My flashback #6 - Δώρο για σένα... (part1)

My flashback #6 - Δώρο για σένα... (part1)


  Το φετινό Χριστουγεννιάτικο🎄 μικρό μεν αλλά τόσο όμορφο δεντράκι μου, φέτος το στόλισα λίγο διαφορετικά στο δικό μου πια σπίτι. Του πρόσθεσα αγαπημένα μου αντικείμενα-δωράκια-στολίδια που αν μιλούσαν (μιλάω Εγώ γι' αυτά😉) θα είχαν να διηγηθούν 3-4 μικρές γλυκές, τρυφερές, γλυκόπικρες αλλά και πικρές ιστοριούλες.
 
 
  Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες στην διαφορετική τύπου φάτνη-σπιτάκι που επέλεξα φέτος (την έφτιαξε η ταλαντούχα Φίλη μου Ευθυμία) υπάρχουν 2 μεγάλα σκυλάκια και 2 μίνι. Τα δυο μίνι τα έχω από πολύ μικρό παιδάκι, δεν θυμάμαι από πότε ακριβώς, ίσως από πριν υιοθετήσω τον σκυλάκο μου τον Rex, που ονειρευόμουν να αποκτήσω ένα σκυλάκι.
 
  Ας σταθούμε στα 2 πιο μεγάλα που είναι για να τα κρεμάσεις στο δέντρο. Αυτά τα δυο σκυλάκια λοιπόν τα αγόρασα ακριβώς τέτοιες ημέρες πέρσι το 2021, για δωράκι μαζί με κάτι ακόμη. Ίσως να μην είναι και τίποτα το σημαντικό σαν δώρο (τα οικονομικά μου πέρσι ήταν εξάλλου άστα να πάνε, οπότε ό,τι άντεχε το πορτοφόλι μου) αλλά τα πήρα με όλη μου την πραγματική Αγάπη για να το δωρίσω το ένα με χ2 Αγάπη. 
 
 
 xmas toys by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ Το μαύρο σκυλάκι δωράκι το πήρα για μένα, (έτσι γιατί θέλω πολύ να αποκτήσω και πάλι ένα ζωάκι και μέχρι να συμβεί...) το άλλο δίπλα του με το κόκκινο ρούχο που φορεί το πήρα για κάποιον που ❤️❤ έτσι γιατί με το που το είδα, σκέφτηκα το ...πρόσωπο αυτό.
 
  
xmas toys by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
Δυστυχώς ή μάλλον Ευτυχώς, την κατάλληλη στιγμή που πάντα η αλήθεια έρχεται στο φως, το δωράκι δεν έφτασε ποτέ στον Παραλήπτη. Ευτυχώς γιατί από ότι έδειξαν τα γεγονότα δεν θα λάμβανε την ελάχιστη εκτίμηση, έστω συγκίνηση; Έμεινε λοιπόν 1 χρόνο στο τσαντάκι δώρου που το είχα, μαζί με την καρτούλα του, που μετά από ένα χρόνο τη διάβασα και γέλασα με τον εαυτό μου για την ριμάδα την καρδιά μου που αυτές τις δυο αράδες ευχές αγάπης που έγραψα ήταν όσα πραγματικά ένιωσα χρόνια πολλά. Και έβγαλα ένα βαρύ αναστεναγμό με ένα "Κρίμα"... Αυτό το "κρίμα" που το έλεγα όσο διαδραματιζόντουσαν τα γεγονότα και η ιστορία και το πίστευα τελικά μάλλον μόνο Εγώ, αυτό το "κρίμα" που εν τέλει έμεινε στο "Τέλος"...
 
 
   Φέτος όμως είπα θα το βγάλω στην επιφάνεια (stop πια σε κάθε κρυφ-τ-ό σαν σκοτάδι... μόνο φανερά σαν φως) και θα πάρει την θέση που του αξίζει, στο δεντράκι μου, εκεί που θα ομορφύνει τον χώρο μου και ασφαλώς θα εκτιμηθεί δεόντως, από Εμένα την ίδια που μου έχω μάθει σαν Α-νθρωπος να εκτιμώ στη ζωή το καθετί, ακόμα και τον αέρα που αναπνέω. 
 
 
xmas toys by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
Μπορεί αυτό το μικρό -ίσως ασήμαντο ως υλικό δώρο- μα τόσο σημαντικό -γιατί αγοράστηκε και ήταν να δοθεί με απόλυτη και καθαρή αγάπη-, να μην έφτασε ποτέ στον παραλήπτη, γιατί ο παραλήπτης το έχασε από επιλογή... Μπορεί επίσης ο παραλήπτης στην πορεία σε άσχετο χρόνο, τελικά να έλαβε ένα άλλο δώρο πολύ πιο ακριβό και συναισθηματικό από όλες τις απόψεις, και εν τέλει να μην εκτιμήθηκε πραγματικά, ψεύτικα στα λόγια ναι, στην πράξη όμως το ευχαριστώ έγινε εχθρός και το δώρο ...άδωρον.
 
   Άδωρον από την πλευρά του παραλήπτη. Διότι ο αποστολέας ξεκάθαρα το προσέφερε ως Φίλος κι όχι ως ξένος ή εχθρός, το προσέφερε ως πραγματικό -ωφέλιμο- ευχαριστήριο δώρο/όλα τα δώρα χωρίς να ζητάει, χωρίς να απαιτεί ή να κρύβεται κάτι άλλο από πίσω. Ο παραλήπτης απ' την άλλην το έλαβε ...εχθρικά σαν ένα τείχος πολέμου χωρίς -αρχικά- νικητή και ηττημένο.
  
  Ξέρετε κάτι; Λένε: "Μη φοβάστε να χάσετε τους ανθρώπους που δεν σας εκτιμούν και που δεν αισθάνονται τυχεροί που σας έχουν." αυτές ακριβώς τις αλήθειες που πάντοτε για πάντα θα έχω στην άκρη του μυαλού μου, μου έμαθαν αυτά τα δωράκια, που πάντοτε θα έχουν να μου υπενθυμίζουν πόσο ανόητη από καρδιάς έχω υπάρξει κάποτε, διότι το πιο ακριβό, πανάκριβο δώρο που έχω προσφέρει είναι η χρυσή καρδιά μου💛... 
*[Κλικ ΕΔΩ για την συνέχεια! #part2]*

#ΛέωΕγώΤώραΚάτιΔικάΜου





My flashback posts by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ

*Σημ.: Αυτές είναι οι προσωπικές μου σκέψεις και μόνο. ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει και επιβάλλετε ο άλλος που με διαβάζει να συμφωνεί με όσα γράφω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, όπως το έχω κι εγώ! (αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων!)

  My name is Maria

 

 

Διαβάστε επίσης:
______________
► Διαβάστε περισσότερα άρθρα από την στήλη "My flashback"
►Διαβάστε περισσότερα άρθρα από την στήλη True Stories: Μικρές καθημερινές ιστορίες
►Περισσότερα άρθρα από την στήλη True Stories
►Διαβάστε περισσότερα ΚΕΙΜΕΝΑ/ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ
 
 
 
 
 ✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσα άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

 

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά...
 



*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς τη συγκατάθεσή και έγκρισή μου. Αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. 
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!
Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! Copyright ©2010-2022
by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes