Let’s talk about Relationships #7 - Αόρατες ερωτικές σχέσεις... («Όποιος ενδιαφέρεται, το δείχνει!»)


 

Και -συνέχεια- με αφορμή την προηγούμενη ανάρτηση για να κλείσουμε το θέμα.



  Οι σχέσεις και δε οι ερωτικές  (αφού γι’ αυτές θα σας μιλήσω) είναι περίπλοκες αλλά τελικά, αν λάβεις σοβαρά υπόψη τα σημάδια, τότε είναι εύκολες και πιο κατανοητές. Άσε που δεν σπαταλάς χρόνο, ενέργεια, δεν πέφτεις σε ένα σωρό αναλύσεις και φυσικά δεν στεναχωριέσαι και δεν βυθίζεσαι σε ένα σωρό «Γιατί…;» ψάχνοντας απαντήσεις, που ήδη τις έχεις.


  Κάνεις μια νέα γνωριμία, φαίνεται ότι και οι δυο πλευρές «συμφωνούν» ότι υπάρχει μια συμπάθεια κι ένα «του/της αρέσω», και τέλος πάντων, τα βρίσκεις επικοινωνιακά. Και να σου, τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα, τα ωραία «συμπάθειας» λογάκια, οι «καλημέρες», οι «καληνύχτες», ένα ενδιαφέρον, ένας ενθουσιασμός κι ύστερα σιγά-σιγά (εσένα σου φαίνεται ξαφνικά) μειωμένα έως κανένα τηλεφωνήματα, σπάνιες «καλημέρες & καληνύχτες», αναπάντητα ή καθυστερημένα μηνύματα, απουσία ημερών, έξοδοι ξεχασμένοι και μια τεράστια σιωπή, διακεκομμένη μέχρι να γίνει σταθερή και φυσικά μια εξαφάνιση χωρίς εξήγηση. Τι πρωτότυπο;!


  Κι αναρωτιέσαι «τι έγινε τώρα;» «μήπως κάτι έκανα;» «Που ήμουν λάθος;» και ένα σωρό απορίες, να ξοδεύεσαι να βρεις απαντήσεις, γιατί πολύ απλά οι απαντήσεις υπάρχουν μπροστά σου. Άσε που μπορεί η απάντηση να είναι μία και τόσο απλή!


Προτεινόμενες απαντήσεις:

-Αυτός ή Αυτή πήρε ό,τι είχε να πάρει και πάπαλα. Δεν ήθελε κάτι παραπάνω!

-Ξενέρωσε ή του πέρασε ο ενθουσιασμός και η κάψα ή πολύ απλά άλλαξε γνώμη, το μετάνιωσε!

- Είναι κολλημένος/η ακόμα με τον/την πρώην!
-Είναι ήδη σε σχέση και στο έχει κρύψει! (δηλαδή παίζει σε "διπλό ταμπλό")

- Είναι καμένος/η από προηγούμενη -κολλημένη- σχέση που δεν του έχει μείνει τίποτα για μια καινούργια σχέση!  

- Φόβος – απόρριψη – έλλειψη εμπιστοσύνης...




Υπάρχει μια απλή απάντηση!

«Όποιος ενδιαφέρεται, το δείχνει!»


Τέλος! Τελεία και παύλα! 



  Θα ξυπνάει με την σκέψη σου και θα κοιμάται με την σκέψη σου. Θα στέλνει μια απλή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ» ανέξοδη, γρήγορη. Θα βρίσκει λίγο χρόνο (έστω και μερικά λεπτά) για να σου στέλνει ένα μήνυμα, να σου κάνει ένα γρήγορο τηλεφώνημα, να περάσει από το σπίτι σου για να δει το χαμόγελό σου, να πάρει ένα φιλί, μια αγκαλιά. Ακόμα, θα σου αφιερώσει ένα απόγευμα, μια Κυριακή, (τι; Και τις Κυριακές εργάζεσαι και μάλιστα full time;) έστω και μια ώρα για να βρεθείτε οι δυο σας και να τα πείτε, αφού όλη την εβδομάδα «δε βρήκατε χρόνο». (να πως κατάντησαν οι σχέσεις!) Τέλος πάντων, να γίνονται κινήσεις ενδιαφέροντος, να υπάρχει αμοιβαία ανταπόκριση και προσπάθεια κι όχι μονόπλευρη. Διότι, αν προσπαθεί ο ένας και για τους δυο, λυπάμαι αλλά η «σχέση» είναι ήδη κατεστραμμένη εξ’ αρχής.


   Όλα τα υπόλοιπα, τα «δεν έχω χρόνο», «η δουλειά μου τρώει όλο τον χρόνο και την ενέργεια» κ.α. τέτοιες ναι μεν σεβαστές, λογικές αλλά ως ένα (χρονικό) σημείο είναι -μη κατανοητές/λογικές- δικαιολογίες. Διαφορετικά, είναι μόνο για να σου ρίξει «στάχτη στα μάτια», για να σε κρατήσει «stand by», για να καταλάβεις από μόνος/η σου ότι «Τέλος!» αφού ο/η άλλος/η για να μην σε στενοχωρήσει (όμως η σιωπή είναι μεγαλύτερη στεναχώρια) δεν θα σου το «δηλώσει/ενημερώσει/εκφράσει» ή για να «δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα» είναι ένα σωρό ψέματα και ένας τρόπος για να παραμυθιάζεσαι και να μένεις στην αναμονή άδικα για κάτι που τελικά δεν αξίζει ούτε στην μία πλευρά ούτε στην άλλην.


  Καταλήγουμε στο συμπέρασμα και πάλι στο…

«Όποιος ενδιαφέρεται, το δείχνει!» 



  Αν το δείχνει μόνο η μία πλευρά και από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει ανταπόκριση παρά μόνο αδιαφορία, όσο και να θέλεις να δώσεις χρόνο στον άλλον (γιατί μπορεί να του συμβαίνουν διάφορα, μπορεί να μην πάνε καλά οι δουλειές, μπορεί να μην είναι στα καλύτερα του/της, μπορεί χίλια δυο πράγματα) όταν στην αρχή μιας «σχέσης» δεν γίνονται τα πιο απλά, όταν οι λεπτομέρειες πάνε περίπατο, όταν δεν είσαι ούτε καν δεύτερη προτεραιότητα αλλά σε σειρά αναμονής λες και έχεις χαρτάκι με νούμερο προτεραιότητας, τότε δεν πρόκειται να έχει συνέχεια ούτε καν μέλλον αυτή η σχέση. Η ερωτική σχέση θέλει δυο. Αν ήταν να θέλει μόνο «έναν», μια χαρά σχέση έχεις και με τον εαυτό σου!


  Για να είμαστε λοιπόν ειλικρινείς μεταξύ μας και κυρίως με τον εαυτό μας, δε θα φταίει για όλα, η πηγμένη καθημερινότητα, ούτε η κρίση που περνάμε, ούτε ότι άλλοι αποφασίζουν για όλα για τη δική μας ζωή αν μια σχέση δεν τσουλάει ή δε προκύπτει. Ας αναλάβουμε κι εμείς το μερίδιο ευθύνης και να παραδεχτούμε ότι εμείς οι ίδιοι, οι άνθρωποι καταντάμε τις σχέσεις σε καταστροφικές σχέσεις. Όταν πολύ απλά δεν προσπαθείς και δε παλεύεις γι’ αυτές! Αλλά να προσπαθείς και να παλεύεις για αυτήν, μόνο όταν υπάρχει ανταπόκριση και μόνο όταν σου έχει δώσει ο άλλος ξεκάθαρο «πράσινο φως». Και μετά βέβαια, οι άντρες κατηγορούν τις γυναίκες και οι γυναίκες τους άντρες που δεν μπορούν να κάνουν μια σχέση κανονική, τίμια και της προκοπής.  


  Τέλος, αν τον/την βλέπεις ερωτικά και πιέζεις έως και εκβιάζοντας τον άλλον να σε δει το ίδιο, ενώ σε βλέπει καθαρά φιλικά και εσύ δε λες να το καταλάβεις και φαντασιώνεσαι διάφορα, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται ο άλλος/η να σου δώσει ούτε μισή ευκαιρία, διότι ξέρει πολύ καλά ότι θα παρεξηγήσεις την οποιαδήποτε στάση. Οπότε, τι κάνει; Απομακρύνεται και παραμένει σε μια φιλική στάση. Και αυτό είναι το πιο σωστό και τίμιο! Δεν χρειάζεται να κατηγορούμε και να διασύρουμε τον άλλον με ψευτιές και βαρείς χαρακτηρισμούς. Ναι, υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις που δυστυχώς χάνεται ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια.   


  Ό,τι και να συμβαίνει πάντως, δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε για κάτι που δεν τράβηξε. Θα στεναχωρηθούμε αλλά μετά από λίγο καιρό θα το δούμε από την λογική πλευρά. Ακόμα και η «απόρριψη» ή αλλιώς «χυλόπιτα» μέσα στη ζωή είναι και καλά θα κάνουμε να μην την παίρνουμε ως βαριά «ήττα» που δεν μπορούμε να τη δεχτούμε με τίποτα και πόσο μάλλον να την ξεπεράσουμε! Πάρτε το, ας πούμε ως «δεν ήταν γραφτό να γίνει», «δεν ήταν ο/η κατάλληλος/η για μένα». Είμαστε αρκετά μεγάλοι (και ώριμοι θέλω να πιστεύω) και ο χρόνος λίγος για να ξοδευόμαστε άσκοπα σε μονόπλευρες καταστάσεις και πόσο μάλλον να γινόμαστε τσιμπούρια ή βάρος στις ζωές των ανθρώπων (ειδικά εγώ σε αυτό στέκομαι πάντα, ως "περήφανη" που είμαι!) που ναι μεν θα θέλαμε να συνυπάρχουμε γιατί «καιγόμαστε γι’ αυτούς» αλλά φωτιά είναι, κάποια στιγμή θα σβήσει γιατί κάνει κακό σε μας αλλά και στον άλλον. Και όταν κάποιον τον αγαπάμε (όπως και να τον αγαπάμε)  θέλουμε να είναι καλά και ευτυχισμένος/η. Έτσι δεν είναι;    


  Και για να σας προλάβω! Δεν τα λέω όλα με μια άνεση τύπου «δεν μου καίγεται καρφί», «σιγά δε τρέχει κάστανο» Τα λέω με ψυχραιμία, έχοντας πάθει και μάθει ουκ ολίγες φορές, τα λέω από προσωπικά βιώματα και κυρίως έχοντας απόλυτη και ξεκάθαρη επίγνωση ότι δυστυχώς «στη ζωή συμβαίνουν και αυτά», είτε μας αρέσει είτε όχι.

♬♪ Life goes on!





Και για να μην πω περισσότερα, διαβάστε αυτό το άρθρο (Σημάδια ότι δεν υπάρχει σχέση...) που νομίζω τα λέει όλα απλά και ξεκάθαρα.





 Σύντομα επιστρέφω με μεγάλη μου χαρά με τις υπόλοιπες αναρτήσεις της (παραμελημένης) στήλης "Top 5 Favorites#"




Υ.Γ. Για να είμαι, όπως πάντα ξεκάθαρη, από 'δω και στο εξής δε θα δημοσιεύω σχόλια και ούτε θα απαντάω (ή θα απαντάω τυπικά) που είναι άσχετα με το θέμα της κάθε ανάρτησης, που  προσβάλλουν άδικα εμένα, Φίλους-αναγνώστες, τρίτους και άγνωστους, που δεν με αφορούν και που έχουν ως στόχο να με βάλουν στο τρυπάκι να έρθω χωρίς -σοβαρό- λόγο σε αντιπαράθεση. Το δικαίωμα αυτό δεν το έχω δώσει και ούτε το δίνω σε κανέναν και σε καμιά. Σεβασμός και αξιοπρέπεια πάνω απ' όλα! (χωρίς παρεξήγηση!)



 Σημ.: Επειδή εγώ γράφω ό,τι μου κατεβαίνει στο κεφάλι, ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει και επιβάλλετε ο άλλος που με διαβάζει να συμφωνεί με όσα γράφω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, όπως το έχω κι εγώ! (αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων!)





Διαβάστε επίσης:
_______________

Όλες οι αναρτήσεις της στήλης "Let’s talk about Relationships" & "Ανθρώπινες σχέσεις"


_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
©Copyright 2010-2015 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

17 σχόλια :

  1. Οι μεγάλες προσδοκίες φέρνουν τις μεγάλες απογοητεύσεις έχει πει ο Βούδας.
    Όσο λοιπόν επενδύεις σε μία γνωριμία από ανάγκη και ανασφάλειες, η έλλειψη ενδιαφέροντοςαπό την άλλη πλευρά, σαφώς και θα σε πονέσει.
    Φυσικά αν στην αρχή έδειξε τρομερό ενδιαφέρον ο άλλος και μετά πάγωσε δεν φταις εσύ πάντα. Αν μπορέσουμε και το εξηγήσουμε μέσα μας χωρίς εκλογικεύσεις και πάμε παρακάτω σχετικά γρήγορα, όλα καλά. Η ζωή δεν έχει πάντα τυχερά, συνήθως έχει πολλές χοντρές πατάτες! αχαχαχα
    Μαθήματα κι αυτά!

    Φιλιά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου, ο Βούδας καλά τα έχει πει! Μην σου πω ότι πια κι Εγώ με αυτή του την σκέψη πορεύομαι! Άργησα αλλά ποτέ δεν είναι αργά!
      Κρατάω πάντα και στα πάντα ό,τι "όλα είναι μαθήματα" και μας κάνουν καλύτερους! Κι εμένα τα μαθήματα ζωής μου αρέσουν, διότι με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο.
      Τα φιλιά μου αγαπημένο μου παιδί! ♥

      Διαγραφή
  2. ειμαι σε μια παρομοια φαση τους τελευταιους μηνες οποτε δε θελω να πω πολλα.
    καταλαβαινω ομως οπως ολοι, το θεμα ειναι να το παρουμε αποφαση.

    καλο απογευμα Μαρακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου σε καταλαβαίνω! Όλοι μας έχουμε περάσει και ίσως και να περνάμε ακόμα από τέτοια φάση!
      Το θέμα είναι να αντιληφθούμε πρώτα ό,τι έτσι έχουν τα πράγματα κι ύστερα να το πάρουμε απόφαση να πάμε παρακάτω!
      Καλό βράδυ Κική μου!
      Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ και επαυξάνω Μαρία! Το πράγμα φαίνεται από την αρχή αν είναι να προχωρήσει ή όχι, γιατί αυτό που λες είναι η μεγαλύτερη αλήθεια: Όποιος ενδιαφέρεται το δείχνει. Τα μισόλογα, οι μπερδεμένες καταστάσεις, τα "δεν έχω χρόνο" και άλλα τέτοια, είναι άσχημα σημάδια. Ένα μήνυμα δε χρειάζεται χρόνο για να συνταχθεί, όπως κι ένα γρήγορο τηλεφώνημα, όμως υποδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον κι αυτό μετράει πολύ.
    Κι επιτέλους πρέπει να έχουμε την αξιοπρέπεια να φεύγουμε όποτε δε χωράμε στις ζωές των άλλων και να μη στεκόμαστε στα ψίχουλα αγάπης ή ενδιαφέροντος μας ρίχνουν. Κανένας δεν αξίζει κάτι τόσο "μέτριο".
    Φιλάκια πολλά πολλά!!! Καλό απόγευμα Μαράκι μου!!!❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι βρε Αναστασία μου! Το πράγμα φάινεται από την αρχή! (μα πόσες αλήθειες λέω πάντα, αμέτρητες, χεχεχε!)
      Εμ, βέβαια! Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γράψεις μια "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" 8 γραμματάκια είναι! Δηλαδή η άλλη πλευρά γιατί βρίσκει χρόνο; Και πόσα δευτερόλεπτα χρειάζονται για να κάνεις μια κλήση να πεις "ήθελα να ακούσω την φωνή σου, κλείνω!" ελάχιστα δευτερόλεπτα. Και κόστος; πόσα λεπτά του € μωρέ;
      Και ναι! επιτέλους πρέπει να κρατήσουεμ και μια αξιοπρέπεια στη θέση της και να φεύγουμε όταν δεν μας θέλουνε. Ψίχουλα αγάπης η ενδιαφέροντος με το ζόρι, δε θέλουμε. Δεν είμαστε ζητιάνοι και δε καιγόμαστε κι όλα από συμφέρον.
      Σ' ευχαριστώ για το εξαιρετικό σχόλιό σου και τη γν'ωμη σου!
      Καλό βράδυ κορίτσι μου! ❤❤

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλά τα λες Μαρία! Δυστυχώς όλα στο πρόγραμμα είναι και πρέπει να μάθουμε να τα αναγνωρίζουμε νωρίς, γιατί όσο δενόμαστε πονάει και περισσότερο. Δε γίνεται να μη πονέσει... Και θα κλάψεις και θα χτυπηθείς κτλ, απλά κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση και πας παρακάτω, γιατί τι άλλο μένει να κάνεις; Να παρακαλάς ή να στενοχωριέσαι για κάτι που δεν αξίζει;;;
    Συμφωνώ απόλυτα και με το σχόλιο της Nastenka παραπάνω.
    Φιλάκια πολλάααα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rylie μου, πάντα καλά τα λέω! Χεχεχε! Πολύ σωστή σ εόλα! Τι άλλο μένει; Η αξιοπρέπειά μας! Και αυτή δεν την χάνουμε για κανέναν και καμιά!
      Κι Εγώ όπως είδες συμφωνώ με το σχόλιο της Αναστασίας.
      Φιλιά πολλά κοπέλα μου! ❤

      Διαγραφή
  5. Πάρα πολύ σωστά τα όσα έγραψες Μαρία, εύγε για την ανάρτηση!

    Ορισμένοι/ες θεωρούν ότι το να γνωρίσεις από κοντά κάποιον και να πιείτε έναν καφέ, σημαίνει άλλα πράγματα, μέγα λάθος..

    Καλή σου συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωπω... Το τελευταίο κομμάτι, δεν θέλω καν το φανταστώ...
    Να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα, δηλαδή από τη μια πλευρά να υπερισχύει το φιλικό/παρεΐστικο και από την άλλη να επικρατεί το ερωτικό... πφφφ...
    Και καλά, αν γίνει αποδεκτό να "πνίξει" κάποιος τα συναισθήματά του ή να κρατηθούν αποστάσεις για κάποιο διάστημα... Αν όμως κάποιος από τους δύο μπει στο τριπάκι του διασυρμού και των ύβρεων, ε, τότε ούτε στο φιλικό κομμάτι δεν θα μπορέσει να υπάρξει κάποτε επιστροφή...
    Πρώτα απ' όλα, πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας... Είναι πραγματικά λυπηρό να μπαίνει κανείς στη διαδικασία να μαυρίζει την ψυχούλα κάποιου απλά και μόνο επειδή δεν έχει τα ίδια συναισθήματα μαζί του...
    Όλα είναι θέμα διαχείρισης του εαυτού μας, τον σκέψεών μας και σε τελική ανάλυση των συναισθημάτων μας...
    (Α, δεν έχεις παράπονο Μαράκι: Μπορεί 3 βδομάδες να μην είχα πατήσει ούτε στο blog μου, αλλά σήμερα θα βαρέθηκες να με βλέπεις εδώ μέσα!!! χαχα!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και αστραφτερά σαν το χαμόγελό σου!!!
    Χμμμ.... Το βλέπω? Ναι, ναι! Το βλέπω!!! Είναι αινιγματικό και μυστηριώδες αυτή τη στιγμή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως Γιάννα μου, το τελευταίο κομμάτι συμβαίνει. Κοίτα λίγο γύρω σου...
      Και διασυρμός, και ύβρυς και φαντασία να καλπάζει ...και εκεί χάνεται ο σεβασμός, η έστω φιλική-τυπική επικοινωνία του "Καλημέρα".... και εκεί όταν δεν υπάρχει καμία κατανόηση εκεί πάυει να υπάρχει και απλή επαφή και δεν υπάρχει επιστροφή! Κι αν ξεφύγουεμ από τα όρια, τότε για να προστατέψεις τον εαυτό σου και για να μιλάει η αλήθεια, φτάνει στο σημείο να φτάσεις και στη δικαιοσύνη για να σε προστατεύσουν. Δυστυχώς αλλά έτσι έχουν τα πράγματα!

      Α, όχι κανένα παράπονο! Μου είχες λείψει να διαβάζω σχόλια σου και να με βοηθάνε τα σχόλια σου αλλά το έσωσες σήμερα! Χεχεχε! Δεν βαρέθηκα και δε θα βαρεθώ ποτέ! όχι τίποτα άλλο! Αλλά αν του χρόνου (να είμαι καλά!) έρθω στη Σύρο, πως θα με αντικρίσετε Κυρία μου;)
      Χεχεχε! Έχεις καταλάβει ότι το χαμόγελό μου είναι αινιγματικό και μυστηριώδες (κάτι σαν της Τζοκόντα, όπςω μου ε΄χει πει ένας Φίλος μου και μόνο που δεν έπεσα από την καρέκλα από τα γέλια) και ότι τώρα ναι έχω αυτό το χαμόγελο!
      Τα φιλιά μου αγαπημένη!!! ❤❤

      Διαγραφή
  7. Εγώ ξέρεις (βασικά δεν ξέρω αν ξέρεις...) αλλά μόλις δω θέμα σχεσεων (αν και δεν κάνω) με ερωτικά στοιχεία γυρω γύρω τσουπ πετιέμαι! χαχα! Η αλήθεια ειναι πως με την ανάλυση σου αν και γυναικα (μη με περεξηγήσεις καταλαβαίνεις πως το λεω...) λες τα πράγματα με το όνομα τους. Φταίνε συνήθως και οι δύο πλευρές, κυριαρχεί ο εγωισμός, τα σημάδια ειναι εμφανέστατα αλλά αν έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα και αντί για φαγητό τρως έρωτα την πατάς και μάλιστα εύκολα! Αν και έω μια ένσταση. Κάποιοι άνθρωποι και ειδικότερα οι γυναίκες (λόγω της φύσης ή της ιδιοσυγκρασίας ή ακόμα ακόμα επειδή συνήθως έχουν το ρόλο του θηράματος και οχι του κυνηγου) δεν δείχουν αυτό που νιώιουν στον άλλο. Αυτο για μένα ειναι οτι χειρότερο μπορεί να γίνει στην αρχή μιας σχέσης. Εδώ που τα λέμε βέναια εσεις οι γυναίκες (άντε πάλι με τος διαχωρισμούς και το τσουβάλιασμα μου..) έχετε και το μαχαίρι και το καρπούζι. Στο τέλος γινεται το δικο σας τυλίγεται το καημένο αντρικο ον και δώστου μετά χορούς του ταψιού και δουλειες του σπιτιου (εφυγα εκτος θέματος πάλι. Το παθαίνω αυτο αν μαρέσουν αυτα που διαβάζω). Συμπερασματικά αν εκλείψει ο εγωισμός (πράγμα αδύνατον) τότε οι ερωτικές σχέσεις θα καλυτερέψουν.

    Υ.Γ. Πάντως έκανες αναλυσάρα! Τα ξαναλέμε Μαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη μου, Μάκη μου, όχι απλώς το ξέρω αλλά ήμουν και σχεδόν σίγουρη (από το like στην ανάρτησή μου) ότι μπορεί να δω σχόλιο σου σε μια τέτοια ανάρτηση. Ξέρεις, δεν κολλάω στο γυναίκα-άντρας για να πω τα πράγματα με το όνομά τους (αν και πάντα τα λέω, νομίζω πως πρέπει λίγο πολύ να το έχεις καταλάβει!) κοιτάζω το δίκαιο, μιας και καλώς ή κακός είμαι παραπάνω δίκαιος άνθρωπος από όσο πρέπει. Μην ανησυχείς, δεν στέκομαι στους διαχωρισμούς, διότι πολύ απλά, έχουμε μάθει να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα του διαχωρισμού άντρες-γυναίκες.
      Στην ανάρτηση μου - ανάλυση μου μιλάω για την μια πλευρά που κάνει προσπάθεια και δείχνει τα αισθήματα κι για την άλλην που δεν τα δείχνει, ή τα έδειξε τις πρώτες μέρες και μετά... πάπαλα. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν κι από τις δυο πλευρές υπάρχει ένα φωτάκι πράσινο, ξέρεις και από την αρχή υπάρχει ξεκάθαρο "μου αρέσεις, σε θέλω να σς γνωρίσω περισσότερο" ας πούμε, δεν υπάρχει εγωισμός, μετρήσεις ποιος θα δείξει περισσότερο κλπ. Μιλάω να δείξεις το ενδιαφέρον σου με τα πιο απλά πράγματα με ένα τηλ. ένα μήνυμα, παρόν ή παρούσα να δείχνεις. Πόσο βρε αυτό είναι δύσκολο;
      Τώρα για τα υπόλοιπα, βρε δουλειές του σπιτιού κλπ. αν συζείς με κάποιον, κάποια μια μικρή βοήθεια είναι τόσο κακό; Δε μιλάω ο άντρας να γίνει νυκοκυρούλα (απαπα!) ούτε η γυναίκα δουλάρα (απαπα!) αλλιώς πάει ποια σχέση και ποια αγάπη και σεβασμός; Ο εγωισμός καλύτερα να υπάρχει όταν ο άλλος δεν δείχνει ενδιαφέρον και σε κάνει να είσαι στην αναμονή, έτσι γιατί του αρέσει.. Τότε ναι να υπάρχει λίγο εγωισμός. Διαφορετικά αν υπάρχει άσχετα, άκυρα και εκεί που δνε πρέπει... τότε χαμένο παιχνίδι, χαμένη μάχη!
      Πάντως χαίρομαι για το σχόλιο σου και που πήρες θέση και είπες τη γνώμη σου! Πρέπει να ακούγονται και οι αντρικές γνώμες σε θέματα σχέσεων. Αν και εδώ που τα λέμε, η ανάλυση μου δεν ήταν καθαρά για το αντρικό φύλο αλλά για τις σχέσεις τις ερωτικές γενικώς.

      Υ.Γ. Μωρέ, πάντα αναλυσάρες κάνω! Χεχεχε! Αναρτήσεις-αναλύσεις full έτσι για να έχουμε να προβληματιζόμαστε μεταξύ μας για "φλέγοντα" θέματα.
      Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου Φίλε μου! Τα ξανά λέμε!

      Διαγραφή
    2. Α, μόλις τώρα πρόσεξα ότι η απάντηση μου στο σχόλιο σου, είναι σεντόνι. Sorry Φίλε μου Μάκη! Δε φταίω Εγώ αλλά βλέπεις μου άρεσε το σχόλιο σου! Χαχα! :D

      Διαγραφή
    3. Εεε έγραψες και μια μίνι δεύτερη ανάρτηση! Συμφωνω σε κάθε σου λέξη! Μοιάζεις απροβλημάτιστη! Να ξέρεις λιγοστεύουν οι απροβλημάτιστες και οι απροβλημάτιστοι! χαχα!

      Διαγραφή
    4. Μάκη μου, μοιάζω σχεδόν απροβλημάτιστη (όχι ότι δεν προβληματίζομαι. Συνέχεια σκέψεις και αναλύσεις κάνω αλλά προς τι θετική πλευρά) γιατί έχω πάθει, έχω πάρει γερά μαθήματα, μεγαλώνουμε, γινομαι καλύτερη και ξέρω τι μου γίνεται και επίσης κατανοώ περισσότερο τις σχέσεις και τα πράγματα. Όλα έρχονται φυσιολογικά και ηρεμείς.
      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes