🌏Διαδίκτυο-Τεχνολογία #2 (Tutorial): Πως να Διορθώσετε το Gadget "Γίνε Αναγνώστης"

💻Διαδίκτυο-Τεχνολογία #2: Πως να Διορθώσετε το Gadget "Γίνε Αναγνώστης"

Καλημέρα!
Όπως θα έχετε παρατηρήσει το Gadget "Γίνε Αναγνώστης" δεν υπήρχε στο blog μου, όχι βέβαια επειδή δεν το είχα βάλει εγώ αλλά επειδή δεν δούλευε από κάποια στιγμή και μετά. Ίσως να έφταιγαν οι διάφορες αλλαγές του blogger…….. Είχα κάνει αρκετές προσπάθειες εδώ και πολύ καιρό για να λύσω το πρόβλημα (απεγκατάσταση, πάλι εγκατάσταση, νέο πρότυπο) αλλά τίποτα!


Έτσι λοιπόν, χθες βράδυ που κάθισα στον υπολογιστή μου και εντελώς ξαφνικά (όπως μου έρχονται όλα) μου ήρθε μια τρελή ιδέα (που λέει και ένα γνωστό τραγούδι) να φτιάξω νέο blog… και άρχισα τα πειράματα, χωρίς να ξέρω ακριβώς τι κάνω και πως θα καταλήξει η όλη προσπάθεια. Εντάξει, το έχω με τους Η/Υ, σπουδάζω και στον “Τομέα της Πληροφορικής” αλλά σχεδόν τα περισσότερα, τα έχω μάθει μόνη μου κάνοντας “πειράματα”, αλλά δεν είμαι και η “Ειδικός”, ακόμη.


Έκανα λοιπόν, το πρώτο μου blog backup (αντίγραφα ασφαλείας) & λήψη του πρότυπό μου για να τα έχω σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα “πειράματά” μου. Δημιούργησα ένα νέο blog, έκανα εισαγωγή των αναρτήσεων & των σχολίων και έδωσα την ίδια ονομασία, δηλ. http://syllegw-stigmes.blogspot.gr όμως επειδή προϋπήρχε ήδη αυτή η διεύθυνση (η δικιά μου) δεν μπορούσα να την χρησιμοποιήσω. Τι έκανα λοιπόν! Έβαλα την ίδια διεύθυνση ιστολογίου, αλλά με δυο παύλες http://syllegw--stigmes.blogspot.gr έτσι ώστε να μου την αποδεχτεί ο blogger και συγχρόνως να κρατήσω την ίδια διεύθυνση. 


Επόμενο βήμα ήταν να προσθέσω στο νέο blog όλα τα απαραίτητα Gadget που είχα στο πρώτο μου blog και ό,τι άλλο ήθελα να κρατήσω. Έπειτα, αφού είχα ολοκληρώσει όλες τις αλλαγές κτλ. διέγραψα το παλιό και πήγα στις ρυθμίσεις του νέου μου blog και επεξεργάστηκα τη διεύθυνση, κάνοντας της (όπως την πρώτη), δηλ.http://syllegw-stigmes.blogspot.gr κι έτσι δημιούργησα ένα νέο blog, κρατώντας την ίδια διεύθυνση, χωρίς στην ουσία να έχω χάσει τις αναρτήσεις & τα σχόλια.


Όλα αυτά σας τα λέω, έτσι ενημερωτικά, σε περίπτωση που πάει κάτι στραβό με το blog σας και όπως είναι φυσικό μόνο καλό δεν είναι ξαφνικά να χάσετε αναρτήσεις, σχόλια (κυρίως αυτά), φυσικά την διεύθυνση και συνεπώς τους αναγνώστες σας που σας παρακολουθούν και σας διαβάζουν!
 
**Να θυμάστε να κάνετε πάντα backup τουλάχιστον κάθε εβδομάδα το blog σας, έτσι σε περίπτωση που συμβεί κάτι και χαθεί ή κλειδωθεί!!!


Και αφού επιτέλους διορθώθηκε (ή μάλλον το διόρθωσα εγώ) το πρόβλημα με το Gadget "Γίνε Αναγνώστης", όποια/ος επιθυμεί και θέλει μπορεί να (ξανά) γίνει "Αναγνώστης" του blog μου για να μην χάνετε καμία ανάρτηση και καμία επαφή με εμένα και το προσωπικό μου ιστολόγιο. Έτσι, πλέον η επαφή μεταξύ εμού, εσάς και των προσωπικών σας blogs θα είναι πιο σωστή, πιο άμεση!


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, για τις επισκέψεις σας, τα σχόλια σας και την αγάπη σας προς το πρόσωπό μου και του ίδιου του ιστολογίου, το οποίο είναι παραπάνω από ένα απλό ιστολόγιο που απλά “μοιράζω” τις σκέψεις μου. Είναι ο προσωπικός μου χώρος, το προσωπικό καταφύγιο των σκέψεών μου……………..


Αυτά από εμένα! Σύντομα θα ξεκινήσω ένα διαγωνισμό για να γιορτάσω πρώτον, τα 2 χρόνια που υπάρχει το ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ και δεύτερον τα γενέθλιά μου! Γι’ αυτό μείνετε όλες & όλοι συντονισμένοι!!!


Την Καλημέρα μου!
Α! Και να μην ξεχνάτε! Να χαμογελάτε & να είσαστε ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ ο εαυτός σας!!!




Μαρία / Maria
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
___________________
 





✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
 


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2012*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

11 σχόλια :

  1. καλημέρα Μαρία..εγώ αν θυμάσαι λίγο καιρό έχει που γνώρισα αυτό το μπλογκ σου.. επομένως δεν υπήρχε το γκάτζετ..επισήμως λοιπόν γίνομαι και γω αναγνώστρια σου :))
    μου αρεσαν αυτά που έγραψες για το προσωπικό σου χώρο που βάζεις τις σκέψεις σου, εννοώ που δε το βλέπεις σαν κάτι άψυχο..
    μια απλή σελίδα ..θα περιμένω την ανακοίνωση του διαγωνισμού σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ, καταρχάς σ' ευχαριστώ που έγινε αναγνώστρια! Το Gadget ενώ όταν δημιούργησα το blog μου δούλευε, από το Καλοκαίρι και μετά χάθηκε. Ευτυχώς το διόρθωσα.... Το blog μου και αυτό και το άλλο με την ομορφιά και καθετί που καταπιάνομαι δεν γίνετε να είναι κάτι το άψυχο. Δεν λειτουργώ έτσι! Θέλω να παθιάζομαι με αυτό που κάνω...
    Να έχεις μια όμορφη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό είναι..βάζουμε τη ψυχή μας σ αυτό που κάνουμε και αυτό φαίνεται προς τα έξω..προς τους αναγνώστες μας πιστεύω
    και γω αγαπώ πολύ τα μπλογκ μου..να έχεις μια όμορφη ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή συνέχεια αγαπητή μου Μαρία! Θα τα λέμε! Καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Μαράκι μου! Πολύ έξυπνο αυτό που έκανες! ;)
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ω! Τι έξυπνο όλο αυτό!
    Μπράβο που το εξήγησες τόσο αναλυτικά!
    Κι αναρωτιόμουν συχνά για τα αντίγραφα ασφαλείας...
    Φιλιά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ, πάντα έχεις μια καλή κουβέντα να πεις! Και πάλι σ' ευχαριστώ!

    *Τετράδιο συνταγών, καλό απόγευμα και σε σένα καλή μου! Φυσικά και θα τα λέμε!

    *Katerina Verigka, Κατερίνα μου σ' ευχαριστώ πολύ! Να έχεις κι εσύ μια όμορφη ημέρα!

    *@iris, το εξήγησα όσο πιο απλά μπορούσα! Πολύ σημαντικά τα Αντίγραφα Ασφαλείας και στο blogging, εκτός από τον Η/Υ.
    Σ' ευχαριστώ πολύ! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο που τα κατάφερες!
    Μπορεί να βοηθήσεις κι άλλους με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπέρα,εγινα και εγω μέλος..πολύ χρήσιμες πληροφορίες..εμένα είχε χαθεί ολόκληρο το blog μου πριν κάτι μήνες..για μερικά εικοσιτετράωρα,δεν μπορούσα να κάνω κάτι...αλλά ευτυχώς όλα καλά..θα λάβω υπόψην μου,όλα αυτά τα χρήσιμα..
    να είσαι καλά*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και έξυπνο αυτό που έκανες και μας δίνεις και χρήσιμες συμβουλές..
    Προσπαθούσα πριν να αλλάξω την εικόνα στο μπλογκ μου και μου έλεγε ότι έχω ξεπεράσει το όριο..ούτε άλλες φωτογραφίες ανεβάζει στο πλάι..έκανα μια δοκιμαστική ανάρτηση που δε δημοσίευσα για να δω αν ανεβαίνουν εκεί φωτογραφίες...στην ανάρτηση ανεβαίνουν..τώρα θα μου πεις άσχετα όλα αυτά, αλλά να μην πω τον πόνο μου?
    Μπερδεμένα μεν, τον είπα δε..χαχα!!
    Καλή συνέχεια Μαράκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. *Demi Mist, σ' ευχαριστώ! Αν μπορώ να βοηθήσω έστω και λίγο, θα είμαι ευτυχής!

    *myStickland, δυστυχώς είχε τύχει σε μια φίλη να χαθεί ολόκληρο το blog της για πολύ περισσότερο... άσε! Σ' ευχαριστώ πολύ που μου έκανες τη τιμή να γίνεις μέλος!

    *me (maria), καλά έκανες και μου είπες τον πόνο σου! Ε, μα! κάπου πρέπει να τα λέμε μωρέ... Αυτό που μου λες για το όριο που έχεις ξεπεράσει, πρώτη φορά το ακούω. Όσο για τις αναρτήσεις, εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το blogger για να γράφω και συνεπώς να ανεβάζω τις αναρτήσεις μου κι έτσι δεν βρίσκω κολλήματα!
    Πάντως, επειδή είδα ότι αυτά τα λίγα (ελπίζω και απλά πράγματα) που έγραψα σας φάνηκαν χρήσιμα, σίγουρα θα ανεβάσω κι άλλες αναρτήσεις περί τεχνολογίας.
    Σ' ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes