Δεν φεύγεις… παραμένεις!



Κάποια πράγματα - κάποιοι άνθρωποι – κάποιες καταστάσεις (θετικές ή αρνητικές) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ & ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τ' αφήσεις, να τ' απαρνηθείς όπως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ & ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κι εκείνα να σ' αφήσουν... απλούστατα επειδή είναι κομμάτια της δική σου ζωής που αν σπάσουν θα είσαι... ένας άνθρωπος μισός!

Ο άνθρωπος αν βρει αυτό (ή αυτά) που τον γεμίζει και τον κάνει ευτυχισμένο… δεν τον νοιάζει αν αυτό είναι σωστό ή λάθος… αν αυτό είναι αποδεχτώ ή απαγορευμένο…δεν βλέπει αν αυτό τον πάει παραπέρα ή τον κρατάει στάσιμο […] απλά τον νοιάζει να κάνει αυτό που θέλει… αυτό που εκείνος θεωρεί σωστό και αληθινό… αυτό που τον κάνει να νιώθει τυχερός και ευλογημένος που το έχει στα χέρια του… στη Ζωή του! Αλλά κυρίως βλέπει με τα μάτια της ψυχής του… βλέπει όλα εκείνα που οι άλλοι γύρω του δεν βλέπουν!

Μερικές φορές, ένας τέτοιος άνθρωπος συχνά πετάει στα σύννεφα κι άλλες πατάει γερά τα πόδια του στη Γη. Κάποιες φορές κλαίει από ανασφάλεια μην τυχόν και χάσει αυτά που έχει κι άλλες φορές γελάει ασταμάτητα από την τρελή του τη χαρά φτάνοντας στο σημείο να παρεξηγηθεί. Αλλά και πάλι, γνωρίζοντας καλά πως η Ζωή έχει δύο όψεις, παραμένει κοντά σ’ αυτά που τον γεμίζουν και τον κάνουν ευτυχισμένο… ακόμα κι αν ξέρει πως δεν θα είναι παντοτινά… ακόμα κι αν ξέρει πως “αυτά” μπορεί να τον αφήσουν… ακόμα κι αν ξέρει πως θα βιώσει τον χειρότερο πόνο… παραμένει σαν κερί αναμμένο… δίχως να σκεφτεί να το βάλει στα πόδια… να εγκαταλείψει… στην πιο δύσκολη στιγμή! Δεν φεύγει… παραμένει!

Και θα παραμείνει μέχρι εκείνη την ώρα… του συναινέσει αποχωρισμού!!! 

 
__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

2 σχόλια :

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes