💭Ημερολόγιο Σκέψεων (Ιανουάριος 2024)

Δρώμενο: 💭Ημερολόγιο Σκέψεων (Ιανουάριος 2024)


1. Πάντα ξεκινάμε με μουσική.

 
 
2. Πως είμαι φέτος τον Ιανουάριο.
   Αν εξαιρέσεις ότι για μια ακόμη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα αρρώστησα
(ευτυχώς όχι covid) και έμεινα στο κρεβάτι και άστα να πάνε κρατάει μέρες... κατ' άλλα ψυχολογικά δόξα τω Θεό όλα κυλούν καλά.


3. Κάτι που έφτιαξα και μου άρεσε.
My Vision Board 2024 by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
  Το φετινό Vision Board. Τα τελευταία 3 με 4 χρόνια κάθε χρόνο, συνήθως τον πρώτο μήνα του νέου έτους, φτιάχνω ένα κολάζ με εικόνες με όσα επιθυμώ να πραγματοποιήσω/αποκτήσω/ζήσω μέσα στην χρονιά, όπως ας πούμε υλικά πράγματα/ταξίδια/όνειρα/επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Μπορώ να πω πως κάνοντας τον απολογισμό κάθε τέλος της κάθε χρονιάς, έχω καταφέρει να πραγματοποιήσω και να πετύχω τα περισσότερα από αυτά που έχω προσθέσει. Και είναι υπέροχο να δίνουμε ζωή στους στόχους μας. Κάποια στιγμή θα σας μιλήσω περισσότερο γι' αυτό το πως το δημιουργώ, πως δουλεύει σε μένα και τι απ' όλα έχω πετύχει. Μέχρι τότε μάθετε τι ακριβώς είναι το vision board σε αυτό το άρθρο στο edityourlifemag.gr.


4. Προτείνω μια ταινία. 
  Πριν λίγες ημέρες είδα το Plane (Εκτός Ελέγχου) με τον Gerard Butler. Κλασική περιπέτεια τύπου με αεροπλάνα και κίνδυνο επιβατών. Αλλά πολύ ενδιαφέρουσα, σε κρατάει σε αγωνία και περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα. Και φυσικά με ένα όπως πάντα απολαυστικό, εξαιρετικό που δεν χορταίνεις και δεν σε απογοητεύει ποτέ Τζέραρντ Μπάτλερ.


5. Μια παιδική ανάμνηση.
   Μιας και είμαστε σε μήνα με παγωμένες ημέρες, ξέρετε ποια παιδική ανάμνηση μου έχει έρθει κάνα δυο φορές στο μυαλό; Στο πατρικό μου όταν η μάνα μου άναβε το καλοριφέρ και πήγαινα και καθόμουν κάτω στο χαλί στο σαλόνι μπροστά στο τύπου τζάκι να βλέπω τη φωτιά και να κοιμάμαι εκεί μέχρι το πρωί. Τι ζεστασιά και θαλπωρή αυτή η στιγμή για μένα. Και όταν στις γιορτές, δίπλα ήταν και το μεγάλο στολισμένο χριστουγεννιάτικο Δέντρο αναμμένο, τότε ήταν που δεν ξεκολλούσα από εκεί. Ίσως αυτή να είναι μια από τις πιο δυνατές, καθαρά γλυκές όμορφες παιδικές αναμνήσεις που έχω από την παιδική μου ηλικία.


6. Θυμώνω με...
  Με τα ντουβάρια ανθρώπους, το έχω ξαναπεί. Με την αγένεια, με το να μην σέβεται κάποιος τη δουλειά Μου και την κούρασή μου και όταν μία που θα το πω και μία που θα με γράψεις αλλά και από πάνω θα μου το παίξεις ιστορία. Σε βάζω στην θέση σου και ζήτω που κάηκες, όποιος κι αν είσαι.  
 
 
7. Ένα ταξίδι.
 Έλα θα πω με ευκολία τα Μέθανα. Το ταξίδι μου το περασμένο Καλοκαίρι που σας έχω ήδη μιλήσει σε αυτό εδώ το post. Μου έχει μείνει τόσο μα τόσο αξέχαστο που τώρα το Χειμώνα το αναπολώ, βλέπω τις πανέμορφες φωτο που έβγαλα και χαμογελάω τόσο ζεστά για τα ...επόμενα ταξίδια.


8. Κάτι που συνέχεια αναβάλλω.
  Να κάνω δυο ιατρικές εξετάσεις! Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση θα τις βάλω στο πρόγραμμα σύντομα. 
  

9. Μια αλλαγή.
  Το ωράριο μου στη δουλειά. Αλλά δεν είναι και τόσο αρνητικό. Έχει και τα καλά της αυτή η αλλαγή.


10. Πως θέλω να είμαι του χρόνου τον Ιανουάριο.
  Αν είμαι πρώτα απ' όλα στην υγεία μου εντάξει κι ύστερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και ψυχολογικά και μετά προσωπικά όπως είμαι τώρα θα είμαι ήσυχη, ευχαριστημένη, τυχερή και ευγνώμων στη ζωή μου και στην τύχη μου. Αν όμως είμαι ακόμα καλύτερα από ότι ήδη είμαι, θα είμαι 💯 παραπάνω ευτυχής.




Ημερολόγιο Σκέψεων

 Το παρόν κλασικό πια δρώμενο "Ημερολόγιο Σκέψεων" το ξεκίνησε η Μαρία από το blog "Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά..." και επειδή το αγαπώ και το ακολουθούσα χρόνια, θέλησα να το συνεχίσω και φέτος, μιας και η Μαρία μας έδωσε την αφορμή.
 
 


💭Ημερολόγιο Σκέψεων by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
📍Διαβάστε επίσης:



Μαρία / Maria



 
✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά...
 



 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2024*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

6 σχόλια :

  1. Ευχαριστώ για την συμμετοχή Μαρία μου! Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ Εύχομαι, όλα όσα εύχεσαι Μαρία μου να τα βρεις στο δρόμο σου και την καινούργια χρονιά!
    Να περνάς όμορφα ότι και να κάνεις... φιλιααα 🤗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τις κάνεις τις εξετάσεις σου Μαράκι μου και να πάνε όλα καλά.
    Την ταινία δεν την έχω δει, θα την αναζητήσω.
    Εύχομαι του χρόνου τον Γενάρη να είσαι ακόμα πιο καλά από τον Γενάρη που πέρασε και στο μεταξύ να απολαύσεις πολλές και όμορφες συλλεκτικές στιγμές.
    Καλό ξημέρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Μαρινάκι μου! Εύχομαι και πιστεύω στα καλύτερα και στα πιο καλύτερα!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes