⛱Bye Bye Summer:🌞The photos album of summer 2015⛱

⛱Bye Bye Summer:🌞The photos album of summer 2015⛱

Πάει και το φετινό Καλοκαίρι!
Να πω ότι λυπάμαι ότι τελείωσε;
Όχι δεν λυπάμαι! Πρώτον, γιατί όλα -τα ωραία- κάποτε τελειώνουν, δεύτερον, είναι εποχή και ως γνωστόν οι εποχές φεύγουν και ξανάρχονται και τρίτον, το Φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μου εποχή. Και ο Σεπτέμβρης και ειδικά μέχρι και τον Δεκέμβρη, είναι μήνες που φέρνουν μια "καινούργια αρχή".

  Όπως ήδη έχω πει ΕΔΩ αυτό το Καλοκαίρι ήταν πολύ περίεργο, γενικά και ειδικά. Και τι δεν είδαμε και τι δεν ακούσαμε και τι δεν νιώσαμε και τι δεν περάσαμε! Και θα συνεχίσουν όλα αυτά... με το πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην χώρα μας. Όμως, η ζωή μας δεν κρέμεται από την πολιτική αλλά από τις στιγμές που ζούμε. Γι' αυτό, προσωπικά, παρά τα άσχημα, τα δυσάρεστα, τα δύσκολα... πέρασα καλά με τις λίγες απλές, μικρές στιγμές μου. Τελικά, όσο μεγαλώνω, παραμένω να ζητάω, λίγα, απλά, καλά, αληθινά πράγματα και στιγμές. Εντάξει, λίγα -περισσότερα- λεφτά να είχα για να είναι λιγότερη ζόρικη η ζωή και η καθημερινότητά μου, αλλά στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε λίγο-πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων, και όσο να 'ναι αισθάνομαι λιγότερο άσχημα. 

  Πρώτα απ' όλα χάρηκα τις στιγμές με τον εαυτό μου, με την "οικογένειά" μου, όπως και 'κουτσά-στραβά' κι αν ήταν, όπως συνήθως. Κυρίως όμως χάρηκα τις στιγμές με τους Φίλους μου. Μεγάλο πράγμα να έχεις καλούς Φίλους που τους απολαμβάνεις και σε απολαμβάνουν αληθινά, ειλικρινά, που ο καθένας δέχεται τον άλλον έτσι ακριβώς όπως είναι! 

  Αυτό το Καλοκαίρι ήταν περίεργα όμορφο, διότι το έκανα Εγώ να είναι όμορφο! Για την ακρίβεια, αποφάσισα Εγώ, να μην επιτρέψω τα άσχημα να σκεπάσουν όλα τα όμορφα πράγματα και πόσο μάλλον να μην χαρώ τις όμορφες στιγμές που θα μου δώσει το φετινό Καλοκαίρι. Και δόξα τω Θεό, μου έφερε περισσότερες όμορφες στιγμές από όσο περίμενα, είχα ονειρευτεί ή φανταστεί. Και είμαι ευγνώμων! Είμαι διπλά ευγνώμων, διότι μέχρι και το 2008 ή 2012, τα Καλοκαίρια μου ήταν φριχτά, άδεια, βασανιστικά. Βυθισμένη σε ένα απόλυτο κενό. Οπότε, καθετί που το ζω, είναι όμορφο, το χαίρομαι σαν να μην υπάρχει ξανά ευκαιρία να το ζήσω και πόσο μάλλον ότι η ζωή τις περισσότερες φορές μας δίνει μόνο μια ευκαιρία κι όχι δυο ή περισσότερες, αυτό εμένα με κάνει, να ζω την κάθε στιγμή σαν μικρό-μεγάλο παιδί. Και πλέον αυτό κάνω!

  Και ιδού παρακάτω μερικές μόνο φωτογραφικές στιγμές από το φετινό μου Καλοκαίρι. Πολλές στιγμές δεν αποτυπώθηκαν ούτε στο κινητό μου, ούτε στην φωτογραφική μου μηχανή, παρά μόνο σε μια γωνίτσα του μυαλού μου και της καρδιάς μου. Κι εκεί θα μείνουν για πάντα!

 

Selfies #1 ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ


Συλλεκτικές Στιγμές 2015 #1
  Φέτος πήγα σε ωραία μέρη που ήθελα να επισκεφτώ για πρώτη φορά ή για μία ακόμη φορά. Στις βόλτες μου, στο καθημερινό μου περπάτημα είδα ωραίες εικόνες, μύρισα μεθυστικά αρώματα, άκουσα γαλήνιους ήχους...


Συλλεκτικές Στιγμές 2015 #2
   Φέτος έκανα Relaxάρισμα κανονικό για να νικήσω τη βαρεμάρα, να ξεκουράσω το σώμα, να τεμπελιάσω κάνοντας ...μέχρι και τίποτα. Διαβάζοντας, γράφοντας στο laptop μου, απολαμβάνοντας τον καφέ μου, κοιτώντας απλά την υπέροχη θέα... relaxάρισμα κανονικό στο σπίτι, στη βεράντα, στη ταράτσα, έξω...


Συλλεκτικές Στιγμές 2015 #3
   Φέτος τα ματάκια μου είδαν περισσότερο γαλάζιο-μπλε χρώμα, το χρώμα της θάλασσας, τα αυτάκια μου άκουσαν περισσότερο τα κύματα, το σώμα μου γεύτηκε περισσότερο την αλμύρα της και φέτος ένιωσα περισσότερο από άλλη φορά πόσο λατρεία της έχω και πόσο βρίσκω παρηγοριά σε αυτήν, διότι έχει τον τρόπο της να με παρηγορεί...


Συλλεκτικές Στιγμές 2015 #4
   Φέτος το Καλοκαίρι είδα πολλά, διαφορετικά Ηλιοβασιλέματα σε διαφορετικά μέρη, μόνη ή με παρέα. Η καλύτερη ώρα της ημέρας που φεύγει, με τα ωραιότερα χρώματα που σε μαγεύουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι πως εδώ σε αυτή τη ζωή μπορεί να είναι η κόλαση αλλά είναι και ο Παράδεισος...


Συλλεκτικές Στιγμές 2015 #5
   Φέτος, το Φεγγάρι (που όπως λέω πάντα: "Αυτό το Φεγγάρι κάνει μεγάλη ζημιά!") το παρατηρούσα πιο επίμονα από κάθε άλλη φορά. Μπορεί να μεγαλώνω αλλά δεν θα πάψω ποτέ να με εντυπωσιάζει. Φέτος μερικά φεγγάρια ήταν διαφορετικά. Είχαν μια άλλη αίσθηση που άγγιζαν τα μέσα μου. Όπως ας πούμε το Φεγγάρι της πρώτης φωτο στην Ακρόπολη, το Σάββατο 29/08 είχε άλλη αίσθηση. Ίσως να οφείλεται στο ότι ήμουν με την ....ωραιότερη παρέα;! 


Selfies #2 Μαρία Παρασκευοπούλου
  Φέτος, ξεπέρασα τον εαυτό μου με τις #συλλέγωselfies. (ψωνάρα!!! :p) Εμ, εκεί που για χρόνια απέφευγα πεισματικά να μη φωτογραφίζομαι, ούτε να υπάρχει καμία φωτο στο σπίτι (μόνο στο φωτογραφικό μου άλμπουμ), πλέον λέω να μην κρύβω κανένα χαμόγελό μου και καμία χαρά μου...


Κρατάω λοιπόν, όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα.
Κρατάω όλες τις παραπάνω στιγμές κι άλλες τόσες για να θυμάμαι πως το φετινό Καλοκαίρι ήταν ναι μεν περίεργο αλλά είχε και όμορφες στιγμές που τις έζησα και τις χάρηκα. Του χρόνου, θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν ακόμα πιο όμορφες, πιο μοναδικές, πιο μαγικές, πιο ξεχωριστές, πιο δυνατές στιγμές... και αυτές που μου αξίζουν!

Αντίο Καλοκαίρι μου!
Σ' ευχαριστώ για όλα!





Διαβάστε επίσης:
_______________
 📌Διαβάστε περισσότερα σχετικά posts!
 
❀Όλες οι αναρτήσεις του Αυγούστου 2011, 2012, 2013, 2014, 2015




_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
©Copyright 2010-2015 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

4 σχόλια :

  1. Επρεπε αυτό ακριβως να κάνω κι εγώ Μαράκι μου φέτος αλλά δυστυχώς δεν ειχα το ψυχολογικό σθένος ΟΥΤΕ για αυτό!!!Θελω να πιστευω οτι θα το κάνω απο εδώ και στο εξής!!!
    Πολύ ομορφες οι φωτό και οι στιγμές σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, ποτέ δεν είναι αργά... ξεκίνα,... δεν θα είμαστε πάντα έτοιμη... αλλά αν κάνουμε την αρχή, τα υπόλοιπα να δεις που έρχονται από μόνα τους... Όχι άλλο χαμένο χρόνο.... συλλέγουμε στιγμές σε αυτή τη ζωή...
      Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου κορίτσι μου!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Μαράκι μου
    Ακόμη ένα καλοκαίρι έφτασε στο τελος του
    Καλό Φθινόπωτο λοιπόν
    Να είσαι καλά ομορφο κοριτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε βρε, για πρώτη φορά, σε σένα, θα πω φέτος "Καλό Φθινόπωρο".
      Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου αγαπημένη μου Κική!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes