🌍Διαδίκτυο - Τεχνολογία #10 (Tutorial) & 🎨Οι Καλλιτεχνικές Ανησυχίες Μου #9: Happy Color Art Therapy (part3)

    Θυμάστε πριν περίπου 4 χρόνια είχα μοιραστεί μαζί σας το νέο μου χόμπι, την λεγόμενη "αντι - στρες τεχνική" και σας είχα δείξει (παρακάτω θα βρείτε τα σχετικά post) μερικές από τις αρκετές θα έλεγα Καλλιτεχνικές Δημιουργίες μου; Τότε και μέχρι πριν ένα χρόνο έπαιρνα τους μαρκαδόρους μου και τα εκτυπώσιμα μου και ζωγράφιζα. Τους τελευταίους 2 μήνες όμως, ανακάλυψα τυχαία στο Google Play Store διάφορες εφαρμογές Art-Anti-stress therapy έτσι για να αντιμετωπίσω ένα ψιλό  άγχος που έχω τον τελευταίο καιρό... ζωγραφίζοντας!
 
🌍Διαδίκτυο - Τεχνολογία #10 & 🎨Οι Καλλιτεχνικές Ανησυχίες Μου #9: Happy Color Art Therapy (part3)

 
🌍Διαδίκτυο - Τεχνολογία #10 & 🎨Οι Καλλιτεχνικές Ανησυχίες Μου #9: Happy Color Art Therapy (part3)
 
 Διαβάστε επίσης:
🎨Οι Καλλιτεχνικές Ανησυχίες Μου #7: Art-Anti-stress therapy: 20 pages colouring book "Natura" (part1)
🎨Καλλιτεχνικές ανησυχίες #8: My Art-Anti-Stress Book: 30 colouring pages (part2)
 
🎨Καλλιτεχνικές ανησυχίες #9: Happy Color Art Therapy (part3)
 Δοκίμασα 2-3 σχετικά αλλά τελικά κατέληξα στο καλύτερο. Είναι η εφαρμογή με τίτλο "Happy Color - Color by Number" Είναι το μοναδικό που δεν θα σε κουράσει κα-θό-λου, αντιθέτως σε χαλαρώνει και μάλιστα ευχάριστα και δημιουργικά όσο δεν πάει, είναι πανεύκολο στο χρήση του, δεν πιάνει πολύ χώρο αποθήκευσης (περίπου 295ΜB)...
 
 
  Έχει πάνω από 30 κατηγόριες, όπως π.χ.
🎨Καλλιτεχνικές ανησυχίες #9: Happy Color Art Therapy (part3)
Nature, Flowers, Art, Fashion, Food, Holidays, People, ακόμα και Disney & Marvel
αλλά και μυστικές ζωγραφιές. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι καθημερινά σου δίνει και Bonus αλλά και καινούργιες εικόνες για να ζωγραφίσεις απλά ...τσεκάροντας τα νούμερα. Οι εικόνες είναι πανέμορφες, άλλες πιο σύνθετες και γεμάτες άλλες πάλι πιο απλές και γρήγορες.
 
 
🎨Καλλιτεχνικές ανησυχίες #9: Happy Color Art Therapy (part3)
Οι εικόνες που έχεις ζωγραφίσει αποθηκεύονται αυτόματα, και αυτές που έχεις ολοκληρώσει (Comleted), και αυτές που έχεις ζωγραφίσει μισές και θες να συνεχίσεις μια άλλη οποιαδήποτε ώρα (In Progress). Αν θες έχει επιλογές να τις αποθηκεύσεις στην συσκευή σου (παίζει κινητό αλλά και tablet) αλλά και να τις κοινοποιήσεις στα social προφίλ σου.
 
🎨Καλλιτεχνικές ανησυχίες #9: Happy Color Art Therapy (part3)
  Οι αγαπημένες μου κατηγορίες και θέματα είναι τα "Λουλούδια, Ανθρώπους, Εσωτερικούς χώρους, Φαγητό, τα Bonus αλλά και Χώρες (θα βρείτε ακόμα και εικόνες με θέματα την Ελλάδα) Εμένα πραγματικά με έχει "σώσει" όταν περιμένω το λεωφορείο, όταν θέλω να χαλαρώσω το βράδυ πριν κοιμηθώ, ακόμα κι όταν ψιλοβαριέμαι και δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα άλλο.😜
 
   Τόσες εφαρμογές κατεβάζουμε στο κινητό ή και στο Tablet μας, ε! αυτή είναι μία που είναι φοβερά δημιουργική και χαλαρωτική. Εννοείται πως δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση το φυσικό με το να παίρνεις τους μαρκαρδόρους και τις ξυλομπογιές σου και να αρχίζεις να ζωγραφίζεις. Απλώς αυτή η εφαρμογή, όπως τόσες άλλες έχουν το συν ότι μπορείς να τις "κουβαλάς" με ευκολία συνέχεια μαζί σου και να απασχολήσετε άνετα, ακόμα κι αν είσαι έξω.
 
Γι' αυτό λοιπόν και σας την προτείνω!🎨
 

Διαβάστε επίσης!

🎨Καλλιτεχνικές ανησυχίες #9: Happy Color Art Therapy (part3)

 

Καλλιτεχνικές ανησυχίες #8 - 🎨My Art-Anti-Stress Book: 30 colouring pages (part2)

 

 

 

🎨Καλλιτεχνικές ανησυχίες #9: Happy Color Art Therapy (part3)

 Μαρία / Maria

 

 

Διαβάστε επίσης:

___________________
 
Βρείτε στην...
___________________
 





✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
 


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2021*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)


1 σχόλιο :

  1. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε τέτοιες εφαρμογές Μαρία μου που είναι γεμάτες χρώμα και χαλάρωση. Τις αξίζουμε. Τις δικαιούμαστε. Και βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον στην εφαρμογή. Κρατώ για να ρίξω ματιές.
    Καλησπέρα καλή μας φίλη. Φιλιά στέλνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes