Let’s talk about Relationships! #1 "Θα σε πάρω τηλέφωνο για να πάμε για καφέ..."

 

Λέω τώρα εγώ!
Όταν ένας άντρας λέει συνέχεια (κόλλησε η κασέτα): "Θα σε πάρω τηλέφωνο για να πάμε για καφέ..." να ξέρεις πως το λέει έτσι για να το πει! Όταν μια γυναίκα λέει ως απάντηση: "Ναι, εντάξει!" να ξέρεις πως το λέει από ευγένεια και μόνο!

  Ο άντρας όταν μια καθημερινή ημέρα σου λέει το εξής: “Το Σαββατοκύριακο θα σε πάρω τηλέφωνο για να πάμε για καφέ.” Και φτάνει λοιπόν το Σ/Κ… και κανένα τηλεφώνημα… και φυσικά ούτε καφές… τότε σκέφτεσαι “Αν ήθελε πραγματικά να πάμε για καφέ, θα μπορούσε και σήμερα και αύριο ή μεθαύριο να πάμε, γιατί το Σ/Κ; Και γιατί όποτε του κάτσει με θυμάται και μου μιλάει και πάντα μου κάνει την πρόταση για καφέ κι ύστερα σαν να μην υπάρχω;”

Και σου εξηγώ λοιπόν με επιχειρήματα!

  Γιατί κοπέλα μου όταν ένας άντρας θέλει πραγματικά να βγείτε για καφέ, θα βρει το χρόνο και θα το κανονίσει άμεσα και δεν θα περιμένει μέρες, εβδομάδες. Γιατί κοπέλα μου όταν ένας άντρας θέλει πραγματικά να έχετε (για αρχή) μια φιλική σχέση θα κάνει τα πάντα για να σε πλησιάσει, να σου μιλήσει ή έστω να σε χαιρετήσει και σίγουρα δεν θα σε θυμάται που και που… θα “σε έχει από κοντά”! Γιατί κοπέλα μου όταν ένας άντρας είναι άντρας και όχι απλά ένα αγόρι, ξέρει πολύ καλά πως σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να την αφήνουν να περιμένει εκείνον τον “καφέ” ούτε φυσικά από ενδιαφέρον που της δείχνουν ξαφνικά  της δείξουν αδιαφορία. Τότε σου γυρνάει την πλάτη …χωρίς επιστροφή!
Όταν μια γυναίκα λέει λέει λοιπόν ως απάντηση: "Ναι, εντάξει!" να ξέρεις πως κάποια στιγμή θα το πει από ευγένεια και μόνο, επειδή από τις απανωτές προσκλήσεις για καφέδες που εντέλει ποτέ δεν ‘γίναν πράξεις, κουράστηκε & κατάλαβε πως δεν αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά με άτομο που απλά παίζει!

  Τι θέλω να πω; Τα αγοράκια κόψτε τη καραμέλα του "τηλ. για καφέ" και κάντε το πράξη αν πραγματικά το εννοείτε, ειδάλλως η πόρτα & η έξοδος είναι κάπου γύρω. Ανοίξτε την πόρτα & βρείτε άλλα κοριτσάκια για να σκοτώσετε την ώρα σας! Και εσείς τα κοριτσάκια κόψτε το μαχαίρι και πείτε αυτό που έχετε να πείτε στα ίσια, όταν βλέπετε πως τα λόγια παραμένουν απλά λόγια! Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

*Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τις δυο πλευρές! Στην θέση του άντρα μπορεί να βρεθεί η γυναίκα και το αντίθετο! Εγώ απλά αναφέρω κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν! Και μην μου πείτε πως δεν συμβαίνουν!
  


  Η παρούσα ανάρτηση είναι μέρος της προσωπικής-μόνιμης στήλης του blog “Let’s talk about Relationships! #






__________________________________________

*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.

Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *

*All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes