Αντίο 2017! 2018 ας είσαι η χρονιά μου!

Καλή Χρονιά 2018 by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ 

   Σε λίγες ώρες θα πούμε "Αντίο 2017" και θα καλωσορίσουμε με λίγες ή και πολλές προσδοκίες το 2018, που όλοι μας ελπίζουμε πως θα είναι η πιο ελπιδοφόρα χρονιά και ότι θα ταλαιπωρηθούμε όσο γίνεται λιγότερο και μπλα μπλα ό,τι εύχεται ο καθένας για το γενικό καλό αλλά και το προσωπικό του συμφέρον.

   Εγώ προσωπικά από την Παραμονή των Χριστουγέννων ανυπομονώ να φύγει το 2017, γιατί πιστεύω πως δεν έχει τίποτα άλλο να μου προσφέρει. Και πιστέψτε με, μετά το 2008, το 2014, και τους τελευταίους 6 μήνες του 2015, το 2017 είναι από τις πιο δυνατές χρονιές, γεμάτο από εμπειρίες, συλλεκτικές στιγμές, αξέχαστες αναμνήσεις, από τις πιο χαρούμενες χρονιές και πολύ πολύ αγαπημένη που θα την θυμάμαι πάντα ως "Η πιο Συλλεκτική χρονιά της ζωής μου"... τουλάχιστον μέχρι τώρα.

   Περισσότερα για το 2017 θα σας πω σε ξεχωριστή ανάρτηση, ως ανασκόπηση/απολογισμό. Για την ώρα εύχομαι τα καλύτερα που μπορεί να (μας) μου φέρει το 2018, ας τα φέρει επιτέλους αυτός. Όσα δεν έφεραν και δεν μου έδωσαν οι προηγούμενες χρονιές, ας τα φέρει κι ας μου τα δώσει το 2018 και μα την Παναγία τέτοιον καιρό του χρόνου θα πάω να ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου.🤣  Δεν είναι πολλά ούτε δύσκολα ούτε τόσο τρελά και παλαβά αυτά που θέλω, επιθυμώ και χρειάζομαι, είναι λίγα, απλά, φυσιολογικά, λίγο τρελά όσο η "ωραία τρέλα" που με δέρνει και είναι αυτά που χρειάζομαι πρώτα απ' όλα ως Μαρία κι ύστερα ως ένας καθημερινός άνθρωπος που έχει σχεδόν ή μερικές ίδιες ανάγκες με τον υπόλοιπο κόσμο.

  Το φετινό γράμμα μου στον Άγιο Βασίλη το έγραψα ήδη και είπα σε "Εκείνον" τι θέλω. Το ίδιο θα κάνω και στο 2018 και εύχομαι το σύμπαν και γενικά "Οι Πάντες" να με ακούσουν, να με πάρουν σοβαρά και να κανονίσουν την πορεία τους να μου δώσουν επιτέλους όλα αυτά που στο φινάλε τα αξίζω και με το παραπάνω. Εμ, πως να το κάνουμε; Επιτέλους ας μου έρθουν λίγο εύκολα ή με λιγότερο μοναχικό αγώνα τουλάχιστον αυτά που θα με πάνε αρκετά βήματα πιο μπροστά και να πάψουν κάποια πράγματα και κάποιες καταστάσεις να παραμένουν από το τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ακριβώς τα ίδια σαν να έχει πέσει κατάρα και είναι σαν να βλέπω το ίδιο -κακό- έργο σε επανάλυψη. 

   Και να σας πω και κάτι; Δεν ξέρω τι λέει ο πολύς ο κόσμος αλλά Εγώ είμαι αισιόδοξη και πολύ θετική για το 2018 (γιατί όπως είχα γράψει "όσο υπάρχει ζωή υπάρχει και ελπίδα") και για το προσωπικό μου συμφέρον αλλά και για το γενικό καλό. Δεν ξέρω πως, τι, πότε το 2018 θα μας φέρει όλα τα καλά αλλά πιστεύω πραγματικά πως θα μας τα προσφέρει και κοίτα να δεις που δεν θα το πιστεύουμε κι όλας. Μόνο εύχομαι να μην τα φέρει το 2ο εξάμηνο και μετά γιατί και πολύτιμος χρόνος θα χαθεί και ...άσε που είμαι πολύ ανυπόμονο παιδί και ανήσυχο πνεύμα και δεν μπορώ να είμαι σε ησυχία χωρίς να τρώγομαι να προσπαθώ ξανά και ξανά και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Και ναι τολμώ να δηλώσω πως βαθιά μέσα μου πιστεύω σε μεγάλο βαθμό πως το 2018 θα είναι η χρονιά μου σε αρκετά πράγματα. Θα το διαπιστώσω, διαισθητικά τουλάχιστον μέχρι τέλη Φεβρουαρίου που έχω δώσει χρονικό όριο. Χαχα μην δίνετε και τόσο σημασία σε αυτό, είναι κάτι δικά μου.🙃

   Αντίο λοιπόν 2017 και σ' ευχαριστώ ή μάλλον σε υπερευχαριστώ που πρώτα απ' όλα Εγώ, η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αγαπώ είχαμε την υγειά μας, μετά που κουτσά στραβά, με μισοάδειο πορτοφόλι, ψυγείο και ντουλάπια οικονομικά τα καταφέραμε και δεν πεινάσαμε... που από θέμα υλικών πραγμάτων πήρα όσα ήθελα μέσα στην χρονιά... που έκανα Καλοκαιρινές διακοπές και μάλιστα ήταν οι μοναδικές καλύτερες διακοπές της μέχρι τώρα ζωής μου... που "εξαφανίστηκα" για λίγο και παρά τον γολγοθά που πέρασα, επιβιώσα σαν Σκορπίνα και σαν αγωνίστρια που είμαι... που ένιωσα δυνατή αγάπη και νοιάξιμο και περιέργως πήρα επιστροφή και δεν το πιστεύω ακόμα... που έκανα πολλά πράγματα από όσα ήθελα και μου ταίριαζαν... που δεν εγκατέλειψα στιγμή την κάθε καθημερινή μου μάχη... που άνθρωποι που δεν μου άξιζαν τους έδιωξα από τη ζωή μου πριν με χαλάσουν και όσοι έχουν παραμένει περιττοί και ανάξιοι για μένα θα πάρουν και αυτή με την σειρά τους αυτό που τους αξίζει... που δεν σταμάτησα στιγμή να χαμογελάω και φυσικά που ένιωσα περισσότερο χαρούμενη, ελεύθερη και παρέμεινα ο εαυτός μου χωρίς να χάσω την προσωπικότητά μου και αυτή που έχω αποφασίσει να είναι η ζωή μου με τα δικά μου "θέλω" και "ανάγκες". Και γενικά σε υπερευχαριστώ που είμαι καλά και ελπίζω και εύχομαι να παραμείνω καλά στην Υγεία μου και μωρέ όλα τα υπόλοιπα με κάποιον τρόπο θα μου έρθουν.😉
  
   ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπόν! Εύχομαι σε όλους μας Εσωτερική & εξωτερική Υγεία, τύχη, δύναμη, καλό εγωισμό που μας χρειαζεται όταν μας παίρνει η κάτω βόλτα, φυσικά λεφτά, περισσότερο ανθρωπιά, νοιάζιμο, ενδιαφέρον, περισσότερες χαρές και λιγότερες λύπες, λιγότερη κακή μοναξιά, διασκέδαση και relaxάρισμα, χιουμοροκαταστάσεις, αξέχαστες αναμνήσεις, αγάπη/έρωτα, ωραία τρέλα, τόλμη... ό,τι επιθυμεί ο καθένας... και όπως είχα γράψει και για το έτος 2017 "Ας συλλέξουμε μωρέ και φέτος τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας, γιατί αυτό είναι η ζωή ...ΣΤΙΓΜΕΣ."


 
2️⃣  0️⃣  1️⃣  8️⃣



*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (εννοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Ναι, Μαρία μου, αυτό είναι η ζωή: στιγμές. Ζήσε τις, κοπέλα μου. Άδραξε τη μέρα. Πολλά φιλιά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Mia μου, "Η ζωή είναι στιγμές" και Εγώ το ξέρω πολύ καλά αυτό. Βλέπεις δεν είναι τυχαίο το "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ" του blog μου...
      Καλή μας Χρονιά και πάλι και μόνο τα καλύτερα!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes