Tag: Βραβείο Liebster + 10 ερωτοαπαντήσεις!

  

  Πρόσφατα, είχα την χαρά και την τιμή να λάβω από την Μαρίνα και την Όλγα από to e - periodiko mas, μετά από πάρα πολύ καιρό, ένα ακόμη Libster βραβείο. Το βραβείο αυτό συνοδεύεται από 10 ερωτήσεις στις οποίες και φυσικά θα απαντήσω ευθύς αμέσως με μεγάλη μου χαρά. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ που ανάμεσα στα αγαπημένα σας blog για την παραλαβή αυτού του βραβείου ήταν και το ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ



_________________



Όροι - Κανόνες:

1. Αφιέρωσε μια ανάρτηση στο βραβείο σου και ευχαρίστησε και εκείνον που σε βράβευσε.

2. Φρόντισε να συμπεριλάβεις στις φωτογραφίες σου και το πράσινο εικονίδιο του βραβείου.

3. Βράβευσε νέους bloggers που θαυμάζεις και έχουν λιγότερο από 200 followers. Ενημέρωσε τους για το βραβείο. (Μπορείς να βραβεύσεις και το άτομο που σε πρότεινε.)

4. Απάντησε στις ερωτήσεις που σου έκαναν και αν θες φτιάξε νέες για τους δικούς σου υποψήφιους.

5. Δημοσίευσε τη λίστα αυτή με τους κανόνες και στη δική σου ανάρτηση.





1. Έχετε σκεφτεί ποτέ να αλλάξετε το όνομα του blog σας;
   Ποτέ! Η ονομασία ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ "φωτογραφίζει" ακριβώς εμένα, όπως είμαι Εγώ και την ίδια τη ζωή μου. Ακόμα και στην ταφόπλακα μου θα ήθελα να γραφτεί αν γίνεται "♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫" συν κάτι ακόμη! Sorry but this is the truth!




2. Πόσο έχει αλλάξει η κάθε σας μέρα από τότε που πατήσατε για πρώτη φορά το πλήκτρο Δημοσίευση;
   Πιστεύω πάρα πολύ!  Ακόμα θυμάμαι όταν έγραψα την πρώτη μου ανάρτηση γι' αυτό το blog (διότι πριν και για περίπου 2 χρόνια έγραφα στο πρώτο μου) και πάτησα δημοσίευση. Ένιωσα ότι το "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ" θα είναι απόλυτα Εγώ η ίδια και αυτό που ζητάει η ψυχή μου, δηλαδή να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς να πνίγεται από κρυμμένα, πιεσμένα συναισθήματα. 



  Μέσα από τις δικές μου σκέψεις, τα δικά μου συναισθήματα, αφηγήσεις, εξομολογήσεις, καταστάσεις... είδα πως πολύς κόσμος νιώθει όπως κι εγώ. Τα ευγενικά σχόλια, τα προσωπικά μηνύματα, οι συμβουλές, η αγάπη, η εκτίμηση, η συμπάθεια που λαμβάνω από Ανθρώπους-Φίλους-Αναγνώστες, είτε που έχω γνωρίσει και έχουμε μια επικοινωνία και αμοιβαία φιλία, είτε που ακόμα δεν έτυχε να γνωριστούμε είτε από ανώνυμους, πέρα το ότι με τιμά, με κάνει να αισθάνομαι και ευλογημένη που αυτός ο χώρος του blogging είναι κάτι παραπάνω από χόμπι, είναι επικοινωνία και ψυχοθεραπεία μαζί.  


3. Όταν δεν έχετε έμπνευση, που καταφεύγετε για να την βρείτε και να αλλάξει η διάθεση σας;
   Από έμπνευση άλλο τίποτα! Ευτυχώς! διότι η 'έμπνευση' για μένα είναι απαραίτητο συστατικό στο καθετί που γράφω, είτε εδώ στο blog είτε σε άλλα γραφόμενα μου. Η καθημερινότητα, η ίδια η ζωή, το να παρατηρώ τους ανθρώπους... είναι από μόνα τους μια ολόκληρη έμπνευση.





4. Έχετε σκεφτεί να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το blogging;

   Φυσικά και το έχω σκεφτεί! Και ποιος δεν το έχει σκεφτεί; Το να κάνεις το χόμπι σου, 'επάγγελμα', μόνο υπέροχο και ευτυχές μπορεί να είναι. Μόνο που στην Ελλάδα νομίζω πως είναι αρκετά δύσκολο! Αν κι Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου, σε όλα και στα πάντα, ας το πούμε "ερασιτέχνης". Δεν μου αρέσει και με τρομάζει κάπως όταν ο επαγγελματισμός πολλές φορές σκεπάζει την χαλαρότητα και το 'τσαλάκωμα" ενός πράγματος και τότε καταλήγει αυτό που κάνεις αλλά κι εσύ ο ίδιος ένα είδος βιτρίνας και δεν μπορείς να γευτείς 100% αυτό που αγαπάς να κάνεις. 





5. Ποια είναι η γνώμη σας για τους Έλληνες bloggers σε σχέση με τους ξένους;
   Παλιότερα παρακολουθούσα κάποιους ξένους blogger σε συγκεκριμένα θέματα που παρουσίαζαν, π.χ. συνταγές, μόδα, χειροποίητες δημιουργίες, κ.α. και μου άρεσαν αρκετά γιατί τα κάναν όλα με τόση προσοχή και με μια ωραία αισθητική που ήθελες δε ήθελες σε τραβούσαν να παρακολουθήσεις τις αναρτήσεις τους. Στους Έλληνες/-ίδες bloggers όμως δεν μου αρέσει η προχειρότητα στις αναρτήσεις, τα αναπάντητα σχόλια και οι λογοκλοπές. Α! δεν μου αρέσει καθόλου επίσης, που παίρνουν μια ιδέα από κάποια ξένη blogger και την παρουσιάζουν ως δική τους. Μετά την ίδια ιδέα την παρουσιάζει μια άλλη σαν δική της και παραπονιέται και κατηγορεί η πρώτη για "κλέψιμο ιδέας", ενώ αυτή το έκανε ήδη πρώτη από την ξένη. Ω, ναι, ξέρω πολύ καλά τι λέω! Μιλάμε για πολύ αστείες καταστάσεις!



  Πάντως, στα 'προσωπικά blogs' προτιμώ τους Έλληνες bloggers, όχι μόνο λόγω της γλώσσας αλλά και επειδή τσαλακώνονται με αλήθεια κι όχι για να κερδίσουν αναγνώστες. Ε, τότε, αισθάνεσαι ότι υπάρχει εκεί έξω, κοντά σου, δίπλα σου, περισσότερη ανθρωπιά και αλήθεια από όσο νομίζεις. Σε ό,τι αφορά σε άλλα είδος blogs, π.χ. μόδα, beauty κλπ. προτιμώ τις ξένες, με ελάχιστες εξαιρέσεις κάποιες Ελληνίδες -beauty- (και όχι μόνο) bloggers που έχουν σταθεί από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκαν και μέχρι τώρα, στο ύψος της προσωπικότητας τους και της σταθερής χωρίς βιτρίνα αγάπη τους γι' αυτό που αγαπούν να κάνουν μέσα από το blog τους.    

6. Πόσο γεμάτη είναι η μέρα σας; Τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας; 

Οι μέρες μου είναι άλλοτε γεμάτες κι άλλοτε όχι και τόσο. Το καλό είναι (μέχρι στιγμής έτσι όπως είναι η καθημερινότητά μου και η ζωή μου) ότι σχεδόν πάντα τα προλαβαίνω όλα. Βέβαια, γίνομαι "Φλας" (ξέρετε τον υπερήρωα) και αν πάρω φόρα, δεν σταματάω μέχρι να τελειώσω και τη τελευταία δουλειά. Αν δουλεύω, τότε δεν υπάρχει χρόνο και σωματική διάθεση για να ασχοληθώ με το γράψιμο, όπως πρέπει και όσο πρέπει, για να αισθάνομαι Εγώ καλά. Διαβάζω και γράφω πολύ καθημερινά! Ασχολούμαι με την στιχουργική (ειδικά τον τελευταίο καιρό πιο έντονα), με την συγγραφή του βιβλίου μου, με τον σκύλο μου, τους Φίλους μου και αρχίζω και τελειώνω την μέρα μου με μουσική. Πάντως, πιστεύω πως, κουτσά-στραβά, αν θες να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις κάτι, το οτιδήποτε που σε ευχαριστεί, τον βρίσκεις και μάλιστα χωρίς δικαιολογίες. Ο "ελεύθερος χρόνος" είναι απαραίτητος και αναγκαίο καλό για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς για να ξεκινήσεις πάλι απ' την αρχή ή από 'κει που σταμάτησες.   

7. Σε ένα όνειρο που θα ταξιδεύατε; Σε ποια χώρα θα ήσαστε και τι θα θέλατε να κάνετε;

  Σε ένα όνειρο θα ταξίδευα σε εκείνο το μέρος όπου βρίσκεται πρόσωπο/α αγαπημένο/α που μου λείπει τρομερά. Αν είναι για χώρα, θα έλεγα το Παρίσι, μιας και είναι όνειρο ζωής και επιθυμία μαζί να ταξιδέψω κι εκεί και να περπατήσω στα παριζιάνικα σοκάκια με το ελληνοπαριζιάνικο μου στυλ. (κάτι σαν την carrie bradshaw από το "Sex and the City") "Το 'χεις; Το 'χω!" θα πω, μεταξύ σοβαρού κι αστείου!

8. Το ποτήρι το βλέπετε μισοάδειο ή μισογεμάτο;
Εμ, τώρα να πω πως το βλέπω πάντα μισογεμάτο; Ψέματα θα πω! Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξα απαισιόδοξη και το αντίστροφο. Υπάρχουν μέρες, που προσπαθώ τόσο πολύ, παλεύω να βγω αλώβητη από τη δύσκολη καθημερινότητα και ψάχνω να βρω ένα σημάδι θαύματος που το ποτήρι το βλέπω μισοάδειο, ακόμα κι αν πιέζομαι να μη το βλέπω έτσι. Υπάρχουν όμως και αρκετές μέρες που ξυπνάω και ξαφνικά, χωρίς να έχω κάνει ακόμα κάτι Εγώ, νιώθω τόσο δυνατή και αποφασισμένη να μη λυγίσω και να μη χαλαστώ για κανέναν και για κανένα λόγο που δεν καταλαβαίνω τίποτα και το ποτήρι το βλέπω παραπάνω από μισογεμάτο.

9. Διαλέξτε: ελληνική, μεξικάνικη, ή ασιάτικη κουζίνα;
Από τις τρεις θα επιλέξω φυσικά ελληνική. Έχω δοκιμάσει και από τις τρεις αλλά σαν την ελληνική κουζίνα δεν έχει βρε παιδιά.

10. Αγαπημένο σας στυλ διακόσμησης;
Απλότητα, άνεση, ζεστασιά χωρίς υπερβολές στα περιττά έπιπλα και αντικείμενα,  μίνιμαλ ύφος τόσο όσο αλλά και μοντέρνο μαζί με χρώματα ζεστά και φωτεινά κι αν γίνεται καθόλου λευκό, ούτε καν στα ταβάνια και φυσικά πολλές προσωπικές πινελιές που "αντικατοπτρίζουν" το γούστο μου, την αισθητική μου και την προσωπικότητά μου. 





Αυτές ήταν οι απαντήσεις μου στις 10 ερωτήσεις.

Επειδή σχεδόν όλα τα blog-Φίλοι-αναγνώστες μου έχουν παραπάνω από 200 followers, θα με συγχωρήσετε που δεν θα προσκαλέσω κάποιον ξεχωριστά. Όποιος/α θέλει, μπορεί ελεύθερα να πάρει το βραβειάκι και φυσικά να απαντήσει και στις ίδιες ερωτήσεις.  







Διαβάστε επίσης:
_____________________
Όλα τα Tag του blog!
Όλα τα δικά μουTag!


  


_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

©Copyright 2010-2015 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

20 σχόλια :

  1. Μαρία μου σε απόλαυσα και απόλαυσα και τις ερωτήσεις γιατί είναι καινούριες (τουλάχιστον εγώ δεν τις είχα πετύχει πιο παλιά, ενώ το βραβείο ναι) και σε χάρηκα.
    Σε αυτό το Παρίσι πια, όλοι θέλετε να πάτε και ας είναι και πανάκριβο. Μονάχα εγώ λέω Λονδίνο. Τι κακό κι αυτό κάτι τρέχει μαζί μου αχαχα
    Πάντα επιτυχίες και βραβεία Μαράκι μου στο blog σου εύχομαι να βλέπεις.
    Όμορφη μέρα να έχεις με έμπνευση και χαμόγελο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, πόσο χαίρομαι που με απόλαυσες κι εμένα και τις απαντήσεις μου.
      Ε, ναι βρε, Παρίσι! Για Λονδίνο, μου έχει περάσει από το μυαλό αλλά δεν μου έχει κάτσει κι όλας. Καλά, αν τύχει και είναι να πάω προς τα εκεί, δεν θα πω και "όχι"! Χαχα! Σου εύχομαι να πας στο Λονδίνο....
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ με χαμόγελο, πάντα! :D

      Διαγραφή
  2. χαχα! Πολύ γέλασα με το κλέψιμο ιδεών ανάμεσα σε ελληνικά και ξένα blogs! Μιλάς εκ πείρας από το beauty blog που είχες? (Άσχετο: Έχω την εντύπωση πως μέσα από εκείνο το blog σε είχα γνωρίσει... Δεν θυμάμαι...)
    Επανέρχομαι! Οι απαντήσεις σου μου άρεσαν τρελά και συμφωνούμε σχεδόν σε όλα! Εγώ πάντως, με τίποτα δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το blogging... Νομίζω πως θα έχανα πολύ από το κέφι μου αν "έπρεπε" να το κάνω επαγγελματικά...
    Συγχαρητήρια για το βραβείο, ομορφιά μου!
    Σου εύχομαι να πας στο Παρίσι κάποια στιγμή και να περάσεις σούπερ!
    Φιλί γλυκό, Μαράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, έχεις καλή μνήμη και θυμάσαι καλά, σου το έξω ξανά γράψει! Από "πείρα" άλλο τίποτα μάνα μου!
      (νομίζω πως από το beauty blog μου γνωριστήκαμε,!)
      Καλά μην νομίζεις κι Εγώ αυτό το "επαγγελματικά" δεν ξέρω αν θα μπορούσα. Κια να σου πω και κάτι; Μου έχουν κάνει 2-3 προτάσεις για κείμενα μου και τύπου "επαγγελματικά" αλλά δεν ξέρω, μια χαρά είμαι με το blogάκι μου χωρίς περιορισμούς, ¨περικοπές στις σκέψεις" (είδες; το ξανά ανέφερα! χαχαχα!) και να μην είμαι -ίσως- πιο πολύ "Εγώ"!
      Μακάρι να πάω στο Παρίσι, γιατί όχι; Ποτε΄δεν ξέρεις, πως τα φέρνει η ζωή!
      Φιλί κι από μένα αγαπημένη μου Γιάννα!

      Διαγραφή
  3. Καλημερα Μαρια μου και συγχαρητηρια για το βραβειακι
    ευχομαι πολλα πολλα ακομη

    μου αρεσει που προτιμας τους Ελληνες μπλοκερς
    και εγω το ιδιο

    χιχιχιχ

    φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους Έλληνες bloggers (όχι όλους αλλά πολλούς) τους προτιμάω όταν είναι ο εαυτός τους και τσαλακώνονται χωρ΄ςι φόβο αλλά με πολύ πάθος! Χιχιχιχι!
      Να είσαι καλά Κική μου!

      Διαγραφή
  4. Ωωωωω είχα γράψει τόσα και απο μια βλακεία,τσουφ,τα έσβησα!
    Λοιπόν,Μαράκι μου αγαπημένο χαίρομαι που σε διαβάζω ξανά μετά απο καιρό δυστυχώς.Είμαι η Νικολέτα απο το littlemeandlittleyou αν με θυμάσαι(γιατί πάει και καιρός),αν όχι,εδώ είμαστε...
    Όσο έλειψα πάντως,πολλά μπορεί να άλλαξαν,τα βραβεία όμως....ΠΟΤΕ!
    Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου,αποπνέεις μια σιγουριά και μια αισιοδοξία που νομίζω την χρειαζόμαστε περισσότερο απο ποτέ άλλοτε!
    σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολέτα μου (άκου εκεί λέει, αν σε θυμάμαι;!) καλώς όρισες πάλι πίσω και με ξανά βρήκες!
      Από νέο σπιτάκι; Τέλεια! Έλα να σε διαβάζω και να σε απολαμβάνω Φίλη μου, εδώ παρΕιτσα!
      "Σιγουριά", "αισιοδοξία"; Προσπαθώ! Έτσι πρέπει! Αλλιώς πως θα πάμε κόντρα στην μιζέρια;
      Καλώς όρισες και πάλι! Φιλιά κι από μένα!

      Διαγραφή
  5. Κι ότι σκεφτόμουν προχθές πως πάει τελειώσαμε με τα βραβεία μας!! :) :)
    Σε πάω με χίλια για τις απόψεις σου περί blogging στην Ελλάδα!
    Και δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει επιπλέον όλη την μούρλα με τους διαγωνισμούς από την οποία βέβαια προκύπτει μπόλικη διαφήμιση και followers..Και δεν λέω καλά κάνουν να αυξήσουν τα έσοδά τους όλοι αλλά δεν μπορείς να θεωρείσαι πετυχημένος επειδή κάνοντας 10 διαγωνισμούς το 2μηνο έχεις χιλιάδες ακόλουθους.. Χαίρω πολύ χαιρόπουλος! Τα είπα και ξαλάφρωσα. Όπως σου είπα και πρόσφατα σε άλλο θέμα ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ!

    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου πω πως μου έλειψαν αυτά τα βραβεία. Καλά για να μην παρεξηγηθώ, όχι τα βραβεία αλλά οι ερωτήσεις που ατ συνοδεύουν!
      Και έχω κι άλλες.... σύντομα σε ανάρτηση! (ρε ψώνιο για να πέρνουτμε συνεντε'υξης από τον εαυτό μας!) χαχαχαχαχαχα!!!
      Αυτό εμ τους διαγωνισμούς πάλι, καταλαβαίνω και συμφωνώ σε όσα λες!
      Να σου πω κάτι; Δεν με ενδιαφέρουν οι "αναγνώστες βιτρίνα" αλλά αυτοί που ξέρω ότι γουστάρουν αυτά που γράφω και γενικά ή ειδικά εμένα. Είτε μου σχολιάζουν είτε όχι! Εξξάλου, πολλοί εμ διαβάζουν (ξέρω ποιοι είναι!) καιδ εν μου σχολιάζουν και άλλοι μου στέλνουν στο fb και στο e-mail. Ευτυχώς έχω καλούς και αληθινούς αναγνώστες κι ας είναι λίγοι! Τα είπα -κι Εγώ- και ξελάφρωσα! Χεχεχε! Φυσικά και μετράει η ΠΟΙΟΤΗΤΑ και όχι η ΠΟΣΟΤΗΤΑ, μάμα μου! (και σου το είπα είχ απει! Από αυτήν έχουμε μπόλικη!)
      Φιλιά πολλά Φιλενάδα!

      Διαγραφή
  6. Λοιπόν, συμφωνώ απόλυτα στις απόψεις σου γύρω απο τα ελληνικά μπλογκς και τους μπλόγκερς! Ορίστε λοιπόν που μάθαμε κάτι παραπάνω για την Μαρία σήμερα! Μάρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

    Υ.Γ. Πάμε στα... δικά μας τώρα! Για να μη νομίζεις πως το πέρασα στο ντούκου (το θέμα με τους καμμένους βρε), έχω να σου πω τα παρακάτω! Τραβάμε τους δύσκολους, καμμένους τύπους και τύπισσες για να δικαιολογήσουμε τυχόν αδυναμίες και αποτυχίες! Μην το ψάχνεις αλλιώς, ειδάλλως οι καμμένοι Μαρία μου κάνουν κρα απο μακριά!Πάρε παράδειγμα τον πάνο καμμένο.Δεν κάνει κρα απο χιλιόμετρα οτι είναι καμμένος? Παμε παρακάτω. Ειμαστε και λιγάκι μαζοχιστές πως να το κάνουμε! Γουστάρουμε εκει ταλαιπωρία ρε παιδι μου! Τέλος θα σου πως κατι ναλες οταν συναντάς καμμένο για να ξεμπερδεύεις μια και καλή... "Αυτή είμαι ρε φίλε και άμα σάρέσω, γκέγκε? Δηλαδή ειναι τρικ κατάλαβες? Το παίζεις καμμένη εσύ για να δεις αν ο άλλος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όμοιο του αλλά σε... γυναίκα! Πίστεψε με θα πέσουν άμεσα οι μάσκες και όπου φύγει φύγει! Όριστε στα λυσα τα προβλήματα σου! Φιλιάαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα βρε Μάκη! Πού είσαι βρε Μάκη; Να μου τα πεις, έτσι σταράτα και ωραία βρε Μάκη;
      Λοιπόν, όπςψω κατάλαβες η Μαρία σκε΄φτεται όπςω σκέφτεται και χαίρεται που βρίσκει κι άλλοςυ που σκε΄φτοβνται όπςω σκέφτονται και τους αρέσει και μου αρέσει!

      Όσο για το Υ.Γ. συμφωνώ σε όλα, το ξέρεις τα λες καιλά και σωστά και χωρίς περικοπές κ.λ.π.
      Έχω μάθει (από την ημέρα που γεννήθηκα) στα δύσκολα, όλα δύσκολα μου είναι, από 40 κύμματα μωρέ περνάω, (είμαι και Σκορπίνα, αυτό που το πας Σκορπιέ μου!;) οπότε δεν θα μπορούσα να μην με τραβάνε τα δύσκολα και οι καμένοι, αφού κι Εγώ "καμένη" είμαι (δεν το παίζω, είμαι!) χαχαχα! αλλά το έχω πάει προς την θετική του πλευρά και δεν έχω μείνει στην αρνητική του.
      Τώρα ο Καμμένος, ο Μειμαράκης και λοιποί, από μακριά Φίελ μου φαίνονται πόσο καμένοι (και κάτι επρισσόετρο) είναι... άσε μην μου τους αναφέρεις, αρκετά τους τρώμε στην μάπα (συγγνώμη κι όλας για την έκφραση) όλη μέρα στα κανάλια.
      Σημειώνω την ατάκα-τρικ και στον επόμενο "καμένο" την χρησιμοποιώ χωρίς δέυτερη σκέψη! Εντάξει, αφού μου έλεισες, έλυσα αυτά μου τα προβλήματα να δω πόετ θα λύσω και τα οικονομικά μου, λίγα λεφτά παραπάνω βρε παιδιά, μια δουλίτσα βρε παιδιά... εμείς που ε΄χουεμ και νιάτα και ομορφιά που να πάρει... αλλά δεν έχουμε μέσο... αυτό που το πας;! (να αστειευτώ λιγάκι!)
      Φιλιά Φίλε μου Μάκη!

      Διαγραφή
  7. Είμαστε λαός με ταμπεραμέντο παιδάκι μου κι αυτό φαίνεται και στο blogging! Όχι, παίζουμε! Φιλιά Μαράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, μα Πέτρα μου, τέτοιοι είμαστε.... ταμπεραμέντο και πάθος σε όλα, παντού! Όχι, παίζουμε! Χαχα! Φιλιά πολλά Πέτρα μου!

      Διαγραφή
  8. Μαρία μου συγχαρητήρια για το βραβείο.., πως μου ξέφυγες και δεν σε βράβευσα εγώ .. δεν ξέρω!!! Δε πειράζει όμως ευχαριστηθηκα την συνέντευξη σου και χάρηκα πολύ γιατί μοιάζουμε σαν άνθρωποι.. Επειδή τις ερωτήσεις τις έφτιαξα εγώ είχα και μια συγκίνηση παραπάνω σε κάθε απάντηση.. Εύχομαι να πάρεις πολλά βραβεία ακόμα και να συλλέγεις άπειρες στιγμές χαράς!!!! Keep blogging ♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίρις μου, είδες; σου ξέφυγα αλλά δεν πειράζει... next time, ναι;
      Πάντως διαβάζοντας και τη δική σου σχετική ανάρτηση, να ξέρεις πως σε απόλαυσα τρελά μιλάμε!
      Οι ερωτήσεις σου όπςω βλέπεις ήταν τόσο ωραίες και γι' αυτό βγήκαν και οι απαντήσεις επίσης ωραίες! Χεχεχε!
      Δόξα τω Θεό, Συλλέγω πολλές στιγμές χαράς, πια!
      Σε φιλώ! ♡

      Διαγραφή
  9. Keep writting Μαρία μου!
    Με ή χωρίς βραβεία, εγώ σε ακολουθώ για τη ψυχούλα σου!
    Φιλάκια πολλά κορίτσι μου γλυκό! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes