Diary of Bliss 2012: 3η Εβδομάδα! “Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είμαι καλά και το εννοώ!”…


*Διαβάστε ΕΔΩ τι ακριβώς είναι το "Diary of Bliss".
*Διαβάστε ΕΔΩ το Diary of Bliss: 1η Εβδομάδα! “Το τηλεφώνημα”…
*Διαβάστε ΕΔΩ το Diary of Bliss: 2η Εβδομάδα! “Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε”…


Diary of Bliss: 3η Εβδομάδα! “Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είμαι καλά και το εννοώ!”…

Η ώρα είναι 03:10 ξημερώματα Κυριακής και δεν με πιάνει ύπνος, για ακόμη μια φορά! Με τον ύπνο δεν τα πάω καλά, η αλήθεια είναι αυτή! Κοιμάμαι ελάχιστα και σκέφτομαι πολύ! Μια απ’ τις πολλές σκέψεις ήταν ότι δεν ξέρω τι να γράψω για την 3η εβδομάδα του Diary of Bliss, που παρεμπιπτόντως καθυστέρησα πάλι. Γιατί η εβδομάδα που μας πέρασε δεν μπορώ να πω που είχε μια ιδιαίτερη-δυνατή-συγκλονιστική στιγμή για να την καταγράψω και πόσο μάλλον να την μοιραστώ μαζί σας.   Στο σχολείο τα πράγματα προχωράνε –μέχρι στιγμής- ήρεμα! Ελπίζω να συνεχίσουν να είναι ήρεμα και όχι πιεστικά! Στην Ζωή μου οι ίδιες ανυπόφορες (αλλά ως δυνατός χαρακτήρας, τις αντέχω) καταστάσεις! Στην Προσωπική μου Ζωή… ούτε που ξέρω! Επαγγελματικά; Μια τρύπα στο νερό! Εγώ & ο εαυτός μου; Είμαστε καλά! Και το εννοούμαι! (Να και ένα ευχάριστο!) Λέμε “είμαστε καλά”, γιατί όταν έχεις φάει πολλά χαστούκια και αυτά δεν ήταν απλώς της στιγμής αλλά χαστούκια απανωτά και μάλιστα άδικα, εντάξει Ή ξυπνάς και λες “Ε, όχι δεν το αξίζω αυτό το πράγμα” και αποφασίζεις να κοιτάξεις επιτέλους την “πάρτη σου” και τα “θέλω σου” Ή σαν παντοτινό θύμα κάθεσαι και ανέχεσαι κάθε είδους πράξη (μην το πω αλλιώς).

Είμαστε λοιπόν καλά! Και εγώ & ο εαυτός μου! Και το εννοούμαι! Μπορεί να πλακωνόμαστε μέρα-νύχτα και να βρίσκει ο ένας στον άλλο καθημερινά λάθη, αλλά αγαπιόμαστε γιατί και στα εύκολα μα πιο πολύ στα δύσκολα ο ένας είναι κοντά στον άλλον! Και επειδή, -παρά την όποια μας κόντρα,- καταλαβαινόμαστε, ξέρω και ξέρει κι εκείνος (ο εαυτός μου) ότι θα τα καταφέρουμε! Δεν ξεχνάμε πως έχουμε δώσει όρκο πως τελευταίοι θα πέσουμε στη μάχη! Και απ’ τα κάποια καλά μας είναι να κρατάμε τον λόγο μας και να μην μένουμε απλώς στα λόγια. Και το εννοούμαι!

Είμαι καλά και το εννοώ! Δεν το λέω έτσι για να το πω ή να πείσω εμένα και τον εαυτό μου! Εξάλλου αυτό δεν έχει σημασία; Να είμαστε καλά και όλα τα υπόλοιπα κάποια στιγμή θα έρθουν! Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος χαρακτήρας όσο μπορεί να φαίνομαι! Είμαι παρεξηγημένο άτομο και αυτό είναι καρατσεκαρισμένο! Είμαι πολλά περισσότερα απ’ όσα δείχνω αλλά όλοι βλέπουν το περιτύλιγμα! Είναι δύσκολο κάποιος να δει πιο βαθιά, πιο εσωτερικά… Αλλά εντάξει είπαμε:  “Μπορεί να μην είμαι ανοιχτό βιβλίο και όσο και να λένε όσοι με έχουν γνωρίσει ότι με έχουν καταλάβει, στο τέλος καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούν να με αποκρυπτογραφήσουν εύκολα.”

Αλλά θέλετε μια 'πικρή' αλήθεια; 
“Μπορεί να είμαι ον λίγον απόμακρη μα καθόλου σνομπ όπως νομίζουν! Ο τοίχος δεν γίνεται να πέσει τόσο εύκολα... αν δεν υπάρχει κιόλας σοβαρός λόγος και αιτία!” 

Αν αξίζει, πιστέψτε με τον τοίχο τον γκρεμίζω εγώ η ίδια με ευκολία! Αν όμως δεν αξίζει, χτίζω κι άλλους τοίχους με ακόμα πιο γερά υλικά, όπως -δύσκολα μεν αλλά- χτίζω και γέφυρες! Και μέχρι στιγμής δεν αξίζει (σχεδόν) κανείς και τίποτα από τα ήδη υπάρχοντα! Όταν μάλιστα έχεις δώσει και μία και δύο και τρεις ευκαιρίες αλλά δεν  αξιοποιήθηκαν και χάθηκαν άδικα, τότε συγνώμη αλλά εγώ προχωράω μπροστά (με μικρά σταθερά βηματάκια) και αφήνω πίσω μου όλα αυτά που δεν άξιζαν,  όχι την προσοχή μου αλλά ούτε και τον πολύτιμό χρόνο μου.

Αυτά τα λίγα είχα να μοιραστώ μαζί σας!
Επόμενο ραντεβού με το "Diary of Bliss" (ελπίζω στην ώρα μου) την επόμενη Παρασκευή 28/09/2012.




Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:
http://positive-thinking-greece.blogspot.gr
http://art-of-hand.blogspot.gr
http://princess-airis.blogspot.gr
http://mystickland.blogspot.gr
http://sagalia91.blogspot.gr
http://wildrose-home.blogspot.gr
http://geysimentas.blogspot.gr
http://taelia88.blogspot.gr
http://happy-craft-hour.blogspot.gr

http://beloved-ideas.blogspot.gr
http://syllegw-stigmes.blogspot.gr 

http://www.beautyandthemist.com
 http://sweetysplace.blogspot.gr
http://basilikis-art.blogspot.gr

http://annoulawalker.blogspot.gr 
http://delfinaki-sunset.blogspot.gr
http://armoniaart.blogspot.gr
http://nostimotato.blogspot.gr
http://dear-little-diary.blogspot.gr 
http://mytripssonblog.blogspot.gr




__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

6 σχόλια :

  1. Το βασικότερο πράγμα Μαρία μου είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να έχεις την συνείδησή σου ήσυχη! Κάποτε θα έρθει καιρός που θα σε καταλάβουν κι οι άλλοι...
    Και για να "φτιάξω" ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου, σου χαρίζω κι ένα βραβειάκι. Έλα να το πάρεις http://geysimentas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_23.html
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!Αν ξενυχτάς εξαιτίας μου,θα νιώθω τύψεις κανόνισε!!Το λέω συνέχεια σε όλες όσες συμμετέχετε ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ και να μην γράψετε μία εβδομάδα δεν τρέχει τίποτα..Εδώ είναι ένας χώρος για να είμαστε χαλαροί!
    Πάντως το πιο δύσκολο είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου..μετά μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα με όλους, όταν ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις βραβείο!!!
    http://beautystr.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *Irma, πίστεψέ με πλέον νιώθω καλά με τον εαυτό μου και ακόμα περισσότερο με την συνείδησή μου! Και σου μιλάω ειλικρινά! Με την συνείδησή μου είμαι 100% εντάξει, γιατί είναι κι εκείνη! Και αφού τα έχω καλά μαζί της, τότε η ψυχή μου είναι κι εκείνη εντάξει! Περνάω να παραλάβω το βραβειάκι μου με όλη μου την χαρά! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!

    *Katerina Verigka,όχι καλέ δεν ξενυχτάω εξαιτίας σου! Αν είναι δυνατόν!!! Απλώς τα βράδια έχω ηρεμία και μπορώ να γράφω καλύτερα! Και πίστεψέ με ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ καθόλου για να βρω τι θα γράψω! Πάντα έχω έμπνευση και λόγο για να γράψω το οτιδήποτε! Πλέον ξέρω και ποια είμαι και τι θέλω και μπορώ εύκολα να επικοινωνήσω με τους γύρω μου. Το δύσκολο είναι να μάθουν να επικοινωνούν και οι άλλοι! Σ΄ευχαριστώ πολύ!

    *beauty str, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Τρέχω γρήγορα για να το παραλάβω με μεγάλη μου χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς κι εγώ ξενυχτάω. Κάθε βράδυ λέω είναι η τελευταία φορά, αλλά δε μου φτάνει η μέρα!
    Εύχομαι να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. *Demi Mist, έτσι ακριβώς όπως το λες! Κάθε βράδυ είναι η τελευταία... αλλά δεν είναι! Όντως δεν φτάνει η μέρα!Και όσα δεν προλαβαίνεις μέσα στην ημέρα, θες δεν θες τα κάνεις το βράδυ. Και αν έχεις και αύπνίες και οι σκέψεις ολόκληρης της ημέρας δεν σε αφήνουν, που ύπνος;Σ' ευχαριστώ! Είμαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes