📽Movie of Sunday! The Day the Earth Stood Still (Όταν η Γη σταματήσει)


📽Movie of Sunday! The Day the Earth Stood Still (Όταν η Γη σταματήσει)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Η σημερινή Κυριακή είναι απ' τις ωραιότερες, μόνο και μόνο που βλέπεις τον Ήλιο να σου χαμογελά! Ο Ήλιος που είναι τόσο ζεστός, ο Ήλιος που σ’ αγκαλιάζει με τις ακτίνες του όταν εσύ έχεις ένα τέτοιο πρωί έχεις βγεις στην βεράντα σου… έχεις σταθεί και τον απολαμβάνεις κοιτάζοντας τον ουρανό!

Αν και για πολλά χρόνια μισούσα τις Κυριακές και έλεγα “γιατί να υπάρχει και αυτή η μέρα”, επειδή πάντοτε ήταν μοναχικές… τον τελευταίο καιρό άρχισα να τις αγαπώ και κυρίως να τις απολαμβάνω! Συνειδητοποίησα πως, πέρα ότι είναι -ίσως- η μοναδική μέρα ξεκούρασης & χαλάρωσης για όλο τον κόσμο, είναι απλά… από μόνη της μια όμορφη μέρα! Αν και ακόμα θεωρώ αγαπημένη μου μέρα την "Δευτέρα".

Σήμερα λοιπόν, μην ξεχνάμε πως είναι η Ημέρα της Γης... να μια πολύ καλή ευκαιρία να καταλάβουμε πως αυτός ο Πλανήτης δεν μας ανήκει, δεν είναι κτήμα μας ούτε ιδιοκτησία κανενός και κυρίως μην τον θεωρούμε (κι αυτόν) δεδομένο! Αυτός κι εμείς, απλά ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΜΕ & ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ μεταξύ μας! Ας τον σεβαστούμε, για να μας σεβαστεί κι εκείνος! Ας τον αγαπήσουμε (σαν να είναι ένας δικός μας άνθρωπος) για να μας αγαπήσει κι εκείνος! 
  Και για τους λόγους αυτούς, σας προτείνω να δείτε μια ταινία που στο τέλος αυτό που θα σας μείνει από την ταινία είναι (εκτός από τα φοβερά εφέ, μιας και είναι Ταινία Επιστημονικής Φαντασίας άρα συνεπάγει να έχει φοβερά εφέ) σίγουρα τα μηνύματα που προσπαθεί να μεταφέρει μέσα από την ιστορία του σεναρίου! Εμένα τουλάχιστον μου τα μετέφερε και συνειδητοποίησα όλα τα παραπάνω που προανέφερα! 

  Είναι η ταινία “The Day the Earth Stood Still (Όταν η Γη σταματήσει)” (2008) με Πρωταγωνιστή τον υπερ-λατρεμένο Keanu Reeves. Για την ακρίβεια αυτή η ταινία είναι remake της ομόνυμης του 1951, που κάθισα και την είδα αι αυτή στο YouTube. Αν δεν την έχετε δει την "Νέα version", σας προτείνω να ενοικιάσετε το DVD (κι εγώ εκεί την είδα) και να καθίσετε μια Κυριακή και να την απολαύσετε! Αν πάλι την έχετε δει,  παρακάτω θα βρείτε και το βίντεο της αρχικής ταινίας του 1951.



Το τρέιλερThe Day the Earth Stood Still(2008)






Το τρέιλερ “The Day the Earth Stood Still(1951)




Διαβάστε επίσης:

Έφτασε ...η ώρα της Γης!


  


__________________________________

*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.gr.

Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *

*All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes