Καλώς όρισες Μάρτη μου & ✎All posts of the month #12 - 14 αναρτήσεις(Φεβρουάριος 2015)



  Περνάνε τόσο γρήγορα οι μήνες ή ιδέα μου είναι;

  Πότε ήταν Ιανουάριος και έλεγα “Άντε να έρθει ο Μάρτης, ο Απρίλης” … και κοίτα που έφτασε και ο Μάρτης.

  Βέβαια, το χειρότερο δεν είναι που περνάνε οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες, ο χρόνος γενικά. Νομίζω πως το χειρότερο είναι να περνάνε και να μην αντιλαμβάνεσαι τις στιγμές (και δε τις ωραίες στιγμές) που σου δίνονται καθημερινά ή να τις περνάς στο ντούκου, επειδή δίνεις στις άσχημες στιγμές ή στην καθημερινή ρουτίνα περισσότερη σημασία από όσο πολλές φορές πραγματικά αξίζει την προσοχή μας. . 

  Ευτυχώς, πολλές ωραίες στιγμές τις χάρηκα και με το παραπάνω θα έλεγα. Ίσως, γιατί πια τις χαίρομαι έτσι όπως έρχονται χωρίς να κάνω άσκοπες σκέψεις. Και το ό,τι την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου υπήρχαν μέρες, ώρες που γέλασα με τη ψυχή μου (σε σημείο νευρικού γέλιου) από αυτά που είδα, άκουσα, τα τρελά και τα παράλογα (γενικώς, ειδικώς και πολιτικός), ήταν ναι μεν πολύ παράξενο, ανεξήγητο ίσως αλλά Εγώ με χάρηκα, χάρηκα δηλαδή αυτή την χαρά, το γέλιο, το αυθόρμητο και αληθινό (όπως πάντα) χαμόγελο και το ιδιαίτερο χιούμορ μου (που αυτοί που με ξέρουν λίγο καλύτερα δεν το παρεξηγούν) που στάθηκαν ικανά να κάνουν και τους γύρω μου να σκάσουν ένα χαμόγελο και να νιώσουν λίγο καλύτερα. Και αυτό είναι πολύ ωραίο συναίσθημα!

  Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας, σίγουρα πολύ καλύτερος από όλες τις απόψεις, από ότι ήταν ο Ιανουάριος! Και ξέρετε κάτι; Νομίζω πως ο Μάρτης και οι επόμενοι μήνες θα είναι υπέροχοι, ό,τι χαρακτήρα κι αν δείξουν! Και ξέρετε γιατί; Γιατί είναι και λίγο στο χέρι μας να παίρνουμε λίγο τα πράγματα πιο χαλαρά, με χιούμορ (που όπως λέω πάντα “το χιούμορ μπορεί να σε ‘σώσει’ από πολλές καταστάσεις”) και να σκάμε κάθε μέρα κι ένα χαμόγελο και να γελάμε, έτσι μωρέ κι ας μην υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Κι αν βρεθούν κάποιοι να μας κριτικάρουν, να μας πουν “τρελούς” ή “στον κόσμο μας”, απλά αδιαφορούμε για τέτοιους τύπους ανθρώπων, που επιλέγουν την …σοβαροφάνεια.

Εύχομαι λοιπόν ο Μάρτιος να είναι όσο γίνεται χαρούμενος, με πολλές όμορφες στιγμές και πολλά αληθινά, αυθόρμητα χαμόγελα και πολύ μα πολύ δημιουργικός. Ας δημιουργήσουμε περισσότερο βρε παιδιά και λιγότερο ας χαλάμε.

Α! να μην ξεχάσετε να φορέσετε “Μάρτη” για να μην σας “κάψει ο Ήλιος”, που μου έλεγε η γιαγιά μου!
 

Κάθε αρχές του μήνα ανεβαίνει σχετική ανάρτηση (ενημερωτικό post)  με όλες τις αναρτήσεις που έχω δημοσιεύσει τον αντίστοιχο μήνα.


Οι 14 αναρτήσεις του Φεβρουαρίου 2015:



_________________________________
 



_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων
από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
©Copyright 2010-2015 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*
*All rights reserved

16 σχόλια :

  1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΊΑ μου!
    Πρώτα πρώτα να σου πω πως μόνο τωρα είδα στη μορφή που βέπω το blog σου , και...κατάλαβα νομίζω γιατί δεν μπορούσα να αφήσω σχόλιο άλλες φορές!
    Λοιπόν!!!
    'Έίναι Μάρτης, θάρθει κι ΑΠΡΙΛΗΣ και Ανάσταση.Αλλά σήμερα είναι της ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ!Και 'εχει..περάσει ο Φλεβάρης που σε λύπησε ως χθες.......
    ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΆ!
    ΕΣΥ ΧΑΜΟΓΈΛΑ!Οι Ανθρωποι που σε νοιώθουν θα νοιώθουν το χαμογελό σου,και άσε τους αλλους να αναρωτιούνται:Αυτο το μηνυμα σε μαγνητακι, το εβλεπα για χρόνια καθημερινά στη δουλειά μου:Συγκεκριμένα 'εγραφε στο μαγνητακι:ΧΑΜΟΓ'ΕΛΑ και άσε τους αλλους να ανησυχούν!
    όμως εδω στα...σπιτακια μας,δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, αλλα και να είχαμε, με ενα ταξιδι στο συμπαν, βλέπουμε ποσο μηδαμινοί....ειμαστε!
    Γιαυτό, ΚΑΛΗΜΕΡΑ, κάθε μερα, με χαμόγελο!Κλέβω απο τη φιλη μου τη Σμαραγδενια,τη φράση που υιοθετώ;ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΊΝΑΙ μια καμπύλη που ισιώνει τα στραβά!ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, καλό Μάρτιο!Και σέχυαριστώ που....περνάς! φιλιά ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρβάρα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα. Έτσι ακριβώς! Θα τα θυμάμαι!
      Σ' ευχαριστώ για τη βόλτα σου από 'δω! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχεις, να έχουμε!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα, ομορφιά μου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να ελπίζω - πραγματικά το θέλω- πως ο Μάρτης θα είναι σε θέση να μας φέρει όσα αξίζουμε, όσα ο Γενάρης και ο Φλεβάρης δεν μπόρεσαν για τους δικούς τους λόγους να μας φέρουν.
    Μακάρι να γίνει...
    Καλό μας μήνα γλυκό Μαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου, κι εγώ μαζί σου! Ελπίζω κι εγώ ο Μάρτης να μας φέρεις όσα αξίζουμε, όδα δεν έφεραν οι προηγούμενοι δυο μήνες. Άντε, να τα φέρει, πόσο πια θα τα περιμένουμε;;;
      Ας έχουμε πίστη....
      ΚΑΛΟ μας ΜΗΝΑ!

      Διαγραφή
  4. Καλό μήνα Μαράκι!
    Εύχομαι πάντα να γελάς με τη ψυχή σου!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και σε σένα Κατερίνα μου!
      Όλοι μας εύχομαι να χαμογελάμε με τη ψυχή μας!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  5. Καλό μήνα κι από εδώ Μαρία μου!!
    περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός αλλά όπως είπες κι εσύ να μη περνάνε στο ντούκου οι στιγμές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα Μαράκι μου με πολλά πολλά χαμόγελα και ωραίες στιγμές :)))
    Φιλιά και καλή εβδομάδα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστεά μου, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και σε σένα με πολλά-πολλά χαμόγελα και ωραίες στιγμές!
      Καλή εβδομάδα να έχουμε! ♥

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes