Men's Top 10 Down! (Ας μιλήσουμε για τα “down” των αντρών!)




Δεν μπορώ να μην το πω! Ο Κύριος της φωτο, (ωραίος κατ’ άλλα),  για να είμαι ειλικρινής με γοητεύει περισσότερο επειδή σιδερώνει (λόγω ότι μισώ το σιδέρωμα!) παρά για τις Φέτες-Κοιλιακούς του. Μπράβο στο παιδί!!! 


Κυρίες μου (και Κύριοι;) μετά από πρόσ)ληση του “κοριτσιού-παιδιού χαρά γεμάτη@ριστέας, σας παρουσιάζω τα 10 πράγματα που… δεν μου αρέσουν/δεν τα γουστάρω/δεν τ’ αντέχω/δεν τα εγκρίνω/με ‘χαλάνε’/με ξενερώνουν/… σε έναν άντρα, με αποτέλεσμα να τον ‘ακυρώνω’… κι εγώ ν’ αλλάζω δρόμο!

Update:
Να ευχαριστήσω και την Maria Naka από το swanocean.blogspot.gr που με προσκάλεσε, επίσης! 



Μεταξύ μας όμως τώρα! Ευτυχώς που πρέπει να πω μόνο 10, γιατί προσωπικά (και οι περισσότερες γυναίκες φαντάζομαι!) μπορώ άνετα να γράψω παραπάνω από 10 σε σημείο να μην είμαι και τόσο “ευγενική”!


Βέβαια, θα βγουν πολλά στην φόρα, αλλά δε βαριέσαι! Ας γελάσουμε λιγάκι βρε παιδί μου!  


Σημ.: Το εν λόγω παιχνίδι το εμπνεύστηκε η Λιακάδα ☼. Λιακάδα, ξεκίνα κι ένα με τα “Top 10 Up”, έτσι για να μην έχουνε οι Κύριοι να λένε πως τους βρίσκουμε ΜΟΝΟ αρνητικά!  



Λοιπόν οι κανόνες αυτού του παιχνιδιού είναι οι εξής:


Γράφουμε τα 10 πράγματα που αν κάποιος άντρας έκανε δε θα τον βάζαμε ποτέ στη ζωή μας. 
Καλούμε 10 φίλες να ομολογήσουν το δικό τους Τop 10  Down (thumbs down). 
Μεταφέρουμε το παιχνίδι με την εικόνα του. 

Αναφέρουμε ποιος μας έδωσε πάσα.




Λοιπόν, έχουμε και λέμε!


ΟΧΙ στο μακιγιάρισμα!
Σας παρακαλώ Κύριοι! Δεν θέλω μάσκαρα, μολύβι ματιών ή πούδρα στο πρόσωπό σας! Ακόμα κι αν έχετε κάποιο ‘σημαδάκι’, ‘σπυράκι’… μην διανοηθείτε να το καλύψετε με μακιγιάζ. Αυτά τα «φτιασίματα» αφήστε τα -ως λογικό που είναι- για εμάς τις γυναίκες. Αν σε εμάς το ‘μακιγιαρισμένο’ πρόσωπο φαίνεται μία, σε σας φαίνεται δυο και …χειρότερα. Θέλω ένα φυσικό πρόσωπο με …όλες τις ‘ατέλειές’ του παρακαλώ! (εξάλλου, είναι τόσο γοητευτικές οι ατέλειες!)


ΟΧΙ στο ‘ζητιάνικο’ ντύσιμο!
Ok! Δεν απαιτώ να είσαστε συνέχεια με κοστούμι (που ναι μεν με γοητεύει και είναι μέσα στην 5άδα της λίστας!), γυαλισμένα παπούτσια, ατσαλάκωτο στυλ… ρούχα ‘μάρκας’ και να είσαστε “της μοδός”... αλλά να φοράτε ρούχα που δεν είναι “σκισμένα” παντού, που να ταιριάζουν στην ηλικία και στο δικό σας στυλ, είναι καλόγουστα και σωστά συνδυασμένα. (τζιν και κυρίως πουκάμισα είναι στα συν (+), ζακέτες και οτιδήποτε σε Ροζ απόχρωση είναι στα καρά μείον (-). Επίσης, δεν θέλω σε καμιά περίπτωση μουστάκι, μούσι (στυλ Παπά) και λοιπά. Αντιθέτως, γένια 2-3 ημερών εγκρίνω και σου δίνω 10άρι, δαγκωτό Κύριε!


ΟΧΙ στην τσιγκουνιά!
Προσέξτε Κύριοι! Δεν λέω να είσαστε σπάταλοι αλλά να μην έχετε και καβούρια στις τσέπες και σκέφτεστε να ξοδέψετε και για ένα κουτάκι τσίχλες, που λέει ο λόγος, γιατί ίσως να θεωρείται ότι οι τσίχλες δεν είναι …απαραίτητες! Και ούτε λέω να μου πληρώνεις τα πάντα (ευτυχώς δεν ζητάω εύκολα από τον άλλον) και να ξοδεύεις άσκοπα …για μένα! Απλά, ξόδεψε οικονομικά χωρίς γκρίνια και μουρμούρα και όχι και μη και κλπ.


ΟΧΙ στις εξαρτήσεις!
Εξάρτηση στον τζόγο, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, το ξενύχτι, το εικονικό (κινηματογραφικό) sex… που καταστρέφουν (πολλές φορές και ανεπανόρθωτα) έναν άνθρωπο, ένα σπίτι, μια Ζωή! Όλα αυτά είναι ‘σημάδια’ πως θα καταστραφεί και η δική μου Ζωή πριν καλά-καλά καταστραφεί η δική σου! Επίσης, εξάρτηση από την «μαμά» και ό,τι έχει να κάνει με την σύγκριση αυτής κι εμένα! Η καθεμιά προσφέρει σε σένα τα ίδια μα τελείως διαφορετικά πράγματα! 

  
ΟΧΙ στην ‘κακή’ συμπεριφορά!
Και όταν λέω Κύριοι «κακή συμπεριφορά» εννοώ:
Να μην έχετε τρόπους, να βρίζετε διαρκώς (έλεος με τη λέξη «μαλάκας» σε κάθε κουβέντα σας!), να είσαστε αγενής, να κάνετε χειρονομίες που δεν ‘επιτρέπονται’ σε δημόσιο χώρο ή μπροστά σε κόσμο, λες και είσαστε μόνοι στο σπίτι σας, να ασκείτε βία (λεκτική/ψυχολογική/σωματική), να  συμπεριφέρεστε με «αγριότητα» του τύπου υψώνω φωνή, διατάζω κλπ. (αυτά δεχτά σε συγκεκριμένο τομέα, στο κρεβάτι!) να μην ξέρετε πότε και πώς να συμπεριφέρεστε -ως άντρας- σε κάθε περίπτωση και γενικά να συμπεριφέρεστε σαν να είσαστε ένα ανήλικο παιδί με μη διαμορφωμένη προσωπικότητα και όχι ένας άντρας με προσωπικότητα.  


ΟΧΙ στην αδιαφορία (μια ζέστη-μια κρύο!)
«Μια γυναίκα συγχωρεί τα πάντα, εκτός από την αδιαφορία που θα της δείξεις» (και την σιωπή θα προσθέσω Εγώ. Αυτά τα δυο, "αδιαφορία και σιωπή της φυγής" δεν τα συγχωρώ που να με στήσεις στον τοίχο, άπαξ και σου έχω συγχωρέσει και μια και δυο και τρεις φορές) είτε αυτό έχει να κάνει με το να μη μας χαιρετήσετε, να μην μας παίρνετε που και που κανένα τηλέφωνο, να μην μας στέλνετε που και που -αυθόρμητα- κανένα μήνυμα, να μη θυμάστε -τουλάχιστον- τα γενέθλιά μας, να σας μιλάμε ή να συζητάμε μαζί σας και να μην μας ακούτε… μέχρι να αδιαφορείτε για το τι θέλουμε και τι χρειαζόμαστε και το κορυφαίο να εξαφανιστείτε χωρίς καμία προειδοποίηση ή μια κουβέντα. Να ξέρετε πως αν ένας άντρας αδιαφορήσει μια-δυο φορές, η γυναίκα -στο τέλος- θα αδιαφορήσει …μία και καλή!     


ΟΧΙ στο να μην έχω τα δικά μου δικαιώματα!
Έχω το δικαίωμα και την ανάγκη να θέλω τον χρόνο μου, τον χώρο μου... επομένως μην μου απαγορεύσεις ποτέ να μην αφιερώνω λίγες ώρες για τον εαυτό μου. Έχω το δικαίωμα να φοράω ό,τι θέλω, να μακιγιάρομαι όπως θέλω, να τρώω και να πίνω ό,τι θέλω, να βγαίνω με τις φίλες μου ή τους φίλους μου, να μιλάω με όποιον θέλω, να έχω τη δική μου άποψη, να έχω το δικό μου γούστο, τις δικές μου παραξενιές, τα δικά μου «θέλω», τα δικά μου «δε θέλω», να ανοίγω και να κλείνω την πόρτα του αυτοκινήτου όπως θέλω… και γενικά έχω το δικαίωμα να είμαι ο εαυτός μου, με τα λάθη μου, τις γκάφες μου, τα φάουλ μου και γενικά τις «ατέλειές» μου! Μην με πιέζεις, μην με φυλακίζεις… άσε με να έχω Ελευθερία! (Μην φοβάσαι πως θα σου φύγω, από δικό μου λάθος, μάλλον το αντίθετο) Γι’ αυτό, όπως σε απο-δέχομαι εγώ, έτσι θέλω και επιθυμώ να με απο-δεχθείς κι εσύ. Σεβάσου τα δικαιώματά μου, όπως σέβομαι κι εγώ τα δικά σου! (όλα σε λογικά-τίμια πλαίσια φυσικά)


ΟΧΙ στην ‘κακή’ κριτική & απαγόρευση  των μουσικών μου επιλογών!

Η Νο.1 αγάπη/έρωτας μου στη Ζωή είναι η μουσική! Ακούω τα πάντα και όταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα! Από ελληνικά-μέχρι και ξένα τραγούδια (γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά…)! Από Rock μέχρι λαϊκά και δεν έχει να κάνει ανάλογα με τη διάθεσή μου! Από τους The Rolling Stones μπορώ στο καπάκι να το ‘γυρίσω’ σε Πλούταρχο και από Celine Dion να το γυρίσω σε Θεοδωρίδου και να το απολαμβάνω κι όλας! Και μην ανησυχείς Κύριε μου, δεν θα σε ενοχλήσω με τη μουσική μου... ευτυχώς που υπάρχουν και τα ακουστικά! Γι’ αυτό, όπως δεν θα με ακούσεις ποτέ να κρίνω/απαγορεύσω τις δικές σου μουσικές επιλογές, έτσι κι εγώ ‘απαιτώ’ να κάνεις το ίδιο. (Και αυτό, δεν το διαπραγματεύομαι, ακόμα κι αν με “στήσεις στον τοίχο”…!)


  
ΟΧΙ στα «φτωχά» συναισθήματα!
Αν αισθάνεσαι το οτιδήποτε, πες το, δείξτο με όποιον τρόπο μπορείς αρκεί να με κάνεις να το δω, να το καταλάβω, να το νιώσω κι εγώ. Να είναι συναισθήματα πραγματικά, δυνατά, ωραία, που φτάνουν μέχρι το Θεό (που λέει ο λόγος) χωρίς ίχνος υποκρισίας και κυρίως να βγαίνουν από την καρδιά, αβίαστα χωρίς πίεση και φόβο. Όλα τα συναισθήματα (όπως και την κάθε στιγμή), θέλω να τα ζω με έναν “διακαή πόθο/πάθος”, με διάρκεια και απόλαυση.  Αν δεν μπορείς γενικά να εκφραστείς -ιδιωτικά ή δημόσια- και χωρίς ντροπές, λυπάμαι μα τα «φτωχά συναισθήματα» δεν χωρούν σε μια ζωντανή ψυχή και πόσο μάλλον δεν ταιριάζουν σε μένα.  


ΟΧΙ στον άντρα που δεν συμπερι-φέρεται σαν άντρας!
Να ξέρετε Κύριοι πως κάθε γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα, με το Ǻ κεφαλαίο! Να είναι και να συμπερι-φέρετε σαν άντρας σε όλες τις περιπτώσεις και σε όλους τους τομείς! Από το πρωί που θα σηκωθεί μέχρι το βράδυ που θα πέσει στο κρεβάτι. Θέλουμε έναν άντρα που θα μπορεί να χειρίζεται δυναμικά κάθε εύκολη ή δύσκολη κατάσταση… που θα είναι δυναμικός… με δική του καθαρή και original προσωπικότητα… με ντομπροσύνη… με μπέσα… όχι “παρτάκιαςούτε να είναι Καληνυχτάκιας… που θα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του… που θα είναι αποφασιστικός… που θα τον θαυμάζουμε για την προσπάθειά του, για το καλύτερο που προσπαθεί πάντα να κάνει… που όταν είναι μαζί μας θα κοιτάει εμάς και όχι όποια “θηλυκιά γάτα” περάσει από δίπλα του… που θα ξέρει πότε πρέπει να είναι το «καλό» και πότε το «κακό» παιδί… που θα ξέρει πότε πρέπει να ηρεμεί και πότε πρέπει να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι… που θα έχει την μαγκιά να παραδέχεται τα λάθη του, να ευχαριστεί, να μην είναι αχάριστος και αλαζόνας… που θα είναι λίγο έως πολύ πιο πάνω από εμάς της ίδιες… που θα έχουμε την ανάγκη του… που δεν θα μας εγκαταλείψει στα εύκολα μα κυρίως στα δύσκολα… που θα νιώθουμε ασφάλεια δίπλα του, στην αγκαλιά του, στο αυτοκίνητο ή στη μηχανή που οδηγεί… που θα μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε και να είμαστε το «κέντρο του κόσμου», η «μία και μοναδική», η «Πριγίπισσα ή Βασίλισσα της καρδιάς του», η «γυναίκα συνοδοιπόρος» της ζωής του. Και όχι! δεν ψάχνουμε τον “Mr Perfect” ή τον “Πρίγκιπα του Παραμυθιού”! Αυτά δεν υπάρχουν στην πραγματική Ζωή! Με απλά λόγια: Ο άντρας να σέβεται τη γυναίκα και η γυναίκα να σέβεται τον άντρα! (όλα από αυτό ξεκινάνε!)  


Τέλος, να ξέρετε Κύριοι (και Κυρίες) πως για όλα τα πράγματα στη Ζωή, δεν θέλει κόπο, ούτε πολλά στο πορτοφόλι… αλλά σκέψη-καλή διάθεση και τρόπο!  


Αυτά ήταν λοιπόν τα 10 (αποκαλυπτικά) πράγματα που δεν μου αρέσουν σε έναν άντρα! Φυσικά και οι άντρες θα έχουν να μας προσάψουν περίπου τα ίδια ή  και χειρότερα αλλά τουλάχιστον …ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας! Γιατί, οι καλοί λογαριασμό, κάνουν και τους καλούς… εραστές, έτσι δεν είναι;


Να με συγχωρήσετε που δεν θα προσ(κ)αλέσω 10 Κυρίες να συνεχίσουν το “αποκαλυπτικό” παιχνίδι, και ο λόγος είναι ότι μάλλον οι περισσότερες θα έχετε ήδη προσκληθεί! Αν όμως κάποια δεν έχει λάβει πρόσκληση, μπορεί ελεύθερα να συνεχίσει και να παίξει!


Καλή εβδομάδα να έχουμε!



Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα Tag post που έχουν ανέβει στο blog!




______________________________________  
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.  Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!  Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
 *All rights reserve

26 σχόλια :

  1. Νομίζω Μαρία μου, ότι στο νούμερο 10 τα είπες όλα.
    Πολύ ενδιαφέρον το top down σου!!
    Να είσαι καλά και να έχεις ένα υπέροχο βράδυ. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Μαρίνα μου, μήπως να έγραφα τελικά μόνο το Νο.10... αφού τα είπα όλα;
      (πλάκα κάνω!)
      Σ' ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που το βρήκες "ενδιαφέρον"!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  2. καλημερα αγαπημενο μου Μαρακι.
    καλη εβδομαδα να εχουμε!
    απολαυστικοτατο ποστ!
    το νουμερο 10 τα λεει ολα!
    εξαιρετικη!
    μπραβοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντελώς μα παντελώς σύμφωνη σε ό λ α !!!
    Ν' αγιάσει το στόμα σου, φίλη μου.

    Να έχεις μια υπέροχη βδομάδα!!
    Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Lysippe μου,
      Να αγιάσει το στόμα μου, έ;
      Είναι που δεν μπορώ να μην πω και τις αλήθειες που με καίνε βρε παιδί μου!
      (αυτό φταίει!)
      Καλή εβδομάδα να έχουμε!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Μαράκι μου τά κάλυψες όλα με τον αναλυτικότερο τρόπο , αναλυτικά , το δε 1 σου όλα τα λεφτά , αλλά το βαμμένο μαλλί ξανθό και με φλασάκια που το πας!!!!!!!!!!!Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *nikol μου, αφού τα κάλυψα όλα και αναλυτικά μάλιστα, τότε εντάξει! βαδίζω στο σωστό δρόμο... τι άντρες να αποφεύγω! Χαχαχα!!!
      Αν ναι! το βαμμένο μαλλί, το έχω ζήσει και αυτό!
      Άστα να πάνε, άστα! Φιλιάάάάά!!!!

      Διαγραφή
  5. Σωστήηη!!!
    Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή... Σε γνώρισα λίγο καλύτερα...Λιονταρίνα δεν είσαι? :)
    Eπίσης σου έχω απαντήσει στο χωρο μου στη σχετική ανάρτηση...
    Καλό βράδυ και να περνάς όμορφα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Λιακάδα μου, χαίρομαι που πε΄ρασες να διαβάσεις και τη δική μου ανάρτηση!
      Όχι βρε συ Λιονταρίνα! Σκορπίνα με τα όλα μου!
      Καλό βράδυ! :)

      Διαγραφή
  6. Πολύ γεμάτο τοπ τεν!Με κάλυψες Μαρία!
    Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά τα είπες!Ειδικά στο τέλος τα έδωσες όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Μαρία μου, η αλήθεια είναι ότι πάντα στο "Φινάλε" τα δίνω όλα! Χαχα!
      Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  8. Μαράκι, συμφωνώ και τις απαντήσεις αλλά και την ανάλυση τους! Ειδικά με το νούμερο 10! Δεν υπάρχει πιο σημαντικό!
    Όχι στο μακιγιάζ;;;;! Ευτυχώς Θεέ μου, δεν το έχω συναντήσει αυτό ακόμη...! Τουλάχιστον σε άντρα - άντρα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Κατερίνα μου, σ' ευχαριστώ!
      Κι όμως αυτό με το μακιγιάζ μου έχει συμβει σε ραντεβού και μου "έκατσε". Ελπίζω να μην το συναντήσεις....
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Εδώ το παιδί χαρά γεμάτο!
    Χαίρομαι που ανέλαβες κι έβγαλες παλικαρίσια την πρόκληση!
    Τα΄πες κι εσύ και ξέσκασες! αχαχα!
    Φιλάκια πολλά Μαρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *@ριστέα -παιδί χαρά γεμάτο- έλα βρε συ που είσαι;
      Μωρέ, πίστεψες ότι δεν θα έβγαζα παλικαρίσια αυτή την πρόσ(κ)ληση, εγώ; Χαχα!
      Νια! τα είπα και ξέσκασα!
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  10. και πολύ καλά τα είπες Μαράκι μου!!!! όσο για τη φωτό, πόσο θα θελα ο καλός μου να σιδερώνει τα ρούχα για να το γλιτώσω!!!! χαχαχαχ.. φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Εύη μου, τα είπα, τα είπα! Κι εγώ αυτό είπα κι εγώ: Ένας άντρας που θα σιδερώνει που και που αντί για εμένα! (όπως κατάλαβες, σιχαίνομαι το σιδέρωμα!)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Μαρία μουυυ δεν μπορούσα να μπω στο blog σου, με πέταγε συνέχεια έξω!! (κάποιο θέμα πρέπει να έχει η σύνδεσή μου)
    Σωστά τα είπες!!
    Το ν10 σαφώς και είναι το σημαντικότερο!! Βλέπω φίλες να μένουν με κάποιους που δεν τις σέβονται και απορώ.. Τι περιμένουν;; Να αλλάξει;; Φυσικά και δεν υπάρχει Mr Perfect, όπως δεν υπάρχει και γυναίκα τέλεια. Οι ατέλειες είναι όμορφες αρκεί να μην προσβάλουν τους άλλους και να προσπαθούν για βελτίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Δυστυχώς Κατερίνα μου, κι εγώ βλέπω κάποιες κοπέλες (και φίλες) που δεν πάιρνουν σεβασμό και κάθονται και ανέχονται και ναι! απορώ!
      Έτσι ακριβώς για τις 'ατέλειες"! Και φυσικά εγώ μιλάω για τις όμορφες "ατέλειες"... αυτές που δεν προσβάλουν. Οι "άλλες"... είναι άλλο θέμα!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  12. Συμφωνώ με όλα, ειδικά με το 10!!
    Όσο για το σχόλιο για τον νεαρό στην φωτογραφία που σιδερώνει, για τον ίδιο λόγο μου άρεσε και μένα χαχαχ
    Σ'ευχαριστώ για όλα τα όμορφα σχόλια σου
    Φιλιά πολλά
    notebookofclaire.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες;μ το άτιμο αντιπαθητικό σιδέρωμα, τι κάνει;
      Κουκλίτσα μου, τα "όμορφα σχόλια" μου, τα λέω γιατί τα πιστεύω, οπότε μην με ευχαριστείς!
      Τα φιλιά μου! Να περνάς όμορφα!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes