Tag: Βραβείο Liebster #2 & 10 ερωτοαπαντήσεις!



  Το βραβείο Liebster είχα τη χαρά και την τιμή να το παραλάβω από την Μαρίνα και την Όλγα από to e - periodiko mas, περίπου δυο μήνες πριν. ΕΔΩ και η σχετική ανάρτηση! Τώρα το παραλαβάνω για 2η φορά, αυτή τη φορά από την Ελευθερία από το blog Diary Of A Beauty Addict. Ελευθερία μου, σ' ευχαριστώ πολύ για την τιμή να το προσφέρεις και σε μένα. Βέβαια, η Ελευθερία έθεσε και 10 δικές της ερωτήσεις για να απαντήσουμε, στις οποίες και φυσικά θα απαντήσω ευθύς αμέσως με μεγάλη μου χαρά.



1) Χρησιμοποίησε τρεις λέξεις να περιγράψεις το blog σου. 
Όσα - είμαι - Εγώ!

2) Δώσε τον ορισμό του blogging, όπως εσύ το βλέπεις. 

Το blogging είναι ένα είδος έκφρασης και δημιουργίας, ένας προσωπικός χώρος με όσα αγαπάς να κάνεις, να πεις, να μοιραστείς, ένας χώρος για να "συναντιέσαι" διαδικτυακά καθημερινά με άλλους ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, σκέψεις, προβληματισμούς... με σένα, είναι χόμπι, είναι πηγή χαράς, ξεκούρασης, χαλάρωσης, ξεσπάσματος, διαφυγής, είναι όμως και ψυχοθεραπεία, ψυχανάλυση με τον εαυτό σου κι ύστερα με παρέα.

3) Σε ποιο social αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για να δεις τις δημοσιεύσεις φίλων; (instagram,fecebook κτλ) 
Σίγουρα πρώτα στο facebook στο οποίο βλέπω τις περισσότερες δημοσιεύσεις των Φίλων μου από τις διάφορες ομάδες ή προφίλ τους κι ύστερα σε όλα τα υπόλοιπα. 

4) Με ποιο θέμα αναρτήσεις σε ελκύουν να τις διαβάσεις; 
Κυρίως με ελκύουν οι αναρτήσεις που αναφέρονται σε "κατάθεση ψυχής", σε προσωπικές σκέψεις/προβληματισμούς, σε θέματα κοινωνικά/μουσικά... Οι αναρτήσεις με παρουσιάσεις ταινιών/σειρών/βιβλίων αλλά και συνταγών (ειδικά γλυκών) είναι αυτές που σίγουρα δεν παιρνούν απαρατήρητες. 

5) Τι σε απωθεί σε μια ανάρτηση ή ένα blog; 

Με απωθεί όταν δεν βλέπω, δεν νιώθω την προσωπική σφραγίδα, το προσωπικό ύφος του/της blogger. Να είναι ένα blog μισό ή τελείως αντιγραφή κάποιου άλλου. Μου κάνει πολύ δήθεν, πολύ ψευτιά, πολύ βιτρίνα βρε παιδί μου. Με απλά λόγια δεν υπάρχει αυθεντικότητα, μοναδικότητα, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό!

6) Ποια είναι τα 5 πράγματα που σου δίνουν χαρά;

Σε αυτή ΕΔΩ την ανάρτηση είχα πει 10 πράγματα που με κάνουν χαρούμενη. Μέσα σε αυτά λοιπόν είναι η μουσική, να γράφω, να βλέπω ταινίες, οι συναντήσεις με αγαπημένους Φίλους, η ίδια η ηρεμία...  

7) Ποιο καλλυντικό προτείνεις και γιατί; 

Προτείνω καθαρό αμυγδαλέλαιο. Δεν παίζει να μην υπάρχει στο ντουλάπι μου ένα μπουκαλάκι αμυγδαλέλαιο. Θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών; ως συστατικό στις σπιτικές μάσκες προσώπου και μαλλιών; ως προϊόν ενυδάτωσης; ως θεραπεία για τις βλεφαρίδες σας; ως λάδι μασάζ; το σίγουρο είναι ότι όπως και με όποιον τρόπο το χρησιμοποιήσετε μόνο καλά οφέλη θα έχει για σας. Το αμυγδαλέλειο είναι ένα θαυματουργό προϊόν της φύσης


8) Ποιο φαγητό θα μπορούσες να τρως συνέχεια;

Το έχω πει τόσες πολλές φορές που το ξέρετε πια πολύ καλά ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό, μα φυσικά τα Γεμιστά! Τα υπερ-λατρεύω! Και ακόμα κι αν τα έτρωγα κάθε μέρα, δε νομίζω πως θα τα βαριόμουν ποτέ. Αρκεί όμως να συνοδεύονται μαζί με τα υπόλοιπα (ντομάτες, πιπεριές κλπ.) και με πατάτες. Χωρίς, κάτι με χαλάει! Γεμιστά λοιπόν, άσε που τα φτιάχνω και πολύ ωραία! Αμέ!

9) Ποιο είναι το τραγούδι σου;

Το "Ανήκω σε μένα" του Γιώργου μαζωνάκη! Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που μου έρχεται στο μυαλό όταν τίθεται τέτοια ερώτηση. Μου ταιριάζει, μου πάει, με εκφράζει. Η ελευθερία του ανθρώπου, εξάλλου, ξεκινά και συνεχίζει να υφίσταται όταν τα έχει βρει με τον εαυτό του, όταν μπορεί κι αντέχει να ανήκει πρώτα απ' όλα στον ίδιο. 
♬Χτυπά το τηλέφωνο, δεν το σηκώνω
Κουδούνια χτυπάνε και δεν ανοίγω
Για ό,τι κι αν κάνω εμένα χρεώνω
Και θέλω σε μένα να καταλήγω
 
Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου
δεν θέλω κανένα μες στη μοναξιά μου 
Με λένε παράξενο, δε με πειράζει
μα κάνω για μένα ό,τι μ’ αρέσει
Κουράστηκα τόσο, γι’ αυτό και με νοιάζει
ξανά η καρδιά μου να μην πονέσει♬

10) Μοιράσου ένα από τα σχέδια σου για το μέλλον σου.
Έχει σχέση με τη συγγραφή του ενός απ' τα δυο βιβλία που γράφω. Από πέρσυ τον Σεπτέμβριο μου ήρθε η σκέψη στο μυαλό να υπάρχει μέσα σε αυτό, όχι μόνο, ας πούμε δικές μου ιστορίες αλλά και καναδυό ιστορίες άλλων ανθρώπων. Μέχρι στιγμής, δεν έχω τολμήσει να το προχωρήσω σε αυτό το σημείο αλλά ετοιμάζω προσεχώς τα σχέδια μου... Σύντομα θα πω και περισσότερες λεπτομέρειες. 


Αυτές ήταν οι απαντήσεις μου στις 10 ερωτήσεις της Ελευθερίας. Να την ευχαριστήσω μια ακόμη φορά για το βραβειάκι της αλλά και για τις υπέροχες ερωτήσεις της.



Διαβάστε επίσης:
_____________________







_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2015 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

26 σχόλια :

  1. Το αμυγδαλέλαιο επίσης είναι καλό και για τα νύχια,τα πετσάκια συγκεκριμένα.
    Τώρα βέβαια τα γεμιστά μου τράβηξαν το μάτι και τα είχα και στο πρόγραμμα να τα κάνω αύριο,αλλά τσουπ,χάλασε ο φούρνος,και κάπως κάτι με τσίμπησε τώρα μέσα μου χαχαχαχα
    Ελπίζω να καταφέρεις να ολοκληρώσεις το βιβλίο σου ακριβώς όπως το σκέφτηκες και ακόμα καλύτερο <3
    καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολέτα μου, το αμυγδαλέλαιο το χρησιμοποιώ για πολλά πράγματα, όπςω και το καστορέλαιο και άλλα έλαια...
      Γεμιστά έχω να σου πω πως ήδη έχω βάλει στο φούνρο και ψήνονται! Ανυπομονώ να γίνουν για να φάω λέμε! Τι λες; να σας στείλω; Χαχαχα!
      Το ότι θα ολοκληρώσω κάποια στιγμή τα βιβλία μου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο (απλά δεν ξέρω ακριβώς πότε!) και μακάρι να βγουν έτσι ακριβώ όπως τα έχω στο μυαλό μου, ειδικά αυτό που προανέφερα στην ερώτηση 10.
      Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Μαράκι, για τα βραβειάκια σου (που σου αξίζουν) αλλά και για τις άμεσες απαντήσεις σου. Πολλά γλυκά φιλιά με την καλημέρα μας.
    Μαρίνα - Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία μου
    Συγχαρητήρια για το βραβειο
    Μου αρεσαν παρα παρα πολυ οι απαντησεις σου αλλα ξεχωρισα ιδιαιτερα την πρωτη. Με τρις λεξεις τα ειπες ολα!
    Ευχομαι συντομα να γινει πραξη το όνειρό σου και το πρωτο σου βιβλιο να ανθισει και να στολισει τον κοσμο μας
    Φιλια πολλα πολλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, ευτυχώς που κάποιες φορές με 3 ή με λίγες λέξεις τα λέω όλα.
      (καταλαβαίνεις γιατί το λέω! Γιατί γράφω πολύ....χαχαχα!)
      Σ' ευχαριστώ για την ευχή σου! Θα γίνει σίγουρα!
      Σ' ευχαριστώ πολύ!
      Τα φιλιά μου και την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!

      Διαγραφή
  4. Μαρία παίρνω 10 : ξέρω το αγαπημένο σου τραγούδι, το φαγητό σου, όλες σου τις θέσεις για το μπλόκινγκ , την πρώτη σου απάντηση την είχα κι αυτή... είμαι ο τέλειος σύντροφος για σένα☺ ουπς! είμαι κοριτσάκι κι εγώ! αχαχαχαχαχα!
    Γεια σου Μαριώ!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου, παίρνεις 10' (με τόνο παρακαλώ!) Είσαι τέλεια Φίλη-Αναγνώστρια!
      Σοβαρά τώρα, μάλλον πρέπει να σταματήσω να απαντάω σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με μένα, γιατί αν τα μάθετε όλα, στο τέλος θα (με) βαρεθείτε. Λίγη φαντασία βρε παιδιά, καλό κάνει! Χεχεχε!
      Η "Μαριώ" σου στέλνει φιλιά και την ♥ μου, φυσικά, πάντα!

      Διαγραφή
  5. Οταν θα παρεις το Νόμπελ που θα το αφιερωσεις? :P :P :P
    Δικη μου ερωτηση αυτή! χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα πάρω το Nόμπελ, που θα το αφιερώσω;
      Μα πρώτα απ' όλα στο Θεό, γιατί μου δίνει δύναμη να αντέχω εδώ και 30+ χρόνια, ύστερα στον εαυτό μου που ανεχόμαστε και αγαπιόμαστε ο ένας τον άλλον και ύστερα στους υπόλοιπους που πέρασαν, στάθηκαν ή έφυγαν από τη ζωή μου!
      Μα τι με ρωτάς κοπελιά; Δεν έχω φτάσει μέχρι σε αυτή την σκέψη/ερώτηση! Κάτσε, μάλλον η απάντησή μου είναι έτοιμη, σε περίπτωση ...Νόμπελ! Χαχαχαχαχα! Χιουμοροκατάσταση! :p :p Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  6. Μαρία μου.. πολύ ομορφες οι απαντησεις στο βραβειο σου.. με βρίσκεις συμφωνη και με την πρωτη και την δευτερη ..απαντηση σου και οι αλλες βεβαια.. οι απαντήσεις σου μας κανουν να γνωρίζουμε λιγα πραγματα παραπανω για σενα ... ..να περνας. ομορφα.. οτι και να κανεις φιλακιαααα!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σμαραγδένια μου, σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Κι εσύ να περνάς όμορφα, ό,τι και να κάνεις!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι πως δεν ξαφνιάστηκα με τις απαντήσεις σου!
    :-p
    Ίσα-ίσα που μου επιβεβαίωσες όλους τους λόγους που έχω κολλήσει μαζί σου!
    (Και.... bonus track: Μου θύμισες να προμηθευτώ αμυγδαλέλαιο!!!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Μαράκι μου!!! Συγχαρητήριαααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου, αν βλέπατε διαφορετικές απαντήσεις τότε πρώτον, θα βλέπατε μια άλλη Μαρία και δέυτερον , θα αναρωτιόσασταν: "Καλά αυτή, άλλη μας βγήκε τώρα; Δηλαδή, τόσα χρόνια μας δούλευε; μας κοροίδευε;" Χαχαχα! Τότε θα υπήρχε θέμα!
      Η άτιμη, κόλλησες από το πολύ μέλι που τρώω!!!! :p
      Να προμηθευτείς αμέσως αμυγδαλέλαιο! Απαραίτητο για μένα ειδικά για ντεμακιγιάζ ματιών!
      Τα φιλιά μου και την ♥ μου για μια όμορφη μέρα!!!!

      Διαγραφή
  8. Πόσο πολύ συμφωνώ με τον ορισμό του blogging που έδωσες!!! :) Τελικά το να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και να τις συζητάς με τον κόσμο αποτελεί την καλύτερη ψυχανάλυση. Επίσης, θα συμφωνήσω στο ότι τα ιστολόγια που φαινονται "δήθεν" και ψεύτικα είναι και τα πιο αδιάφορα.

    Φιλικά,
    Μαριάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα, μα έτσι είναι! Κι εσύ το ξέρεις καλά που γράφεις και που μοιράζεσαι μαζί μας περί συγγραφής κλπ. (Σε παρακολουθώ και σε διαβάζω!)
      Να είσαι καλά!
      Σ' ευχαριστώ πολύ που πέρασες από 'δω!

      Διαγραφή
  9. Οπ βραβειάκια;;
    Πρώτη φορά ακούω τρέλα με τα γεμιστά!! :)
    Επίσης να σου πω ότι αυτό το τραγούδι είναι ίσως το μοναδικό του Μαζωνάκη που μ'αρέσει!
    Αμυγδαλέλαιο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, πρέπει να ακολουθήσω συμβουλές σας σε αυτά τα θέματα.. γιατί είδες χθες τι ευαισθησία έχω στα μάτια! (α και την πρώτη φορά που βρεθήκαμε!) Να μου προτείνετε κάτι! ;)
    Φιλάκια πολλά Μαρία μου καλό σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη φορά ακούς τρέλα με τα γεμιστά; Χαχα!
      Αμυγδαλέλαιο θαυματουργό, στο λέω Εγώ που το χρησιμοποιώ χρόνια και σε καθημερινή βάση! Είμαι φανατική στο να κάνω καθημερινό ντεμακιγιάζ με λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Δεν χρησιμοποιώ τίποτα άλλο! Τι καλύτερο από αυτά τα έλαια; Φυσικά πράγματα! Να πάρεις και δεν κοστίζει και πολλά! Μπορείς να βρεις και on-line καθαρό αμυγδαλέλαιο,,,,
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

      Διαγραφή
  10. Καταρχήν να πω πόσο συμφωνώ για το αμυγδαλέλαιο και για τα γεμιστά!!!!
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι με τη συγγραφή του βιβλίου σου, αλλά και σε όλα τα σχέδιά σου!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
      Να είσαι καλά!
      Καλή Κυριακή να έχεις!

      Διαγραφή
  11. Μαρια, αυριο εχουμε γεμιστα! Σε περιμενουμε και τα καλα νεα ειναι οτι δε θα ειναι φτιαγμενα απο μενα!
    Ωραιες οι απαντησεις σου!
    Καλή εβδομάδα! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Demi μου, έλα μωρέ τώρα, γιατί αν τα φτιάχνεις τα γεμιστά εσύ, τι; δεν τρώγονται θες να μου πεις;!
      Χαχα! Καλή εβδομάδα και σε σένα! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  12. Γλυκό κορίτσι congrats για το βραβείο σου. Πολύ μου άρεσε ο ορισμός που έδωσες για το blogging. Τα γεμιστά είναι must για εσένα, πια το έχουμε καταλάβει αλλά γέλασα γιατί όταν γράφεις για τα γεμιστά μιλάς με πάθος. Εγώ έτσι παλιά μιλούσα για την σοκολάτα. Μου ξυπνάς μνήμες αχαχα
    Αν θες μου λες για το αμυγδαλέλαιο και τις βλεφαρίδες; Γιατί με ενδιαφέρει πολύ, τις έχω ταλαιπωρήσει τελευταία γιατί βάφομαι συχνότερα και θα ήθελα κάτι να τις ενυδατώσει.
    Σε γλυκοφιλώ και εύχομαι να εκδώσεις τα βιβλία σου και να έρθω στην παρουσίαση να μου κάνεις και αφιέρωση.
    Αμέ!
    Καλή μας εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. My Dear Μαρινάκι, χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις με ...τα γεμιστά μου! Ξέρεις δεν μιλάω με πάθος μόνο για τα γεμιστά, την σοκολάτα, με πάθος μιλάω για τα πάντα. Νομίζω πως αυτό έχει φανεί ολοκάθαρα μέσα από τις αναρτήσεις μου και γενικά στα δικά μου λημέρια. Φταίει το άτιμο το ζώδιο μου για το πάθος που με διακατέχει στα πάντα. Από τα γεμιστά μέχρι για τον αέρα που αναπνέυω! Άε βρε, είμαι περιπτωσάρα και ιδιάζουσα περίπτωση μαζί! Αχαχαχαχα!!!
      Λοιπόν, για το αμυγδαλέλαιο... βούτα μια μπατονέτα με αμυγδαλέλαιο και πέρασε κάθε βράδυ πριν πέσεις να κοιμηθείς (αφού φυσικά έχεις κάνει καλό καθαρισμό προσώπου) τις ββλεφαρίδες σου. Και σε ολόκληρη την περιοχή να βάζεις, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μετά από 1-2 εβδομάδες θα δεις ενυδατωμένες και πιο πυκνές τις βλεφαρίδες σου! Εγώ πάντως, έχω δει αποτελέσματα...
      Διάβασε και αυτό το άρθρο--> http://www.beautymaniac.gr/2015/01/blog-post.html
      Σ' ευχαριστώ για την ευχή σου! Πρόσκληση Κυρία μου θα λάβετε για την παροσυίαση του βιβλίου μου, δεν τη γλιτώνετε! (να θυμάστε τα λόγια μου!)
      Καλή μας εβδομάδα και πάλι!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes