The #unpaixtable Blogger Award! (+Update)







✔Like✔

Μετά από τις τελευταίες δυο αναρτήσεις που ήταν κάπως “θλιβερές”, μιας και η εβδομάδα αυτή ήταν κάπως δύσκολη για εμένα, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω το νέο μου βραβείο, να δώσω μια ακόμη mini συνέντευξη, να απαντήσω σε ‘προσωπικές’ ερωτήσεις… με απλά λόγια να παίξω. 

Το “The #unpaixtable Blogger Award” ξεκίνησε από το www.all4blogs.gr και περίμενα πως και πως να έρθει κι η σειρά μου κάποιος να μου το προσφέρει, μιας και θεωρώ πως είναι ένα μοναδικό και ξεχωριστό βραβείο που σκοπό του είναι να ενώσει (σαν μια αλυσίδα) όλους τους bloggers.  

Είχα λοιπόν την τιμή να λάβω το βραβείο αυτό (που το συνοδεύουν με ερωτήσεις), πρώτα από την Βάσω Σταύρου από το blog stvassoyahoogr.blogspot.gr και μια μέρα μετά από την Χριστίνα από το blog neraidodimiourgies37.blogspot.gr. Σας υπερ-ευχαριστώ πολύ Κυρίες μου!
(Σημ.: πατήστε πάνω στα links για να μεταβείτε στις δικές τους αντίστοιχες αναρτήσεις.)


**Κανόνες**

















  • Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του!
  • Επ! μην βαριέσαι ! Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ...
  • Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους
  • Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.
  • Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου...στους bloggers που προτείνεις!
  • Και μην ξεχνάς  κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award) Όταν το κάνεις... give a shout to all4blogs διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες (link back)- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award#sthash.0TH6grUu.dpuf
    • Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του.
    • Γράψε τους κανόνες.
    • Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις (6+1).
    • Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους.
    • Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.
    • Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου...στους bloggers που προτείνεις!
    • Κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award)
    • Όταν το κάνεις... ενημέρωσε  το all4blogs, διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες (link back). 

    **Ερωτήσεις – Απαντήσεις**


    1)Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)

    Ονομάζομαι  Μαρία Παρασκευοπούλου ή αλλιώς ΜΑΡΙΑ Π. (με κεφαλαία παρακαλώ, μην μπερδευόμαστε), μένω σε μια περιοχή των Δυτικών Προαστίων στην Αθήνα, είμαι Σκορπίνα (ναι, ξέρω ωχ!) με ωροσκόπο Καρκίνο και με φιλοξενεί από το 2008 ο Mr. blogger
     
     
    2)Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!

    Το moto του Blog μου; Ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι το “ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ” πρέπει να έχει ένα moto. Θα αναφέρω όμως αυτό που συνήθως γράφω παντού (στα post-it, στα τετράδιά μου, στα βιβλία μου αλλά και σε κάποιες αναρτήσεις μου αλλά και στο Βιογραφικό του Blog):
     Και να μην ξεχνάτε: Να χαμογελάτε & να είσαστε ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ ο εαυτός σας!"
     
     
    3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;

    Με μια φωνή θα πω “Παζλ”. Λατρεύω τα Παζλ και έχω την υπομονή να ξεκινήσω ένα των 1000-1500 κομματιών και να το ολοκληρώσω όσο χρόνο κι αν μου πάρει. Το πρώτο Παζλ των 1000 κομματιών που ολοκλήρωσα το 2004, μου πήρε 4 χρόνια, αντί 2 μηνών που σχεδόν το είχα ολοκληρώσει. Ας είναι καλά οι γύρω που βάλανε το χεράκι τους για να μου πάρει τόσο χρόνο… 
     
    Το blogging θα ήταν λοιπόν ένα “Παζλ”, γιατί ο καθένας μας, μέσα από τις αναρτήσεις/τα κείμενα/τα λόγια/τις λέξεις/τις σκέψεις ακόμα και από τις εικόνες και τα τραγούδια που αναρτεί, συνδέει-ενώνει κομμάτι-κομμάτι με αποτέλεσμα να σχηματίζονται εικόνες και να αποκαλύπτεται σιγά-σιγά η προσωπικότητα του/της  ‘αρθρογράφου’.    
      
     
    4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)

    …με πλησιάσουν οι ‘εχθροί’ μου και θα μου πούνε πόσο εκτιμάνε την γραφή μου και συνεπώς εμένα την ίδια και κακώς που με έχουν παρεξηγήσει… κλπ κι εγώ θα τους ρίξω άκυρο. Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Σοβαρά τώρα! Θα συνεχίσω να γράφω Σκέψεις... και ό,τι άλλο κατεβαίνει αυθόρμητα απ' το ανήσυχο μυαλό μου!!! Ίσως να είχα περισσότερες πόρτες ανοιχτές για να μου δώσουν την ‘έμπνευση’ και την ‘αφορμή’ να γράψω για πιο κοινωνικά και ανθρώπινα θέματα… με στόχο να μεταδώσω το μήνυμα ζωής πως “μέσα από τις δυσκολίες της ζωής μπορείς να βγεις –πάντα- νικητής  ή νικήτρια”. 

     
     
    5)Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.

    Απ’ ό,τι είδα είναι η ανάρτηση με τίτλο “Το φαινόμενο Deja vu!” που την ανέβασα στις 23/7/2011 και όπως γράφω, ναι! εκείνο το Καλοκαίρι βίωνα (για μία ακόμη φορά) το φαινόμενο Deja vu. Τη θυμάμαι εκείνη την εποχή! Μου έρχονται οι θύμισες τώρα και πραγματικά… αναρωτιέμαι για πολλά! Εσείς αλήθεια, έχετε βιώσει ποτέ –έστω μια φορά- το φαινόμενο Deja vu;    

     
     
    6)Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;

    Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα ήθελα να εξαφανιστούν όλα αυτά τα ιστολόγια που η θεματολογία τους είναι καθαρά Cut-Copy-Paste. Και το χειρότερο είναι ότι μπαίνεις σε μια σελίδα και για να διαβάσεις το άρθρο σου λέει κλίκαρε “εδώ” για να διαβάσεις την συνέχεια του άρθρου που στην ουσία σε πάει σε μια άλλη διαφορετική σελίδα. Αναρωτιέμαι(!) όλες αυτές συνεργάζονται μεταξύ τους; 

     
     
    7) Η ερώτηση της Βάσως:

    “αν στις αναρτήσεις σας, λαμβάνατε συνεχώς από κάποιο άτομο αρνητικά σχόλια, πώς θα  αντιδρούσατε?”

    Για να είμαι ειλικρινής, -μέχρι στιγμής τουλάχιστον-, σε καμία ανάρτηση μου δεν έχω λάβει κάποιο αρνητικό σχόλιο (τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;), συνήθως τα αρνητικά τα λαμβάνω μέσω e-mail. Αν όμως, κάποια στιγμή λάβω συνεχώς αρνητικά σχόλια και είναι, πρώτον, από το ίδιο άτομο και δεύτερον, (και) είναι και “ανώνυμος”, πραγματικά κάποια στιγμή θα απαντήσω (επειδή με ξέρω!) με την ‘ευγένεια’ που με διακατέχει’ ως εξής: “Δέχομαι την ‘κριτική/άποψή’ σου αλλά αν κάτι δεν μας αρέσει, από το να ασχολιόμαστε με αυτό σχολιάζοντας αρνητικά, το καλύτερο θα ήταν να αδιαφορήσουμε και να αποχωρήσουμε βρίσκοντας κάτι άλλο που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα μας. Ευχαριστώ!”  




    Η ερώτηση της Χριστίνας: 


    ''Αν κέρδιζες ένα αεροπορικό εισιτήριο χωρίς επιστροφή για σένα και την οικογένειά σου, σε ποιό μέρος του κόσμου θα επέλεγες να πας και γιατί;'' 


    Εγώ σαν Μαρία θα επέλεγα σίγουρα Ή Ρώμη Ή Παρίσι! Στην Ρώμη έχω πάει και την απόλαυσα στο έπακρον μπορώ να πω και θεωρώ ότι μου ταιριάζει αρκετά και άνετα θα μπορούσα να ζήσω εκεί. Από την άλλη, είναι όνειρο ζωής να ταξιδέψω –έστω και για μια μέρα- στο Παρίσι και πολλούς λόγους και γιατί έχω πολλές αφορμές! Επειδή όμως, το εισιτήριο συμπεριλαμβάνει και την Οικογένειά μου και δεν έχει να κάνει μόνο με μένα, θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη την Αυστραλία. Γιατί; Γιατί εκεί ζούνε συγγενείς, όπως οι αδελφές της μαμάς μου και οι ξαδέλφες μου… επομένως αφού εκεί υπάρχει σόι, ‘δικοί σου ‘άνθρωποι’, πως να μην επιλέξεις να πας εκεί που σου θυμίζει την Πατρίδα σου και που θα νιώθεις λιγότερο ξένος; Λογικό δεν είναι;

    ***

    Update
    Τετάρτη 30/10/2013

    Επίσης, αυτό το βραβείο μου το πρόσφερε και η από το blog katitimou.blogspot.gr και την Ευχαριστώ πάρα πολύ!
    Δείτε ΕΔΩ τη δική της αντίστοιχη ανάρτηση! 

    Και η ερώτηση της που πρέπει να απαντήσω είναι η εξής:
     «Ποιο ήταν το πιο αγαπημένο σας παιχνίδι?»

    Λοιπόν, το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν πάντοτε η "Μονόπολη" (για να μην αναφέρω και το "Φιδάκι"). Εντάξει! ξέρω πως είναι ένα Επιτραπέζιο Παιχνίδι, αλλά διαβάζοντας την ερώτηση της


     ***

    Και η δική μου ερώτηση για τους επόμενους Unpaixtable Bloggers είναι η εξής:
     “Αν είχατε τη δυνατότητα ως blogger να επισκεφτείτε έναν -Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό- για  να περάσετε μια μέρα ολόκληρη στο χώρο τους ώστε να καταγράψετε(συνεντεύξεις/φωτογραφίσεις/βιντεοσκοπήσεις) το έργο τους, ποιόν θα επιλέγατε και γιατί;”


    Με την σειρά μου χαρίζω το βραβείο και προσ(κ)αλώ τις εξής 5 φίλες bloggers να συνεχίσουν την αλυσίδα του “The #unpaixtable Blogger Award”. 

    1) Στην Rylie (mythoughtsnotebook.blogspot.gr)

    2) Στην Ειρήνη (tomikromou.blogspot.gr) 

    3) Στην Μαρία Έλενα (glykia-zoi.blogspot.gr)

    4) Στην Siren Girl (sirengirl-elenaki.blogspot.gr)

     5) Στην Εύα (evasbits.blogspot.gr)



    Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ειρήνη από το blog “Το μικρό μου blog” για το παρακάτω βραβείο που μου πρόσφερε πριν λίγες ημέρες. Την δική μου ανάρτηση με τις ερωτήσεις+απαντήσεις που συνοδεύουν το βραβείο θα τη βρείτε ΕΔΩ!


    Να ευχαριστήσω και την Rylie από το blog “Μy Τhoughts Νotebook” που μου πρόσφερε το παρακάτω βραβείο, χωρίς να το συνοδεύουν με κάποιες ερωτήσεις.


    Αυτά από εμένα!

    Σας/μας εύχομαι να έχουμε ένα ήρεμο και όμορφο Τριήμερο!
    Α! και στέλνω τα 'Χρόνια Πολλά' σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα, στους Δημήτρηδες και στις Δήμητρες! Ό,τι επιθυμείτε! 



    Σημ.: Η ανάρτηση ανέβηκε αρχικά το Σάββατο 26/10/2013.



      
    __________________________________________

    *Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.

    Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

    Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *

    *All rights reserved

    28 σχόλια :

    1. πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου. Το Deja vu μου έχει τύχει να το βιώσω. Αυτή η αίσθηση ότι αυτή τη στιγμή την έχω ξαναζήσει ολόιδια... βέβαια για κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά όταν το συνειδιτοποιώ τρομάζω λίγο.
      Ρώμη ε; Είναι το όνειρό μου να πάω στη Ρώμη (και βέβαια αυτο το ταξίδι ακόμα μου το χρωστάει ο άντρας μου...) .
      Παρίσι δεν τρελαίνομαι...
      Αυστραλία χμμμ πολύ μακρυά βρε παίδι μου....
      πολλά φιλάκια σκορπινάκι...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Καλημέρα Χριστίνα!
        Αυτό με το φαινόμενο Deja vu, το τρομακτικό σ' αυτό είναι όταν δεν κρταάει για δευτερόλεπτα αλλά σαν να περνάει ξανά ολόκληρη η στιγμή (για να μην πω η Ζωή) μπροστά σου! Αυτό είναι τρομακτικό, όντως!
        Σου εύχομαι να κάνεις εσύ με τον άντρα σου, αυτό το ταξίδι στην Ρώμη! Θα το λατρέψετε! Ναι, η Αυστραλία πέφτει ον λίγο ή μάλλον πολύ μακριά αλλά... Καλό τριήμερο Φίλη μου!

        Διαγραφή
    2. Καλημέρα Μαρία μου!
      Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!
      Πολύ όμορφες όλες οι απαντήσεις σου!
      Εύχομαι να είσαι πάντα αγαπητή!
      Φιλάκια και καλό τριήμερο!

      Πάω να δω τι έχασα χτες ( γιατί από την κούραση εγκατέλειψα νωρίς το μπλόκινγκ!)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ @ριστέα μου!
        Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
        Καλό τριήμερο και σε σένα!
        Φιλιά πολλά!

        Διαγραφή
    3. πω πω βραβειααα! χιχιχι
      καλημερα! συγχαρητηρια! να τα χαρεις ολα ευχομαι γλυκια μου!
      σουπερ απολαυστικη τουτη η αναρτηση!
      μου αρεσαν ολα οσα ειπες και ιδιατερα η ερωτηση που απευθυνεις στους φιλους!
      θελω κι εγω να απαντησω, πειραζει;
      στο συλλογο Ελπιδα θα ηθελα! :)

      καλο τριημερο Μαρακι! φιλακια πολλα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κική μου!
        Η ερώτηση που έκανα για τους επόμενους Unpaixtable Bloggers την θεωρώ πολύ σημαντική για εμένα, μιας και έχω το λόγο μου!
        Χαίρομαι που απάντησες κι εσύ και φυσικά δεν πειράζει καθόλου!
        Καλό τριήμερο και σε σένα!
        :)

        Διαγραφή
    4. ωραιες απαντησεις! ευχαριστω πολυ για το βραβειο.. θα παιξω και εγω συντομα καλο τριημερο να εχουμε.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία μου (με κεφαλαία πάντα)! Θα κάνω την ανάρτηση όσο πιο σύντομα μπορώ, αφού με ταλαιπωρούν οι υπολογιστές και τα ίντερνετς την τελευταία εβδομάδα!
      Μου άρεσαν πολύ οι απαντήσεις σου και είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ερώτηση που μας κάνεις εσύ!
      Καλό Τριήμερο!
      Φιλάκιααα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. *Rylie, ΜΑΡΙΑ Π. με κεφαλαία πάντα! Το έπιασες το νόημα εσύ! Χαχα!
        Θα χαρώ να δω και τη δική σου ανάρτηση με την ησυχία σου, όταν υπολογιστές και internet... αποφασίσουν να μην σε ταλαιπωρήσουν άλλο!
        Καλό τριήμερο και σε σένα!
        :)

        Διαγραφή
    6. Μαράκι μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβείο! Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο βραβείο το ήθελα πολύ! Συνέχισε να γράφεις και να ονειρεύεσαι!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. *Ειρήνη μου, χαρά μου να το πάρεις αυτό το βραβείο από εμένα!
        Σ' ευχαριστώ και για την ευχή σου, να συνεχίσω να γράφω και να ονειρεύομαι!
        Θα το κάνω! :)

        Διαγραφή
    7. Συγχαρητήρια γλυκιά Μαρία για τα βραβεία.. Ώστε ωροσκόπο Καρκίνο, γι'αυτό σε συμπαθώ τόσο πολύ!! ;)
      Φιλάκια

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. *Κλεονίκη μου, α! γι' αυτό με συμπαθείς... οφείλεται στον ωροσκόπο!
        Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά Κλεονίκη! :)

        Διαγραφή
    8. Πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου.
      Σ' ευχαριστώ για το βραβείο.
      Θα κάνω σύντομα ανάρτηση.
      Φιλάκια ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Μαρία μου συγχαρητήρια!! Έχασα τις αναρτήσεις σου..θα πάω σε λίγο να τις δω.. Ελπίζω πάντως να είσαι καλύτερα..
      Πάλι μας βρήκα κοινά! Deja vu.. αρκετές φορές έχω αισθανθεί! Και είναι μαγικό συναίσθημα! Ρώμη, Παρίσι, Αυστραλία είναι στις προτιμήσεις μου.. Ωραία και η ερώτησή σου.. Να ξέρεις λίγες ΜΚΟ αξίζουν.. Στο λέω από την εμπειρία μου.Μετά τα προγράμματα ΕΣΠΑ φάνηκε ακόμα περισσότερο αυτό, τι παίζει. Όσο για αυτό που αναρωτήθηκες στην 6η σου απάντηση.. ναι λέγεται affiliate marketing και το κάνουν αρκετοί bloggers.. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί.
      Α!! Από το 1998 έχεις blog??? Είσαι σίγουρη??? Μήπως ήθελες να πεις 2008?? Γιατί ήσουν και ανήλικη τότε..πολύ μικρή χιχι

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. *Κατερίνα μου, είμαι πολύ καλύτερα!
        Α, χαίρομαι που διαβάζω ότι και κάποιος άλλος έχει βιώσει το φαινόμενο Deja vu... και μου αρέσει που το περιγράφεις ως "μαγικό συναίσθημα"!
        Το ξέρω πως δεν αξίζουν και δεν είναι όλες πραγματικές οι ΜΚΟ! Το ξέρω, πειδή το έχω ψάξει το θέμα... και γι αυτό και η ερώτησή μου, δεν είναι τυχαία!
        Όσο για το "affiliate marketing" ναι, έχω διαβάσει γι' αυτό αλλά δεν έχω καταλάβει κι εγώ ακόμα πως λειτουργεί.
        Α! Σ' ευχαριστώ για την διόρθωση για την χρονολογία (την ανάτηση την έγραφα τα ξημερώματα, σίγουρα κάπου θα έκανα κάποιο λάθος) ναι είναι 2008 και όχι 1998. Αν και οι δυο είναι χρονιές πολύ σημαντικές για εμένα, το 2008 άλλαξε η Ζωή μου σε πολλούς τομείς... Μόλις την διόρθωσα την χρονολογία! :)

        Διαγραφή
    10. συγχαρητήρια για τα βραβεία σου...ωραίες οι απαντήσεις σου...και ωραία και η ερωτηση σου.... εντάξει εμείς και τα κοινά μας :)) και γω απάντησα παζλ ... και ως γνωστόν το Παρίσι :)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. *ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου, είπαμε έχουμε κοινά εμείς οι δυο! Νια, το θυμάμαι που είχες γράψει "Παζλ"... και ναι ξέρω τ "Παρίσι".
        Φιλιά!

        Διαγραφή
    11. Μαρία μου ομολογώ ότι οι απαντήσεις σου μου άρεσαν πολύ , αλλά η δική σου ερώτηση πολύ σημαντική .
      Λίγες ΜΚΟ παράγουν έργο , αλλά αυτές αξίζουν!
      Φιλάκια και καλό τριήμερο!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. *nikol, όντως λίγες ΜΚΟ παράγουν αληθινό και καλό έργο και αυτές αξίζουν... οι υπόλοιπες...
        Φιλιά πολλά!
        Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!

        Διαγραφή
    12. Συγχαρητήρια, Μαράκι μου!
      ==Από 'δω και στα εξής θα σε "βρίζω" ανώνυμα! Το πήρα απόφαση!!!==
      ;-)
      Φιλάκια πολλά-πολλά!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Ευχαριστώ Γιάννα μου!
        Αν το πήρες απόφαση, δεν θα σε σταματήσω... κάνε ό,τι θες εσύ κι εγώ θα κάνω το δικό μου! Χαχαχα!!!
        Φιλιά πολλά-πολλά!
        :) ❤❤❤

        Διαγραφή
    13. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου αλλά και για τις απαντήσεις σου. Μου άρεσαν πολύ.
      Μια όμορφη ημέρα σου εύχομαι!! Φιλιά!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. *Μαρίνα μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Μια όμορφη μέρα να έχεις κι εσύ! Φιλιά κοπέλα μου!

        Διαγραφή
    14. Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου Μαράκι μου!
      Μου άρεσαν πολύ οι απαντήσεις σου και κυρίως αυτή για τα αρνητικά σχόλια! Α! Και μου έχει τύχει το deja vu κατά συρροήν!.... Όποτε το λέω όμως δε με πιστεύουν, οι χαζοί :D χαχαχα! Ευτυχώς που υπάρχουν κι άλλοι που το έχουν ζήσει και έτσι δεν αισθάνομαι "περίεργη" :D :D :D
      Φιλάκια πολλάαααααααααααααααααααααααααα :))))

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. *Κουκλίτσα μου, σ' ευχαριστώ πολύ!
        Δεν σε πιστεύουν για το deja vu; Αυτοί χάνουν! Χαχα! "Είμαστε πολλοί οι "περ'ιεργοι" τελικά......
        Φιλιά πολλάάάάάάάάάάάά! :)

        Διαγραφή

    Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
    *Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
    *ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
    *Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

    ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



    Follow by e-mail

    MY INSTAGRAM PORTFOLIO

    My Instagram

    Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes