📚27ο Παζάρι Βιβλίου 2024: Τα βιβλία που αγόρασα

 📚27ο Παζάρι Βιβλίου 2024: Τα βιβλία που αγόρασα by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

    Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, πραγματοποιείτε το καθιερωμένο Παζάρι βιβλίου. Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Στο παζάρι μπορούμε να βρούμε αξιόλογα χιλιάδες βιβλία από 200 Εκδότες, για όλα μα όλα τα γούστα και φυσικά σε πολύ χαμηλές τιμές που όντως ξεκινούν από 1€. 



📚27ο Παζάρι Βιβλίου 2024: Τα βιβλία που αγόρασα

 
   Φέτος είναι το 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024. Το επισκέπτομαι κάθε χρόνο τα τελευταία 5-6 χρόνια. Πέρσι θα πω πως δυστυχώς με απογοήτευσε με όσα βιβλία υπήρχαν και αγόρασα μόνο ένα βιβλίο. 
   
  Αντιθέτως, φέτος από την πρώτη επίσκεψη με ενθουσίασε η πληθώρα ωραίων βιβλίων που είχε στους πάγκους. Μάλιστα πήγα δυο φορές. Την πρώτη φορά πήγα και για περίπου τρεις ώρες (κι όμως δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα ευχάριστα) ταξίδεψα μέσα από τα αμέτρητα βιβλία. Έβαλα πολλά στο μάτι για να τα αγοράσω αλλά για αρχή πήρα πέντε βιβλία, γιατί δεν είχα πάνω μου αρκετά χρήματα για περισσότερα. Λίγες μέρες μετά ξανά πήγα για να πάρω και τ' άλλα που είχα βάλει στο μάτι, όμως δυστυχώς δεν τα βρήκα πουθενά, γιατί μάλλον τα είχαν αλλάξει θέση, άσε που είχαν προσθέσει ακόμα περισσότερα βιβλία. Όμως δεν πειράζει, βρήκα άλλα που μου έκαναν κλικ κι έτσι αγόρασα άλλα πέντε βιβλία, άρα στο σύνολο 10 βιβλία. Οι τιμές τους από 3,00€ έως 4,50€!
   
 
Επέλεξα λοιπόν 10 βιβλία ελληνικής λογοτεχνίας. Ήθελα Έλληνες Συγγραφείς, ήθελα βιβλία με νορμάλ σελίδες κι όχι μπόλικες, με γραμματοσειρά καθαρή και όχι να μου βγουν τα μάτια
(το έχω ξανά γράψει, καλώς ή κακώς, λογικό ή παράλογο όσο κι αν ένα βιβλίο μου κάνει κλικ, αν μου τα χαλάσει στη γραμματοσειρά δεν θα το επιλέξω τελικά) αν έβρισκα και Φιλοσοφικά στο δικό μου γούστο θα ήμουν ευτυχής. Και κυρίως, είχα ανάγκη να διαβάσω βιβλία με διηγήματα και ευτυχώς βρήκα! Οπότε και η προτίμησή μου στο ψάξιμο ήταν με αυτές τις προϋποθέσεις.
 
 
  


 
 📚27ο Παζάρι Βιβλίου 2024: Τα βιβλία που αγόρασα
    
   Παρακάτω θα σας δείξω τα 10 βιβλία που επέλεξα, με μια mini παρουσίαση για το καθένα.
*Με τον καιρό θα ανέβει και σχετικό Review Post για κάθε βιβλίο που θα έχω διαβάσει. 
 
📌Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε πλήρη προβολή
 
Όσα οι ψυχές δεν λησμονούν - Δήμητρα Παναρίτη
 Όσα οι ψυχές δεν λησμονούν - Δήμητρα Παναρίτη, Μυθιστόρημα, ©2018, Εκδόσεις Πνοή, Σελ. 328

Οπισθόφυλλο:
Ο Πέτρος Αποστόλου, επίκουρος καθηγητής Αστροφυσικής, μέσα από την πραγματικότητα της ωμής βίας που στιγμάτισε την παιδική του ψυχή, ήρθε σε σύγκρουση με τα συναισθήματά του και κατάφερε να γνωρίσει καλύτερα τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού του.
Τα γεγονότα που τον συγκλόνισαν στην παιδική ηλικία τον βρήκαν απροετοίμαστο, με την ψυχή να αιμορραγεί. Η νέα ζωή μετά τις απώλειες τού υποσχόταν δυνατές συγκινήσεις και αλλαγές που θα οδηγούσαν σε αναζητήσεις και θα δοκίμαζαν τα όριά του. Ο δρόμος του δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά γεμάτος με αγκάθια. Εκείνος είχε χρέος να τα απομακρύνει και ν’ ανακαλύψει τον ανώτερο εαυτό του και την αλήθεια του υλικού κόσμου που θα μοιραζόταν και με τις υπόλοιπες ψυχές.
Γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γεννήθηκαν για να είναι ξεχωριστοί. Όσα δεν ξέχασαν τους έκαναν πιο δυνατούς. Είναι γεννημένοι για ν’ ανάβουν τη σπίθα της ελπίδας όταν τρεμοσβήνει από τις δοκιμασίες, και να ζουν ελεύθεροι.
 
Όσα αστέρια δεν φοβήθηκαν το ξημέρωμα - Αλέξανδρος Δαμουλιάνος
Όσα αστέρια δεν φοβήθηκαν το ξημέρωμα - Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, Διηγήματα, ©2018, Εκδόσεις Πνοή, Σελ. 230
 
 Οπισθόφυλλο:
Τέσσερις ιστορίες. Τέσσερις βαθιές βουτιές, με μία μόνο ανάσα, στον ψυχισμό μας, όπου συναντάμε όλες τις χάρες του κόσμου τούτου μα και τους χειρότερους εφιάλτες του. Τέσσερις άνθρωποι αποδεικνύουν με τις ζωές τους πως υπάρχουν αστέρια που δεν φοβούνται το ξημέρωμα.
 
 
Όσα απέμειναν από τους εραστές - Αλέξανδρος Κάσσης
Όσα απέμειναν από τους εραστές - Αλέξανδρος Κάσσης, Μυθιστόρημα, ©2021, Εκδόσεις Πνοή, Σελ. 160

Οπισθόφυλλο:
Ένα πρώην ζευγάρι συναντιέται ύστερα από χρόνια στο Παρίσι και καταλήγει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για ένα μόνο βράδυ. Κι ενώ οι λόγοι είναι προφανείς κι οι προθέσεις τους φαινομενικά αμοιβαίες, η συζήτηση που ξεκινά, τους οδηγεί τελικά σε αποκαλύψεις αλλά και στο πραγματικό δίλημμα το οποίο καλούνται να απαντήσουν μέσα τους ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν.
Μια ιστορία για την πορεία και τη μεγαλειώδη παρακαταθήκη της αγάπης στον συναισθηματικό κόσμο των εραστών, που ό,τι κι αν τους προέκυψε, παρέμειναν εραστές.
 

Το λάθος παλτό: Η ζωή σε 10 πράξεις - Νίκος Σίμος
Το λάθος παλτό: Η ζωή σε 10 πράξεις - Νίκος Σίμος, Διηγήματα, ©2010, Εκδόσεις Κέδρος, Σελ. 176

Οπισθόφυλλο:
 Ένα παλτό αλλάζει κατά λάθος χέρια και μαζί την τύχη τού νέου του ιδιοκτήτη, ενός άντρα παρασυρμένου από το κραχ στο Χρηματιστήριο. 
• Μια επιτυχία του Σινάτρα δίνει το τελειωτικό χτύπημα στην καριέρα ενός ξεχασμένου τραγουδιστή. 
• Ο υπερβάλλων επαγγελματικός ζήλος ενός τρομοκράτη καταλήγει σε μια μοιραία δολοφονία. 
• Ένα στεγαστικό δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας αναβαθμίζει κάποιο μικρό ρουσφέτι σε δυνατό αφροδισιακό. 
• Η ευτυχία μετριέται με ψίχουλα, στο φαγητό που μοιράζεται μια αλλοδαπή με τον μοναχικό σιτιστή περιστεριών. 
• Ένας χαρτοφύλακας γεμάτος χρήματα μεταμορφώνει καταλυτικά μια τυραννισμένη οικιακή βοηθό.
Γεγονότα, συμπτώσεις, εκπλήξεις και ανατροπές. Δέκα ιστορίες, δέκα διαφορετικές εκδοχές της ζωής που αυτοσχεδιάζει χωρίς υποβολέα. Δέκα ιστορίες σε μια παράσταση ζωής μοναδική για τον καθένα.

Τα ψέματα ανθίζουν στην άμμο - Νίκος Διακογιάννης
 Τα ψέματα ανθίζουν στην άμμο - Νίκος Διακογιάννης, Μυθιστόρημα (Αληθινή Ιστορία), ©2016, Εκδόσεις Πνοή, Σελ. 324

Οπισθόφυλλο:
Πότε τρόμαξες πρώτη φορά μπροστά στην αλήθεια;
Πότε είπες το πρώτο ψέμα για να κρατήσεις τον μεγάλο Έρωτα;
Πότε έχτισες πρώτη φορά τη φυλακή σου;
Μια ιστορία έρωτα που ξεκίνησε στην Ελλάδα πριν το ξέσπασμα της Κρίσης και αναζωπυρώθηκε στα χρόνια των Μνημονίων, των νεόπτωχων και της μοιρολατρίας. Μια κοπέλα με το παράξενο όνομα Αντζία που αναζήτησε τα αυτονόητα με τρόπους λανθασμένους.
Ένα βαθιά ψυχογραφικό μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Για τη βία, την απόρριψη, τα κρυμμένα μυστικά. Ένα βιβλίο για όσα στιγμάτισαν την παιδική ηλικία, μα δεν τολμούμε ν’ αγγίξουμε.
Μια ιστορία για τις διαδικτυακές γνωριμίες και τα προσωπεία.
Ένα μυθιστόρημα που θα προκαλέσει με τις αλήθειες του.
 
 
 Οι γρίλιες - Πέτρος Φούρναρης
Οι γρίλιες - Πέτρος Φούρναρης, Διηγήματα, ©2020, Εκδόσεις Βακχικόν, Σελ. 176

Οπισθόφυλλο:
Οι ήρωες, σε αυτά τα είκοσι διηγήματα, είναι πλασμένοι από ανθρώπινο υλικό, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους: διαλλακτικοί και συνάμα εμμονικοί, δειλοί και ταυτόχρονα γενναίοι. Αν τους ενώνει κάτι, είναι η δυσκολία τους να συμφιλιωθούν με την πραγματικότητα. Στέκονται στο ημίφως ενός δωματίου, μπροστά στις γρίλιες μιας κλειστής πόρτας κι αναρωτιούνται αν πρέπει να βγουν στο άπλετο φως, όπου παραμονεύουν η ματαιότητα και η φθορά. Με την ελπίδα να εξιλεωθούν και με το χέρι απλωμένο προς την έξοδο, δημιουργούν -μόνο για μια στιγμή- ένα δικό τους κόσμο φτιαγμένο στα μέτρα τους. Κατασκευάζουν σωσίες, επικαλούνται φαντάσματα από το παρελθόν, κρύβονται σε καταφύγια, επαναστατούν αλλά δεν ξεφεύγουν από την πραγματικότητα, αφού αργά ή γρήγορα, η πόρτα θα ανοίξει και κανείς τους δεν θα την αποφύγει.
Ο Πέτρος Φούρναρης, χρησιμοποιώντας μια λιτή κι ακριβόλογη πρόζα που συνδέει το ατομικό με το συλλογικό και το προσωπικό βίωμα με τη φαντασία, προτρέπει τον αναγνώστη να κοιτάξει μέσα από τις γρίλιες, πριν το φως περάσει για να βρει το δρόμο του στη σκοτεινή κάμαρα.
 

Ο χορός της φωτιάς - Εύη Δουργούτη
Ο χορός της φωτιάς - Εύη Δουργούτη, Μυθιστόρημα, ©2018, Εκδόσεις Πνοή, Σελ. 302

Οπισθόφυλλο:
Η Ευτυχία, πληγωμένη και απογοητευμένη, στην προσπάθειά της να μαζέψει δυνάμεις και να ξαναχτίσει τη ζωή της σε νέα θεμέλια, καταφεύγει στο ακριτικό χωριό της γιαγιάς της. Την ίδια στιγμή, η Γεωργία φτάνει στο χωριό αναζητώντας τη βιολογική της οικογένεια και ψάχνοντας απαντήσεις για το παρελθόν.
Η μοίρα τις οδηγεί ταυτόχρονα στο κατώφλι μιας ηλικιωμένης γυναίκας, λαβωμένης από τα χτυπήματα της ζωής. Η αποκάλυψη των μυστικών που ταλανίζουν την ψυχή της είναι μονόδρομος. Το πέπλο της πλάνης με το οποίο είναι καλυμμένες οι ζωές των δυο νεαρών γυναικών πέφτει, και η αλήθεια τις φέρνει αντιμέτωπες με μια σκληρή πραγματικότητα.
Γύρω τους μια φωτιά, η ίδια που σημάδεψε τις ζωές τους στο ξεκίνημά τους. Παραμονεύει απειλητική, έτοιμη να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο που ξεκίνησε πριν από καιρό: να χορέψει τον τελευταίο της χορό. Θα καταφέρουν οι τρεις γυναίκες να τα βάλουν μαζί της και να βγουν νικήτριες από την άνιση μάχη;

 
 Εσύ, πάντα Εσύ Γράμμα Σ' Εσένα
 Εσύ, πάντα Εσύ Γράμμα Σ' Εσένα - Βασίλης Παπαναγιώτου, Διηγήματα, ©2018, Εκδόσεις  μεταμόρφωση, Σελ. 183
*Αυτό διαβάζω αυτό τον καιρό!

Οπισθόφυλλο:
Όταν δύο ολοκληρωμένα μισά
ψάχνουν με όλη τους την ψυχή
να βρουν το ένα το άλλο,
τότε μόνο ένα θαύμα μπορεί
να συμβεί για να τα φέρει κοντά.

Ένα θαύμα που επηρεάζει
ολόκληρο το σύμπαν!

Ένα κινηματογραφικό διήγημα
για την αναζήτηση
του άλλου μας μισού.
 
  Γιατί; - Στάθης Νικολαϊδης
 Γιατί; - Στάθης Νικολαϊδης, Ιστορικό Μυθιστόρημα, ©2018, 
Εκδόσεις Πνοή, Σελ. 242

Οπισθόφυλλο:
Ένας γοητευτικός και πολλά υποσχόμενος νέος φεύγει από την Κωνσταντινούπολη στα μέσα της δεκαετίας του '70 και φτάνει στην Αθήνα. Μια ελκυστική κοπέλα θα μπει στη ζωή του, αλλά δεν θα είναι και η μοναδική. Οι ήρωες ακολουθούν τον δικό τους δρόμο, που δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με αγκάθια, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πειρασμούς, προκλήσεις και εκπλήξεις. Απρόοπτα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη θα επηρεάσουν την πορεία τους, γιατί η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει. Οι συνθήκες αλλάζουν αναπάντεχα, και μαζί μ' αυτές οι άνθρωποι, που δεν παύουν να αναρωτιούνται "Γιατί;"


Βασιλική - Λεμονιά Μουλά
 Βασιλική - Λεμονιά Μουλά, Μυθιστόρημα (Αληθινή Ιστορία), ©2021, Εκδόσεις Πνοή, Σελ. 210

Οπισθόφυλλο:
Στα μέσα της δεκαετίας του ’50, σ’ ένα χωριό γεμάτο μυστικά, μια σειρά γεγονότων προκαλεί θύελλα στη ζωή της έφηβης Βασιλικής. Ο φόβος και η άγνοια ενός πλάσματος αγνού, άμαθου από τον αληθινό κόσμο, γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης, κι έτσι, οι ευτυχισμένες μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η Βασιλική φυγαδεύεται, κι εκεί που νομίζει ότι έχει αφήσει πίσω της τα θηρία, αυτά βρίσκονται πια μέσα της και δεν την εγκαταλείπουν στιγμή. Επίσης δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως υπάρχουν κι άλλα θηρία, πολιτισμένα, που είναι ωστόσο εξίσου αδυσώπητα. Ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικά περιβάλλοντα, η Βασιλική προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και να ξορκίσει τους δαίμονές της. Θα τα καταφέρει προτού να είναι αργά;
 
 
 Διαβάστε επίσης!  Διαβάστε και δείτε στα παρακάτω links τα βιβλία που αγόρασα σε προηγούμενα παζάρια.
 

 
 
 
  Οι Βιβλιοφάγοι σίγουρα το ιστορικό πια αυτό παζάρι θα το γνωρίζετε και θα το περιμένετε κάθε χρόνο, όπως το περιμένω κι Εγώ και ακόμα πιο σίγουρα θα το έχετε επισκεφτεί έστω μια φορά στη ζωή σας. Και ξέρετε κάτι; δεν είναι μόνο οι χαμηλές τιμές, είναι όλη αυτή η ευκαιρία να βρεθείς σε έναν χώρο γεμάτο από διαφορετικά βιβλία για όλα τα γούστα και να ξεχαστείς για ώρα(ες) αναζητώντας το/τα βιβλίο/α που θα γίνουν δικά σου για να σε συντροφεύσουν και να σε ταξιδέψουν όλη την χρονιά.
 
  Αν πάλι δεν έχετε πάει ακόμα, προλαβαίνετε μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. 
 

27ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2024 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
 27ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2024 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
26 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου 2024
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ | ΣΑΒΒΑΤΑ | ΚΥΡΙΑΚΕΣ 09:00 – 21:00
200 Εκδότες – Χιλιάδες Βιβλία – Τιμές από 1 €
«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ»

 


Μαρία / Maria



Διαβάστε επίσης:
_________________
►🌎Διαδίκτυο-Τεχνολογία #7 (Τutorial): My blog book! Πως να μετατρέψετε το blog σας σε… Βιβλίο!




✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
 


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2024*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

4 σχόλια :

  1. Μα τί να πω ξανά, για τον υπέροχο κόσμο τού Βιβλίου, Μαράκι μου! Πολύ καλά έκανες που πήγες και έμεινες εκεί ώρες ατελείωτες, αλλιώς δεν έχει νόημα χαχα! Έχω εδώ περίπου 30 αδιάβαστα βιβλία και με περιμένουν με βλέμμα πληγωμένο! 😂 Πάντως έχω να σου συστήσω και το παλαιοβιβλιοπωλείο τών Αστέγων, που είναι ανοιχτό όλο το χρόνο (δες τις μέρες), κι έχουν πάρα πολλά βιβλία επίσης, σε πολύ χαμηλές τιμές! Έχω πάει 2-3 φορές, είναι Πειραιώς 132 και .. σε περιμένουν ή στο Παγκράτι, αλλά δεν έχω πάει ποτέ εκεί, είναι πολύ μακριά για μένα. Επίσης, μπορείς να πας και βιβλία που δεν τα θέλεις πια, δώρο στο παζάρι τους 😊 Εγώ τα τελευταία χρόνια, αγοράζω πολύ και από το site metabook. Έχει το αρνητικό ότι δε βρίσκεσαι σε φυσικό βιβλιοπωλείο, αλλά βρίσκω σχεδόν τα πάντα σε καλές τιμές. Καλό "χάσιμο" στον λατρεμένο κόσμο τών βιβλίων! 😘🎁🧡

    Υ.Γ Μόλις βρήκα στο φεις αυτό: Η αποθήκη της οδού Πειραιώς,
    θα παραμείνει κλειστή μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Ευχαριστούμε!
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100068497622025

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα Μαρία μου! Μία προς μία οι επιλογές σου! Καλοδιάβαστα όλα! <3

      Διαγραφή
    2. Πέτρα μου, γνωρίζω το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων. Δεν έχω καταφέρει να πάω! Νομίζω πως την τρέχουσα περίοδο είναι off! Όσο για το metabook, έχω λογαριασμό εδώ και 2-3 χρόνια, έχω αγοράσει βιβλία που έψαχνα και δεν τα έβρισκα γιατί είχαν εξαντληθεί στα βιβλιοπωλεία αλλά και έχω πουλήσει και δικά μου που δεν τα χρειαζόμουν πια και για τα χρήματα αλλά και λόγω έλλειψη χώρου στο σπίτι μου. Καλά βιβλιοταξίδια να έχουμε!💛

      Διαγραφή
  2. Κική μου, Σ' ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω πως φέτος βρήκα πολύ όμορφα βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes