📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα📪

📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα



  Η Μαρία Νικολάου από το blog "Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά..." μέσα Ιουνίου ξεκίνησε ένα ακόμη δρώμενο (από τα πολλά αξιόλογα που κάνει κατά καιρούς) που έχει να κάνει με μια καλοκαιρινή ανταλλαγή καρτ ποστάλ

  Μου άρεσε πολύ η όλη ιδέα και γι' αυτό και δήλωσα συμμετοχή. Της έστειλα τα στοιχεία μου, μετά από λίγες ημέρες έλαβα στο e-mail μου το όνομα και τη διεύθυνση του παραλήπτη όπου θα στείλω με την σειρά μου τη δική μου καρτ ποσταλ. Άργησα βέβαια λιγάκι αλλά επειδή αυτό που έχω στο μυαλό μου θέλει λίγη δουλίτσα, ο παραλήπτης μου θα περιμένει λίγο ακόμη

  Η Μαρία με είχε ενημερώσει πως ο μυστικός μου αποστολέας έχει κάνει την αποστολής της κάρτας μου, οπότε να έχω το νου μου στον Ταχυδρόμο. Ο καιρός όμως περνούσε και εγώ δεν είχα λάβει ακόμη τίποτα. Η Μαρία μου έδωσε λοιπόν τον κωδικό του δέματος, και μάλιστα μου είπε πως βρίσκεται το δέμα από τις 17/7 στο Ταχυδρομείο της περιοχής μου και έτσι πήγα πριν δυο Παρασκευές στο Ταχυδρομείο και αναζήτησα το πακέτο μου κι έτσι επιτέλους το πήρα στα χέρια μου. Το παράδοξο, το βλακώδες του θέματος με την παράδοση του δέματος είναι ότι έλαβα για πρώτη φορά ειδοποίηση πέντε μέρες μετά αφότου πήγα και αναζήτησα το δέμα. Δηλαδή, πρώτα το έλαβα με τον κωδικό κι ύστερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι έχω ένα δέμα να παραλάβω. Επειδή όμως από την μία ήθελα να σιγουρευτώ ότι όντως πρόκειται για το ίδιο δέμα (στο χαρτί αναγραφόταν ο ίδιος κωδικός και ήξερα ότι μιλάμε για το ίδιο δέμα) κι από την άλλην να ρωτήσω γιατί έγινε η αποστολή με λανθασμένη σειρά. Περιττό να σας πω όταν πήγα και ανέφερα το θέμα, η κοπέλα έσφιξε τα χείλη της και μου ζήτησε συγγνώμη και ότι έχω δίκιο, όντως παρέλαβα το δέμα την τάδε ημερομηνία, σύμφωνα και με το βιβλίο καταγραφής, και μου ήρθε χθες χαρτάκι ειδοποίησης. Της ανέφερα μάλιστα πως απλά ήθελα να βεβαιωθώ, γιατί όταν ήρθα να αναζητήσω το δέμα η συνάδελφός της επέμενε με απόλυτο ύφος πως έλαβα χαρτάκι αλλά πρέπει να χάθηκε. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι έτσι ή αλλιώς πήρα στα χέρια μου το δέμα μου με την καρτ ποστάλ. Τι να πεις;! Ελληνικά Ταχυδρομεία και βάλε ότι είναι και Καλοκαίρι, σιγά μην δούλευε τίποτα σωστά!

📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα 

  Μόλις λοιπόν είδα ότι το όνομα του αποστολέα είναι η δική μας Αριστέα από το blog "η ζωή είναι ωραία...", πραγματικά τρελάθηκα από την χαρά μου. Μάλιστα, η πρώτη σκέψη που έκανα πριν καν ανοίξω το φάκελο ήταν η εξής: "Δεν το πιστεύω από την Αριστέα μου! Θα έχω κάτι χειροποίητο δικό της." Κι ας μην ήξερα τι θα περιέχει μέσα ο φάκελος, ήμουν απολύτως σίγουρη ότι θα έχει φτιάξει κάτι από τα χεράκια της. Και όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες με όσα καλούδια μου έστειλε η Αριστέα, φυσικά μαζί με την καρτ ποστάλ της, έφτιαξε πανέμορφα καλούδια.

  Αν και προσπάθησα να κρατηθώ να μην ανοίξω τον φάκελο μέχρι να γυρίσω σπίτι και να τον ανοίξω με την ησυχία μου, δεν κρατήθηκα. Με το που τον άνοιξα, ελευθερώθηκε μια δυνατή, θεσπέσια μυρωδιά σαπουνιού. Την λάτρεψααααα!!! Ήμουν σίγουρη πως θα είναι ένα από τα πανέμορφα σαπούνια ντεκουπάζ που φτιάχνει κατά καιρούς. (Αφού τώρα που γράφω αυτή την ανάρτηση, έχω πάρει το σαπούνι στο χέρι μου και μυρίζει όλος ο χώρος χωρίς υπερβολή) Διάβασα το σημείωμα, είδα την φωτο της καρτ ποστάλ που μου έστειλε αλλά ως εκεί, κρατήθηκα, δεν ξετύλιξα τα δωράκια να τα δω. Όταν έφτασα σπίτι όμως τα είδα με την ησυχία μου και τα χάρηκα.

📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα

 Τι να πω; Υπέροχη, πανέμορφη η φωτογραφία της καρτ ποστάλ. Όπως μου γράφει η Αριστέα, είναι απ' την Κουρούτα Αμαλιάδας, γύρω στα 20 λεπτά από τον "εξωτικό" Πύργο. Αριστέα μου, έχω να σου πω ότι πριν πολλά χρόνια είχα βρεθεί σε αυτό το μέρος με τον πατέρα μου, όταν ζούσα μαζί του για κάποιο διάστημα και είχε πάρει εμένα και τον μικρότερο αδελφό μου να πάμε στον Νονό-Συγγενείς του αδελφού μου που ζούνε στον Πύργο. 

  Άμα κοιτάξω το αρχείο της οικογενείας από τα διάφορα ταξίδια που κάναμε, θα βρω ένα σωρό καρτ ποστάλ και από την Ελλάδα κι από το εξωτερικό. Όμως η καρτ ποστάλ της Αριστέας είναι το κάτι άλλο. Χειροποίητη, από τα χεράκια της, με ωραίο κιτρινισμένο χαρτί, σφραγίδα, γραμματόσημο που ξεχωρίζουν, καλλιγραφικά γράμματα στα Αγγλικά παρακαλώ και μια πανέμορφη φωτογραφία που απεικονίζει ένα πανέμορφο μέρος. Όλα φτιαγμένα με αγάπη από την Αριστέα! Εμ, πως να μην είναι η ωραιότερη καρτ ποστάλ που έχω λάβει ποτέ; 

📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα 📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα
  Το σημείωμα και η καρτ ποστάλ ήταν στο εσωτερικό αυτής της μεγάλης πορτοκαλί κάρτας, που απ' έξω ήταν 'τυπωμένη' αυτή η πολύ όμορφη σφραγίδα που γράφει "Made with LOVE " και ένα αυτοκόλλητο που γράφει "Τσα!" Πολύ έξυπνο και συνάμα χαριτωμένο θα έλεγα!  

📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα

  Το σημείωμα που έγραψες Αριστέα μου, έχω να πω ότι κάνεις πολύ ωραία γράμματα. Και ναι! η τρέλα δεν πάει (μόνο) στα βουνά... πάει και σε μας! Χαχαχα! Και ναι! η χαρά μου ήταν, είναι μεγάλη,  πολλή μεγάλη η χαρά μου που το μυστικό μου ταίρι στην ανταλλαγή καρτ ποστάλ ήσουν εσύ τρελό, χαρούμενο, δημιουργικό μου Καρκινάκι.

📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα📪 

📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα📪
 Και έλαβα επίσης και ένα σαπούνι (που όπως σας είπα ήδη πιο πάνω, μοσχοβολάει υπέροχα) και έλαβα κι έναν σελιδοδείκτη φτιαγμένα με ντεκουπάζ. Και τα δυο τυλιγμένα όμορφα με πράσινο φωσφοριζέ χαρτί και χρυσές κορδέλες. Υπέροχα δωράκια και τα δυο! Το σαπούνι, δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσω και να το χαλάσω. Θα μπει στα αγαπημένα αντικείμενα-δωράκια που έχω λάβει κατά καιρούς από αγαπημένα πρόσωπα.

📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ! Η δική μου Καρτ Ποστάλ από τον μυστικό αποστολέα📪
 Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω και τις λεπτομέρειες στο εξωτερικό του φακέλου με αυτά τα αυτοκόλλητα και την όμορφη σφραγίδα Κουκουβάγια Ταχυδρόμος, που το κάνουν πραγματικά χαριτωμένο δέμα με τα όλα του.

  Αυτό ήταν λοιπόν το δικό μου δέμα στην ανταλλαγή καρτ ποστάλ, με αποστολέα την αγαπημένη Αριστέα μας. Αριστέα μου σε υπερ-ευχαριστώ για όλα! Και εύχομαι και ελπίζω μια μέρα να έρθω προς το "εξωτικό" Πύργο ή εσύ στην Αθήνα και να τα πούμε και από κοντά, με όλη μου την καρδιά και τιμή φυσικά.

 Ένα "Ευχαριστώ" βέβαια, αξίζει να πω και στην Μαρία μας που συντονίζει το δρώμενο με ενημέρωση και όλα κυλούν όμορφα.

Ευχαριστώ / Thank you




UPDATE: 
  Διαβάστε και δείτε ΕΔΩ στο blog της Ελένης "Στα μονοπάτια της φαντασίας μου" τη δική μου Καρτ Ποστάλ που της έστειλα, μιας και ήμουν το μυστικό της ταίρι. (Δείτε παρακάτω μερικές φωτο από την Ελένη με τα δωράκια μου)
📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ!
📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ!
📮Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ!

☞Διαβάστε επίσης:
_________________

___________________ 







*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

18 σχόλια :

  1. Τί πλάσμα είναι αυτό?!
    Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από το κορίτσι μας! Ακόμα και η συσκευασία δηλώνει μεράκι και επαγγελματισμό!
    *Έχει και κουκουβάγια!!!! Λιώνωωωωωω!
    Να χαρείς όλα τα δώρα σου, Μαράκι!
    *Το Αριστάκι, λέει πως το σαπούνι δεν χαλάει -και όντως, το έχει δείξει πως χρησιμοποιείται μέχρι τέλους, χωρίς να πάθει το παραμικρό-, αλλά κι εγώ το δικό μου δεν το έχω χρησιμοποιήσει! (Το έχω βάλει σε ένα συρτάρι με μπλουζάκια μου και μοσχοβολάει ακόμα κι ας έχουν περάσει τόσοι μήνες!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχωριστό και μοναδικό πλάσμα, σίγουρα!
      Όταν είδα την Κουκουβάγια, αμέσως εσύ Γιάννα μου ήρθες στο μυαλό, γιατί ξέρω πως τις λατρεύεις.
      Το σαπούνι το μυρίζω και το ξανά μυρίζω και δενχ ορταίνω την μυρωδιά του.
      Καλή μας εβδομάδα αγαπημένη μου!

      Διαγραφή
  2. χεχε! Επιτέλους!
    Μαρία μου πολύ χάρηκα που ήσουν το ταίρι μου.
    Ως τώρα δεν είχες υπάρξει τυχερή σε κάποια από τις κληρώσεις μου στο μπλογκ κι έτσι τώρα είχα την ευκαιρία να στείλω σε μια φίλη κάτι από τα χεράκια μου! Το βρήκα υπέροχο!
    Πολύ σε ευχαριστώ για την υπέροχη παρουσίαση και τις ωραίες φωτογραφίες!
    Μα πιο πολύ με τη χαρά σου!
    Ταπεινά τα δωράκια μου, μα σταλμένα με άρωμα αγάπης μάτια μου!

    να'σαι πάντα καλά και να χαμογελάς ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω, ναι επιτέλους έλαβα την κάρτα σου αλλά έκανα και την ανάρτηση. Χεχε!
      Ναι όντςω δεν υπήρξα τυχερή αλλά μάλλον έπρεπε να συμβεί τώρα, με την καρτ ποστάλ.
      Ακόμα χαίρομαι...!!! Αχαχαχα!
      Σταλμένο δεμα με Άρωμα αγάπης, τι άλλο να ζητήσω;

      Ευχαριστώ πολύ-πολύ Αριστέα μου!
      ❤ ☺

      Διαγραφή
  3. Μα τι τέλεια!
    Εγώ χαίρομαι διπλά με τις αποστολές επειδή εγώ ήμουν η αφορμή!
    Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, εσύ, εσύ είσαι η αφορμή και σ' ευχαριστούμε πολύ!
      Να έχεις τέτοιες ιδέες να ενώνονται οι άνθρωποια και να μοιράζοντες στιγμές και αγάπη.

      Διαγραφή
  4. Πωπωπω το Αριστάκι μεγαλουργησε πάλι. Φανταζομαι τα αρωματα απο το σαπουνι. Δεν εχω φτασει ακόμη στα μέρη της. Μεχρι Τριπολη εχω πάει, αλλα ποτε μη λες ποτε. Το χειροποιητο εχει άλλη αξία και οι λεπτομερειες που χρησιμοποιησε ηταν ευχαριστη εκπληξη! Με το "τσα" γελασα με την ψυχη μου χαχαχαχαχαχα
    Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάδνη μου, το σαπούνι, το άρωμα, όλα... άσε άλλο να σου το λέω, άλλο να το φανταστείς κι άλλο να τα δεις και να τα μυρίσεις από κοντά.
      Ότι δημιουργούμε με τα χέρια μας, έχει άλλη αξία, τι να λέμε τώρα;!
      Αριάδνη, "τσα!" Αχαχαχα!
      Τα φιλιά μου κούκλα μου!

      Διαγραφή
  5. Αριστάκι!!! εγγύηση!!!!
    Απίθανες κατασκευές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα μπορούσε να ήταν κατι αλλο απο ομορφια...απο τα χαρακια της Αριστεας...Η Κάρτ ποσταλ σου χαιρομαι που ηταν το ταιρι σου Μαρία μου..πολύ ωραιο αυτο το δρωμενο με τις καρτες... ευκαιρία να γνωρίσουμε και αλλα μερη εκτός απο τα δικα μας.. να περνας ομορφα Μαρία μου .. φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου, όπως τα λες, κι Εγώ μαζί σου!
      Τα καλά του blogging είναι η δημιουργία και να γνωρίζεις κι άλλους αξιόλογους ανθρώπους και τόπους...
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  7. Πόσο όμορφα όλα!!
    Και η κάρτα, αλλά και οι δημιουργίες της Αριστέας μας!
    Να τα χαρείς Μαρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χαίρομαι και πολύ Μαρία μου!
      Τέτοιο δώρο και μάλιστα από τα χεράκια της αγαπημένης μας Αριστέας... ε! πως να μην τα χαρείς;!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  8. Λατρεμένα τα δεματάκια που έρχονται από την Αριστέα! Και νιώθω απόλυτα τη χαρά σου, Μαράκι! Να τα χαρείς! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes