2 Χρόνια blog "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ" & Birthday Giveaway! (ΕΛΗΞΕ!) (part1)


  Το επόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου το αγαπημένο  προσωπικό μου blog ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ κλείνει τα 2 χρόνια ύπαρξής του στην blogoσφαιρα! Δύο χρόνια πριν (10 Νοεμβρίου 2010 & μία ημέρα πριν τα γενέθλιά μου) δημιούργησα αυτό τον χώρο. (Διαβάστε την πρώτη ανάρτηση που ανέβασα ΕΔΩ!) Πώς πέρασε ο καιρός, δεν ξέρω! Αλλά χαίρομαι που μετά από 2 χρόνια έχει κρατήσει τον χαρακτήρα, την προσωπικότητά, τα πιστεύω, τις απόψεις & την ταυτότητά του, δηλαδή όλα αυτά που είμαι εγώ!

Και γι’ αυτό το λόγο σκέφτηκα να το “γιορτάσω” με όλους εσάς που με διαβάζετε, που μου αφήνετε τα σχόλιά σας, που μου στέλνετε τα μηνύματά σας και μου γράφετε τόσο μα τόσο όμορφα λόγια. Το ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ δεν είναι τίποτα άλλο από -ένα ακόμη- προσωπικό blog/diary με Πολυμορφικό χαρακτήρα. Είναι καθαρά ένα προσωπικό ιστολόγιο/ημερολόγιο, αλλά σε μορφή ηλεκτρονική. Ένα ημερολόγιο που μέσα του αν το “ξεφυλλίσετε” θα βρείτε τα πάντα από εμένα! Τις σκέψεις μου, τις χαρές μου, τις λύπες μου, τις ανησυχίες μου, κάθε είδους ασυναρτησία που κατεβαίνει από το ανήσυχο μυαλό μου… θα βρείτε επίσης τα κείμενά μου, τους στίχους που γράφω, άρθρα βοηθήματα που έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές και τόσα άλλα! Σε όλα θα βρείτε εμένα!!! Νομίζω πως ο τίτλος τα λέει όλα και σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαίος!

Ό,τι γράφω εδώ μέσα το υποστηρίζω απόλυτα, ακόμα κι αν υπάρχουν αντιδράσεις. Είναι αυτά που νιώθω και πιστεύω! Είναι όλα αυτά που… είμαι εγώ!


Χρόνια πολλά "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ"!!!
Και συνεχίζω......................



Για να γιορτάσω λοιπόν τα 2 χρόνια αλλά και τα φετινά μου Γενέθλια που είναι την Κυριακή 11 Νοεμβρίου σκέφτηκα να κάνω ένα μικρό διαγωνισμό με δυο απλά δωράκια που όμως σας τα προσφέρω με αγάπη! Εξάλλου, πιστεύω απόλυτα στο εξής: “Μοίρασε τη χαρά και το κάθε καλό και εκείνη θα σου επιστραφεί εις διπλούν!” Ελπίζω & εύχομαι να σας αρέσουν τα δωράκια μου!

Τα δωράκια που επέλεξα για 2 τυχερούς από εσάς είναι τα εξής:


ΥΠΑΡΧΩ - Στέλιος Καζαντζίδης  Ο Στέλιος Καζαντζίδης μιλάει στον Βασίλη Βασιλικό
1ο δώρο βιβλίο ΥΠΑΡΧΩ - Στέλιος Καζαντζίδης 
Ο Στέλιος Καζαντζίδης μιλάει στον Βασίλη Βασιλικό
Εκδόσεις: “Νέα Σύνορα” – Λιβάνη
Copyright: 2000 

Προσωπική μου άποψη: Το είχα διαβάσει πριν 1 χρόνο; Ειλικρινά μου άρεσε πάρα πολύ η απλή και όμορφη γραφή, η ειλικρίνεια των λέξεων, οι τόσο ζωντανές και παραστατικές περιγραφές των γεγονότων, οι ωραίες κατ’ άλλα εκείνες εποχές που ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, η κατάθεση ψυχής  του Στέλιου Καζαντζίδη, αυτού του Τεράστιου Λαϊκού τραγουδιστή που αγαπήσανε και αγαπάνε ακόμη οι γονείς μας, οι παππούδες μας αλλά και η νεότερη γενιά που τον έμαθε από τα τραγούδια του που ακούγονται μέχρι και σήμερα! Μου αρέσει να διαβάζω -και- βιβλία που έχουν να κάνουν με τη Ζωή ανθρώπων που πρόσφερα στον κόσμο με τον δικό τους τρόπο, και ο Στέλιος Καζαντζίδης προσέφερε πολλά στο Ελληνικό Λαϊκό τραγούδι, τουλάχιστον αυτό οφείλουμε να το παραδεχτούμε!

☆☆☆

Γεμάτη Ζωή – Κική Φιλιππίδου
2ο δώρο βιβλίο ► Γεμάτη Ζωή – Κική Φιλιππίδου
Πώς να ζήσεις τα καλύτερα σε κάθε δεκαετία της ζωής σου
Εκδόσεις: Εμπειρία Εκδοτική
Copyright: 2008

Προσωπική μου άποψη: Εντάξει, είναι καθαρά ένα γυναικείο βιβλίο! Με αυτό το βιβλίο γέλασα πολλές φορές διαβάζοντάς το! Ταυτίστηκα σε πολλά σημεία με τις αφηγήσεις αυτών των γυναικών, με τον τρόπο σκέψεις τους, τις απόψεις του και τα γεγονότα που περιγράφουν ότι έχουν βιώσει, πάντα με το δικό τους τρόπο! Τα κεφάλαια του βιβλίου χωρίζονται σε Τέσσερις Κύκλους  και οι Μυρσίνη, η Γιαννούλα, η Σταυρούλα, η Χαρά, η Μαρία, η Ντέμη, η Αρετή, η Πολυξένη, η Ντενίζ και άλλες ακόμα γυναίκες, απλές, καθημερινές της διπλανής πόρτας γυναίκες ανοίγουν την καρδιά τους και μοιράζονται με τις αναγνώστριες όλα όσα κρυφά ή φανερά νοιώθουν. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά αυτό κατάλαβα. Είναι από εκείνα τα βιβλία –ψυχολογίας- όπως τα λέω εγώ, που προσπαθεί να δώσει μερικές λύσεις (;) ή τουλάχιστον θέλει να σε βάλει να  θυμηθείς όλα όσα ήδη γνωρίζεις αλλά τα έχεις κάπως ξεχάσει; κλειδώσει μέσα σου λόγω των δυσκολιών….. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα!

☆☆☆
 
Τι λέτε; Σας αρέσουν οι επιλογές μου; Ελπίζω τουλάχιστον να ικανοποιούν κάπως τα γούστα σας!Εξάλλου, ένα βιβλίο δεν είναι ποτέ κακό δώρο!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω Οδηγίες Συμμετοχής!

Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό:

1) Να γίνεται Αναγνώστες (Followers) του blog μου. Αν παραλείψετε αυτό το κομμάτι, δυστυχώς η συμμετοχή σας (ακόμα κι αν έχετε ακολουθήσει το παρακάτω βήμα) 
θα ακυρωθεί!

2) Να συμπληρώσετε την παρακάτω Φόρμα!
(ΜONO αν συμπληρώσετε την Φόρμα μπαίνετε μέρος στον διαγωνισμό!!!)

3) Προαιρετικά αν θέλετε με ακολουθείτε και… (ανοίγουν σε νέο παράθυρο)

Κάθε σχόλιο ή ακόμα και ευχή κάτω από το post αυτό είναι καλοδεχούμενα
αλλά προσοχή δεν μετράνε για τον διαγωνισμό!!!
  • Ανώνυμες συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Το κάθε άτομο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μια φορά. Αν αντιληφθώ ότι είναι το ίδιο άτομο αλλά με διαφορετικό e-mail, έχω το δικαίωμα να ακυρώσω όλες τις συμμετοχές του ίδιου ατόμου.
  • Συμμετοχές με μη συμπληρωμένα απαιτούμενα στοιχεία θα ακυρώνονται.
  • Την ίδια μέρα (μέχρι το βράδυ) μέσα από εδώ αλλά και μέσα από την σελίδα μου στο Facebook, θα ανακοινωθούν οι 2 τυχεροί νικητές που θα βγουν κατόπιν κλήρωσης μέσω της σελίδας www.random.org Ή από εσάς! (ζητώντας σας να μου πείτε τυχαία 3 αριθμούς) 
     
  • Οι τυχεροί νικητές θα πρέπει εντός 3 ημερών να απαντήσουν στο ενημερωτικό e-mail που θα τους στείλω. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να βγάλω νέους νικητές.
  • Επίσης, τα δώρα θα σταλούν με απλό ταχυδρομείο εντός δύων εβδομάδων και δεν φέρω καμιά απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλεια ή κακή κατάσταση του δέματος.  

 


Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος και στον άλλο διαγωνισμό που κάνω μέσα από το beauty blog μου The World of Beauty. Θα βρείτε τη σχετική ανάρτηση του Διαγωνισμού ΕΔΩ!

☆☆☆

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Κυριακή 4/11/2012
ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Κυριακή 11/11/2012 (έως τις 12:00 το μεσημέρι)
Αναλυτικοί όροι διαγωνισμών ΕΔΩ!

Χορηγός επικοινωνίας: http://kerdise-to.gr


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΔΩ!


Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα που ακολουθεί, το οποίο σημαίνει αυτομάτως ότι αποδέχεστε τους παραπάνω όρους! 
 
 
 
Και καλή σας τύχη!

7 σχόλια :

  1. καλησπέρα..χρόνια πολλά στο μπλογκ σου..να συνεχίσεις να συλλέγεις στιγμές για πολλά χρόνια ακόμη..για την ευχή πέρασα, δεν θα συμμετέχω στο διαγωνισμό.να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ, σ' ευχαριστώ και πάλι! Θέλω να συλλέξω ακόμα πιο πολλές στιγμές... για πολλά χρόνια... σ' ευχαριστώ που πέρασες και από εδώ για να μου αφήσεις τις ευχές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα 2 χρόνια να πολλαπλασιαστούν και να γεμίσεις το σπιτάκι σου με μοναδικές στιγμές!! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν έκανα ωχ!!! Θυμάσαι??? Η πρώτη αντίδραση μου ήταν να βάλω τα γέλια!!! Εσύ ξέρεις γιατί! Τα είπαμε άλλωστε!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *evonita, σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ! Καλή εβδομάδα να έχεις!

    *RenataD. Αχ βρε συ και βέβαια θυμάμαι! Τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν & να κάνουν τους πάω με χίλια και δεν τους ξεχνάω! Το κατάλαβες αυτό! Τα είπαμε αυτά!!! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά!!! Και στο σπιτάκι σου αλλά και σε εσένα για τα επερχόμενα γενέθλιά σας!!! Πολλά όμορφα χρόνια εύχομαι στη γειτονιά με ακόμη ομορφότερες στιγμές!!
    Καλή εβδομάδα και καλό βράδυ να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *Tina Pippo, σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας! Να είστε καλά! Καλή εβδομάδα και σε σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes