1η Σεπτεμβρίου 2012! Καλό μήνα!



Πάει και το φετινό Καλοκαίρι! Μαζί του παίρνει και την όποια ανεμελιά και ξεκούραση του Καλοκαιριού! Άλλοι χαίρονται που έφυγε και άλλοι όχι! Όλοι γνωρίζουμε & φανταζόμαστε ότι ο φετινός Χειμώνας θα είναι ίσως ο πιο δύσκολος των τελευταίων χρόνων! Με τα οικονομικά & τα πολιτικά αλλά και κοινωνικά θέματα να καίνε σαν φωτιά που σε καίει λίγο-λίγο,  τα χαράτσια, τους υπερβολικούς λογαριασμούς που έρχονται κάθε μήνα και δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα, όπως λέει και η μητέρα μου, σίγουρα θα είναι δύσκολος! Και γενικά πάμε όλοι κατά διαόλου!!! 

Αλλά, μπήκε ο Σεπτέμβρης! Μαζί του έφερε ας πούμε και το Φθινόπωρο! (Όχι, όχι Καλό Χειμώνα δεν θα πω ακόμη!) Νέα εποχή! Νέος μήνας & φυσικά παλιές & καινούργιες υποχρεώσεις! Όλα αυτά και μαζί προσθέστε και όλα τα παραπάνω, σίγουρα όλο το Χειμώνα δεν θα έχουμε ανεμελιά ούτε φυσικά ξεκούραση! Όχι, δεν θέλω να είμαι ούτε αρνητική ούτε απαισιόδοξη (κι ας είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξα-αισιόδοξη!) ούτε φυσικά να σας μαυρίσω εκ των προτέρων τη ψυχή! 

Θέλω απλά να σας πω “ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ”, να έχουμε όσο περισσότερη δύναμη, θάρρος & θράσος (μαζί πάνε αυτά) μπορούμε να έχουμε! Μην κολλάμε πουθενά! Η Ζωή είναι τόσο μικρή και τόσο όμορφη, για να την βλέπουμε να περνάει από μπροστά μας... μένοντας στάσιμοι! Ξέρω πολύ καλά τι σας λέω! Μην είμαστε πια απλοί “παρατηρητές” αλλά οι ίδιοι οι Πρωταγωνιστές ακόμα και οι Σεναριογράφοι & οι Σκηνοθέτες αυτής της ζωής! Ο καθένας ας βιώνει κι ας “πλάθει” τη Ζωή του όπως νομίζει καλύτερα! Μια είναι η Ζωή και δεν θα υπάρξει άλλη! Τόσος  και τόσος κόσμος έχει περάσει απ’ αυτήν και ό,τι και να τους πρόσφερε (καλά & κακά) στο τέλος ξεπερνούσαν κάθε τι εμπόδιο και λέγανε ότι “Τελικά η Ζωή είναι ωραία!”  Να σκεφτόμαστε ότι μετά από κάθε καταιγίδα, εμφανίζεται ένα Ουράνιο Τόξο* και φέρνει μια μικρή Ελπίδα! 

Δεν ζούσα ποτέ σε κάποιο Ροζ συνεφάκι, άρα δεν γνωρίζω πως είναι αυτό το “Ροζ συνεφάκι”! Δεν σας τα λέω λοιπόν εκ του ασφαλούς και εκ των βολεμένων, απλά σας στα λέω για να τα ακούω εγώ πρώτη, μπας και τα εφαρμόσω και πρώτη!!! Επομένως, “ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ” και αφήστε το “Καλό Χειμώνα” για όταν θα έρθει πραγματικά!


►Σημ.:*Οι παραπάνω φωτο τις είχα τραβήξει πέρσι τον Χειμώνα, όταν μετά από μια απίστευτη νεροποντή, εμφανίστηκε ξαφνικά αυτό το πανέμορφο και τόσο έντονο Ουράνιο Τόξο! (είχα πολλά χρόνια να δω Ουράνιο τόξο, για την ακρίβεια από όταν ήμουν μικρή!)



 

__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

6 σχόλια :

  1. Πάντα μα πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο..μπορεί να αργεί, αλλά βγαίνει..πολύ μου άρεσαν οι φωτογραφίες σου!
    κι εγώ καλό φθινόπωρο θα πω...ο χειμώνας με τρομάζει λίγο...με όλες τις έννοιες..αλλά θα την παλέψουμε και φέτος κι ελπίζω να γίνει κάτι (οτιδήποτε) που θα μας βγάλει από την απελπισία που μας φόρεσαν...άλλωστε η ζωή είναι πάντα ωραία...τι κι αν έρχονται λογαριασμοί?
    Το πολύ πολύ να μην πληρωθούν (ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος) και να πάνε να κουρεύονται!!!
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα !
    Μακάρι να αλλάξει κάτι προς το θετικό, γιατι οι αντοχες εξαφανιζονται και μαζι με αυτες και οι ελπιδες...δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *me (maria), τις έβγαλα ενώ είχε και ένα απίστευτο αέρα αλλά με το που το είδα δεν γινόταν να μην το φωτογραφήσω, μιας και δεν βλέπω συχνά!Μωρές ο Χειμώνας δεν με τρομάζει εμένα. Υπάρχουν άλλα χειρότερα που μας τρομάζουν και ο Χειμώνας δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά τα "χειρότερα". Και λογαριασμοί θα έρθουν και κάθε άλλο παράλογο... αλλά τι να κάνουμε; Θα το παλέψουμε και όπου πάει! Καλό μήνα και σε σένα και σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου!

    *Estee, αυτό που έγραψες πόσες φορές το έχω πει, να ήξερες πόσες φορές!Καλό μήνα και σε σένα!

    *ΔΗΜΗΤΡΑ,καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο και σε σένα κοπέλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα Μαρία. Πολύ καλές οι φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Heliotypon, καλό μήνα και σε σένα! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις φωτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes