Tag: Ι ❤ greek fall!


Καλησπέρα φίλοι μου!

Δυστυχώς, είμαι ακόμα χωρίς υπολογιστή (όπως έχω αναφέρει)! Χρησιμοποιώ για λίγο του αδελφού μου και κάνω τη δουλειά μου, μετά δυσκολίας βέβαια αλλά κάτι κάνω!

Το σημερινό μου post είναι ένα tag που είδα εντελώς τυχαία σε ένα βίντεο της oooGIOTAooo στο YouTube και μου άρεσε πάρα πολύ! Και λέω: Μου αρέσει! Ας το κάνω κι εγώ, μιας και μου αρέσουν πολύ τα διάφορα Tag post!” Και ιδού!

Το συγκεκριμένο tag  έχει τον τίτλο “I Love greek fall” και έχει να κάνει με τα αγαπημένα του Φθινοπώρου, αυτά δηλαδή που αγαπάω στο Φθινόπωρο.

Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις μου είναι οι εξής:

1.
Αγαπημένο χρώμα κραγιόν για το φθινόπωρο


Απ.: Κόκκινο κραγιόν σε φωτεινό αλλά και  λίγο σκούρο τόνο! Γενικά σε τέτοιες αποχρώσεις! Πάντα αγαπούσα το κόκκινο κραγιόν αλλά απέφευγα να φοράω εγώ η ίδια επειδή θεωρούσα ότι δεν μου πήγαινε. Αλλά όσες φορές έχω φορέσει, μου άρεσε πολύ …τελικά!

☆☆☆

2. Αγαπημένο χρώμα στα νύχια


Απ.: Βαριέμαι να ασχολούμαι πολύ με τα νύχια μου. Ούτε είμαι πολύ των χρωμάτων στα νύχια!Είμαι fan του Γαλλικού (French Manicure) ΚΑΙ τους χειμερινούς μήνες πολλές φορές αντί για λευκό χρησιμοποιώ στην άκρη πιο σκούρα χρώματα.


☆☆☆

3. Αγαπημένη μυρωδιά/άρωμα που σου θυμίζει φθινόπωρο
   
Απ.: Μου αρέσει η μυρωδιά της βροχής! Ξέρετε το βρεγμένο χώμα της γης που μετά από μια βροχή μυρίζει ο τόπος; Αυτή ακριβώς! Εμένα προσωπικά με ταξιδεύει και με γεμίζει με εικόνες. Εικόνες όχι που ήδη έχω στο μυαλό μου αλλά εικόνες που πλάθω εκείνη τη στιγμή.

☆☆☆


4. Αγαπημένο ρόφημα

Απ..: Αγαπημένο ρόφημα για τις κρύες ημέρες είναι το Cappuccino (που παρεμπιπτόντως τον καλύτερο Cappuccino τον έχω πιει φυσικά στην Ρώμη)  με κανέλα αλλά και το πράσινο τσάι με μέλι.

☆☆☆

5. Αγαπημένο κασκόλ/φουλάρι ή αξεσουάρ

Απ.: Έχω ένα αγαπημένο κασκόλ σε μωβ απόχρωση (φωτο) που το έχω χρόνια και το αγαπώ πάρα πολύ! Θυμάμαι όταν έψαχνα να αγοράσω ένα κασκόλ, αμέσως το μάτι μου έπεσε σ’ αυτό και φυσικά το πήρα αμέσως, χωρίς να κοιτάξω τι άλλο υπήρχε γύρω μου. Θυμάμαι το είχα πάρει και σε καλή προσιτή τιμή!

☆☆☆

6. Αγαπημένο προϊόν περιποίησης
Απ.: Αγαπημένα προϊόντα περιποίησης και απαραίτητα για εμένα θεωρώ πως είναι ένα καλό gel προσώπου και φυσικά λοσιόν. (αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ τα αντίστοιχα της bioten που είναι και πολύ καλά αλλά και οικονομικά – φωτο-) Είναι δυο προϊόντα που χρειάζεται η επιδερμίδα για να είναι πάντα καθαρή, και ιδιαίτερα όταν όλη την ημέρα είσαι μακιγιαρισμένη εννοείται πως το βράδυ ένας καλός καθαρισμός και μια τονωτική λοσιόν είναι ανάσα για την επιδερμίδα μας.


☆☆☆



7. Αγαπημένα ρούχα/παπούτσια

Απ.: Έχω αδυναμία στα σακάκια, έτσι λοιπόν αγαπημένο ρούχο για το Φθινόπωρο και τα πρώτα κρύα είναι το αγαπημένο μου Ριγέ Σακάκι by Rebecca Blu (φωτο) που αν και το έχω εδώ και τέσσερα χρόνια συνεχίζω να το αγαπώ και φυσικά να το φοράω. Θυμάμαι το έβλεπα στην βιτρίνα και η τιμή του ήταν κάπως απρόσιτη αλλά όταν κάποια στιγμή το συγκεκριμένο κατάστημα έκανε ένα bazaar με χαμηλές τιμές και το είδα στην βιτρίνα ότι η τιμή του ήταν πολύ μειωμένη από την αρχική του, μπήκα μέσα, το δοκίμασα και αμέσως μου έκανε κλικ και το πήρα. Δεν μετάνιωσα καθόλου! Το έχω χαρεί όσο κανένα άλλο ρούχο και θα το χαρώ και φέτος. 

☆☆☆

8. Αγαπημένος προορισμός

Απ.: Το έχω γράψει πολλές φορές πως αγαπημένος μου ελληνικός προορισμός είναι το πανέμορφο Ναύπλιο. Δεν ξέρω αλλά κάθε φορά που το επισκέπτομαι έχω την αίσθηση ότι ανήκω εκεί, ότι εκεί βρίσκω τη ηρεμία, τη γαλήνη, την έμπνευση… Είναι αυτή η αίσθηση που δεν μπορώ να την εξηγήσω… Απλά αγαπώ το Ναύπλιο!

☆☆☆

9. Τι σου αρέσει να κάνεις το φθινόπωρο

Απ.: Συνήθως αλλάζω το χρώμα των μαλλιών μου. (φωτο) Δεν τα σκουραίνω, αντιθέτως τα ανοίγω 1-2 τόνους για να φωτίσουν. (είμαι ανάποδος άνθρωπος, το ξέρω!) Πάντα προς τις καστανές/καστανόξανθες αποχρώσεις.

☆☆☆

10.Τι είναι αυτό που σε κάνει να αγαπάς αυτή την εποχή.


Απ.: Αγαπάω τον Φθινόπωρο-Χειμώνα, (γεννήθηκα τον Νοέμβρη άρα πως να γινόταν διαφορετικά;) μου αρέσει το υποφερτό κρύο, ο ήρεμος αέρας (αχ πόσο λατρεύω τον αέρα!), την ήρεμη βροχή (αρκεί να είμαι μέσα στο σπίτι και όχι έξω), μου αρέσει η όλη εικόνα του Φθινοπώρου που ναι μεν είναι λίγο μουντή; λίγο θλιμμένη; λίγο “σκοτεινή”; αλλά έχει κάτι το όμορφο, το μαγικό, το τρυφερό, το ότι θέλεις να μοιράζεσαι περισσότερο τι στιγμές με κάποιον άλλον, δεν θέλεις να είσαι εσύ και η μοναξιά σου κι ας συμβαίνει δυστυχώς το αντίθετο. Είναι η εποχή που έρχεσαι πιο κοντά στους άλλους. Δεν είναι το Καλοκαίρι που σε πιάνει η τρέλα σου και κάνεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι σου και δεν δίνεις λόγο στον άλλον κλπ. Αν το δούμε από την άλλη αισιόδοξη πλευρά, το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας είναι δυο πανέμορφες εποχές που σου δίνει η καθεμία περισσότερα όμορφα πράγματα απ’ όσα εμείς οι ίδιοι αντιλαμβανόμαστε ως ωραία πράγματα. Βέβαια, αν δεν είχαμε και το πετρέλαιο και όλα τα συναφή έξοδα, θα ήταν ακόμα καλύτερα. Επίσης, μου αρέσει που η κάθε εικόνα της εποχής μου δίνει μια απίστευτη , ανεξάντλητη & εύκολη έμπνευση… που τόσο χρειάζομαι!

☆☆☆

Αυτές λοιπόν ήταν οι 10 ερωτήσεις και φυσικά οι απαντήσεις μου αυτού του Φθινοπωρινού Tag! Μου άρεσε πάρα πολύ! Τώρα όσοι θέλετε να το κάνετε μπορείτε ελεύθερα, δεν θα προσκαλέσω αυτή την φορά κανέναν ξεχωριστά. Αν θέλετε, αφήστε μου από κάτω ένα σχόλιο για να γνωρίζω ότι κάνατε αυτό το Tag για να περάσω κι εγώ με τη σειρά μου από το blogάκι σας και να δω τα δικά σας αγαπημένα του Φθινοπώρου.


Σημ.: Αυτό το Tag post το δημοσίευσα αρχικά στο Beauty Blog μου The World of Beauty έτσι για να μοιραστώ τα αγαπημένα του Φθινοπώρου και με τις εκεί φίλες-αναγνώστριες μου.

__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes