🐾Οι Φίλοι μας τα Ζώα #2: Δεν έχουμε μόνο οι άνθρωποι Ψυχή, έχουν και τα Ζώα!

  Δεν έχουμε μόνο οι άνθρωποι Ψυχή, έχουν και τα Ζώα!
 
   Είμαι πολύ ευαίσθητη όσον αφορά στα παιδιά & στα Ζώα! ΔΕΝ ανέχομαι και ΔΕΝ επιτρέπω να ασκούν βία! Σ' αυτό τον πλανήτη ΔΕΝ φιλοξενούμαστε ΜΟΝΟ εμείς οι άνθρωποι (που είμαστε χειρότεροι από Ζώα) αλλά και τα Ζώα! Και ναι! έχουν και αυτά ψυχή! και ναι! νιώθουν τον πόνο, όπως τον νιώθουμε κι εμείς οι άνθρωποι! Ας σεβαστούμε επιτέλους τη ΖΩΗ, όποια & όπως κι αν είναι… Και ναι! Ξέρεις τι πιστεύω προσωπικά, δίχως να με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο καθένας;

Αν ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τόσο (εύκολα) κακό σ' ένα ανυπεράσπιστο ζώο, τότε είναι ικανός να κάνει κακό στην ίδια του την μάνα που τον γέννησε! Σκότωμα-βασάνισμα θέλουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μόνο άνθρωποι δεν λέγονται!Και ναι! Αν ήταν στο χέρι μου, όλοι αυτοί που ασκούν Βία στα παιδιά & στα ζώα, θα τους έστηνα στο Σύνταγμα και θα τους βασάνιζα μέχρι να πούνε “Θεέ μου, συγχώρεσέ με!

📍Διαβάστε περισσότερα άρθρα στην ετικέτα: 

 
Μπορεί για τον κόσμο να είσαι κάποιος αλλά… για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος!
Με αυτή την φράση λοιπόν, θέλω να σας πω πως τα εξημερωμένα ζώα δεν έχουν κανέναν άλλον να τα φροντίζει και να τα προστατεύει ΕΚΤΟΣ από ΕΜΑΣ

Δεν έχουμε μόνο οι άνθρωποι Ψυχή, έχουν και τα Ζώα!


Οι εποχές είναι δύσκολες και εις το όνομα της οικονομικής κρίσης ξαφνικά οι δρόμοι γέμισαν εγκαταλελειμμένα κατοικίδια. Αυτή η δικαιολογία ακούγεται πολύ… φθηνή όταν είσαι  Άνθρωπος. Ο πολιτισμός μας φαίνεται από το πώς φερόμαστε στα ζώα. Οπότε σκεφτείτε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Αν ΟΛΟΙ μας βοηθούσαμε και προσφέραμε έργο και αξίες στην κοινωνία ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγαίναμε ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.


Καθημερινά στους δρόμους βλέπουμε φοβισμένα, διψασμένα και πεινασμένα τετράποδα, όμως..σχεδόν κανείς δεν σταματά να τους προσφέρει αυτήν την σημαντική επιβίωση για ΕΚΕΙΝΑ (φαί και νερό) αλλά… δεδομένη και ασήμαντη για μας.
Παίρνω την πρωτοβουλία να σας ζητήσω κάποια ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ  για τους τετράποδους φίλους μας τα οποία θα καταναλώνονται είτε στα αδέσποτα που περιθάλπω ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στις γύρω περιοχές της κατοικίας μου είτε δίνοντάς τα σε φιλοζωικές οργανώσεις ή σε κάποια άτομα που εκτελούν το ίδιο έργο με εμένα. Θα ενημερώνεστε κάθε φορά για το που πάει το κάθε τι. Μπορούν να βοηθήσουν όσοι έχουν ΠΟΛΛΑ αλλά κι όσοι έχουν ΛΙΓΑ χρήματα οπότε οι δικαιολογίες ΔΕΝ  έχουν χώρο εδώ


ΔΕΝ ζητώ χρήματα.
Τα αντικείμενα που μπορείτε να προσφέρετε για σκύλους και γάτες είναι τα εξής:


  • *μπολάκια για φαί και νερό (μπορεί να είναι π.χ. ένα μπολ από παγωτό ή έναν κουβά του σουπερ μάρκετ από γιαούρτι ή ποπ κόρν)
  • *ξηρά τροφή
  • *Κονσέρβες
  • *Λιχουδιές
  • *Παιχνίδια
  • *περιλαίμια ή αμπούλες για τα τσιμπούρια
  • *Σπιτάκια
  • *κολάρα-οδηγοί
  • *κουβέρτες
  • *πάνες
  • *χάπια που κοστίζουν 2-3€ και υπάρχουν στα κοινά φαρμακεία όπως είναι τα :
  •    zylapour  των 300mg,
  •    vibramycin των 100mg,
  •    cibacen,
  •    αποπαρασιτικά  χάπια drontal,
  •    ό,τι άλλο κτηνιατρικό φάρμακο θέλετε


***Ακόμα και 1 χάπι που περίσσεψε από την φαρμακευτική αγωγή του σκύλου σας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!



"Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος, όχι επειδή υπάρχουν κάποιοι που κάνουν κακό, αλλά επειδή υπάρχουν κάποιοι που κοιτούν και δεν κάνουν τίποτα!"


Αν το πιστεύεις κι εσύ αυτό το ρητό βοήθησε στην πράξη επικοινωνώντας μαζί μου με mail στο maria_stamatis@hotmail.gr για να κανονίσουμε να παραλάβω τα πράγματα που έχεις μαζέψει για αυτόν τον σκοπό.
 


 
__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes