Αντίο 2014! 2015 ας είσαι η χρονιά μου!


  Σε λιγότερο από τέσσερις ώρες μας αποχαιρετάς κι εσύ δύσκολε αλλά τελικά αγαπημένε μου 2014. Ναι, μπορεί να ήσουν κάτι παραπάνω από δύσκολος για τον περισσότερο κόσμο αλλά και για εμένα. Είχες τα πάντα και όταν λέω τα πάντα, εννοώ μου έδωσες λύπες, χαρές, στενοχώριες, απογοητεύσεις, μαχαιριές, μικρούς θανάτους και πάρα μα πάρα πολλά άλλα πράγματα. Δεν θα σου αναφέρω σε αυτή την ανάρτηση συγκεκριμένα πράγματα. Θα το κάνω στην καθιερωμένη ανασκόπηση που κάνω κάθε χρόνο, πάντα με τον δικό μου τρόπο.

  Να ξέρεις πως σε καμιά περίπτωση δεν σε θεωρώ κακή, -να φύγεις και να μην σου μοιάσει καμία άλλη- χρονιά. Αντίθετα για το τι λένε οι άλλοι για εσένα, εγώ θεωρώ πως μετά το 2008, εσύ 2014 ήσουν αυτό που λένε “ξαναγεννήθηκα από τις στάχτες μου”. Ναι, αυτό ακριβώς ήσουνα. Και αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι “Επιβίωσα και έγινα πολύ καλύτερος Άνθρωπος…” Και μόνο για αυτή την κατάληξη, σε θεωρώ πως ήσουνα μια ιδιαίτερη-ξεχωριστή-αξέχαστη χρονιά για εμένα. Έτσι, θα μπορέσω το 2015 να το βιώσω όσο μπορώ και όσο γίνεται καλύτερα, πιο δυναμικά, πιο αποφασισμένη, πιο σίγουρη από ποτέ για όσα θέλω να παλέψω και να πραγματοποιήσω, για όσα επιτέλους μου αξίζουνε.

  Αύριο, είναι μια καινούργια μέρα, ένας καινούργιος μήνας, μια καινούργια χρονιά, μια καινούργια αρχή για όλους μας, για μια αλλαγή που θα είναι μόνο θετική, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά και να το προσπαθούμε όσο μπορούμε και όσο περνάει από το χέρι μας. Τίποτα και ποτέ δεν είναι εύκολο σε αυτή τη Ζωή αλλά μόνο που προσπαθείς, στέκοντας όρθιος και παλεύοντας για το καλύτερο, για αρχή …αρκεί. Γιατί πολύ απλά, όταν μπαίνεις στον χορό, χορεύεις μέχρι να πάψει να ακούγεται η ορχήστρα. Γιατί πολύ απλά, το βιβλίο της ζωής μας το γράφουμε εμείς οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι, οι “απ’ έξω” κάποιοι απλώς παρατηρούν και κάποιοι άλλοι βαδίζουν μαζί σου μέχρι κάποια διαδρομή και όσο αντέξεις εσύ και όσο αντέξει και ο άλλος………

Όπως είχα γράψει πέρσι, για το 2014, ακριβώς το ίδιο πάλι θα γράψω, για το 2015 και εύχομαι να μου κάνει την χάρη και να μην μου φέρει “λόγια μόνο λόγια και καθόλου πράξεις, ειδικώς και γενικώς”. Χόρτασα και μπούχτισα από αυτά, αφού το 2014, μου “πρόσφερε απλόχερα”, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ευχήθηκα, έτσι για να μου δώσει ένα δυνατό χαστούκι και ένα καλό πάθημα που τελικά μου ‘γινε μάθημα.    
“Δε θέλω άλλα “ωραία λόγια & υποσχέσεις”, χόρτασα από δαύτα, αρκετά! Θέλω πράξεις που θα γίνονται από καρδιάς και όχι από …υποκρισία!”

Υ.Γ. Ειλικρινά, μέσα από τα βάθη της Καρδιάς μου, οφείλω να πω -για μια ακόμη φορά- ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους Φίλους και Φίλες -αναγνώστες- ανώνυμους και μη (δεν θα αναφέρω ονόματα, γιατί φοβάμαι πως θα ξεχάσω κάποιον ή κάποια) για όλη την Αγάπη, τον σεβασμό, την ειλικρίνεια, την συμπάθεια, την εκτίμηση, την αλήθεια, την βοήθεια, την στήριξη, τις συμβουλές, τις ευχές, τα λόγια αγάπης, την Ανθρωπιά… που δείξατε στο πρόσωπό μου αλλά και σε αυτό τον χώρο, το blog μου και το 2014. Πραγματικά, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σας εύχομαι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο για το 2015 να το αποχτήσετε και να το κρατήσετε για πάντα δικό σας.  






________________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
©Copyright 2010-2014 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*
*All rights reserved

20 σχόλια :

  1. Χρόνια πολλά Μαρία μου, με υγεία! Εύχομαι ολόψυχα ο νέος χρόνος να σου φέρει ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα! Καλή Χρονιά να έχεις! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς σε ευχαριστούμε!!!
    ;-)
    Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, κούκλα μου!
    Μόνο τα καλύτερα εύχομαι σε όλους τους τομείς!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά κ' γιορτινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμοιβαία τα αισθήματα Γιάννα μου!
      Τα καλύτερα περιμένω..... Τα καλύτερα σε όλους!
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις!

      Διαγραφή
  3. Καλή χρονιά σκορπίνα μου!! Με υγεία και δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σένα Κατερίνα μου! Με Υγεία πρώτα και πάνω απ' όλα και δύναμη να τα αντιμετωπίζουμε όλα!

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά Μαράκι μου γλυκό! Εύχομαι το 2015 να σε κάνει ακόμα καλύτερο άνθρωπο όμως αυτή τη φορά όχι αναγεννημένη από τις στάχτες, αλλά από αγάπες και χαρές-γιατί κάποιος μου ψιθύρισε στην καρδιά ότι γίνεται και αυτό, αν και δεν το έζησα.
    Εύχομαι ότι μα ότι καλύτερο για σένα κοριτσάκι μου...φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου, από Αγάπη και Χαρές, ναι! Νομίζω πως το έζησα λιγάκι ή τέλος πάντων το ένιωσα λιγάκι.
      Τα καλύτερα θα τα φέρω εγώ....
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις κι εσύ!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά Μαράκι με υγεία, αγάπη και πολλές όμορφες στιγμές!
    Καλό απόγευμα
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή και γεμάτη Χρονιά σου εύχομαι Μαρία μου !!! Απόλυτα συνειδητοποιημένη όπως πάντα δεν αφήνεις περιθώριο και μόνο από την παραδοχή σου ότι πέρασες τα πάντα όμορφα και άσχημα !!
    Εύχομαι για σένα να έχεις τους αληθινούς ανθρώπους δίπλα σου και όρθια να αγωνίζεσαι !!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nikol μου, τα πάντα παραδέχομαι γιατί έτσι έχουν τα πράγματα.
      Αληθινούς ανθρώπους δίπλα μου και όρθια να αγωνίζομαι.... ναι, ναι, ναι.... όλοι μας αυτά χρειαζόμαστε!
      Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις!

      Διαγραφή
  7. σού εύχομαι ότι καλύτερο για αυτή την χρονιά με υγεία και ευτυχία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙς ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα φιλη μου!
    Χρονια πολλα!
    Καλη χρονια! Με υγεια και οτι επιθυμεις!
    Φιλακια πολλα!

    με γεια και το ανανεωμενο μπλοκ! υπεροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes