🎅Γράμμα στον Άγιο Βασίλη #7: Καλέ μου Άγιε Βασίλη… (2023)

🎅Letter to Santa #7: Dear Santa... (2023)



🎅Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
  "Καλέ μου, Άγιε Βασίλη, ούτε φέτος ήμουν κακό παιδί, οι άλλοι ήταν ντιπ... ντουβάρια..." κάπως έτσι θα μπορούσα να ξεκινήσω το -καθιερωμένο- φετινό μου blog xmas e-letter Μου.🎄Με ξέρεις μωρέ! Πάντα αυθόρμητα από καρδιάς, με αλήθειες που πάντα καίνε.

 

🎅Καλέ μου Άγιε Βασίλη,

  έφτασε και φέτος αυτή η εποχή των Χριστουγέννων και ομολογώ πως την περίμενα πως και πως. Μη φανταστείς πως ανυπομονούσα για το τζέρτζελο και τα συναφή, ούτε για την όποια χαρά δίνουν, ούτε ότι θα είναι Τα Χριστούγεννα των ονείρων μου που μέχρι σήμερα δεν έχουν έρθει... ακόμα! Ούτε καν για τα αγαπημένα μου μελομακάρονα. Μεταξύ μας, έχω δοκιμάσει μερικά, φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη φορά. Τα είδα μπροστά μου, μου έκλεισαν το μάτι... τι να έκανα; υπέκυψα στον πειρασμό τους.😋

 

Χριστούγεννα στο σπίτι / Christmas at home 2023
 Όπως σου έλεγα λοιπόν, ανυπομονούσα να έρθει αυτή η εποχή γιατί είναι η εποχή που βγαίνω σε άδεια, μετά από σερί μήνες δουλειάς, πραγματικά η ξεκούραση και δε η σωματική είναι όχι απλά απαραίτητη αλλά αναγκαία για την υγεία μας. Και αυτή η χρονιά, στο μεγαλύτερο ποσοστό, σωματικά ήταν (και είναι ακόμη) για μένα μια πολύ κουραστική και εξαντλητική χρονιά. Και δυστυχώς, βγαίνουν στην επιφάνεια θεματάκια υγείας, που αν δεν τα προσέξω, καταλαβαίνεις δεν με βλέπω καλά. (Τα λέω σε σένα, για να τα ακούω πιο δυνατά Εγώ η ίδια!😁) 

  Επίσης, είναι ευκαιρία να ασχοληθώ περισσότερο χωρίς άγχος και με την άνεση του χρόνου με όσα αγαπώ, να χαρώ περισσότερο τους ανθρώπους μου, να φορτώσω μπαταρίες που λένε. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και τρέξιμο, επιβίωση και άγχος, είναι κι ένα ταξίδι που πρέπει να το ζεις από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδρομής... όποτε κι αν είναι το ...ως εδώ!

 

Συλλεκτικό Κορίτσι (xmas 2013 - 2023)

Καλέ μου Άγιε Βασίλη, ένας ακόμη λόγος είναι η ανυπομονησία της καινούργιας χρονιάς, σαν μια καινούργια αρχή, σαν ένα καινούργιο ταξίδι, σαν ένα "στοίχημα ζωής" που έχω βάλει από τότε που γεννήθηκα
και πρέπει πάση θυσία να το κερδίζω ξανά και ξανά, σαν ένα καινούργιο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής μου, σαν μια συνέχεια της διαδρομής της ιστορίας μου. Έχω πάντα κάποια περιέργεια να το πω; να δω τι εκπλήξεις (εύχομαι και ελπίζω μόνο καλές πια ή έστω οι περισσότερες) μου επιφυλάσσει ο κάθε χρόνος, τι θα μου δώσει και τι θα μου πάρει, τι δώρα θα μου προσφέρει με αγάπη και πόσα περισσότερα θα ζήσω με ευγνωμοσύνη.

 

 

📍Διάβασε επίσης:

🎬10 Προτάσεις Χριστουγεννιάτικων Ταινιών / 🎬10 Christmas Movie Suggestions

 

  🎅Καλέ μου Άγιε Βασίλη,

Συλλεκτικό Κορίτσι (xmas 2023)
όπως ζητάω από εμένα την ίδια, όπως ζητάω και εύχομαι από την ίδια τη ζωή, όπως προσεύχομαι καθημερινά με πίστη, έτσι κι από εσένα τα μόνα που ζητάω πάντα είναι την Υγειά μου, την ισχυρή δύναμή μου, η ψυχή μου να φωτίζεται συνέχεια, η ηρεμία μου (εσωτερική και εξωτερική) που κέρδισα με τραύματα και πόνο να συνεχίσει να υπάρχει, η δουλειά μου, τα πράγματα και η ζωή μου να πηγαίνουν όλο και καλύτερα από ότι είναι ήδη, προσωπικά να φτάσω στο💯για να πάψω να τρέχω σαν τον Βέγγο για την επιβίωσή μου και να ρίξω λίγο τους... τόνους. 

  Επίσης, αν είναι να έρχονται στο διάβα μου διάφοροι καινούργιοι ή/και παλιοί Άνθρωποι (σε οποιανδήποτε συνθήκη, προσωπικά και επαγγελματικά), να μην είναι... πως να τους χαρακτηρίσω; 'ντουβάρια' μωρέ (είδες; να γιατί κάπως έτσι ξεκίνησε το γράμμα μου!) Ξέρεις τους μιλάς καθαρά, ξεκάθαρα, με αλήθεια, ειλικρίνεια, με συνεννόηση, χωρίς καμία κοροϊδία, είσαι εντάξει άνθρωπος και ...το κομπλεξικό Εγώ τους, ντουβάρι μωρέ. Βαριέμαι, τους βαριέμαι!🤣 Γι' αυτό λοιπόν, ας είναι μόνο όσοι Α-ξίζουν χωρίς καμία βιτρίνα και καμία μάσκα. Διαφορετικά, ας μην έρθουν καθόλου, ούτε καν για μια "Καλημέρα/Καλησπέρα". Δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα περισσότερο από ότι ήδη έχω δει, νιώσει, βιώσει και ζήσει. Ο χρόνος (μου) είναι πολύτιμος, όπως είμαι κι Εγώ η ίδια, δεν υπάρχει κανένας απολύτως άξιος λόγος να τον σπαταλάω σε όσα και όσους δεν αξίζουν πραγματικά, ούτε καν για να τα γνωρίσω λίγο καλύτερα, αφού εξ αρχής πλέον στην εποχή μας φαίνονται τα ...κόκκινα σημαιάκια⛳️και οφείλω να μην τα προσπερνάω επειδή είμαι ...ανεχτικός Άνθρωπος. #αυτογνωσίαλέγεται 

  Φυσικά δεν θα σου κρύψω πως εκτός από όλα αυτά τα προαναφερόμενα δώρα και επιθυμίες μου, θα 'θελα σαν δωράκι, σαν θαύμα, σαν να 'χαμε να λέγαμε μωρέ😆, περισσότερα -έντιμα εννοείται- λεφτά💶 βρε Άγιε μου Βασίλη. Βλέπεις, το ενοίκιο, οι λογαριασμοί, οι υποχρεώσεις, να φας, να επιβιώσεις όσο περισσότερο γίνεται ανθρώπινα και αξιοπρεπέστατα, κακά τα ψέματα, χωρίς money, η ζωή τρέχει 'μαρτυρικά'. Δεν είναι το παν, όμως για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι και ασήμαντα.

 

Συλλεκτικό Κορίτσι (xmas 2023)

 

Με ξέρεις άλλωστε! Είμαι ένα παιδί που ποτέ δεν ζητούσα πολλά, έμαθα στα λίγα και στα καλά, ούτε μεγαλεία, μόνο τα απαραίτητα και στο τι ζητάει η ψυχούλα μου για να είναι το μέσα μου καλά.

  

 

 °.˛*.˛.°★。˛°.★** *★* *˛.
°_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬


 

Συλλεκτικό Κορίτσι Φωτογραφίζει (Avatar xmas 2023)
 Οπότε, Άγιε μου Βασίλη, όπως κάνεις κάθε χρόνο της ζωής μου, όπως έκανες κυρίως το 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ & το 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣💯 και Σ' υπερευχαριστώ από καρδιάς, κάνε το θαύμα σου και τη νέα χρονιά. Το 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ ας είναι γεμάτη από Συλλεκτικές Στιγμές και από τα μαγικά σου δώρα, αυτά που ξέρεις πως μου αξίζουνε και που χρειάζομαι πραγματικά.🙏

  






 🎅Καλέ μου Άγιε Βασίλη,
  
🎅Letter to Santa #7: Dear Santa... (2023)
σε όλο τον υπόλοιπο καλό Κόσμο (όπως σου έγραψα και στο περσινό μου γράμμα) να φέρεις Υγεία, Δύναμη και
Φως ...και κάπου μέσα από αυτά ίσως σωθεί ο Άνθρωπος και ο τούτος κόσμος και ό,τι καλό υπάρχει να βγει από μέσα προς τα έξω και να δικαιωθεί.
 
 



 
 
 
 
  🎅Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
 Σου στέλνω ένα γλυκό φιλί! Φιλί / Kiss
Μαρία / Maria 
Dear Santa
Χριστουγεννιάτικο δέντρο / xmas tree Διάβασε σχετικές αναρτήσεις: Χριστουγεννιάτικο δέντρο / xmas tree

📂Αρχειοθήκη: 📪Γράμματα, 📧Letter to Μyself &🎅Γράμματα στον Άγιο Βασίλη & άλλα Σχετικά -All Posts-

 

Μαρία / Maria

 

Διαβάστε επίσης:
__________________

►Διαβάστε περισσότερα Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα 

 


✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά...
buymeacoffee by syllegwstigmes
 


Υπογραφή: Μαρία Παρασκευοπούλου (♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫)

*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ - ✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, όχι για Εμπορική Χρήση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα τη συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 
Αν ενδιαφέρεστε για ανα-δημοσίευση θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μου.  
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
 Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!

8 σχόλια :

  1. Εύχομαι Μαρία μου ο Αγ Βασίλης να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου που είναι λογικότατες...τι είναι για εκείνον να σου τις πραγματοποιήσει;
    Ετσι να κουνήσει το δαχτυλάκι του και χο..χο..χο.. όλα θα γίνουν μαγικά!
    Στο ευχομαι ολόψυχα! καλά Χριστούγεννα με υγεία αγάπη παντού!! ✨🎄🧡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, δεν παίζω, αυτό με τα ντουβάρια το ζήτησα κι εγώ! 😂😂😂 Έχω γελάσει πολύ! Μαράκι μου γλυκό, κάθε επιθυμία σου, ευχή μου! Την αγάπη μου 🧡🎄🎁💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία μου ο Άγιος Βασίλης να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς. Αγάπη, Υγεία, Χαρές, Λεφτά και ό,τι άλλο επιθυμείς.
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι, Μαρία μου, τα καλύτερα για το 2024. Μού άρεσε πάρα πολύ εδώ η ανάρτηση. Είναι γεμάτη δροσιά, ανθρωπιά και πολλά αισθήματα. Την αγάπη μου, κοπέλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes