Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους μας!

  Δεύτερο Πάσχα που το περνάμε με τον Κορωνοϊού (Covid 19). Πέρσι τέτοια μέρα έγραφα...!

  Δεν είναι διαφορετικές οι συνθήκες, είναι οι ίδιες ακριβώς. Αλλά έχουμε την υγεία μας (η σκέψη μου όμως βρίσκεται σε όσους παλεύουν γι' αυτήν και έτσι νοιώθω διπλά ευγνώμων για να με προσέχω περισσότερο) και περιμένουμε καρτερικά σιγά σιγά (και καιρός ήταν!) να μας 'ελευθερώσουν' και να ξανά βρούμε την καθημερινότητα μας, φυσικά όσο γίνεται με μια πανδημία στη ζωή μας που καλά κακώς κρατά.

   Δεν έχω να πω κάτι άλλο! Αρκούν μερικές ευχές από καρδιάς για ένα όμορφο, ήσυχο Πάσχα και μια ελπιδοφόρα Ανάσταση που θα φέρει ένα δυνατό φως στη ψυχή μας, που θα είναι η εσωτερική και εξωτερική μας δύναμη για να αντέξουμε όλα τα εντός και εκτός σκοτάδια μας.

   Εύχομαι σε όλους μας Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση με ανιδιοτελή Αγάπη και Ανθρωπιά.

Διαβάστε περασμένες πασχαλινές αναρτήσεις:



✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰



 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά... (κάνε κλικ)




 *Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!

1 σχόλιο :

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes