📽2012: The Movie!

📽2012: The Movie! by ΜΑΡΙΑ Π. & το ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫


Όπως θα έχετε παρατηρήσει  εδώ και πάρα πολλές εβδομάδες, το κανάλι Mega διαφημίζει τις ολοκαίνουργιες ταινίες που προβάλει ήδη κάθε Κυριακή βράδυ. Εδώ πρέπει να πω ένα τεράστιο μπράβο στο Mega για τις πολύ καλές ταινίες που πήρε για να προβάλει τις Κυριακές. Όχι τίποτα άλλο, για να έχουμε και κάτι να βλέπουμε τα Κυριακάτικα βράδια!  Έτσι απόψε στις 21:30 (δηλαδή σε λίγη ώρα) κάνει πρεμιέρα η καταστροφική ταινία “2012”. Δεν νομίζω πως δεν την έχε δει ή έστω έχει ακούσει κάποιος γι’ αυτή την ταινία ή έστω δεν γνωρίζει για το υποτιθέμενο “Τέλος του Κόσμου” , σύμφωνα πάντα με το Ημερολογίου των Μάγια.

Όπως έχω γράψει ΕΔΩ και ΕΔΩ (post σχετικά με την υπερβολή των ταινιών) το αγαπημένο μου είδος ταινιών ως πρώτη επιλογή είναι όλες οι ταινίες αυτό-καταστροφής, όπως τις αποκαλώ εγώ. Ό,τι ταινία καταστροφής και να βγει, την βλέπω.

Ο αδελφός μου πάντα όταν με βλέπει να βλέπω τέτοιου είδους ταινία μου λέει: “Καλά σου αρέσει να βλέπεις τον κόσμο να καταστρέφεται και ο κόσμος να πεθαίνει;”

Τι απαντάω; “Δεν είναι ότι μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο ή τον πλανήτη να καταστρέφεται και τον κόσμο να πεθαίνει. Είναι ότι μου αρέσει να βλέπω τα πιο ακραία σενάρια που έχουν να κάνουν με τον πλανήτη και τον άνθρωπο να αποτυπώνονται σε ένα φιλμ, είναι ότι μου αρέσει να βλέπω ο άνθρωπος να προσπαθεί να επιβιώσει ενωμένος από τις πιο ακραίες φυσικές και μη καταστάσεις… και κυρίως σ’ αυτού τους είδους τις ταινίες μου αρέσει το φινάλε που πάντα μα πάντα κλείνει με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα/νοήματα, του τύπου ‘η ελπίδα δεν έχει χαθεί, όσο υπάρχει η ανθρωπότητα υπάρχει και Ζωή, ο άνθρωπος έμαθε απ’ τα λάθη του και δεν πρόκειται να τα επαναλάβει, πρέπει να σεβόμαστε τη φύση για να μας σέβεται κι εκείνη, θα ξαναγεννηθούμε απ’ τις στάχτες μας κτλ.”
 
 
📽2012: The Movie! by ΜΑΡΙΑ Π. & το ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫


Έτσι λοιπόν, όταν τον Νοέμβριο του 2009 προβλήθηκε στους κινηματογράφους η ταινία  “2012” εννοείται και πήγα και την είδα και μάλιστα 2 συνεχόμενα Σάββατα, αργότερα όταν κυκλοφόρησε η ταινία και σε dvd την είδα καμιά 10 φορές.  Εντάξει θυμάμαι τι χαμός είχε γίνει τότε. Ο καθένας έλεγε και έγραφε το μακρύ και το κοντό του. Πραγματικά γελούσα με την ανοησία κάποιων ανθρώπων που πήραν τόσο μα τόσο σοβαρά την ταινία. Υπερβολική η ταινία ή οι άνθρωποι; Συγνώμη αλλά εγώ θα έλεγα οι άνθρωποι. Εξάλλου, όλοι μας (και ειδικά όσοι είναι σινεφίλ)  γνωρίζουμε πολύ καλά πως το Χόλυγουντ διακατέχετε από μια τεράστια υπερβολή …μέχρι μ@λ@κίας.

Αλλά όπως είχα γράψει σ’ αυτές τις αναρτήσεις (που σας αναφέρω και πιο πάνω)  με τίτλο Όταν ο κινηματογράφος υπερβάλλει ή μήπως όχι; και Η πραγματικότητα μπορεί να φτάσει τον κινηματογράφο; η οποιαδήποτε υπερβολή πάντα δεν κρύβει μια μεγάλη αλήθεια που φοβόμαστε να δούμε;



Τώρα όσον αφορά την ταινία 2012 ,όσοι την έχετε δει την ταινία και σας άρεσε και θέλετε να την ξανά δείτε (όπως εγώ!) ή όσοι απλά θέλετε να την παρακολουθήσετε από …περιέργεια ή απλά για να περάσει ευχάριστα η ώρα σας (αν δεν έχει τίποτα άλλο καλύτερο να δείτε) απλά καθίστε αναπαυτικά στο καναπέ σας, στο κρεβάτι σας, πάρτε τα pop-corn (εγώ ήδη έφτιαξα) και απλά απολαύστε μια καλή (για κάποιους καλή και για κάποιους άλλους σκ@τ@) ταινία. Παρεμπιπτόντως, ένα μεγάλο συν (+) για εμένα σ’ αυτή την ταινία για να την ξανά δω είναι ο Πρωταγωνιστής και πολύ αγαπημένος μου Ηθοποιός John Cusack. (+η χροιά της φωνής του είναι so sexy!)

ΠΡΟΣΟΧΗ! 
Να πω στους κακεντρεχείς και όλους αυτούς που τους έχει πιάσει ένας μικρός πανικός (ξέρω κάποιους!!!)

Όσο για το επερχόμενο τέλος που έρχεται την Παρασκευή 21/12/2012 τι να πω;
Σε δυο εβδομαδούλες εδώ θα είμαστε για να γιορτάσουμε το ότι “ακόμα υπάρχουμε και ο Θεός μας αγαπάει!!!”  Αλλά και μια στο εκατομμύριο να υπήρχε περίπτωση να συμβεί, λέω τώρα εγώ, τι μπορούμε να κάνουμε; Ποιος θα μπορούσε να μας σώσει; Απλά παλεύουμε μέχρι το τέλος!!!

Εξάλλου η NASA με ανακοινωθέν της στην ιστοσελίδα ς *ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ της NASA για τις 21/12, και οι λοιπές προβλέψεις έδωσε τη δική της απάντηση περί του “Τέλος του Κόσμου”


Καλά να περάσετε!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
 
 

 

__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

4 σχόλια :

  1. καλά λες Μαράκι, τόσος χαμός για το τίποτα λέω εγώ!! :) είχαν πει ξανά για καταστροφή του κόσμου, αλλά δεν έγινε και τίποτα.. έτσι και τώρα.. μια από τα ίδια! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *evonita, ε μα επιτέλους! Και δεν είναι ότι τρελαίνονται για το υποτιθέμενο "Τέλος" όσο ότι παίρνουν σοβαρά μια ταινία. Έλεος! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες Μαράκι!! Όλα αυτά για το τέλος του κόσμου είναι σαχλαμάρες :ρ Όπως λέει και η Εvonita πόσες φορές είπαν ότι είναι το τέλος του κόσμου?? Εμείς πάντως είμαστε ακόμα ζωντανοί και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή!Πολλά φιλούθκια :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *basiliki, έτσι ακριβώς! Είμαστε ακόμα ζωντανοί και (προσπαθούμε) απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή! Όχι άλλη ανοησία!!!! (σαν το "όχι άλλο κάρβουνο") από ανόητους ανθρώπους! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes