⏳Συλλέγω Στιγμές #37 & Diary of Bliss 2015: #3: 5 Χρόνια My Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

⏳Συλλέγω Στιγμές #37 & Diary of Bliss 2015: #3: 5 Χρόνια My Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
 Αύριο έχω τα γενέθλιά μου, όμως μια μέρα πριν, σήμερα, έχει τα γενέθλιά του το blogάκι μου. χρονών ζωή να έχει και νιώθω τόσο χαρούμενη που συνεχίζει να υπάρχει και να κρατάει την ίδια προσωπικότητα, τον ίδιο σταθερό χαρακτήρα αλλά ακόμα πιο βελτιωμένο, πιο καλύτερο, πιο αληθινό, πιο αισιόδοξο, πιο εμπλουτισμένο, πιο όμορφο, πιο σοφό, πιο... πιο... πιο Εγώ!
Χρόνια My Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

ολόκληρα χρόνια σε αυτό το blogοημερολόγιο,σε αυτό τον προσωπικό μου χώρο/καταφύγιο... γράφω τα άπαντα μου. Σκέψεις ...και ό,τι άλλο κατεβαίνει αυθόρμητα απ' το πάντοτε ανήσυχο μυαλό μου.

Χωρίς φόβο αλλά πάντα με πολύ πάθος!
Χωρίς σάλτσες και ψευτιές αλλά πάντα με απόλυτη ειλικρίνεια κι αλήθεια.Καμιά βιτρίνα, μόνο ξεκάθαρες κουβέντες, λόγια, σκέψεις...
Εγώ η Μαρία, ο εαυτός μου και το blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ είμαστε ΕΝΑ. 
Είναι κομμάτι της ζωής μου, της ψυχής μου, της προσωπικότητάς μου, της καθημερινότητας μου, της διασκέδασης μου, το καταφύγιο μου, η διαφυγή μου, το "ναρκωτικό" μου,  ο ψυχολόγος μου... 
Ό,τι και όσα είμαι Εγώ, όλα αυτά είναι και το blog μου!

ολόκληρα χρόνια εκμυστηρεύομαι, μοιράζομαι, διηγούμαι, καταθέτω... όλα όσα η ψυχή μου, η καρδιά μου, το μυαλό μου κάθε φορά έχουν ανάγκη να εκφραστούν, να ξεσπάσουν, να καταθέσουν... σκέψεις, συναισθήματα, προβληματισμούς, χαρές, λύπες, τραγούδια, μουσικές, λόγια, παιχνίδια, ιδέες...

ολόκληρα χρόνια My Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ και μπορεί όλο το περιεχόμενο να είναι 100% Εγώ, αυτό δεν σημαίνει πως έχει ολοκληρωθεί αισθητικά αλλά και στο τι περισσότερο μπορεί να προσφέρει και να προσφέρω. Και έχουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα και ακόμα πιο ωραία, χρήσιμα, ενδιαφέροντα και αληθινά πράγματα. 
Και όλα θα γίνουν εν καιρό...
Σιγά-σιγά όπως δημιουργήθηκε έτσι σιγά-σιγά θα φτάσει στο επίπεδο που του αξίζει.

ολόκληρα χρόνια με παρέα, συνοδοιπόρους, αναγνώστες, ακόλουθοι αλλά και Φίλους/Φίλες που εκτίμησαν, σεβάστηκαν και αγάπησαν το blog μου αλλά κι εμένα την ίδια, όπως σεβάστηκα και εκτίμησα κι Εγώ από την πλευρά μου.
Όλα τα σχόλια, τα μηνύματα, τα e-mail, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, η μακρινή διαδικτυακή επικοινωνία αλλά και η κοντινή επαφή απέδειξαν πως εδώ μέσα δεν χωρά καμία υποκρισία, κανέναν ανταγωνισμό, καμιά κακία... #μόνο_αγάπη και αληθινή ανθρώπινη επικοινωνία. 
Γιατί αυτό είναι το blogging! Επικοινωνία, χαρά, έκφραση!

Και όπως λέω:
"Τελικά δεν έχει ΤΟΣΟ σημασία αυτά που λες (επειδή πολλοί δεν τ' ακούν ή δεν αντέχουν να τ' ακούσουν!) ΟΣΟ ότι έχεις το θάρρος και την τόλμη και τα λες, εκεί που οι άλλοι σιωπούν! Όμως, επειδή εγώ γράφω ότι μου κατεβαίνει απ’ το μυαλό, ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει και επιβάλλετε ο άλλος που με διαβάζει να συμφωνεί με όσα γράφω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, όπως το έχω κι εγώ! Τόσο απλά, ξεκάθαρα, έντιμα, ξηγημένα!" 

Και για να υπενθυμίσω γιατί Εγώ η Μαρία γράφω, κλίκαρε και διάβασε "γιατί γράφω". 

Και όπως κάθε χρόνο, παραθέτω τα στατιστικά Στοιχεία (σύμφωνα με τον Mr. blogger) όχι γιατί "καίγομαι" γι' αυτά αλλά έτσι για το τυπικό της υπόθεσης. 


 

⏳Συλλέγω Στιγμές #37 & Diary of Bliss 2015: #3: 5 Χρόνια My Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
202 Αναγνώστες! (πέρσι 180)
594 -περίπου- συνολικές αναρτήσεις! (πέρσι 426)
5784 -περίπου- συνολικά σχόλια! (πέρσι 3854)
307.006 -περίπου- Προβολές σελίδας! (πέρσι 179.37) 
689 -περίπου- Προβολές την ημέρα! (πέρσι 320)
16.336 -περίπου- Προβολές τον μήνα! (πέρσι 10.300)
 

Προβολές Επισκέψεων Χωρών Πέρσι (2014) & Φέτος (2015):
⏳Συλλέγω Στιγμές #37 & Diary of Bliss 2015: #3: 5 Χρόνια My Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫


Οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις Πέρσι (2014) & Φέτος (2015):
⏳Συλλέγω Στιγμές #37 & Diary of Bliss 2015: #3: 5 Χρόνια My Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

⏳Συλλέγω Στιγμές #37 & Diary of Bliss 2015: #3: 5 Χρόνια My Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫24 ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ…(Γιαόσουςτους αρέσουν τα “παραμύθια”)
Διαδίκτυο-Τεχνολογία#1 - Εικονίδια emoticons & smileys του Facebook! (part 1)
Να κεράσω γλυκό ψυγείου μεμπισκότο, κρέμα μιλφέϊγ & ζελέ μπανάνα;
Το ζώδιο του Σκορπιού!
15 Αυγούστου! Η μέρα της Παναγίας! (update 15/8/2014)
Συλλέγω Στιγμές #1 - Μια αισιόδοξη, χαμογελαστή & με μήνυμα Καλημέρα! "Κράτα ό,τι πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ!"
Tag: Ι greek fall!
Movie in Cinema Κριτική! – Fifty Shades of Grey (Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι) (2015)
3 Χρόνια blog "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ" & Christmas Giveaway! (Β’ μέρος)
Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου!  Τα προηγούμενα χρόνια για τα 'γενέθλια' του blog, στις σχετικές αναρτήσεις του 2012, 2013 & 2014 σας ευχαριστούσα μέσα από την καρδιά μου για την Ανταπόκριση - Αγάπη - Εκτίμηση - Εμπιστοσύνη - Επικοινωνία μα πάνω απ' όλα Σεβασμό προς το ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ και σε μένα την ίδια. Δεν θα αλλάξει και φέτος κάτι στις ευχαριστίες μου, διότι ακριβώς τα ίδια (αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό) ισχύουν και φέτος. 

 Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -που το λέω, το πιστεύω,  το γράφω και το εννοώ-, προς όλους σε εσάς γνωστούς-αγνώστους-φίλους που συνεχίζεται να με διαβάζετε, να με αντέχετε, να με ανέχεστε (χιουμοριστικά το λέω!), να με εκτιμάτε, να με αγαπάτε λιγάκι, να με εμπιστεύεστε, να με συμπαθείτε, να είστε διακριτικοί αλλά κυρίως να με σέβεστε και να με έχετε απο-δεχτεί, έτσι ακριβώς όπως είμαι. Και να ξέρετε ότι με τον τρόπο σας, με έχετε βοηθήσει σε πολλά θέματα (μου) περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Και η ηθική, συναισθηματική, ανθρώπινη... ανταμοιβή που έχω λάβει φέτος αλλά και όλα αυτά τα 5 χρόνια, να ξέρετε πως για μένα έχει και είναι ανεκτίμητη αξία, από όποια πλευρά κι αν το δω.

  Δεν θα πω κάτι περισσότερο! Μόνο αυτό που είχα ξανά γράψει και παλιότερα: "Τα καλύτερα έρχονται και θα τα μοιραστούμε μαζί! Γιατί όπως λέω και το πιστεύω απόλυτα, μοίρασε τη χαρά -και ό,τι καλό έχεις- και εκείνη θα σου επιστραφεί εις διπλούν! Ας μοιραστούμε λοιπόν Στιγμές, Καλές-Κακές, όλα είναι μέσα στη Ζωή! Και τι είναι η Ζωή; ΣΤΙΓΜΕΣ!!!" 

 
Και φυσικά να μην ξεχνάτε:
"Να χαμογελάτε & να είσαστε ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ ο εαυτός σας!" 
⏳Συλλέγω Στιγμές #37 & Diary of Bliss 2015: #3: 5 Χρόνια My Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Χρόνια Πολλά Αγαπημένο μου blog!
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ …και συνεχίζω!
Διαβάστε επίσης:
___________________

►Διαβάστε περισσότερα άρθρα από την στήλη "Συλλέγω Στιγμές"
►Διαβάστε περισσότερα άρθρα από την στήλη "Diary of Bliss"

_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2015 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

16 σχόλια :

 1. Να ζήσεις blog της Μαρίας και χρόνια πολλά, στιγμές να συλλέγεις με κέφια τρελά, παντού να σκορπίζεις της τσαχπινιάς το φως και όλοι να λένε τι διαδικτυακός χώρος είναι αυτός.
  Να το χαίρεσαι το blog σου Μαράκι γλυκό, εμείς το χαιρόμαστε καθημερινά. Και όπως μας ευχαριστείς εσύ, να σε ευχαριστήσουμε και εμείς που μοιράζεσαι μαζί μας τις σκέψεις που σου δημιουργούν οι στιγμές που συλλέγεις.
  Συνέχισε την καλή δουλειά :)
  Σε γλυκοφιλώ και σε καλημερίζω!!!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαρινάκι μου, σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τις υπέροχες ευχές σου! Και χαίρομαι που χαίρεσετ κι εσείς το blog μου και που μοιραζόμαστε στιγμές!
   Συνεχίζω ακάθεκτη....!
   Να είσαι καλά κοπέλα μου! ♥

   Διαγραφή
 2. Kαλημέρα Μαράκι μου
  Χρόνια πολλά πρωτίστως σε εσένα και έπειτα στο μπλοκ σου.
  Ευχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη, να σφύζεις απο υγεία, να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου και για το μπλοκ εύχομαι να γίνει μια γωνιά για τους ανθρώπους - αναγνώστες τους που μόνο όμορφα εφόδια ψυχής μπορεί να τους προσφέρει.

  Φιλια πολλα και την αγαπη μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κική μου, μακάρι αυτός ο δικός μου χώρος να προσφέρει όμορφα εφόδια, στιγμές και συναισθήματα!
   Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και την παρέα, όλα αυτά τα χρόνια!
   Σε φιλώ γλυκά! ♥

   Διαγραφή
 3. Ε πλάκα κάνεις! Πολύ Γενέθλιο πέφτει αυτές τις ημέρες στη γειτονιά! Χρόνια πολλά και χαρούμενα γλυκό μας Μαράκι! Να σε χαιρόμαστε, να χαιρόμαστε το blog σου, και πάντα να μας σεργιανάς με τον δικό σου μοναδικό τρόπο! Πολλά γλυκά φιλιά και εύχομαι να περάσεις υπέροχα αύριο :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε, όχι βρε δεν κάνω πλάκα! (αν και στην πλάκα μου πάνω, λέω και τα πιο σοβαρά! Χαχα!)
   Διάβασα και για τα δικά σας γενέθλια, Κυρία μου! Χαίρομαι! Να με χαίρεστε φυσικά, όπςω σας χαίρομαι κι Εγώ!
   Σ' ευχαριστώ για τις υπέρχοες ευχές σου! ❤

   Διαγραφή
 4. Χρόνια πολλά στο αγαπημένο σου μπλογκ!! Να το χαίρεσαι και να μας χαρίζεις όμορφες σκέψεις πάντα. Χρόνια πολλά και σε σένα Μαρία μου για αύριο που έχεις γενέθλια. Κοντά κοντά μου είστε: μπλογκ και οικοδέσποινα!!
  Χρόνια δημιουργικά και ναι, τα καλύτερα έρχονται.
  Καλό βράδυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άννα μου, εύχομαι και ελπίζω οι δικε΄ς μου σκέψεις να αγγίζουν κάποιες χορδές της ψυχής σας και την καρδιά σας και να μοιραζόμαστε όμορφες σκέψεις και πράγματα! Έτυχαν τα γενέθλια, να τα έχουμε μαζί, blog και οικοδέσποινα! Σ' ευχαριστλω πολύ-πολύ! ❤

   Διαγραφή
 5. Χρόνια πολλά και στο blog σου και σε εσένα, ομορφιά μου!
  Υγεία, γέλιο και αγάπη, κοριτσάκι μου! Κάθε φορά τα ίδια σου εύχομαι, αλλά πιστεύω πως τα αξίζεις!!!
  ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιάννα μου, οι ίδιες ευχές, όταν τις πιστεύουμε, έχουν διπλή αξία!
   Σ' ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια ...είσαι μαζί μου!
   Σε φιλώ γλυκά-γλυκά! ❤❤

   Διαγραφή
 6. Ωωωω Σκορπιός και το μπλογκ?Χρόνια του πολλά,γεμάτο όμορφες στιγμές (κυρίως,γιατί και οι άσχημες όπως λες στη ζωή είναι) και χαμόγελα!Να τα χιλιάσει(γιατί τα 100 όπως λέει ο tomarys είναι πάντα λίγα!
  Σε εσένα ευχήθηκα ήδη!
  σε φιλώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νικολέτα μου, είδες; Σκορπιός και το blog μου! Να τα 100στήσω αλλά και να τα 1000λιάσω, γιατί όχι; Χαχα! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Τα φιλιά μου! ❤

   Διαγραφή
 7. Χρονια πολλά σε σένα και στο μπλόγκ σου κοριτσάκι μου ,να είσαι καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις σκέψεις σου !Εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μεταξία μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να μοιραζόμαστε σκε΄ψεις και ό,τι άλλο όμορφο και δημιουργικό!
   Τα φιλιά μου! ❤

   Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣFollow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes