Παρουσιάσεις #3: ♏Το ζώδιο του Σκορπιού!♏

♏Το ζώδιο του Σκορπιού!♏

  *Λένε μακριά απ' τους Σκορπιούς και δε μακριά απ' τις Σκορπίνες.* (στο ζώδιο) Πιστέψτε με είναι αλήθεια αλλά μόνο και μόνο ότι είναι ακριβώς ο εαυτός τους!!! Δεν πιστεύω στα ζώδια και στις προβλέψεις των ζωδίων αλλά πιστεύω στα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου και δε του δικού μου ζωδίου, που είναι το ζώδιο του Σκορπιού. Με εντυπωσιάζει το πόσο (σχεδόν) με ακρίβεια ταιριάζω με τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Σύμπτωση; Τυχαίνει να μην πιστεύω στις συμπτώσεις... Πάντως, “συμπαθώ” κάποιον μόνο και μόνο αν είναι στο ζώδιο Σκορπιός, ακόμα και αν είναι ο/η εχθρός μου!     
 
Και ναι δηλώνω Περήφανα μια Περήφανη Σκορπίνα!♏️
 Τόσο αληθινοί, τόσο ο εαυτός μας, τόσο δυναμικοί, τόσο εκεί πιστή σε όλα και όλους... τόσο και άλλο τόσο που πολλές φορές δεν αντέχονται από τους άλλους, ούτε κι από εμάς τους ίδιους. Και αν δεν μας πειράξει κάποιος, δεν πειράζουμε κανέναν. Πιο εύκολο είναι να περηγρονήσουμε και να ξεγράψουμε, παρά να εκδικηθούμε και να κάνουμε κακό. Εξάλλου, είπαμε έχουμε ολόκληρο το σύμπαν και τη ζωή και το κάρμα μην σας πω μαζί μας, κι έτσι εκδικούνται όλοι μαζί ή μάλλον δικαιωνόμαστε μέσω αυτών όλων. Λέω Εγώ τώρα κάτι δικά μου!😉♏️

  Ο Σκορπιός είναι λοιπόν ο ισχυρός και σκληρός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Τα παιδιά του Πλούτωνα ξεχωρίζουν από τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου τους η του σώματος τους. Παρουσιάζουν ήρεμη και ήσυχη εμφάνιση, μα από μέσα τους κρύβεται ο πιο έντονος και παθιασμένος τύπος που έχετε συναντήσει ποτέ.. Έχουν την αποφασιστικότητα και την αντοχή του ισχυρού πολεμιστή. Όταν αποφασίσουν να κάνουν κάτι, θα το κάνουν χωρίς να μπορεί κανείς να τους αλλάξει γνώμη. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη όταν αποφασίσουν να κατακτήσουν το στόχο τους. Αν χρειαστεί να τους δείτε-ως αντίπαλος- τότε θα ήταν καλύτερα να λείπετε. Η δύναμη που έχουν οι Σκορπιοί είναι πολλή μεγάλη και αυτό το ξέρουν. Ο μαγνητισμός τους σχεδόν υπνωτίζει και όταν θέλουν να πείσουν τον χρησιμοποιούν στο έπακρο. Έχουν την ικανότητα να διεισδύουν και να διαισθάνονται καταστάσεις και πρόσωπα πολύ εύκολα. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοσυγκράτηση τους είναι αρετές τους που πολλοί θα ζήλευαν. Είναι εσωστρεφείς, κλειστοί και μυστικοπαθείς χαρακτήρες. Αν ζητήσεις τη γνώμη τους για κάτι, τότε περίμενε την πιο ευθεία απάντηση χωρίς κολακείες και υπαινιγμούς. Η δυνατή μνήμη τους δεν ξεχνά ποτέ το καλό ή το κακό που τους κάνανε. Έλκονται από τα μυστήρια της ζωής, το σεξ, τους κινδύνους. Ενδιαφέρονται βαθιά για τα θρησκευτικά θέματα. Η ζωή τους συνήθως περιλαμβάνει πολλές έντονες καταστάσεις και γεγονότα.
   
  Αν το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι Σκορπιός, θα σ' αγαπάει δυνατά και με πάθος, όμως έχε πάντα στον νου σου, ότι δεν παίζουμε με την φωτιά. Μην ξεχνάς ότι δεν δείχνει αισθήματά του και είναι αρκετά ζηλιάρης. Είναι τρυφερός, στοργικός και αρκετά κτητικός.



♏Το ζώδιο του Σκορπιού!♏
   Χαρακτηριστικά:

  Ο Σκορπιός είναι το 8ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι το δεύτερο από τα ζώδια του Φθινοπώρου και αντιπροσωπεύει την καρδιά του. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Σκορπιού από τις 23 Οκτωβρίου ως τις 22 Νοεμβρίου, περίπου. Το γένος του ζωδίου είναι Θηλυκό και η ποιότητά του Σταθερή.
 
  Στοιχείο του είναι το Νερό.
  Κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας (μοντέρνα) και ο Άρης (παραδοσιακή αστρολογία). Εδώ, η Σελήνη βρίσκεται σε πτώση, η Αφροδίτη σε αδυναμία (μαζί με τον Κριό), ο Άρης σε κυριαρχία (μαζί με τον Κριό) και ο Ουρανός βρίσκεται σε έξαρση και ο Πλούτωνας σε κυριαρχία.
 
 Στοιχείο: Νερό
Προτερήματα: Ισχυρός, παθιασμένος, αποφασιστικός, μαγνητικός
Μειονεκτήματα: Ζηλιάρης, μνησίκακος (αυτός που θυμάται το κακό που του έκανε κάποιος και θέλει να το ανταποδώσει), καταπιεστικός, ισχυρογνώμων,Κυρίαρχος. 
 
 Πλανήτης: Πλούτωνας 
Σύμβολο: Σκορπιός
Ευαίσθητα σημεία σώματος: Γεννητικά όργανα
Λίθοι: Οπαλίνα, ρουμπίνι, μαργαριτάρι
Φυτά: Ιβίσκος, γεράνια
Χρώματα: Μαύρο, σκούρο κόκκινο
Ταιριάζει με: Αιγόκερω, Λέοντα, Ιχθύες
 
Διάσημοι Σκορπιοί: Πάμπλο Πικάσο, Χίλαρι Κλίντον, Φρανσουά Μιτεράν, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Χέντι Λαμάρ,
 
 Διάσημοι Έλληνες Σκορπιοί: Οδυσσέας ελίτης,  Δημήτρης Ψαθάς, Μάνος Χατζηδάκης, Τζένη Καρέζη.
 
 Δυνατότητες Ανάπτυξης:Έχει την ικανότητα να συγχωνεύει τον εαυτό του και τις πηγές του με άλλους, ανοίγοντας το δρόμο για την αλληλεξάρτηση (αμοιβαία εξάρτηση) και το μοίρασμα.
 
Γενικά χαρακτηριστικά και Ψυχολογικές τάσεις:
  Κύρια χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η ισχυρή θέληση, η επιμονή, η αποφασιστικότητα, τα έντονα και πολύ βαθιά συναισθήματα που αναπτύσσει, το πάθος του, ο μαγνητισμός του, η μυστικοπάθεια που τρέφει τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους άλλους, τα τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης και ο πόλεμος που συχνά κηρύσσει με τον ίδιο του τον εαυτό. Μυστήριος και απόμακρος, κρατάει πολλά πράγματα για τον εαυτό του και μόνο, απολαμβάνει ιδιαίτερα την απομόνωση και δεν αισθάνεται ιδιαίτερα όμορφα όταν είναι με πολύ κόσμο. Έχει ένα ιδιαίτερο πείσμα να μένει αμετάβλητος και σταθερός στις πεποιθήσεις και τους τρόπους του και παθιάζεται με οτιδήποτε και αν καταπιαστεί.Παλεύει μέχρι τελικής πτώσης για τα κεκτημένα του και δεν ανήκει στους ανθρώπους που ανέχεται εύκολα την ήττα, ιδιαίτερα σε δραστηριότητες τέτοιες που μπορεί να προέλθει ή να χαθεί μεγάλο κέρδος. Το μεγάλο βάθος και η τεράστια δύναμη των συναισθημάτων του πολλές φορές τον οδηγούν σε προσκόλληση προς κάποιο άτομο, που μπορεί να καταλήξει είτε σε ολοκληρωτική αφοσίωση, είτε σε ακραίες συμπεριφορές. 
 
*Τα χτυπήματα που δέχεται από μικρή ηλικία τον δυναμώνουν και μεγαλώνουν την δύναμη που έχει ήδη έμφυτη μέσα του. Πεισματάρης και εγωιστής καθώς είναι, υποτιμάει τον τρόπο που ενεργούν και σκέφτονται οι άνθρωποι γύρω του και έτσι χάνει πολλές ευκαιρίες να κερδίσει πολλά από αυτούς.


♏Το ζώδιο του Σκορπιού!♏


  Στην συναισθηματική του ζωή παθιάζεται, διακατέχεται από έντονη σεξουαλικότητα, θεωρείται κατά βάση πιστός και σε περίπτωση άτυχης επιλογής -ιδιαίτερα στον γάμο- είναι αρκετά δύσκολο να χωρίσει. Το ερωτικό του ένστικτο είναι αυτό που συχνά τον οδηγεί να διαλέξει το μονοπάτι που θα ακολουθήσει. Αυτό της δημιουργικότητας ή της αυτοκαταστροφής. Πολλές φορές τα ίδια του τα συναισθήματα είναι τέτοια που μπορούν να τον οδηγήσουν σε καταστάσεις μεγάλης και ανεξέλεγκτης ζήλιας και κτητικότητας ακόμα και με τους φίλους τους. Όλα αυτά τα πάθη που του δημιουργούνται, είναι προϊόντα της βαθύτατης εσωτερικής του μοναξιάς, αφού τελικά ποτέ δεν επιτρέπει και σε κανένα να μάθει και να συμμεριστεί τις ευαισθησίες του. Ακροβατώντας συχνά ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος, με την ίδια ένταση και με συνένοχο την έντονη καχυποψία που τον διακατέχει, πλάθει συχνά μύθους στο γεμάτο φαντασία μυαλό του, που μπορούν να τον οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και σε επικίνδυνες καταστάσεις. Το πολύ δυνατό του ένστικτο μπορεί να τον βοηθήσει πολλές φορές είτε για να προχωρήσει μπροστά, είτε για να αποφύγει τις κακοτοπιές.

 Ο έρωτας για τον Σκορπιό είναι μυστήριο και ρίσκο. Αναζητά την ένταση για να ερωτευτεί. Δεν του αρέσουν οι ήρεμες, ξεκάθαρες σχέσεις. Θέλει το πολύπλοκο, το κυνήγι, το αδιέξοδο. Όποιος αντέξει αυτές τις δοκιμασίες, θα τον κατακτήσει ψυχικά και σωματικά. Είναι ένας παθιασμένος άντρας. Δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας που καταλήγουν σε άγριο σεξ. Είναι ένα καζάνι που βράζει, έτσι ξέρει να αγαπά. Είναι αφοσιωμένος στο ταίρι του, το προστατεύει και το υποστηρίζει. Η κατάσταση είναι σοβαρή όταν ερωτεύεται. Τα συναισθήματα γίνονται εμμονές, είναι παθιασμένος σεξουαλικά και ψυχολογικά. Στο σεξ είναι ο κυρίαρχος και τίποτα δεν σταματά την ικανοποίηση των επιθυμιών του. Γνωρίζει άριστα τις ερωτικές τεχνικές και ξέρει να φτάνει τη σύντροφό του στο ζενίθ της ηδονής. Ομορφιά γι' αυτόν σημαίνει γοητεία, ερωτισμός, μυστήριο. Είναι απαιτητικός και απρόβλεπτος. Τον προσελκύει το διαφορετικό, το ιδιαίτερο. Τα λόγια δεν είναι το ατού του. Όταν ερωτεύεται, έχει τον αέρα του κατακτητή. Κάνει κινήσεις που δείχνουν ενδιαφέρον και σκέψη αλλά λεκτικά δεν είναι ξεκάθαρος. Αν μάλιστα ζηλεύει ή προσπαθεί να επιβληθεί, τότε τον έχεις κατακτήσει. Η Σκορπίνα δεν θέλει και πολύ ενδιαφέρον για να την κατακτήσεις. Θέλει να βιώσει την απόρριψη για να υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Είναι μια επικίνδυνη, μοιραία γυναίκα, με έντονο το στοιχείο του πάθους. Ερωτεύεται, αγαπά και μισεί με δύναμη. Η σεξουαλικότητά της είναι θυελλώδης. Η ζήλια της εκφράζεται με ακραίους τρόπους. Μοιραία η σχέση με έναν Κριό, πόθος και έντονη σεξουαλικότητα με έναν Λέων, ισχυρή και συναισθηματική η σχέση με Ταύρο.
 

 
  *Μην ξεχνάτε ότι ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει όλες τις μυστικές και κρυφές δυνάμεις του σύμπαντος και είναι εντελώς φυσικές οι συνεχείς αναζητήσεις του για απαντήσεις. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο και οι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο, ακολουθούνται από ένα ισχυρό κάρμα.


 
Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Υδροχόο: (Δύσκολοι άνθρωποι οι άντρες Υδροχόοι!!! Ξέρω τι σας λέω!!! Οι Υδροχόοι είναι καρμικοί στη ζωή μου (και οι Παρθένοι, οι δυστυχία μου!) Και επίσης οι Υδροχόοι από τη φύση τους είναι δυστυχώς ΑΠΙΣΤΟΙ ξανά και ξανά! Και σε αυτό δεν κάνω πίσω! Και όλα αυτά είναι καρατσεκαρισμένα!)


   Είναι μοιραίο κάποια στιγμή, για σας τους δύο να συναντηθείτε, καθώς η έλξη σας είναι μεγάλη και δεν θα μπορούσατε να το αποφύγετε παρά τις μεγάλες διαφορές που έχουν οι χαρακτήρες σας. Εκείνος ως Υδροχόος, είναι ιδεαλιστής και μπορεί να είναι ιδιαίτερα απερίσκεπτος και ορμητικός πολλές φορές, ενώ εσείς σαν Σκορπιός, βασίζεστε περισσότερο στο ένστικτο, στη διαίσθηση και στη δύναμη των συναισθημάτων. Τα πάθη, οι παράλογοι έρωτες και οι έντονοι συναισθηματισμοί σας, φέρνουν σε αμηχανία εκείνον, που είναι πολύ περισσότερο λογικός και εγκεφαλικός. 

  Κάτι πιο σημαντικό, είναι ότι εσείς προσκολλείστε συναισθηματικά περισσότερο στο πρόσωπο που αγαπάτε, ενώ αυτός είναι πιο ψυχρός και μάλλον αδιάφορος συγκριτικά με σας. Ένας σωστός τρόπος για να τον προσεγγίσετε, είναι να κερδίσετε πάνω απ' όλα τη φιλία του, ανταλλάσσοντας ιδέες και παρακολουθώντας τις ευρύτερες εξελίξεις κάνοντας διάλογο και ασκώντας κριτική. Η σχέση σας χρειάζεται πολλούς φίλους και γνωριμίες, αλλά δεν δημιουργεί εύκολα προσωπικές σχέσεις.

  Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα συναισθηματικά χάσμα ανάμεσά σας που θα είναι δύσκολο να ξεπεράσετε, τόσο εσείς όσο και εκείνος. Είστε επίσης κι οι δυο σας δύσκολοι, πεισματάρηδες και άκρως εγωιστές. Χρειάζεται να προσεγγίσετε και να κατανοήσετε πραγματικά τις διαφορές στις ιδιοσυγκρασίες σας, για να εναρμονίσετε μια μακρόχρονη σχέση, παράλληλα με κάποιες συχνές υποχωρήσεις.

_________________

Ο Σκορπιός (Διδακτική ιστορία)

Ένας μοναχός ζεν, διαλογιζόμενος στις όχθες ενός ρέματος, είδε ένα σκορπιό που είχε πέσει μέσα στο νερό και αποφάσισε να τον σώσει.
Όταν τον έπιασε, ο σκορπιός τον τσίμπησε.
Εξ αιτίας του πόνου, ο μοναχός άφησε πάλι τον σκορπιό ο οποίος έπεσε πάλι μέσα στο νερό.
Ο μοναχός προσπάθησε πάλι να τον βγάλει από το νερό αλλά ο σκορπιός τον τσίμπησε ξανά.

Ένας μαθητής που ήταν εκεί, πλησίασε τον μοναχό και τον ρώτησε:
“Με συγχωρείς δάσκαλε, κάθε φορά που προσπαθείτε να σώσετε τον σκορπιό, εκείνος σας τσιμπάει, γιατί συνεχίζετε;”

Ο μοναχός απάντησε:
“Η φύση του σκορπιού είναι να τσιμπάει αλλά αυτό δεν θα αλλάξει την δική μου εις το να βοηθήσω.”

Πήρε, λοιπόν ένα φύλλο και έβγαλε έξω τον σκορπιό από το νερό και έτσι του έσωσε την ζωή…στην συνέχεια γύρισε προς τον μαθητή και του είπε:

“Μην αλλάξεις ποτέ την φύση σου εάν κάποιος σου κάνει κακό, απλά πάρε προφυλάξεις. Οι άνθρωποι είναι σχεδόν πάντα αχάριστοι για τα οφέλη που τους προσφέρετε, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να σταματήσετε να κάνετε το καλό,ούτε να εγκαταλείψετε την αγάπη που έχετε μέσα σας. Οι μεν επιδιώκουν την ευτυχία, οι δε την δημιουργούν.

Να ανησυχείς περισσότερο για την δική σου συνείδηση παρά για την υπόληψη σου. Γιατί η συνείδηση δείχνει εκείνο που είσαι και η υπόληψη δείχνει εκείνο που οι άλλοι σκέφτονται για σένα. Όταν η ζωή σου παρουσιάζει χίλιους λόγους για να κλάψεις, εσύ δείξε πως έχεις χίλιους λόγους για να γελάσεις.”  
_________________
 
Ο Σκορπιός και ο Βάτραχος (Διδαχτική ιστορία)Πηγή
Ένας σκορπιός που αναζητά τροφή στην απέναντι όχθη του ποταμού προτείνει στο βάτραχο να τον διαπεραιώσει μεταφέροντάς τον στην πλάτη του. Στις αντιρρήσεις του βατράχου ότι κινδυνεύει να τον θανατώσει με το κεντρί του επειδή είναι επιρρεπής σε τέτοιες περιπτώσεις ο σκορπιός αντεπιχειρηματαλογεί ότι σε τέτοια περίπτωση θα πνίγονταν και ίδιος μια και δεν γνωρίζει να κολυμπά. Πείθεται ο βάτραχος, αλλά περίπου στο μέσο της διαδρομής η τρυφερή σάρκα του βατράχου τον έβαλε σε πειρασμό και τον κέντρισε. Τότε ο βάτραχος πρόλαβε και αναφώνησε «γιατί το έκανες» αφού και οι δυο μας είμαστε πια χαμένοι. Το «ξέρω» απήντησε ο σκορπιός, αλλά είναι στη φύση μου να κεντρίζω.

Ξεκίνησε ένας βάτραχος ποτάμι να περάσει
κι ένα σκορπιό συμφώνησε στην πλάτη ν’ ανεβάσει.
Μα στα μισά της διαδρομής εκείνος τον τσιμπάει
και το φονιά του ο βάτραχος πριν βυθιστούν ρωτάει:
«Δε σκέφτηκες πως θα πνιγείς μ’ έναν πνιγμό δικό μου;»
«Μα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς· είναι το φυσικό μου».
________________
 

*Το παρακάτω τραγούδι πόσες θύμησες μου φέρνει από το παρελθόν, εκείνη την ωραία (σήμερα το παραδεχόμαστε!) εποχή του ‘90!!! Χαίρομαι που την έζησα, όπως και να την έζησα!
 
▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ I ♥ MUSIC ♪ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃
 
Τραγούδι: Με το σημάδι του Σκορπιού
Ερμηνεία: Στέφανος Κορκολής
Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Στίχοι: Εύη Δρούτσα

♫♫♫ 
Πες μου στο κορμί μου πώς αφήνεις 
 το σημάδι του σκορπιού
και τις νύχτες πώς με δένεις
μέσα στη φλόγα του φιλιού.
Πώς ζητάς να με διαλύσεις
στο βυθό της λογικής σου
εκτονώνεις σκόρπιες συνειδήσεις.

Φτάνει, στην αβέβαιη σκιά σου
τα κομμάτια μου σκορπάς
κι όλο στάζει το άρωμά σου
από το αίμα της καρδιάς.
Κι αν υπάρχω θα με σβήσεις
μα εγώ που ζω για σένα
σου φωνάζω μείνε, μη μ' αφήσεις.

Κι εγώ σε ριψοκίνδυνα περάσματα,
απάνω σε συντρίμμια και χαλάσματα...

♫♫♫ Νεκρός ή ζωντανός
εσένα θα ζητάω
σαν να 'μουνα σκορπιός
σε φλόγες τριγυρνάω.
Νεκρός ή ζωντανός
εσένα θα ζητάω
γιατί είσαι εσύ το μόνο που αγαπάω.♫♫♫
 


Κοίτα με αγγίζεις και μ' αφήνεις
το σημάδι του σκορπιού
είσαι θάνατος κι αγάπη
είσαι το τέρμα του ουρανού.
Πόσο πάθος θα κρατήσεις
μες στο ψέμα της ψυχής σου
θα χωρέσω 

αν θέλεις να με κλείσεις.
 
_____________________


 
Διαβάστε περισσότερα πράγματα για το ζώδιο του Σκορπιού σε ΑΥΤΗ την σελίδα στο facebook.




 __________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

19 σχόλια :

  1. Καλημέρα! Το τραγούδι πολύ γνωστό και ωραίο.
    Το μόνο που ήξερα για τους σκορπιούς είναι πως κερδίζουν αυτό που στοχοποιούν. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *confusedmind, ναι οι Σκορπιοί κερδίζουν αυτό που βάζουν στόχο αλλά μετά από πολλές δυσκολίες και πολύ προσπάθεια, όπως και όλοι όσοι προσπαθούν στη Ζωή! Σ' ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα, καλώς σε βρίσκω!Δεύτερο, δε ξέρω πως μου έχεις "ξεφύγει" μέχρι τώρα!Τρίτο, χαίρομαι που συναντώ ακόμα έναν Σκορπιό και τέταρτο, να τα χιλιάσεις σε αναγνώστες, σε χρόνια στο blog σου και στη ζωή σου!
    Λοιπόν κι εγώ,Σκορπιός με ωροσκόπο, για μάντεψε?..Σκορπιό.
    Δε πιστεύω στις αστρολογικές προβλέψεις, αλλά όπως κι εσύ, στα χαρακτηριστικά που σου δίνει το ζώδιο σου (όχι όλα βέβαια!).
    Διαβάζοντας το κείμενο πιο πάνω,αναγνώρισα σχεδόν απόλυτα τον εαυτό μου, με κάποιες λίγες, αλλά σημαντικές διαφορές. Τελοσπάντων θα χαρώ πολύ να τα λέμε!Μου αρέσει το blog σου.Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει να ασχολούμαι με αστρολογία.
    Έχω βραβεία για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Αρμονία, πρώτα καλώς βρεθήκαμε! Δεύτερον, πως σου ξέφυγα άραγε; Τώρα όμως με ανακάλυψες! Τρίτον, κι εγώ χαίρομαι όταν συναντάω Σκορπιούς (ζώδιο) και τέταρτον, σ' ευχαριστώ για τις ευχές!
    Σκορπιός με Σκορπιός; Εντάξει σε συμπάθησα ήδη! Εγώ Σκορπιός με Ωροσκόπο Καρκίνο! Καταλαβαίνεις!
    Στο κείμενο 90 με 95% είμαι εγώ η ίδια! Θα χαρώ κι εγώ να τα λέμε!
    Καλό σου Σαββατοκύριακο!!! ♥

    *Demi Mist, εγώ πάλι δεν μου αρέσει να ασχολούμε με την αστρολογία αλλά αν πέσω πάνω στην Άση μπίλιου ή σε κανένα περιοδικό που λέει για τα ζώδια, θα τα δώσω λίγη σημασία!!! Βραβεία; Πάω να τα παραλάβω! Ευχαριστώώώ!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκορπίνα? Ωχ!! χα χα.. η μητέρα μου ήταν Σκορπιός και σε σχέση με όσα διάβασα υπάρχει μεγάλη ταύτιση. Η αλήθεια είναι πως είναι δυναμικό ζώδιο ο Σκορπιός και ότι βάλει στόχο το πετυχαίνει! :) Λατρεύω τη δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση αυτού του ζωδίου. Δεν ασχολούμαι πολύ με ζώδια, αλλά μου αρέσει να διαβάζω και να αναλύω τα χαρακτηριστικά.. :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *evonita, Ωχ;;; Χαχα!!! Δεν είμαστε κακά παιδιά, αντιθέτως και δυστυχώς για εμάς!!! Η μαμά Σκορπίνα έ! Δυναμικό ζώδιο αλλά με πολλές ανησυχίες, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.α πολλά! Κι εγώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, παρά μονάχα να διαβάζω για τα χαρακτηριστικά και αν πέσει κανένα περιοδικό στα χέρια μου ή καμιά εκπομπή στην ΤV, κάθομαι να ακούσω τις προβλέψεις, για την πλάκα μου! Όχι πως πιστεύω πως θα συμβούν. Αν ξέρανε κάποιοι τι θα μας συμβεί αύριο... θα ξέρανε και τη δική τους τύχη!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφιέρωμα σε σκορπιούς?

    Στις 17 Νοε. έχω τα γενέθλιά μου..

    Πολλοί σκορπίοι μαζευτήκαμε.. χαχαχα

    καλό αυτό. Η ισχύς εν τη ενώσει.

    Ναι έτσι είναι για εμάς. Όπως τα περιγράφεις στην ανάρτηση. Εκτός απο ένα χαρακτηριστικό, το όποιο το συναντάς κυρίως σε σκορπιούς, που έχουν κ ωροσκόπο σκορπιό.. Δεν υποτιμά ο σκορπιός το τρόπο σκέψης των άλλων. Αυτό το συναντάς μόνο σε ανθρώπους που ζώδιο & ωροσκοπός είναι το ίδιο. Δηλαδή σε καθαρόαιμους σκορπίους.

    Για αυτό μας έχουν παρεξηγήσει.. χαχαχαχα.. δεν είναι όλοι στο ίδιο καζάνι..

    Καλή συνέχεια Σκορπίνα!

    Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. *Kostas Katerina, να μωρέ είπα εκεί που καθόμουν ας γράψω κάτι για τους Σκορπιούς (μιας και πλησίαζαν και τα γενέθλιά μου)
    Στις 17; Αύριο δηλαδή; Ε, τότε σου στέλνω τα Χρόνια μου πολλά, από τώρα έτσι προκαταβολικά, για να μην ξεχάσω αργότερα! Χαχα!

    Έτσι να μαζεύονται όλοι οι Σκορπιοί, μπας και κάνουμε καμιά αλλαγή, της προκοπής! (μεταξύ σοβαρού και αστείου)

    Χρόνια πολλά, Χρόνια Καλά, όμορφα, δημιουργικά και πάνω απ' όλα με ΥΓΕΙΑ, γιατί αυτό είναι που μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο!

    Εμείς οι Σκορπιοί είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι και μια ζωή παρεξηγημένοι και μοναχικοί! Ο κόσμος ό,τι δεν το κατανοεί, το περιθωριοποιεί... αλλά όντως δεν είναι όλοι στο ίδιο καζάνι!
    Τουλάχιστον προσπαθώ να το δω έτσι... γιατί έτσι είναι! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

    Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλό Σαββατοκύριακο Φίλε μου Κώστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές.

    Πάνω απο όλα είναι να έχουμε υγεία και μετά θετική σκέψη..

    Θα μου πείς.. ότι με την θετική σκέψη, δεν γεμίζεις το στομάχι σου αν πεινάς.. αλλά όμως είναι η τροφή εκείνη του μυαλού, που θα οδηγήσει στο να μην ξαναπεινάσει κανείς..

    Μας κατάλαβαν ή το είπα με πολύ δόση μυστηρίου όπως συνηθίζεται να μας αποκαλούν? Μυστήριους.

    Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. *Kostas Katerina, α! συμφωνώ και πάλι μαζί σου!
    Είτε είμαστε Μυστήριοι είτε πάλι όχι, πάλι σχεδόν κανείς δεν μας καταλαβαίνει! Χαχαχα!!!

    Καλό Σαββατοκύριακο & Χρόνια πολλά και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ που τριγυρνούσα,πέτυχα την ανάρτηση και λέω για να δω μιας και έχω άντρα σκορπιο βλέπεις!
    Η αλήθεια είναι δεν πιστεύω στα ζώδια,ωστόσο κάποια γενικά χαρακτηριστικά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως πολλές φορές υπάρχουν..
    Προσωπικά αν με ρωτούσες λίγα χρόνια πριν είχα μια μικρή προκατάληψη,τώρα το μόνο που έχω μετά την γνωριμία είναι καλά πράγματα να πω,οπότε αγαπάμε τους σκορπιους!

    το τραγούδι,και γενικά τον κύριο που τραγουδάει τον υπερλατρεύω!!
    καλημέρα και από εδώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, Νικολέτα πες το ότι ο σύζυγος είναι Σκορπιός! Εμ, τώρα εξηγούνται όλα! Μπ΄ραβο του! Τώρα τον πάω δυο φορές από πριν! Χαχαχα! Εγώ πιστεύω λίγο-πολύ στα χαρακτηριστικά, όπςω λες κι ε΄συ, των ζωδίων, προβλέψεις και τέτοια, όχι!
      Είμαστε καλοί μωρέ με τις δικές μας παρεξενιές! Αγαπάω Σορπιούς, ακόμα κι αν είναι εχθροί μας κάποιοι!
      Το τραγούδι, σε παρακαλώ, κομματάρα και ο Καλλιτέχνης, Καλλιτεχνάρας!
      Καλό μεσημεράκι να έχουμε!

      Διαγραφή
  13. Καλα εσας τους σκορπιους δε σας παρεξηγουμε αδικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία, Μαρία Όχι, όχι, no no, no Καλέ το 95% δίκαια-άδικα μας παρεξηγείτε και το άλλο 5% άδικα-δίκαια. Βρε είμαστε τα καλύτερα και τα πιο ξεχωριστά παιδιά και δεν μπορείτε να το καταλάβετε στο βαθμό που πρέπει και να μας παραδεχτείτε στο τέλος. Χαχαχα! Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  14. Συγνωμη δε το διατυπωσα σωστα!Οι γυναικες σκορπιοί μια χαρα ειναι.Εχω φίλες σκορπινες κ περναμε τελεια.Οι άνδρες σκορπιοι ειναι ανυποφοροι.Εχουν αυτη τη κτητικοτητα,τη παθολογικη ζηλια,νομιζουν οτι συνεχεια τους απαταμε (απο φαντασια σκιζουν),κανουν σκηνες ολη την ωρα εκει που δεν υπάρχει θεμα κ αυτο εμας τους Παρθενους μας κουραζει υπερβολικα κ λενε γιατι σε κοιταξε εκεινος κ μπορει να παιξουν κ ξυλο!Ελεος!Βασικα τετοια συμπεριφορα κουραζει ολους τους ανθρωπους πιστευω.Εχω πειρα γιατι ολο σκορπιοι μου έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, μια χαρά το διατύπωσες βρε. Κι Εγώ είπα αυτά που λέωσ υνήθως και πιστεύω. Οι γυναίκες Σκορπιοί με τους άντρες Σκορπιούς απέχουν κατά πολύ μεταξύ τους. Οι άντρες Σκορπιοί είναι ανυπόφοροι όταν δεν "τσουλάνε" μόνοι τους και με την καρδιά τους. Τους ξέρω καλά! Πολύ δύσκολοι για να ταιριάξεις μαζί τους. Εγώ θα σου πω όμως ότι το χειρότερο 100% (για να μην σου πω 1000%) ζώδιο ποου έχω βιώσει ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ είναι οι άντρες Παρθένοι. Ό,τι χειρότερο! Και δνε σου μιλάω για μια μόνο περίπτωση αλλά αρκετές και όλες (τυχαίο; δεν νομίζω!)...χειρότερες, οπότε με το που θα ακούσω τον άλλον να μου λέει Παρθένος στο ζώδιο, τρώεει πόρτα με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Και σου λέω κι Εγώ Έχω πείρα τεράστια γιατί όλο Παρθένοι μου έρχονται! Χαχαχα!
      Μαρία μου, είναι και πως είναι ο χαρακτήρας και τα βιώματα ενός ανθρώππυ, πέρα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του.
      Τι να πω; Τυχεροί να είμαστε για τους καλύτερους που μας αξίζουν!
      Να είσαι καλά και σ' ευχαριστώ για την κουβέντα σου στα σχόλια!

      Διαγραφή
  15. Μαρια Παρασκευοπουλου καλα τα λες.Κ οι ανδρες παρθενοι χαλια ειναι😉
    Επισης κ εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Scorpions 4ever♏♏♏😍😍😍(Είμαι και εγώ σκορπίνα και συμφωνώ σε όλα όσα είπες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes