Βιογραφικό... (Bio)

♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)
update βιογραφικού: Αύγουστος 2023


  Ονοματεπώνυμο: ΜΑΡΙΑ Π. (όπως συνήθως υπογράφω) Αλλά αν θέλετε ολόκληρο το όνομά μου, επώνυμα και με καθαρό κούτελο που λένε😉, ονομάζομαι Μαρία Παρασκευοπούλου ή όπως είναι και το παρατσούκλι μου "Συλλεκτικό Κορίτσι".

  Who am I? (που λέει και ο "Spider-Man" χαχα!) Ποια είμαι; Μάλλον περαστική από τη ζωή που όμως ξέρω πολύ καλά πως με κάποιον τρόπο θα αφήσω το στίγμα μου!

   Σοβαρά; Λοιπόν, η μαμά ήθελε να με βαφτίσει "Βασιλική", ο πατέρας πάλι "Δήμητρα". Δεν τα βρήκαν ούτε και σ' αυτό το θέμα και έτσι ο Παπάς που με βάφτισε πήρε από μόνος του την πρωτοβουλία να μου δώσει το όνομα της Παναγίας "Μαρία"
(κάνε κλικ).  Τυχαίο; Δεν νομίζω! Ακόμα και το όνομά μου, με δυσκολία το πήρα... όπως και όλα μέχρι σήμερα! Έχω μια μεγάλη αγάπη -για πολλούς λόγους- στο όνομα "Μαρία" και γι' αυτό έχω αποφασίσει από μικρή να γιορτάζω και τις δυο γιορτές τις Παναγίας, και στις 15 Αυγούστου και στις 21 Νοεμβρίου.

   Είμαι η Μαρία λοιπόν, ήρθα σε αυτό τον κόσμο πολύ νωρίτερα, μια μέρα από τον 6ο μήνα. Μάλλον από τότε ήμουν ανυπόμονη και ήθελα να δω τον κόσμο. Ε, τον είδα νωρίς, τόσο νωρίς που έπρεπε να μεγαλώσω πριν την ώρα μου και ...καλά να πάθω! Γεννήθηκα λοιπόν τον Νοέμβριο του 1983, και είμαι μια περήφανη Σκορπίνα στο ζώδιο (ωχ! όπως συνήθως -λανθασμένα- αναφωνούν!), με Ωροσκόπο Καρκίνο. Και όπως λένε οι Φίλοι που με ξέρουν, είμαι κάργα Σκορπίνα αλλά ο Καρκίνος στον ωροσκόπο με την ευαισθησία μου με καταστρέφει συναισθηματικά... κάποτε όχι όμως πια, που μεγάλωσα αρκετά.😎


 
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ by ΜΑΡΙΑ Π.

 
  Δηλώνω γραπτώς και προφορικώς, μεταξύ σοβαρού & αστείου, "Ελεύθερη - Ερασιτέχνης (αλλά με καμάρι αυτοδίδακτη σε όλα) Στιχουργός, Συγγραφέας, Blogger αλλά και (από τον Δεκέμβριο του 2017 που επέστρεψα Ελλάδα μετά την τρίμηνη μου παραμονή στην Αυστραλία) και Φωτογράφος όπου η Φιλοσοφία μου είναι "Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές" (σύντομα θα σας εξομολογηθώ περισσότερα) αλλά στην πραγματικότητα όλα αυτά τα κάνω από hobby που όμως τα υποστηρίζω με απόλυτο πάθος, αγάπη, τρέλα και ικανοποίηση της ψυχής μου! Είμαι στη μέση του δρόμου και ψάχνω να βρω τον προορισμό μου! Δεν πηγαίνω ΠΟΤΕ ευθεία, πηγαίνω δεξιά-αριστερά & αν είμαι τυχερή και την βγάλω καθαρή τότε ΜΟΝΟ πηγαίνω ευθεία και χωρίς φόβο, ενίοτε με άγνοια κινδύνου, ανοίγω όποια πόρτα βρω μπροστά μου (και ελπίζω να είναι η σωστή) και ρισκάρω και κάνω την προσπάθειά μου!

   Είμαι η Μαρία και από το 2014 έχω κι ένα Πτυχίο Πληροφορικής -αλλά και το Απολυτήριο Λυκείου (Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο)- που πήρα μετά από 4+2 χρόνια -μοναχικής- προσπάθειας, όταν αποφάσισα σε μεγαλύτερη ηλικία να επιστρέψω πίσω στα θρανία. Γενικά τα πάω πολύ καλά με το Διαδίκτυο & την Τεχνολογία, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό με το οποίο θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον επαγγελματικά. Αντιθέτως, μισώ, δεν έχω υπομονή και εκνευρίζομαι όταν πρέπει να ασχοληθώ με τα computers.

   Αγαπώ, λατρεύω το γράψιμο
(συγγραφή) και πιστεύω πως γι' αυτό είμαι γεννημένη. Έρωτας μεγάλος και ατελείωτος η μουσική! Και ναι όπως είπε και ο Νίτσε: "Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος." Αυτά τα δυο με έχουν σώσει τη ζωή και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι και σήμερα! Είναι η ψυχοθεραπεία μου και η δύναμή μου θα τολμήσω να πω! Είναι τα μόνα που με κάνουν να αισθάνομαι ελεύθερη και ότι αυτά μου ταιριάζουν απόλυτα! Γράφω συνέχεια, άνετα, αυθόρμητα & υπερβολικά πολύ, ολόκληρα κατεβατά! Από στίχους, ποιήματα, κείμενα μέχρι και παραμυθάκια! Αν είμαι καλή στο γράψιμο; Λένε ότι γράφω πολύ ωραία και με συναίσθημα και όποιος με διαβάσει αμέσως θα καταλάβει από τις πρώτες λέξεις πως "Αυτό είναι Μαρία!" Μάλιστα, κάποτε ένας πασίγνωστος Έλληνας στιχουργός μου είπε το εξής: "Μαρία γράφεις βιωματικά, κάτι που εγώ δυσκολεύομαι να κάνω!" Εγώ πάλι ποτέ δεν μένω ευχαριστημένη και πάντα μου βρίσκω λάθη που όμως τα αγαπώ και γνωρίζω καρατσεκαρισμένα πως "Τα λάθη μου είναι τα μόνα μου σωστά!"


   Όνειρο/Φιλοδοξία/Επιθυμία/Στόχος μου; Να ολοκληρώσω το βιβλίο/α που γράφω! Τι θα το/τα κάνω μετά; Ξέρω αλλά δεν είμαι σίγουρη αν τα καταφέρω! Ξέρω όμως τι θέλω να γίνω! Συγγραφέας! Ίσως, μόνο στα όνειρά μου, αλλά και μόνο που γράφω στο λατρεμένο μου blog ή στα τετράδια μου, προς το παρόν μου αρκεί και το χαίρομαι απόλυτα! Ό,τι πιστεύω και νιώθω, έτσι ακριβώς και τα γράφω! Και δεν είναι ότι απλώς γράφω για να γράψω. Διηγούμαι πάντοτε μια μικρή ή μεγάλη ιστορία, που συνήθως είναι αληθινή και επιθυμώ να δώσω ένα διδακτικό μήνυμα ζωής. 

   Μην περιμένετε να δείτε μια γραφή με λεξιλόγιο "Μπαμπινιώτη" ούτε φυσικά Πανεπιστημίου! Γράφω όπως ακριβώς νιώθω & σκέφτομαι, χωρίς ρετουσαρίσματα και σάλτσες! Είμαι απόλυτα ειλικρινής (μέχρι αηδίας) ακόμα και στη γραφή μου! Δεν με νοιάζει αν κάποιος συμφωνεί μαζί μου ή αν αποδέχεται αυτά που γράφω! Οι προσωπικές μας σκέψεις, είναι καθαρά προσωπικές! Ο καθένας σκέφτεται όπως σκέφτεται και αισθάνεται όπως αισθάνεται! Με νοιάζει -όποιος με διαβάζει- να αγγίζω μια χορδή της ψυχής του και να τον τσιγκλίσω θετικά έστω και με μια μου αράδα!


Λέω το εξής και το πιστεύω απόλυτα:
"Αν η ειλικρίνειά μου και οι αλήθειες μου μεταφράζονται ως κακίες, τότε αυτό το παίρνω σαν κομπλιμέντο, και λέω σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!"



 
ღPASSION {ΠΑΘΟΣ}ღ by ΜΑΡΙΑ Π.
Τον Απρίλιο του 2009, (από 8/4/2009 έως 20/5/2012) μετά από παρότρυνση της αγαπημένης μου Καθηγήτριας της Φυσικής, κυρίας Μαρία, για να εξωτερικεύω τις σκέψεις μου, δημιούργησα το πρώτο μου blog. Το ονόμασα "ღPASSION {ΠΑΘΟΣ}ღ" και έγραφα καθημερινά σ' αυτό μέχρι τον Μάιο του 2012 (300 αναρτήσεις). Τώρα πλέον το έχω κλειδώσει και έχουν πρόσβαση... μόνο εγώ η ίδια! Πάντα θα θυμάμαι και θα νιώθω περήφανη πως αυτή μου η κίνηση με έσωσε για να αντέξω τότε κάποιες άσχημες καταστάσεις και να ξεκλειδώσω τον εαυτό μου.




♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ by ΜΑΡΙΑ Π.


 
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ by ΜΑΡΙΑ Π.
Τον Νοέμβριο του 2010, (10/11/2010) μια ημέρα πριν τα γενέθλιά μου, έτσι ξαφνικά και χωρίς να το πολύ σκεφτώ, δημιούργησα αυτό το blog και το βάφτισα ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Ο τίτλος αυτός φυσικά και δεν είναι τυχαίος, από την εφηβεία μου θυμάμαι έλεγα πως σ' αυτή τη Ζωή απλά "Συλλέγω Στιγμές", μιας και οι ωραίες στιγμές της δύσκολης και δυστυχισμένης ζωής μου ήταν λίγες! Ο τίτλος αυτός να σας ενημερώσω πως είναι κατοχυρωμένος και πως έχω γράψει τραγούδι (στίχοι) με αυτό τον τίτλο και είναι απ' τα λίγα αισιόδοξα τραγούδια/στίχους που έχω γράψει! Η πρώτη ανάρτηση που ανέβασα ήταν ΑΥΤΗ! (...45 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ!) και ήταν η αρχή αυτού του προσωπικού ιστολόγιου (blog) που είναι κομμάτι της ζωής μου και το λατρεύω και το υποστηρίζω -και αυτό- με ατελείωτο πάθος.
 
Discover Diary Blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ by ΜΑΡΙΑ Π. (Συλλεκτικό Κορίτσι)
 
   Επίσης, υπογράφω παντού και ως #Συλλεκτικό_Κορίτσι και για να μην με πείτε ψώνιο δεν μου το κόλλησα από μόνη μου. Η ίδιοι οι Φίλοι αναγνώστες μου. Θα σας γράψω κάποια στιγμή περισσότερα για το πως προέκυψε το... παρατσούκλι μου. Και ναι μου ταιριάζει απόλυτα, και ναι το υποστηρίζω και ναι το χρησιμοποιώ με καμάρι, αφού μωρέ Συλλέγω Στιγμές, άρα είμαι και Συλλεκτικό Κορίτσι. Τι; Όχι; Ασφαλώς και ναι!😉
 
   
The World of Beauty by ΜΑΡΙΑ Π. (Beauty Girl)

  Τον Ιούλιο του 2011 (μέχρι και τον Ιούνιο του 2013 όπου κατέβασα ρολά) δημιούργησα και ένα beauty blog όπου το ονόμασα The World of Beauty με σκοπό την προώθηση & ενημέρωση των προϊόντων της εταιρίας καλλυντικών Avon Cosmetics μιας και ήδη ήμουν για χρόνια πελάτισσα, αποφάσισα να γίνω και Αντιπρόσωπος της εταιρίας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα το "To World of Beauty" αυξήθηκε σε επισκεψιμότητα. Μα το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι πολλές γυναίκες εμπιστεύτηκαν τη σελίδα αυτή και κάνανε τις αγορές τους! Στην πορεία, βέβαια, ο χώρος μου προχώρησε παρακάτω και μοιραζόμουν με το κοινό και για άλλα beauty προϊόντα, μυστικά ομορφιάς, κριτικές, παρουσιάσεις κ.α. και έτσι συνεργάστηκα και με κάποιες γνωστές εταιρίες. Ήταν μια πολλή όμορφη και δημιουργική εμπειρία και παρόλο που δεν θεωρούσα πως είμαι και η πιο κατάλληλη ως Beauty Blogger  πιστεύω πως τα κατάφερα περίφημα και με αξιοπρέπεια και σε αυτό τον τομέα. Και όπως έλεγα και συνεχίζω να λέω: Ομορφιά σημαίνει: Να χαμογελάς & να είσαι ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ ο εαυτός σου!!!


 
✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
  
Discover Writing Blog ✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ by ΜΑΡΙΑ Π.


✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
Τον Νοέμβριο του 2015
(πάντα τυχαίνει ο αγαπημένος μου μήνας) δημιούργησα ένα ακόμη blogοχώρο που το βάφτισα ✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ και έχει να κάνει καθαρά με τις συγγραφικές μου ανησυχίες και ασχολίες.
Σε αυτό τον χώρο θα βρίσκετε "Το Προσωπικό μου Συγγραφικό υλικό... Πάντα αυθόρμητα, Πάντα με αλήθεια, Πάντα με ατελείωτο Πάθος, Πάντα με Ψυχή και Συναίσθημα!" Προς το παρόν -από επιλογή μου- δεν είναι διαθέσιμο Δημόσια για το κοινό. Κάποια στιγμή όμως θα βγει στον αέρα για να μοιραστώ μαζί σας όλες τις εσωτερικές μου σκέψεις, ιστορίες, κείμενα και τα συγγραφικά δείγματα.
 
 
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (mariaparask29_photography)

   Μόλις επέστρεψα από την 3μηνη παραμονή μου Αυστραλία, αρχές Δεκέμβρη του 2017,  είπα θα ψαχτώ για να ασχοληθώ σοβαρά με τη Φωτογραφία, που από πάντα την αγαπούσα, όπως τη μουσική, όπως και το γράψιμο. Και έγινε(!) με τα μαθήματα και με τη δική μου προσωπική δουλειά. Συνεργάζομαι ομαδικά με την εκπληκτική ομάδα των Greek Instagramers Events με αποτέλεσμα πολλά, φωτογραφικά project, ομαδικές εκθέσεις κ.α.  
 
 
ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography
 Από τον Νοέμβριο του 2018 δημιούργησα και το
το Φωτογραφικό μου Ιστολόγιο "Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography" όπου εκεί θα βλέπετε όλες τις Φωτογραφικές Συλλεκτικές Στιγμές μου! ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα!
 
Discover Photo Blog Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography

   Είμαι η Μαρία και ξεκάθαρα Συλλέγω -και Φωτογραφικές- Στιγμές όπως βλέπω τα πράγματα μέσα από τα δικά μου μάτια, τη δική μου αντίληψη και οπτική σκοπιά αλλά και με τα δικά μου συναισθήματα που εκφράζονται σε κάθε φωτοκλικ που πάντοτε κρύβει μια μικρή ιστορία που έχει κάτι να πει. Μια ιστορία που θα διηγούμαι ενώνοντας τα τρία πράγματα που λατρεύω όσο τίποτα άλλο, δηλαδή, την Συγγραφή, την Μουσική και την Φωτογραφία.

 
 
 
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)
ΕΓΩ (Ιούλιος 2023)
 Έτος 2023 και συνεχίζω ακάθεκτη με το ίδιο πάθος, αγάπη, τρέλα, ειλικρίνεια, αυθεντικότητα και σεβασμό με το Blogging, την ΣυγΓραφή, τη Φωτογραφία και με ό,τι άλλο με τσιγκλάει και με σπρώχνει να ασχοληθώ δημιουργικά με οτιδήποτε ικανοποιεί την δημιουργική και καλλιτεχνική μου πλευρά και ψυχή.
 

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

Είμαι η Μαρία λοιπόν και το "♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫" είναι το blogοσπιτάκι μου, το blogoημερολόγιό μου, το προσωπικό μου καταφύγιο... και γράφω Σκέψεις... και ό,τι άλλο κατεβαίνει αυθόρμητα απ' το ανήσυχο μυαλό μου!!! Όλες οι Συλλεκτικές Στιγμές μου!
   

  Είμαι η Μαρία λοιπόν, το Συλλεκτικό Κορίτσι (#Συλλεκτικό_Κορίτσι) που απλά στη δύσκολη ζωή μου Συλλέγω Στιγμές (#Συλλέγω_Στιγμές). Και αν έχεις απορία ή θες να μάθεις "Γιατί γράφω κι Εγώ", όπως τόσος κόσμος(!) και άλλες σκέψεις/απόψεις μου για το πάθος μου για την Συγγραφή, κλίκαρε ΕΔΩ και θα πάρεις όλες τις απαντήσεις.
 

Γιατί όπως λέω: 
"Τελικά δεν έχει ΤΟΣΟ σημασία αυτά που λες (επειδή πολλοί δεν τ' ακούν) ΟΣΟ ότι έχεις το θάρρος και την τόλμη και τα λες, εκεί που οι άλλοι σιωπούν!!!" 


  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας, την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, τα σχόλια σας και φυσικά για τον χρόνο που διαθέσατε για να με διαβάσετε! Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους (social networks, όπως: e-mail, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube...) που θα βρείτε στην ενότητα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" πάνω στο μενού ή στην Φόρμα Επικοινωνίας, που θα τα βρείτε όλα στην Αρχική Σελίδα.


Και να μην ξεχνάτε:
"Να χαμογελάτε & να είσαστε ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ ο εαυτός σας!"
 
Υπογραφή: ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ)

17 σχόλια :

  1. Γεια σου Μαρία. Σε απόλαυσα. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου. Κυνήγατο και ποτέ δεν ξέρεις. Εύχομαι να παραμείνεις έτσι αληθινή και ντόμπρα.
    Καλό σου βράδυ με όνειρα γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να σου πω ότι στα αγαπημένα σου ιστολόγια που έχεις και το δικό μου, θα δεις ότι το δικό μου επειδή έχει κάποιο πρόβλημα δεν δείχνει τις νέες αναρτήσεις. Ενώ ο σύνδεσμος ΑΤΕΝΊΖΟΝΤΑΣ σε πάει κατευθείαν στη νέα ανάρτηση, εν τούτοις δείχνει παλιά ανάρτηση- τη βουδίστρια κορνίζα από το Αλλαξέ το--και έτσι δεν ξέρεις πότε έχω νέο θέμα. Έχω στείλει ερωτήματα και αιτήματα για βοήθεια αλλά τίποτε ακόμη. Έχε το υπόψη σου

      Διαγραφή
    2. Άννα μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Θα παραμείνω δεν με φοβάμαι... Ξέρω ποια είμαι και τι είμαι...
      Όσο για το θέμα με το ιστολόγιο θα το έχω υπόψη μου.
      Φιλιά πολλά!!!💙

      Διαγραφή
  2. Εκείνο που έχω καταλάβει καλά για σένα Μαρία είναι ότι γράφεις με την ψυχή σου , με τις αλήθειες σου , με τον καυστικό αυτοσαρκασμό σου και ναι είσαι αληθινή μέχρι αηδίας καλό μου !! Μην παρατάς το όνειρό σου , η καρδιά σου ξέρει !!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nikol μου, πάντα με τις καλύτερες ευχές σου και με τον καλό σου λόγο έχω να θυμάμαι και έχω καταλάβει κι Εγώ για σένα προς εμένα. Σ' ευχαριστώ για μι ακόμη φορά.
      Δεν παρατάω τίποτα... τα δουλεύω όλα σιωπηλά πάντα μέχρι να έρθει εκείνη η κατάλληλη στιγμή που όντως η καρδιά μου ξέρει.
      Σε φιλώ! 💙

      Διαγραφή
  3. Μαρία ,διάβασα όλη την ανάρτηση σου
    σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σου , να γίνεις συγγραφέας
    να το αγαπάς το μπλογκ σου και να εκφράζεσαι άνετα μέσα στο μπλογκ σου
    οπως και ο καθένας μας άλλωστε αυτό κάνει στο μπλογκ του
    εσύ με τα γραπτά σου, εγώ φωτογραφίες , οι άλλοι δημιουργίες κλπ κλπ

    ξεχώρισα αυτό
    Ο καθένας σκέφτεται όπως σκέφτεται και αισθάνεται όπως αισθάνεται!

    να σαι πάντα καλά

    και θα περιμένω την ανάρτηση της Αυστραλίας

    να σαι καλά
    φιλούθκια κυπριακά :}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου, ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο του και με όποιο μέσο επιλέγει...
      Σ' ευχαριστώ πολύ!
      Θα έρθουν πολλές αναρτήσεις για την Αυστραλία όχι μόνο μία.
      Φιλούθκια κι από μένα!

      Διαγραφή
  4. Γρύρισες Ελλάδα; Γιατί μπρε; Άλλοι φεύγουν, ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους κι ούτε θέλουν να ακούσουν για Ελλάδα κι εσύ επέστρεψες. Δεσμεύεσαι να μας πεις τι και τα πώς. Με τρώει η περιέργεια χοχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γύύύύρισαααα.... Αχαχαχα!
      Δεν ξέρω τι κάνουν οι κάθε άλλοι... ξέρω τι κάνω πάντα Εγώ... και πολύ σοφά κάνω βρε.
      Δεσμεύομαι Κυρία μου αλήθεια!
      Θα έχετε να διαβάσετε και να δείτε πολλά... να σας φύγει και η περιέργεια. Αχαχαχαχα!!!
      Στην αναμονή...😉

      Διαγραφή
  5. Μαράκι μου, σε παρακολουθώ χρόνια και μου αρέσει που είσαι αυθόρμητη και ειλικρινής και μέσα από τη γραφή σου κάνεις τον αναγνώστη να νιώθει σαν να είστε κάπου και πίνετε καφεδάκι και τα λέτε.
    Εύχομαι το όνειρο σου με το βιβλίο να πραγματοποιηθεί και να γνωρίσει και μεγάλη επιτυχία.
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, μου το εχεις ξαναπεί ότι εχεις τέτοια εντύπωση για μένα και σ' ευχαριστώ που συνεχίζεις να με παρακολουθείς χρόνια.
      Οσο για το βιβλίο προς το παρον με ενδιαφέρει η ολοκλήρωση του.. .Μετα τα υπολοιπα.
      😉

      Διαγραφή
  6. Κστόπιν τέτοιων συστάσεων, δεν έχω παρά να πω «χάρηκα! Αναστασία!» με πρόταση χεριού. Ok, ok. Σοβαρεύομαι. Εμείς οι παλαιότεροι γνωρίζαμε τα περισσότερα, αλλά και πάλι, προσωπικά, τη χάρηκα αυτή την ανάρτηση. Εγώ θα πω πως είσαι απ' τους λίγους που λένε σταράτα τα πράγματα και δεν βάζουν όρια στο πόσο θα εκθέσουν τον εαυτό τους. Κι αυτό μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι. Εύχομαι να κατακτήσεις τους στόχους σου και να χαμογελάς. Αυτό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης κι Εγώ "Χάρηκα ! Μαρία!"😉😉
      Αναστασία μου, αντιλαμβάνομαι κι Εγώ πως δεν ειναι απλο να τα λες σταράτα και να μην μου βαζω όρια... Αλλα δεν θα μπορουσα να κάνω αλλιώς... θα ημουν καποια αλλη μια βιτρίνα και δεν ήμουν δεν ειμαι και απο οτι βλέπω ουτε θα γίνω ποτε.
      Ευχομαι πρωτα απ' ολα να χαμογελάω κι υστερα να κατακτησω τους στόχους μου. Το αντίστροφο καρατσεκαρισμένο σου λεω δεν βγαινει. 😉
      Σ' ευχαριστώ που εισαι παντα εδώ γύρω και με στηρίζεις.....

      Διαγραφή
  7. Μαρία και πάλι καλησπέρα σου,
    διάβασα με μεγάλη προσοχή το βιογραφικό σου. Το θεώρησα ότι δεν είναι μια απλή αναφορά ξερών βιογραφικών στοιχείων αλλά είναι, στην ουσία, ένα άνοιγμα ψυχής σε όλους μας.
    Κάτι ιδιαίτερα τολμηρό καθώς δεν το συνηθίζουμε εύκολα.
    Στάθηκα σε πάρα πολλά πράγματα που αναφέρεις.
    Χάρηκα που επιμένεις στα θρανία και στην σπουδή σου.
    Χαμογέλασα με το ζώδιο και τις αναφορές σου στον ωροσκόπο σου, πρόσεξε είμαι καρκίνος ε χαχαχαχαχα.
    Στάθηκα με μεγάλη προσοχή στη θέληση και αγάπη σου για το γράψιμο. Εδώ συναντιόμαστε στην ίδια τρέλα.
    Οι ευχές μου είναι να κάνεις αυτά που αγαπάς και σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Να δημιουργείς, να δοκιμάζεις πράγματα και όλα θα έρθουν.
    Χάρηκα ειλικρινά για πολλά πράγματα για σένα.
    Καλή σου συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη αν και παλιότερα κάποιοι μου ειχαν πει ως συμβουλή οτι το βιογραφικό μου αυτο λεει πολλα και ισως κουράσει τον αναγνώστη και καλό ειναι να σβήσω πολλα, δεν το έκανα. Και επειδη πρωτα απ' ολα ακουω εμενα και στηρίζω αυτα που θελω να πω κι υστερα γραφω αυτα που πιστευω πως πρεπει να ξερει για μενα ο φίλος/φίλη αναγνώστης.
      Αγαπώ το γράψιμο περισσότερο κι απο οσο πιστευω κι Εγω η ιδια.
      Ειμαι ανήσυχο πνευμα και παντα δημιουργώ, δοκιμάζω πραγματα και ψάχνω να σταθώ σε οτι μου ταιριάζει και με γεμιζει...
      Να είσαι καλα και σ' ευχαριστώ πολυ!

      Διαγραφή
  8. Μαράκι μου θα σου ευχηθώ να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου!!
    Και φυσικά να εξακολουθήσεις να συλλέγεις στιγμές!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, συνεχίζω και θα συνεχίσω όσο με πάει...
      Σ' ευχαριστώ πολυ για την ευχή σου!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes