💭Ημερολόγιο Σκέψεων 2017 #5: Ημέρες 1-30 (Απρίλιος 2017)


Σάββατο 1/04/2017: Πάντα ξεκινάμε με μουσική.

    Το "Σαν τα μάτια σου" από τον Νικηφόρο. Το αγαπώ...! 

Έχω φεγγάρια σκοτεινά
μες την ψυχή μου καταιγίδα
όλα στημένα μια χαρά
για να μου κλέβουν την ελπίδα
εγώ χαμένες αγκαλιές
που θίγουν τον εγωισμό μου
στην πλάτη κάτι μαχαιριές
που είχαν στόχο το καλό μου

Πήγα την καρδιά κόντρα στον βοριά
πίστεψε με για όνειρα μπήκα συχνά στην φωτιά
πήγα την καρδιά μέσα στα βαθιά
μέχρι να έρθεις ο κόσμος για μένα μια σκοτεινιά

Σαν τα μάτια σου να μ' έχεις
να με σκέφτεσαι όταν στο κορμί μου τρέχεις
να τρελαίνεσαι…
σαν τα μάτια σου δεν βρήκα
μέχρι σήμερα όσα άγρια κι αν είχα
γίναν ήμερα…


Έχω παράξενες στιγμές
κανείς δεν με καταλαβαίνει
γιατί αμέτρητες φορές
η αγάπη βγήκε γελασμένη
έχω στην σκέψη μια φωνή
που λέει αλήθεια και ότι γίνει
δεν κάνω πίσω δηλαδή
ούτε φοβάμαι την ευθύνη


Κυριακή 2/04/2017: Θέα από το παράθυρο.
  Έχω απαντήσει σε ανάλογη ερώτηση πως η καλύτερη θέα από το παράθυρο είναι να βλέπω θάλασσα.

Δευτέρα 3/04/2017: Μια παιδική ανάμνηση.
  Όλες οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι άσχημες. Δεν αξίζει να αναφέρω κάποια αυτή την στιγμή!

Τρίτη 4/04/2017: Μια εφηβική ανάμνηση.
  Sorry αλλά και οι εφηβικές μου αναμνήσεις από την σχεδόν ανύπαρκτη εφηβεία μου δεν είναι και τόσο ευχάριστες.

Τετάρτη 5/04/2017: Προτείνω μια βόλτα.
  Έχω ξανά απαντήσει σε παρόμοια ερώτηση και θα προτείνω τα ίδια. Μια βόλτα στη θάλασσα, μια βόλτα σε κάποιο βουνό για πεζοπορία, μια βόλτα μερικά τετράγωνα από το σπίτι, μια βόλτα στο κοντινό παρκάκι ή άλσος της γειτονιάς, μια βόλτα σε κοντινή ή μακρινή απόσταση... για να μην το τραβήξω και σας προτείνω μια βόλτα στο Φεγγάρι αλλά επί Γης με τον έρωτα σας.😎 Αλλά τελικά η καλύτερη βόλτα για τον καθένα μας είναι αυτή της ζωής. Οι βόλτες στιγμών που μας προσφέρει η ίδια η ζωή.

Πέμπτη 6/04/2017: Τι θα έλεγα στον έφηβο εαυτό μου.
  Θα τον έστηνα όχι απλά στον τοίχο αλλά μην σας πω σε μια ηλεκτρική καρέκλα και θα του τα έχωνα χωρίς έλεος, σαν να είμαι ένας Δικαστής που θα έβγαζε ετυμηγορία "Σίγουρα αθώα για το τι είσαι ένα "Καλό παιδί" αλλά ένοχη που δεν βγάζεις τον σκληρό-κακό σου εαυτό εκεί και όταν πρέπει για να μην καταστρέφεις τη ζωή σου και χάνεις πολύτιμο χρόνο." Θα του έλεγα επίσης, "Κοριτσάκι μου ξύπνα! Κανένας δεν νοιάστηκε και δεν νοιάζεται για σένα όσο εσύ είσαι εντάξει με όλα και όλους. Πάρτο αλλιώς και θα δεις πόσο θα σε εκτιμήσουν αλλά τότε θα ξέρεις και ποιος αξίζει στα αλήθεια να προσπαθείς, να χαλιέσαι ή και να του συνδέσεις με Κάϊρο." Τότε μπορεί να ήμουν ανίκανη να μου τα πω και γενικά και ειδικά να τα ξεστομίσω, όμως δεν πειράζει, γιατί το κάνω τώρα και όλα μια χαρά.

Παρασκευή 7/04/2017: Κάποιος που αγαπώ.
  Θεωρώ πως είμαι Καλός Άνθρωπος αλλά όχι δεν αγαπώ όλο τον κόσμο και πάλι καλά γιατί αυτό δεν θα ήταν υγιές. Δεν αξίζουν όλοι τελικά να αγαπηθούν ακόμα και αυτοί που τους προσφέρεις "Αγάπη" αλλά τελικά παίρνεις το τίποτα, αδιαφορία μέχρι και την απανθρωπιά τους. Ναι, πέρα από τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, τους Φίλους μου... αγαπώ και 2-3 ανθρώπους που με τον τρόπο τους μου πρόσφεραν ή ίσως να μου προσφέρουν ας το πω "Αγάπη". Ξέρω όμως πως δεν είναι όλοι ικανοί να την υποστηρίζουν αυτή την αγάπη που λένε πως νιώθουν για κάποιον άλλον, ώστε να αξίζουν τελικά να τους την δίνεις αμοιβαία με όλη σου την ψυχή. Αλλά τελικά, όσο μεγαλώνω διαπιστώνω, κατανοώ και αντιλαμβάνομαι πως η μεγάλη αλήθεια της ζωής  είναι να έχουμε αγαπήσει ή να αγαπάμε. Αν λαμβάνουμε δεν ξέρω αλλά δεν είναι δική μας ευθύνη και ούτε δικό μας επιπλέον βάρος να σηκώνουμε. Ναι, το αμοιβαίο, η αμοιβαία αγάπη είναι το καλύτερο και το πιο υγιές αλλά δεν το έχουν στην πραγματικότητα όλοι. Sorry but that's a truth!

Σάββατο 8/04/2017: Ένας φανταστικός χαρακτήρας.
 Μμμμ, δεν ξέρω... να πω τον Superman, μιας και είναι ο αγαπημένος μου;

Κυριακή 9/04/2017: Προτείνω μια ταινία.

 Την περιπέτεια φαντασίας που είναι εμπνευσμένο από το πασίγνωστο μυθιστόρημα "The Wonderful Wizard of Oz" του Λ. Φρανκ Μπάουμ. "Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος" (Oz the Great and Powerful) που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 και είναι σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού Σαμ Ράιμι. Μια ταινία που Εγώ προσωπικά την λά-τρε-ψα 100%. Την θεωρώ αψεγάδιαστη από όλες τις απόψεις. Θέλετε επιλογή ηθοποιών, όπως ο ταλαντούχος Τζέιμς Φράνκο στον πρωταγωνιστικό ρόλο του μάγου Οζ; θέλετε την εντυπωσιακότατη φωτογραφία, την απίθανη μουσική, τα δυνατά μηνύματα ζωής.... και γενικά όλη η αίσθηση που σου προσφέρει η ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος; Είναι από τις ταινίες που είναι πια στην 10άδα με τις πολύ αγαπημένες μου και περιμένω να βγει η συνέχεια γιατί αξίζει να βγουν κι άλλες. Αν δεν την έχετε δει, σας την προτείνω και για τα μικρά αλλά και για τα μεγάλα παιδιά.😉

Δευτέρα 10/04/2017: Προτείνω μια σειρά.
  Λοιπόν θα σας προτείνω μια σειρά που την ξεχωρίζω από πολλές που έχω δει. Είναι η αστυνομική αμερικάνικη σειρά "Cold Case" (στα ελληνικά "Ανεξιχνίαστες υποθέσεις") που την προβάλλει αργά το STAR εδώ και χρόνια. Η ξανθιά πρωταγωνίστρια που μου βγάζει κάτι το θλιμμένο αλλά και τόση τρυφερότητα, το παρελθόν με το παρόν που άριστα και ακούραστα μας δίνει να καταλάβουμε την κάθε ιστορία, οι σχεδόν όλες οι ανεξιχνίαστες υποθέσεις που ανοίγουν και μετά από 50 χρόνια θα σε κάνουν να απορήσεις, να εκνευριστείς αλλά και να συγκινηθείς για την άδικη κατάληξη αλλά και αργά μεν αλλά σίγουρα δικαίωση. Βεβαίως να μην ξεχάσω και την μουσική που σε κάθε επεισόδιο συμβαδίζει με την ανάλογη εποχή της υπόθεσης. 

Τρίτη 11/04/2017: Ένα βιβλίο που με ενέπνευσε. 
  Ξεκάθαρα και με την πρώτη λέω το πασίγνωστο και στην Νο.1 θέση στην καρδιά μας "Ο Μικρός Πρίγκιπας" φυσικά του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ. Το έχω πει ξανά ότι είναι το βιβλίο που βρίσκεται πάντα σταθερά στο ραφάκι της βιβλιοθήκης μου, δίπλα στο κρεβάτι μου και το διαβάζω όταν είμαι στα πολύ down μου.

Τετάρτη 12/04/2017: Δώρα.
   Μέχρι πριν 3-4 χρόνια το είχα ένα παράπονο που δεν λάμβανα κανένα δώρο ποτέ, ούτε καν στις γιορτές μου. Εγώ πάντα, όταν μπορούσα έκανα στους άλλους αλλά σε μένα κανένας, ποτέ. Και ΟΧΙ δεν είναι το δώρο αυτό καθαυτό όσο η κίνηση ότι κάποιος με σκέφτηκε και θέλησε να με ευχαριστήσει με ένα μικρό αναμνηστικό δωράκι, ακόμα κι αν αυτό ήταν ένα μολύβι ή στυλό, αφού έχω μια τρέλα με τα τη γραφικής ύλης. Αλλά, είδα και από είδα και πλέον δεν με νοιάζει αν μου κάνουν ή δεν μου κάνουν... μου αρκεί που κάποιοι/ες με σκέφτονται και με ένα μηνυματάκι με μια απλή ευχή ή καρτούλα ή ακόμα και με ένα post-it αγάπης.


Πέμπτη 13/04/2017: Ένα απόφθεγμα που λέω συχνά. 
  "Καλύτερα να τους τρελάνεις, παρά να σε τρελάνουν!" δεν ξέρω αν το έχει ήδη πει κάποιος γνωστός ή αν το έχω βγάλει Εγώ αλλά μεταξύ σοβαρού κι αστείου το λέω συχνά και το υποστηρίζω κι όλα. Ειδικά στις δύσκολες στιγμές που ο άλλος πάει άδικα να μου την βγει, εκεί το θυμάμαι, το λέω στον εαυτό μου και παίζω το δικό μου παιχνίδι. Αχαχα!😜


Παρασκευή 14/04/2017: Σχέδια για το Πάσχα.
   Και φέτος επιθυμούσα να περάσουμε όμορφα και ήσυχα κάπως και με τον τρόπο μας οικογενειακώς. Μετά την απώλεια του Rex μου, άλλαξε η όλη αίσθηση παρουσίας ή και απουσίας μέσα στο σπίτι αλλά και της ζωής μου, οπότε επιθυμούσα μέρες μοναξιάς σαν δοκιμασία αλλά και στιγμές ανάμεσα στους δικούς μου αλλά στα μέτρα τα δικά μου με στόχο να περάσουμε όμορφα και ήρεμα. Έγιναν όπως τα επιθυμούσα σε μεγάλο βαθμό. Πέρασε υποφερτά και το φετινό Πάσχα και όλα καλά!


Σάββατο 15/04/2017: Κάτι που κάνω καλά.
   Νομίζω πως με ότι καταπιαστώ θα το κάνω όχι τέλεια αλλά σίγουρα καλά. Είτε είναι μια δουλειά που θα τσακίσω τα χέρια και τα πόδια μου, είτε είναι μια δουλειά του σπιτιού είτε είναι μια δουλειά της καρέκλας που λένε, ακόμα κι αν είμαι άσχετη παντελώς πάνω στο αντικείμενο, έχω το καλό ότι μαθαίνω αμέσως και πασχίζω να είμαι αντάξια σε αυτό που θα αποφασίσω να ασχοληθώ. Επίσης, νομίζω πως με τον τρόπο μου είμαι καλή στο γράψιμο και στο να αποτυπώνω στο χαρτί στο πληκτρολόγιο... αυθόρμητα και με ευκολία ό,τι σκέφτομαι και ειδικά ό,τι αισθάνομαι ακριβώς όπως είμαι σαν άνθρωπος.


Κυριακή 16/04/2017: Πώς τα πέρασα σήμερα. 
  Όμορφα, ήρεμα, χαλαρά... και μόνη μου και με παρέα. Αν και ανήμερα Πάσχα που σημαίνει για τους περισσότερους γλέντι, οικογενειακώς κλπ., Εγώ νομίζω πως λίγο ή πολύ πέρασα όπως το επιθυμούσα μια τέτοια εορταστική μέρα. 


Δευτέρα 17/04/2017: Κάτι που δεν έπρεπε να πω.
 Συνήθως δε λέω πολλά... και όχι αυτά που δεν θέλω να πω.  Αν πω κάτι που δεν έπρεπε να πω απλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το πάρω πίσω. 

Τρίτη 18/04/2017: Κάτι που με έκανε να χαμογελάσω. 
Βάφλα
   Σήμερα συναντήθηκα με την καλύτερη μου Φίλη την Έφη και εκτός από καφεδάκι και συζήτηση για όσα μας απασχολούν, αργά το απόγευμα έτσι μας την βάρεσε και πήγαμε και 'χτυπήσαμε' μια Βάφλα. Ε, δεν με έκανε ακριβώς να χαμογελάσω η ίδια η Βάφλα (προς Θεού, Εγώ παιδί μου χαμογελάω από μόνη μου!😝) αλλά η όλη φάση, μιας και πάντα περνάμε τέλεια οι Φίλες.
   
  
Τετάρτη 19/04/2017: Κάτι που σιγοτραγουδώ τελευταία. 
 Full χορευτικό, καλοκαιρινό, ερωτεύσιμο...
   "Απόψε γιορτάζω...και το διασκεδάζω
Που έχω εσένα γίναμε ένα και πια δε σ' αλλάζω.
Απόψε γιορτάζω...και θα το φωνάζω
Να πιούμε άλλο ένα βάλε από μένα ποτά κερασμένα."


Πέμπτη 20/04/2017: Ένα γρήγορο αστείο. 
  "Στους τσακωμούς ο Ορέστης Τσανγκ κάνει τον Κινέζο."😎 by survivorGR. Sorry αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό. 😂


Παρασκευή 21/04/2017: Η καλύτερη στιγμή της ημέρας. 
  Ξεστόμισα "Σ' αγαπάω! Σ' αγαπάω ρε βλάκα μου, σ' αγαπάω πολύ το ξέρεις;" Ν(Χ)Αλλά, λέω μήπως λέω, τελικά δεν έπρεπε να το πω; Και όχι γιατί δεν πήρα αμέσως το ίδιο... αμοιβαία τα αισθήματα... αλλά γιατί ...δεν ξέρω! Η αλήθεια είναι ότι δεν λέω τέτοια πράγματα εύκολα ούτε στον καθένα, μπορεί και να πάρει και μήνες και χρόνο, αλλά όταν τα λέω τα αισθάνομαι και τα εννοώ 1000%. Οπότε, ας αφήσω τις χαζομάρες, ναιιιιι καλά έκανα που το είπα! Χεχεχε!😇Ν(Χ)

Σάββατο 22/04/2017: Αγαπημένο ποτό.
  Λευκό κρασάκι αλλά και Βότκα Πορτοκάλι. 

Κυριακή 23/04/2017: Κάτι που δουλεύω τελευταία. 
  Διάφορα πράγματα... ίσως κι ένα μακρινό ταξίδι! Γενικά έχω μείνει πίσω σε πολλά πράγματα και πρέπει να τα βάλω όλα σε σειρά και να πάρω μπρος. 

Δευτέρα 24/04/2017: Μικρά πράγματα που δίνουν χαρά. 
  Αναμφισβήτητα η μουσική, το ίδιο το χιούμορ και δε όταν μαζεύεσαι με την παρέα σου, η σοκολάτα ή ένα οποιοδήποτε γλυκό όταν δε είσαι και γλυκατζού, ο Ήλιος τέτοια εποχή, ένας περίπατος στην θάλασσα, η ερωτική διάθεση... Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά μικρά πραγματάκια που μας δίνουν μεγαλύτερη χαρά κι από όση δίνουν κάποια μεγάλα πράγματα που για να τα βρεις ίσως σου πάρει χρόνο και κόπο ενώ με τα μικρά δεν θέλει κόπο γιατί είναι καθημερινά στα πόδια μας, μπροστά στα μάτια μας.


Τρίτη 25/04/2017: Ραδιόφωνο ή Playlist; 
  Ραδιόφωνο ακούω λίγο το πρωί όσο ετοιμάζομαι για να βγω, ειδάλλως μου την σπάει γιατί περισσότερο μπλα μπλα και κουτσομπολιό βρε παιδιά και λιγότερο μουσική. Οπότε Playlist με παλιά και καινούργια τραγούδια που αγαπώ. 


Τετάρτη 26/04/2017: Αλμυρό ή γλυκό;
Ασυζητητί Εγώ είμαι του γλυκού, τα έχουμε πει αυτά βρε παιδιά.

Πέμπτη 27/04/2017: Μια συνταγή χωρίς κρέας.
  Μακαρόνια ή Ζυμαρικά σε στυλ σαλάτα. Δηλαδή, με λαχανικά, όπως καρότο, χρωματιστές πιπεριές, αγγούρι, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι... μυρωδικά, 2 κουταλιές ελαιόλαδο κ.α. και τα ανακατεύεις με βρασμένα ζυμαρικά. Όταν δεν θέλω να τα φάω με σάλτσες ή κιμά, τα τρώω με λαχανικά σε στυλ σαλάτα. Super γευστικό, υγιεινό με λίγες θερμίδες και χορταστικό.


Παρασκευή 28/04/2017: Που θα ήθελα να έχω ταλέντο.
   Στον χορό; Εντάξει, χορεύω σπάνια έως ποτέ δημόσια αλλά μόνη μου στο σπίτι χορεύω συχνά και αρκετά. Αν και δεν έχω κάνει μπαλέτο, ούτε χορό, νομίζω πως είμαι αρκετά καλή, εκ φύσεως που λένε. Επίσης, θα ήθελα να είχα ταλέντο στην ζωγραφική! Βλέπω την Φίλη μου την Έφη και την καμαρώνω. Και όσο κι αν προσπαθεί να με πείσει να πάρω τις μπογιές της και να ξεκινήσω σιγά-σιγά να ζωγραφίζω, Εγώ ξέρω πως δεν το έχω και τόσο πολύ.


Σάββατο 29/04/2017: Που έχω ταλέντο.
  Από ότι φαίνεται, στην συγγραφή. Α, και στο να χαμογελάω πολύ και αληθινά. Το λες και ταλέντο αυτό, έτσι δεν είναι; Τι, όχι;;; Αχαχαχα! Αστειεύομαι λίγο!😂


Κυριακή 30/04/2017: Αγαπημένη σκηνή από ταινία. 

 Αααα, θα πω από σειρά κι όχι από ταινία. Σίγουρα μια σκηνή από το Sex And The City 1, με τον γάμο, όπου ο Mr.big πριν φτάσει στην εκκλησία για να παντρευτεί την Carrie, την παρατάει αλλά το μετανιώνει αμέσως και γυρίζει πίσω και εκεί η Carrie τον χτυπάει με την ανθοδέσμη κλπ. Θυμώνω και βουρκώνω πάντα σε αυτή την σκηνή, διότι πρώτον, την βρίσκω τόσο άψογα ερμηνευτικά και δεύτερον, μην σου/μου τύχει κάτι τέτοιο. Απαπα Παναγία μου, χειρότερα Εγώ θα είχα φερθεί!😡


Ημερολόγιο Σκέψεων 2017
 Αυτές ήταν και οι 30 ερωτήσεις -ομολογουμένως πάλι καθυστερημένες- ερωτοαπαντήσεις μου για το μήνα Απρίλιο για το "Ημερολόγιο Σκέψεων 2017", που δημιούργησε η Μαρία από το blog "Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά…"




Παρακάτω οι 31 ερωτήσεις του Μαϊου 2017.
Ημερολόγιο Σκέψεων οι 31 ερωτήσεις του Μαϊου 2017






*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫  Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

6 σχόλια :

  1. Μέσα από αυτά τα ημερολόγια θαρρώ που γνωριζόμαστε καλύτερα.
    Το Cold Case μου αρέσει και μένα πολύ. Ειδικά ο συνδυασμός με την μουσική όπως λες. Η σκηνή από το Sex and the city με στεναχωρεί πολύ. Είναι όμως πολύ ωραία όντως. Και είναι μια σχετικά ωραία ταινία σε σχέση με την δεύτερη που την βρήκα επιεικώς απαράδεκτη.
    Σου εύχομαι να έχεις από δω και πέρα μόνο όμορφες στιγμές και πάντα να χαμογελάς.
    Καλημέρα Μαρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, να είσαι καλά και σ' ευχαριστούμε για αυτή την στήλη, πραγματικά!
      Όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα και σε σένα!

      Διαγραφή
  2. Εγώ πάλι είμαι κορίτσι του Batman! :P
    Κι εγώ λατρεύω playlist, για τις αιτίες που αναφέρεις.
    Μαράκι σίγουρα δεν μπορούμε να τους αγαπάμε όλους. Η καρδιά μας αναγνώριζει τους άξιους, ή απλά μαθαίνει από τα λάθη της. Πάντα όμως, έχει standards ;)
    Σε φιλώ και σε καλοβδομαδίζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, ακριβώς όπως τα λες είναι και το ξέρω κι ΕΓΏ ΚΑΛΆ!
      Να είσαι καλά κορίτσι μου!
      Σε φιλώ και να περνάς πάντα καλά!~

      Διαγραφή
  3. Τελικά ναι, μια Βόλτα τα αλλάζει όλα... Φιλιά γλυκά και καλημερούδια! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, να είσαι καλά! Έτσι είναι μια απλή βόλτα σίγουρα βοηθάει πολύ...
      Τα φιλιά μου!😘

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes