🍉Καλώς όρισες Ιούλη μου!🍉 & ✎All posts of the month #44 ➙ 5 αναρτήσεις για τον Ιούνιο 2018

New Desktop Wallpaper Calendar Ιούλιος 2018
Μπορείς να το κατεβάσεις ΕΔΩ


  Εντάξει, έφυγε και ο Ιούνιος! 
  Αυτός ο μήνας ήταν "κάπως" γενικώς! Εκτός το ότι δεν ήταν και τόσος καλοκαιρινός, μιας και είχε αρκετές βροχές που δεν της έλεγες "Καλοκαιρινές βροχούλες" αλλά καταιγίδες με τα όλα τους. Και ο κόσμος χαλασμός και ψυχρούλα και γενικά ήταν μια κατάσταση δύσκολη.

   Για μένα επίσης είχε το αίσθημα της "απογοήτευσης", της "πίκρας", της "λύπης", του "θυμού", του "Τέλος, αρκετά!" και γενικά τα πήρα πολύ άσχημα και έσπασα μέσα μου για συναισθήματα καθαρά, ξεκάθαρα θα έλεγα που νιώθω μέσα μου για κάποιους ανθρώπους αλλά και όσα αξίζω που όμως δεν τα απαιτώ από κανέναν, παρά μόνο την ελάχιστη προσπάθεια να μην με κάνει κανένας να νιώθω ότι προσπαθώ τσάμπα για πολλούς. Και επειδή τα πήρα πραγματικά πολύ άσχημα, χαλάστηκα, ξενέρωσα πως το λένε; και αν Εγώ στραβώσω και νιώσω ότι σπάω μέσα μου, δύσκολα, πολύ δύσκολα μου γυρίζεις το μυαλό ξανά. Επειδή με ξέρω!

   Επειδή λοιπόν με ξέρω, αν στραβώσω από εκεί που νοιάζομαι απόλυτα, εκεί -ξαφνικά- θα αδιαφορήσω σιγά- σιγά μεν αλλά απόλυτα δε όσο ο χρόνος κάνει τη δουλειά του. Αυτά ισχύουν και δεν αλλάζουν ούτε με το καλό ούτε με το στανιό. Πως λέμε; "Αγύριστο κεφάλι"; Ε, πες ότι αυτό το 'αγύριστο κεφάλι' έχει και μια λογική που λέει ότι δεν είμαι ούτε 'θύμα' ούτε 'παιχνιδάκι' για κανέναν.

   Κρατάω μόνο αυτά προς το παρόν! Δεν θα σταθώ ότι ένιωσα όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα, που δυστυχώς δεν παίρνονται πίσω. Θα τα κρατήσω εννοείται αλλά θα πορευτώ στον νέο μήνα και από 'δω και πέρα τουλάχιστον με μια επιφύλαξη μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, ώστε όσες χαρές λάβω δεν θα μου τις πάρει ο άλλος πίσω χωρίς πρώτα να μου αποδείξει ότι το αξίζει. Τελεία και Τέλος!

   Εύχομαι ο Ιούλιος πραγματικά να είναι ένας μήνας γεμάτος από πολλές δυνατές όμορφες Στιγμές. Να δημιουργηθούν ή και να γεννηθούν τέτοιες στιγμές που η ψυχή μας λαχταράει και ευχόμαστε να πάρουν σάρκα και οστά. Είτε έχει να κάνει με θέμα δουλειάς και χρημάτων, είτε με διακοπές, είτε με συναισθήματα είτε ακόμα και με στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Μακάρι, μακάρι, μακάρι μόνο τα καλύτερα και τα πιο αληθινά!



🌼 Κ_Α_Λ_Ο   Μ_Η_Ν_Α 🌼 λοιπόν να έχουμε!😉


 
Παρακάτω ακολουθούν όλες οι αναρτήσεις που έχουν δημοσιευτεί τον προηγούμενο μήνα Ιούνιο.
Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο μεταφέρεστε αυτόματα σε νέο παράθυρο.

Οι 5 αναρτήσεις του Ιουνίου 2018:








  




Ο Χάρτης του blog (Blog/Site Map) (Σάββατο 23/06/2018)



_____________________
  Όπως κάθε μήνα δημιουργώ για μένα αλλά και για εσάς Desktop Wallpaper Calendar για τον κάθε μήνα του 2018, για να το βάζουμε ως φόντο επιφάνεια εργασίας στον υπολογιστή/laptop/tablet μας. Τα προηγούμενα τα έφτιαχνα έτσι...
⬇️


 ...επειδή όμως όπως ήδη ξέρετε, σας το έχω πει και το έχετε δει για τα καλά, είμαι σε φάση αλλαγών αλλά και ένα βήμα παρακάτω και επειδή οι αλλαγές και η ανανέωση μόνο καλό μας κάνουν, από αυτό τον μήνα και πέρα τα Desktop Wallpaper Calendar θα είναι σε τέτοια μορφή, όπως είδατε ήδη στην αρχική κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης. Πιο όμορφο, πιο καλλιτεχνικό, πιο 'ημερολογιακό', πιο κοντά σε αυτό που έχει κάτσει στο μυαλό μου αυτή την αυτή τη φάση.
  
   Ενημερωτικά, σας λέω ότι στα καινούργια θα βλέπετε αριστερά πάντα μια φωτογραφία που εννοείται είναι τραβηγμένη από εμένα, κάτω αριστερά θα αναγράφεται η τοποθεσία και ο μήνας που τραβήχτηκε, πάνω δεξιά ο τίτλος και το link του blog μου, στο κέντρο φυσικά το ημερολόγιο και κάτω δεξιά γωνία την υπογραφή μου. Ελπίζω να σας αρέσει! Αν επιθυμείτε να κάνετε λήψη, ανεβείτε πιο πάνω στην κεντρική φωτο της ανάρτησης.







Διαβάστε επίσης:
____________________
 
► Όλες οι αναρτήσεις της στήλης ✎All posts of the month
►Αρχειοθήκη: ©Όλες οι αναρτήσεις του blog (λίστα)
►✍Όλες οι αναρτήσεις του Ιουνίου 2011 (9), 2012 (2), 2013 (14), 2014 (16), 2015 (12), 2016 (9), 2017 (11), 2018 (5)
☀Καλώς όρισες Ιούλιε!☀ & ✎All posts of the month #26 ➙ 9 αναρτήσεις (Ιούνιος 2016) (Παρασκευή 1/07/2016)
🚢Καλώς όρισες Ιούλη μου!🚢 & ✎All posts of the month #37 ➙ 11 αναρτήσεις για τον Ιούνιο 2017(Δευτέρα 3/07/2017)
► Παλιότερα Free Wallpaper Calendar 2017
► Προηγούμενα Free Wallpaper Calendar 2018
 






*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

4 σχόλια :

  1. Μαρία μου καλό μήνα.
    Γιατί παιδί μου έτσι ο Ιούνης ; ελπίζω όλα να αλλάξουν φύλλο στον καινούργιο μας μήνα. Και να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας.
    Τις ευχές μου να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, έλα ντε "Γιατί;" Αλλά ξέρεις δεν είναι πάντα μόνο του ενός φταίξιμο...
      Μακάρι όλα να αλλάξουν φύλλο και να έχω καλύτερες στιγμές.
      Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Διαγραφή
  2. καλημερα και καλο μηνα Μαρια μου
    να περνας ομορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes