
Διαβάζοντας τι είχα γράψει για τον προηγούμενο μήνα, τον Μάρτιο, η πρώτη μου σκέψη ήταν η εξής: “Όλα είναι περαστικά!” Ο προηγούμενος μήνας ενώ ξεκίνησε όμορφα, συνεχίστηκε και έκλεισε στενάχωρα. Παρά τις δυσκολίες του μήνα, Εγώ έλεγα: “Θα περάσει όμως κι αυτό, όπως έχουν περάσει άλλα κι άλλα.” Κι έτσι έχουν τα πράγματα! Ο Απρίλιος ήταν ένας πολύ όμορφος μήνας. Το φετινό Πάσχα ήταν ήρεμο και το πέρασα έτσι ακριβώς όπως επιθυμούσα. Σαφέστατα ο Απρίλης είχε δυσκολίες, τις “γνωστές” και άλλες δυσκολίες. Όμως με υπομονή, επιμονή, λίγη δόση τρέλας, χιούμορ, χαμόγελο, αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα συμβεί, περνώντας στο ντούκου ό,τι δεν είχε αξία να κρατήσω και κυρίως βασιζόμενη πρώτα απ’ όλα στις δικές μου δυνάμεις και κάνοντας πράγματα που με ευχαριστούν για να μην πέσω σε θλίψη και με πάρει (πάλι) η κάτω βόλτα… την έβγαλα καθαρή και τον Απρίλη.
Βέβαια, την απορία που βλέπω στα πρόσωπα και στις συμπεριφορές κάποιων ή πολλών για το που βρίσκω τη δύναμη (γενικά και ειδικά) δεν την πολύ καταλαβαίνω.
Είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να χαμογελάσεις και να δεις ότι όλα μα όλα δεν είναι μαύρα; Είναι τόσο δύσκολο να προτιμήσεις να αυτοσαρκάζεσαι απ’ το να μιζεριάζεις όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ; Ενοχλεί και μάλιστα πάρα πολύ να βλέπεις ανθρώπους να περνάνε καλά με τα πιο απλά, με ό,τι έχουν και να χαίρονται τις στιγμές. Εκεί είναι που λέω: “Εμ, δε θα γίνουμε όλοι ίσα και όμοιοι!” Εδώ που τα λέμε, δεν θέλω/δεν αντέχω/δεν έχω το κουράγιο πια να καταλάβω/κατανοήσω τέτοιου είδους συμπεριφορές. Κρατάω δυνάμεις για μένα………!
Είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να χαμογελάσεις και να δεις ότι όλα μα όλα δεν είναι μαύρα; Είναι τόσο δύσκολο να προτιμήσεις να αυτοσαρκάζεσαι απ’ το να μιζεριάζεις όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ; Ενοχλεί και μάλιστα πάρα πολύ να βλέπεις ανθρώπους να περνάνε καλά με τα πιο απλά, με ό,τι έχουν και να χαίρονται τις στιγμές. Εκεί είναι που λέω: “Εμ, δε θα γίνουμε όλοι ίσα και όμοιοι!” Εδώ που τα λέμε, δεν θέλω/δεν αντέχω/δεν έχω το κουράγιο πια να καταλάβω/κατανοήσω τέτοιου είδους συμπεριφορές. Κρατάω δυνάμεις για μένα………!
Εύχομαι ο Μάιος να είναι ένας πανέμορφος μήνας, με πολλές χαρές, πολλές ωραίες στιγμές, πολύ χαμόγελο, πολύ Αγάπη, με λίγη τύχη παραπάνω βρε παιδί μου που μας λείπει και κυρίως να έχει μια εσάνς…προσωπικής ευτυχίας.
Κ_Α_Λ_Ο Μ_Η_Ν_Α να έχουμε!
☺


Κάθε αρχές του μήνα ανεβαίνει σχετική ανάρτηση (ενημερωτικό post) με όλες τις αναρτήσεις που έχω δημοσιεύσει τον προηγούμενο μήνα.
Οι 12 αναρτήσεις του Απρίλη 2015:① Καλώς όρισες Απρίλη μου & ✎All posts of the month #13 - 13 αναρτήσεις (Μάρτιος 2015) (Τετάρτη 1/04/2015)② ακούω, βλέπω, συλλογίζομαι #17 (Μάρτιος 2015) (Τετάρτη 1/04/2015)③ ♫Music Obsessions #23 – Έστω, ας φταίω πάντα εγώ… όμως λέω όχι στη βία! (Παρασκευή 3/04/2015)④ My favorite places #4 – Βόλτα στο Καβούρι μοναχά για πάρτη μου (Κυριακή 5/04/2015)⑤ My Instant-Photo-Moments#8 – Μάρτιος 2015 (Δευτέρα 6/04/2015)⑥ Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα! (Πέμπτη 9/04/2015)⑦ Διαδίκτυο-Τεχνολογία #7 - My blog book! Πως να μετατρέψετε το blog σας σε …βιβλίο! (Πέμπτη 16/04/2015)⑧ Let's talk about food! Ψωμί ολικής άλεσης από δίκοκκο σιτάρι με αλεύρι ζην (Παρασκευή 17/04/2015)⑨ My favorite places #5 – Βόλτα στη θάλασσα στο Λαγονήσι (Τρίτη 21/04/2015)⑩ 23 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (Τα βιβλία & Εγώ) (Πέμπτη 23/04/2015)⓫ Secret Spring Circles: Ανοιξιάτικη μυστική ανταλλαγή δώρων! - Το δωράκι-έκπληξη από το ‘Μυστικό μου ταίρι’ (Παρασκευή 24/04/2015)⓬ My flashback #3 Μια ιδιόχειρη συνέντευξη… (Δευτέρα 27/04/2015)


Επισκεφτείτε το blog της Μαίρης και βρείτε θέματα ομορφιάς, μόδας, μαγειρικής μέχρι και -προσωπικές- σκέψεις.
___________________________
☞Διαβάστε επίσης:
_______________

_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
©Copyright 2010-2015 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*
Ξέρεις κάτι? Δεν θα ευχηθώ να έχει ο Μάιος απλά μια εσάνς προσωπικής ευτυχίας...
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα ευχηθώ να βουτήξεις ολόκληρη, μέσα σε ένα πελώριο καζάνι προσωπικής ευτυχίας και να μην θέλεις με τίποτα να βγεις από εκεί μέσα! Αυτό!
;-)
Καλό μήνα, κοριτσάρα μου!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ χιλιάδες και ολόγλυκα!
Ξέρεις κάτι; Μακάρι να βουτήξω ολόκληρη, όπως λες! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!
ΔιαγραφήΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Γιάννα μου!
Τα φιλιά μου!!!
Καλό μήνα Μαρία μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντα δυνατή και αισιόδοξη εύχομαι ♥
Φιλιά!
Κι Εγώ μου το εύχομαι!
ΔιαγραφήΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!
Να είναι πανέμορφος για σένα ο Μάιος
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια ...
Κια για σένα, Μαρία Έλενα!
ΔιαγραφήΦιλιά!
Καλό μήνα Μαρία μου με υγεία και ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Καλή αρχή στη νέα σου συνεργασία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά Φιλιά
Καλό Σαββατοκύριακο :) !
Ανταποδίδω Αριάδνη μου!
ΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα!
Σε φιλώ!
Ναι ρε Μαρακι έτσι όπως τα λες είναι. Και φυσικά έχουμε κάθε δικαίωμα και να ξεσπαμε και να πέφτουμε και όλα. Το έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Όμως κάποιοι από εμάς έχουμε την φόρμουλα του να επανερχομαστε. Γιατί αυτό να είναι κάτι εξωπραγματικο;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι βρε Μαρία μου, μα έτσι είναι!
ΔιαγραφήΔν μπορώ πλέον να αναλύω ή να χαλιεμαι για τα ..."εξωπραγματικά".
Έλεος με δαύτα! Τα λογικά και τα αυτονόητα τα βλέπει κανείς;
Καλο μηνα Μαρακι μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχομαι ο Μαης να σου φερει ακομα πιο ομορφες στιγμες και να κρατησει μακρια οτιδηποτε αρνητικο και στεναχωρο!
Φιλακια
Μαράκι μου, συγνώμη για την καθυστερημένη μου απάντηση στο σχόλιο σου αλλά τώαρ τοε ίδα!
ΔιαγραφήΝα είσαι καλά!