Α, οι αλήθειες να λέγονται!






Καλησπέρα σας Κυρίες και Κύριοι, Φίλες και Φίλοι μου!

Έχω πολύ καιρό να γράψω, η αλήθεια είναι αυτή! Ενώ εδώ και 3 μέρες γράφω post με θέμα 7 ξένες ταινίες που είδα τις μέρες του Πάσχα, να σου που έρχεται κάτι άλλο και γίνεται αφορμή για να γράψω ένα άλλο post…εντελώς αυθόρμητα!

Λοιπόν, είμαι από αυτές που, που και που διαβάζω την στήλη της Α, μπα (…λύνει απορίες και προβληματισμούς αισθηματικής, πολιτικής, επαγγελματικής, σελεμπριτικής ή οποιασδήποτε άλλης φύσης.) που γράφει στην Lifo.gr. (πατήστε πάνω στα link για να δείτε για τι πράγμα μιλάω) Πάντα απολαμβάνω καταρχάς  τις ερωτήσεις των αναγνωστών που πολλές από αυτές είναι πραγματικά τόσο αστείες και άλλες τόσο άκυρες και δεύτερον  τις απίθανες και τόσο έξυπνες με full χιούμορ απαντήσεις της “Α μπα”, που πραγματικά διασκεδάζω. Άσε, τα σχόλια των αναγνωστών στο τέλος που είναι όλα τα λεφτά!

Διάβασα λοιπόν αυτές της ερωτήσεις και τις απαντήσεις και απλά στάθηκα στα σχόλια που γράφτηκαν από κάτω για την την ερώτηση #7 μιας αναγνώστριας που μιλούσε περί Φιλίας ή Έρωτας… και πραγματικά  ξεκαρδίστηκα στα γέλια για τις μεγάλες αλήθειες που ειπώθηκαν. Όχι, τίποτα άλλο αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην παραμυθιαζόμαστε εμείς οι γυναίκες και… γενικώς! 

Τα σχόλια ήταν τα εξής:

#7: Σύνελθε, κορίτσι, και σταμάτα να δικαιολογείς τον τύπο! Το πιθανότερο είναι να μετάνιωσε για τη φάση-η μετέπειτα συμπεριφορά του δεν μας δίνει μια κολακευτική εικόνα, μάλλον το αντίθετο. Έτσι κάνουν οι φίλοι και μάλιστα οι "ερωτευμένοι" φίλοι; Αν ψάχνεις πάντως έναν ώμο για να κλάψεις, ήρθες στο κατάλληλο μέρος. Πιάσε ένα τζιν τόνικ-τί μουσική θέλεις να βάλουμε; Μαρινέλλα ("πάλι θα κλάψω, πάλι θα γελάσω, τί κι αν εσύ χαθείς;") Ρέμο ("τί ήμουνα για σένανε, τί ήσουνα για μένανε, καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε;") Και τώρα ήρθε η ώρα της αποδόμησης. Οι ερωτευμένοι με άλλες δεν μένουν σε "τελειωμένες από καιρό σχέσεις", γλυκό κορίτσι. Απ'ο,τι κατάλαβα δεν τον δένει κάτι εξωγενές με την άλλη (παιδιά, σκυλιά ή σπίτια). 'Αρα...τον δένει το συναίσθημα. Κι αν δεν τον δένει αυτό αλλά ένα αόριστο"πρέπει", ε, τότε και πάλι το παιδί δεν είναι για σένα. Ο έρωτας είναι ελευθερία, είναι τόλμη, δεν κρύβεται πίσω από φουστάνια ή προσχήματα. 'Ωστε αυτά λέει στους φίλους του...χμ, κι εσύ κάθεσαι και τα χάφτεις. "Μπούρδες", όπως θα' λεγε και η Σαπφώ Νοταρά! 
 
…που ολες οι wannabethenext φαντασιωνονται οτι απο τον μεγαλο ερωτα και την πολλη εκτιμηση τις πηδανε και μετα ουτε που να τις φτυσουν... αν προτιμησε την "τελειωμενη σχεση" απο σενα κοπελα μου, το συμπερασμα δεν ειναι οτι ειναι δειλος, αλλα οτι εσενα σε αξιολογει σαν κατι λιγοτερο απο μια "τελειωμενη σχεση". κατι ανυπαρκτο μαλιστα ,αν δεν σου μιλαει καν.
 

Τώρα εγώ προσωπικά τι να σχολιάσω ή καλύτερα ποια είναι η δική μου άποψη στο θέμα/πρόβλημα της αναγνώστριας με το Νο.#7; Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα παραπάνω σχόλια και με κάθε λέξη, γιατί πραγματικά έτσι έχουν τα πράγματα! Μην κοροϊδευόμαστε! Όταν δυο άνθρωποι -ή δυο καρδιές- θέλουν πραγματικά ο ένας τον άλλον και μάλιστα όταν υπάρχουν δυνατά συναισθήματα, χημεία ή κοινά ενδιαφέροντα και χαρακτηριστικά και γενικά υπάρχει μια αμοιβαία …συμπάθεια, μια κοινή ένωση να το πω, δεν χωρούνε δικαιολογίες ή “πρέπει”, παρά μόνο “θέλω”, “έχω ανάγκη”… όλα τα υπόλοιπα είναι μια απάτη. Βέβαια, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του στο τι κρατάει και τι αφήνει, τι αξίζει και τι δεν αξίζει, πως και με ποιον θέλει να πορευτεί στη Ζωή του και κυρίως επιλέγει αν ζει με τα δικά του “θέλω” ή με τα “θέλω και τα πρέπει” των άλλων ή της Κοινωνίας. 


Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι λάθος σε όλα. Πάντως, για ένα πράγμα είμαι σίγουρη! Η Ζωή (του καθενός) είναι αυτή που ζούμε ΤΩΡΑ και δεν θα υπάρξει άλλη. Επομένως, ότι επιλέγουμε, ό,τι αποφάσεις παίρνουμε… δεν υπάρχει επιστροφή, για να αλλάξουμε τα γεγονότα, πόσο μάλλον να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο! 
Τελικά ώρες-ώρες βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν χρειάζεται όλα τα  πράγματα, τις καταστάσεις και πόσο μάλλον τις συμπεριφορές να τα παίρνεις και τόσο σοβαρά ή αλλιώς τοις μετρητοίς. Άσε που εξαρχής κάποια πράγματα -και κάποιες συμπεριφορές- είναι ξεκάθαρα. (Άσχετο αλλά τόσο σχετικό με τον παρόν post.)



Αυτά τα λίγα είχα να πω!
Καλό ξημέρωμα να έχουμε και μια όμορφη εβδομάδα!




__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2014 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserved

8 σχόλια :

  1. Είναι και ανάλογα στο χαρακτήρα τους κάθε ανθρωπου. Διαφορετικά εκφράζεται ο καθένας και δεν ξέρουμε και τι τον "κρατάει" κουμπωμένο.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Αριάδνη μου, φυσικά, φυσικά και είναι τι χαρακτήρα έχει ο καθένας. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου! Δεν μπορεί να ξέρουμε τι "κρατάει" τον άλλον κουμπωμένο ή απόμακρο... απλά στέκομαι στο ότι δεν γίνεται μια Ζωή να είμαστε κουμπωμένοι σε κάτι ή σε κάποιον. Είναι επώδυνο λίγο ή πολύ!
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν την παρακολουθώ τη συγκεκριμένη στήλη, αλλά μου άρεσε η άποψή σου...
    Ε, και είναι και θέμα χαρακτήρα, βρε παιδί μου, πολλές φορές...
    Αγκαλίτσα και φιλάκι, κούκλα μου!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Γιάννα μου, φυσικά και είναι θέμα χαρακτήρα!
      Νομίζω πως τις απόψεις μου λίγο-πολύ τις έχετε καταλάβει πια!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Εχει δικιο η μανταμ που απαντησε.. Φτανει καλε να παρακαλαμε τους αντρες.. Αμαν πια. Αν αυτος δεν θελει μια εμεις δεν θελουμε δεκα.. Ε μα πια..Ας αποφασισουν αυτοι επιτελους τι ζητανε απο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Μαράκι μου, θα συμεφωνήσω μαζί σου! "Αμάν πια"... αλλά (πάντα υπάρχει ένα "αλλά") πέφτουμε στην παγίδα και "παρακαλάμε" ή γινόμαστε "χαλί" για αυτούς! Δυστυχώς, ενώ εμείς οι γυναίκες (οι περισσότερες και τις περισσότερες φορές) ξέρουμε πολύ καλά τι ζητάμε, οι άντρες δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι ακριβώς θέλουνε από τους ίδιους τους εαυτούς τους! Εκέι είναι που χάνεται όλο το ΄παιχνίδι"!
      Μαράκι μου, μου έδωεσες αφορμή για να γράψω ένα post για την στήλη " Let’s talk about Relationships!#". Θα μου άρεσε να ακούσω τη δική σου άποψη πιο αναλυτικά.

      Φιλιά κούκλα μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes