλλά μετά μου άρεσε ως σειρά. Ο ίδιος είναι τόσο εκνευριστικά συμπαθής, επειδή είναι τόσο cool, τόσο ξερόλας, μπορεί χωρίς καν όπλο ποτέ, με μια κίνηση στα δεξιά-αριστερά να αποφύγει βιαίες καταστάσεις και πάντα ήρεμος βρε παιδί μου (εκτός όταν φτάνει στην προσωπική του υπόθεση). Μα πως το κάνει;
      Α! το "Bones" το ξέχασα! Το έβλεπα αλλά στην πορεία χαθήκαμε κάπου μεταξύ μας! Ευτυχώς, όμως μου το θύμησες!
      Το "ncis" έχω δει τους 10 κύκλους από τους 12; κύκλους! Θέλω να δω και τους τελευταίους 2 κάποια στιγμή!
      Όσο για το "21 Jump Street", άστο καλύτερα, μην το δεις! Ωραία πάντως ήταν σαν σειρά, αν και την μισεί ο ίδιος ο Johnny Depp.
      (εσύ σου την έχει σπάσει ο Johnny γιατί πήγε να μείνει στο νησάκι του;, εμένα γιατί παντρεύτηκε την κατά τ' άλλα όμορφη νεά του σύζηγο αλλά... υπάρχει ένα αλλά!)

      Τα φιλιά μου αγαπημένη μου! (έγραψα πολλά, το ξέρω!)

      Διαγραφή
    2. Α, σου αρέσει ο Πάτρικ Τζέιν? Εμένα καθόόόλου!!!
      Άρχισα να τον συμπαθώ στο τέλος της πρώτης σεζόν, αλλά μέχρι εκεί! Τον λατρεύω ως ρόλο!
      (Και με έχει κάνει να πίνω περισσότερο τσάι!!!)
      ;-) χαχα!
      Ναι, καλέ, κι εμένα επειδή πήγε και παντρεύτηκε και άφησε το Βανεσσάκι, μου έσπασε τα νεύρα ο άλλος, και τώρα ό,τι κι αν κάνει στραβό θα το βρίσκω!!!
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
    3. Κι Εγώ μου αρέσει ο ρόλος του! Τσάι; Ναι, συνήθειά του!
      Εμένα πάλι συνήθεια ανέκαθεν....
      Χαχαχαχα! Βρε τι πάθαμε με τον Johnny!!!!!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Μαρία μου.
    Εχω καιρο να δω σειρα.
    Το κριμιναλ μαιντς αγαπημενο παντως!

    Να εισαι καλα φιλη μου! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία, αφού σου αρέσουν οι αμερικάνικες αστυνομικές σειρές, σου προτείνω, αν δεν το έχεις ήδη δει, το blue bloods. Εμένα μου άρεσε λόγω της οικογενειακής ατμόσφαιρας. Δυστυχώς δεν το παίζει ο Σκαι που το έπαιζε μέχρι πρότινος, άλλα κάπως μέσω internet θα το βρεις.

    Τώρα εγώ δε βλέπω πολύ τηλεόραση γενικά, τα βράδια όμως έχω πετύχει πολλές φορές αποσπασματικά επεισόδια από τις περισσότερες αστυνομικές που έγραψες, τακτικά όμως έχω καιρό να δω κάτι. Ακόμα και το big bang theory που μέχρι πέρυσι έβλεπα τακτικά, τη φετινή σαιζόν την είδα όλη μαζεμένη μέσα σε ένα μήνα χαχα. Από ελληνικές έχω κάψει τις επαναλήψεις του κωνσταντίνου και ελένης και δευτερευόντως μεν και δεν, καφέ της χαράς, απαράδεκτοι, τρεις χάριτες, αλλά κυρίως μέσω youtube, αυτά.

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, το "blue bloods" τα έβλεπα όλα τα επεισόδια όταν τα έπαιζε ο ΣΚΑΙ... Πολύ ωραία σειρά!
      Το "big bang theory" ελάχιστα το ε΄χω δει! Δεν εμ τράβηξε ποτέ ιδιαίτερα!
      Από όλες αυτές τις ελληνικές σειρές, απλά απέχω, κάνω διάλλειμμα, με έχουν κουράσει...
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  4. Το "Criminal Minds" εδω και καιρο σκεφτομαι να το αρχισω τον πρωτο κυκλο απο το ιντερνετ.
    Παντως ωραιες οι επιλογες σου, καποιες ειναι και δικες μου αγαπημενες!
    Καλα να περνας Μαρια μου!
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου, το "Criminal Minds" να το ξεκινήσεις. Είμαι σίγουρη ότι θα κολλήσεις!
      Να μου πεις τις εντυπώσεις σου....
      Καλά να περνάς κι εσύ κορίτσι μου!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Μικρό σπίτι στο Λιβάδι έβλεπα, όταν χτύπησε την Αθήνα ο σεισμός του '99. Τι μου θύμησες...
    Το Charmed, αγαπημένη σειρά δεν το συζητώ.
    Να σου πω την αλήθεια Μαρία, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση παιδί μου, ότι βλέπω το βλέπω διαδικτυακά.
    Πολλές από τις σειρές που αναφέρεις (όλες, αλλά θα με κράξουν χαχα) τις έχω δει. Κάποιες τις λάτρεψα, άλλες με κούρασαν. Πάντως δεν το είδα στην λίστα σου, οπότε στο προτείνω, ξεκίνα το Greys Anatomy, όταν ξεμείνεις από σειρά :)
    Καλημέρα και καλό σ-κ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Μαρινάκι έβλεπες "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" το 1999; Εγώ το έβλεπα εκεί το 1994; Το 1999 έβλεπα και κάτι Μεξικάνικες. Χαχαχα!
      Ναι, το "Greys Anatomy" δε το είδες στη λίστα μου, γιατί δεν μου αρέσει πλέον ως σειρά! Με έχει κουράσει, με έχει εκνευρίσει... δεν συμπαθώ σχεδόν τίποτα πια σε αυτή την σειρά. Τώρα που "πεθάνανε" και τον γιατρό Derek. Συγνώμη αλλά την έβλέπα για πάρα πολύ καιρό αλλά τώρα no, no και πάλι no... ακόμα κι αν ξεμείνω από σειρά, λέμε τώρα! Sorry!
      Καλο Σαββατοκύριακο και σε σένα!

      Διαγραφή
  6. Σου προτείνω το " The following" και το " Touch" !!
    Καλό σαββατοκύριακο σκορπίνα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, στο "The following" πρέπει να πάιζει ο Kevin Bacon, αν δεν κάνω λάθος, έ; Done! Μπήκε στην λίστα!
      Όσο για το "Touch" με τον αγαπημένο Kiefer Sutherland, έχει μπει στην λίστα, από την ημέρα που την είχες αναφέρει σε post σου!
      Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις!
      Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!

      Διαγραφή
  7. τι μου θύμισες με την δεκατετία 90 .... αλλά τα αφήνω και πάω στα τώρα..... game of thrones !!! κόλλημα, walking dead .... καιιιι house of cards ..... και α!!! true detectives στο προτείνω ανεπιφύλακτα .... το μόνο κακό ειναι ότι πλέον με αυτο το θέμα που βγαίνουν σε κύκλους οι σειρές με βασανίζουν πρέπει να κρατάω ημερομηνίες πότε σταματάω πότε ξεκινάω ποιός κυκλος.... τρελά βασανιστήρια σου λέω...... χαχαχα καλημέρα ευχαριστήθηκα την αναρτηση σου πάρα πολύ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλα το "game of thrones" θέλω τόσο μα τόσο πολύ να το δω. Όταν το πάρω απόφαση! Καλή επιλογή!
      "House of Cards" με τον Kevin Spacey; Είχα διαβάσει ένα άρθρο τις προάλλες για αυτή την σειρά και μου έκανε εντύπωση! Done! μπάινει στη λίστα! "True Detective" είναι ήδη στη λίστα μου για τις σειρές του Καλοκαιριού!
      (να δω ποιες θα προλάβω! χαχαχα!) Πάντως, Εγώ τέτοια θέματα "τρελά βασανιστήρια" δεν έχω! Θυμάμαι, πότε σταματάω, πότε ξεκινάω, θυμάμαι και την τελευταία σκηνή ακόμα κι αν έχουν περάσει μήνες. Αν είχα τέτοια θέματα, δεν νομ΄ζιω πως θα ήμουν πολύ των "σειρών" Καταλαβαίνεις τι εννοώ!
      Σ' ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου!
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes