“Παστίλιες για τον πόνο του άλλου” από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. (Διαδώστε το μήνυμα!)

“Παστίλιες για τον πόνο του άλλου” από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. (Διαδώστε  το μήνυμα!)

  Σίγουρα θα έχετε δει τα τηλεοπτικά post που παίζονται εδώ και καιρό στην τηλεόραση, στο YouTube για την Νέα εκστρατεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. H Νέα Εκστρατεία είναι οι “Παστίλιες για τον πόνο του άλλου”. Μια Νέα Καμπάνια που πολλά πρόσωπα του Καλλιτεχνικού χώρου όπως οι: Άγγελος Αντωνόπουλος, Μάριος Αθανασίου, Θοδωρής Αθερίδης, Κωστής Μαραβέγιας αλλά και ο διεθνής Ισπανός Ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ (Javier Bardem) στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.



“Παστίλιες για τον πόνο του άλλου” από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. (Διαδώστε  το μήνυμα!)


Οι Παστίλιες πολλαπλασιάζουν την αλληλεγγύη

Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» (της φτιάχνει η Apivita) είναι μια πλήρης εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ανεύρεσης πόρων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Με τη συμβολική αγορά ενός κουτιού με έξι καραμέλες από μέλι και θυμάρι από τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα, κάθε αγοραστής συμβάλλει στην προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να βοηθήσουν ασθενείς ευάλωτους, «ξεχασμένους», αποκλεισμένους από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι κι ένα πρακτικό «όχημα» αλληλεγγύης αφού με την αγορά ενός πακέτου Παστίλιες (1,60 €), το ένα ευρώ διατίθεται απευθείας σε προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.


Ο καθένας μας, εγώ, εσείς, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει αγοράζοντας ένα πακέτο Παστίλιες (1,60€). Όμως μπορούμε επίσης να πάρουμε  μέρος δημοσιεύοντας ένα σχόλιο, κάνοντας Like, Share, Tweet.  Ας γίνουμε όλοι μας το πρόσωπο της καμπάνιας! Ας στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια! Ας μεταφέρουμε και στον υπόλοιπο κόσμο, όπως και με όποιον τρόπο μπορούμε το “μήνυμα της αλληλεγγύης”.  Γιατί μην ξεχνάμε πως, για να κάνουμε κάτι μεγάλο, για να φτάσουμε στον σκοπό μας, πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε απ’ τα μικρά, κάνοντας μικρές αλλά σημαντικές κινήσεις. Γιατί, ο πόνος του άλλου, είναι και δικός μας πόνος! Ας γίνουμε επιτέλους άνθρωποι με συνείδηση!



Δείτε στα παρακάτω βίντεο:
Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της εκστρατείας με πρωταγωνιστή τον πολύ αγαπητό ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο που συμμετέχει αφιλοκερδώς.





 “Παστίλιες για τον πόνο του άλλου” από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. (Διαδώστε  το μήνυμα!)
 
 Δείτε επίσης, τον Ηθοποιό Javier Bardem (εντάξει τον αγαπώ!!!) να στέλνει το δικό του “μήνυμα αλληλεγγύης”, καλώντας τους Έλληνες να δώσουν ένα μάθημα αλληλεγγύης στον κόσμο και μάλιστα μιλώντας άψογα Ελληνικά! 
"Όσο δυσκολεύει η ζωή μας, τόσο μεγαλώνει η ευαισθησία μας για τον πόνο των άλλων"
 
 Και παρακάτω το διαφημιστικό με τον Χαβιέρ και στο τέλος μιλάει και άψογα ελληνικά.

 
 Για να μάθετε περισσότερα για την Εκστρατεία, για τις παστίλιες, για το πως μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε στην προσπάθεια και για το πως μπορείτε να γίνετε το πρόσωπο της Καμπάνιας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα http://www.pastilies.gr.

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ!



Εγώ θα τις ζητήσω αύριο στο φαρμακείο της γειτονιάς μου!!! Εσείς;;;


Σημ.: Το post δεν είναι σε καμιά περίπτωση Διαφημιστικό, δηλ. δεν πληρώθηκα αλλά Ενημερωτικό!




__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes