😂Χιουμοροκατάσταση με την Μαρία! (γιατί μπορώ και αυτοσαρκάζομαι!) #5 - Τι προβλέπει το 2017 για μένα


  Η λέξη "#χιουμοροκατάσταση" όπως θα έχετε παρατηρήσει είναι μια λέξη που χρησιμοποιώ συχνά (ως hashtag) στα social media, στις αναρτήσεις μου, στα γραφόμενα μου γενικά, όταν θέλω να παρουσιάσω κάτι από την αστεία του πλευρά (βλέπε χιούμορ + κατάσταση), ακόμα κι αν αυτό είναι κάπως αστείο σοβαρό. Γιατί να μην ξεχνάει κανείς, ότι Εγώ προσωπικά πάνω στο χιούμορ μου λέω τις μεγαλύτερες αλήθειες, μπιχτές ή όπως αλλιώς θέλει ο καθένας να το πάρει. Και επειδή κάποιοι με έχετε ρωτήσει αρκετές φορές με απορία γιατί κάποιες λέξεις τις γράφω διαφορετικά ή κεφαλαία ή συνδέω λέξεις μεταξύ τους και φτιάχνω μια 'δική' μου ή κάποιες της γράφω μόνο με αρχικά... θα σας μιλήσω μια άλλη φορά.

  Η πρώτη ανάρτηση της στήλης "Χιουμοροκατάσταση με την Μαρία (γιατί μπορώ και αυτοσαρκάζομαι!)" ήταν τούτη ΕΔΩ εμπνεόμενη από τα γνωστά τεστάκια του facebook. Ε, λοιπόν, ήρθε ας το πούμε το 2ο μέρος με τεστάκια που είχα κάνει σκοτώνοντας την ώρα μου τις τελευταίες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2016.

   Τα τεστάκια αυτά είχαν θέμα το 2017 και τι προβλέπει για μας, γι' αυτόν τέλος πάντων που κάνει το εκάστοτε τεστάκι. Έκανα λοιπόν μερικά και έχω να πω πως γέλασα πάρα πολύ από τα αποτελέσματα αλλά και για κάποια που -πάλι- μέσα έπεσαν. Για πάμε να δούμε παρακάτω και να γελάσουμε και παρέα.
 



   Κι όμως, κι όμως κάπως έτσι ήμουν! Αχαχα!!! Με χαμόγελο στην αρχή του 2016 και με λύπη στο τέλος. Εντάξει, σίγουρα όχι "γερασμένη", αγέλαστη αλλά από έξω μου γέλαγα και από μέσα μου έκλαιγα. Πάντως, παρέμεινα και δραστήρια και αρκετά θετική και λίγο καλύτερη από το 2015 και Δύναμη ρε!!!


 


  2013 - 2016 και συνεχίζω και το 2017 για -ωραίες- περιπέτειες της ζωής. Εξάλλου, αυτό είναι η ζωή! Περιπέτεια και Στιγμές! Δεν ξέρω αν κατά τύχη το τεστάκι έβγαλε ως αποτέλεσμα από το 2013 και μετά κι αν ξέρει κάτι που εκτός από μένα, δεν ξέρει κανείς άλλος, αλλά ναι από το 2013 άρχισα να παίρνω ουσιαστικά τα πάνω μου. Καλά για περιπέτειες εντάξει από την μέρα που γεννήθηκα! Οπότε αν ψάχνετε έναν άνθρωπο που να είναι -συνεχώς- σε ήρεμα νερά, λυπάμαι αλλά είμαι η πιο ακατάλληλη. Δεν κάνω μάνα μου Εγώ για πολλούς, κάνω για λίγους και επιλεκτικούς.😉



  Ω, ναι! το 2016 με άλλαξε στο να γεύομαι με -ωραία- τρέλα και με μπόλικο χιούμορ τις στιγμές που μου παρουσιάζονται κι ας ξέρω πως το "τέλος" θα είναι ως εκεί. Είδα με διαφορετική οπτική γωνία ότι αν περιμένω να έρθουν αυτά που επιθυμώ (που μπορεί να μην έρθουν και ποτέ) αρνούμενη να γευτώ τις τωρινές τρέχουσες επιθυμίες, θα χάσω όλες τις πολύτιμες στιγμές που μου προσφέρει η ζωή, Σήμερα. Και ναι, εκτίμησα περισσότερο όταν έχασα, όχι τον άλλον, αλλά εμένα την ίδια πρώτα. 





 "Πω πω αμέτρητα ελαττώματα αυτό το κορίτσι." Χιχιχι τα αγαπώ όμως τα ελαττώματά μου! Πόθος - Πάθος - Καλή Καρδιά - Σκαμπανεβάσματα και άλλα πολλά και την -ωραία- μου τρέλα μέσα. Άσε, δεν μου πάει να το γυρίσω σε "άλλη". Φυσικά και θα συνεχίσω και το 2017... μα το κάνω ήδη! Εεεε, αφού το χαμόγελο μου αξίζει εκατομμύρια, να σκάσω το ΠΙΟ wow χαμόγελο αλά Μαρία και εσείς να μου σκάσετε μερικά εκατομμυριάκια; (είδατε; από μόνο του πάει το πράγμα στο χρήμα!) 
 





  Εεεντάξει δηλώνω και άγγελος😇 αλλά και διαβολάκι😈 και -ωραία- τρελή και ήρεμη αλλά και πολύ ανήσυχο άτομο. Βλέπετε και τα ποσοστά-αποτελέσματα στο τεστάκι. Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει σίγουρα αυτό!😱 Βέβαια, το παρατσούκλι "Ο άγγελος της αγάπης" δεν ξέρω αν είναι και τόσο σωστό. Μα της "αγάπης"; Μήπως της "δύναμης"; Εντάξει μωρέ είπα να φέρω και καμιά αντίρρηση, πειράζει!😝


 
 Αχαχαχα εντάξει εδώ εκτός από τις πέτρες, γελάνε και οι θεογκόμενες που κυκλοφορούν εκεί έξω!😎 Καλά προσπερνάω το "Η Μαρία ανακηρύχθηκε η Ομορφότερη Γυναίκα Εν Ζωή", κρατάω το "τραβάει την προσοχή όλων" (δε φταίω Εγώ αλλά η διακριτική μου παρουσία), σημειώνω κάπου με κόκκινο στυλό το "παγκόσμίως γνωστή" (συμβιβάζομαι και με το εγχώρια!) και ενστερνίζομαι τα κέρδη ύψους 5.000.000. Για να μην σας πω παίρνω μόνο τα λεφτά και για χαραντάν μάγκες. Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε, υποφέρετε αλλά δεν υποφέρω.😹 


  Να τα μας πάλι! Και να μην μιλάω Εγώ για λεφτά, το θέμα όλο εκεί πηγαίνει από μόνο του ρε παιδιά, Εγώ φταίω; Βλέπετε επίσης; Τραβάω την προσοχή λέει. Ε, ένα δίκιο το 'χει, τα είπαμε πιο πάνω. Φαντάσου λέει να κερδίσω το μεγαλύτερο Τζακπότ (αμήν Παναγιά μου!) Και να κάνω δηλώσεις όπως αυτή στην λεζάντα της εφημερίδας "Διακοπές για έναν ολόκληρο χρόνο σας έρχομαι!" Διακοπές, κάπου μακριά από όλους να τελειώσω επιτέλους και το βιβλίο μου. Τα έχω πει μην επαναλαμβάνομαι! Εντάξει, δεν είμαι ηλίθια να βγω στις εφημερίδες και στη tv να μάθουν όλοι ότι "εδώ λεφτά υπάρχουν". Χ@στηκ@ για τη δημοσιότητα και πόσο μάλλον για τέτοιον λόγο. Άσε που τότε όλοι οι γαμπροί ουρά θα κάνουν. Άσε που τότε όλοι οι πρώην θα επιστρέψουν και θα ζητούν μια ευκαιρία και όχι τίποτα άλλο αλλά θα μου δώσουν αφορμή να πάρουν την τιμωρία που αξίζουν. Εγώ -πάλι- θα φταίω; Άσε που θα έρθουν Φίλοι-Φίδια, συγγενείς, σόι, άσχετοι, κόλακες  και λοιποί να ζητούν δωράκι φακελάκι επειδή "Εσύ Μαράκι είσαι το καλύτερο παιδί" και άλλες τέτοιες δηθενιές. Βεβαίως και είμαι και καλό -το καλύτερο παιδί- και καλός Άνθρωπος αλλά δεν είμαι όμως ο 'μ@λ@κας' της υπόθεσης. Οπότε, θα πω και πάλι παίρνω μόνο τα λεφτά και για χαραντάν μάγκες. 


  

  Κοιτάξτε να δείτε καλά μου τεστάκια, Εγώ θα σημειώσω τα αποτελέσματα του κάθε μήνα και ου και αλίμονο σας και δεν πέσετε ούτε στα μισά από αυτά. Τουλάχιστον, το 'σπίτι των ονείρων μου'; τις 'ονειρεμένες διακοπές'; 'κέρδη στο λαχείο' που δεν παίζω βέβαια αλλά στο Τζόκερ-Κίνο που παίζω μια στο τόσο; στη 'δουλειά'; Για τα υπόλοιπα (γάμος, μωρό, κοσμήματα, κουτάβι κλπ.) ούτε καν υπάρχουν στο μυαλό μου, ούτε καν σαν αστραπιαία σκέψη. Και να είσαστε σίγουροι πως δεν θα είναι καθόλου  'βαρετή χρονιά'. Σίγουρα θα είναι περιπετειώδης (εύχομαι μόνο από την θετική της πλευρά) και διασκεδαστική. Και που το ξέρω Εγώ; Χμ! πολύ απλά, θα την κάνω Εγώ να είναι υπέροχη και όχι βαρετή, καλά μου τεστάκια!  


  "Όλα όσα η καρδιά μου ποθεί θα γίνουν πραγματικότητα" βλέπω καλά; Έκπληξη από κάποιον ξεχωριστό; Ποιός να είναι άραγε; Πάντως, αυτόν που έχω στο μυαλό μου όχι μόνο για όμορφη έκπληξη δεν τον έχω ικανό αλλά ούτε καν για έκπληξη. Προκλητική/συναρπαστική επαγγελματική ζωή; Αν είναι στον τομέα μου, καλοδεχούμενα! Νέες φιλίες; Οk, έχω ήδη καλές-καρατσεκαρισμένες Φιλίες, πόσες ακόμα; Δεν με νοιάζουν οι πολλές, με νοιάζουν οι αληθινές! Και τέλος, η καρδιά μου θα γεμίσει συμπόνια και αγάπη; Γιατί έχω έλλειψη από αυτά και δεν το ξέρω; Χεχεχε έχω μπόλικα κι από τα δυο, αφού λέω να δώσω και σε άλλους, που σίγουρα θα τους λείπουν. Άντε ρε, ένα επικό 2017 να έχω! Κι αν είναι έτσι στο τέλος της χρονιάς θα ανοίξω σαμπάνιες, θα ρίξω και χορούς. 


  Ααααα, το βλέπετε πάλι στο δρόμο μου οι "ονειρεμένες διακοπές". Τυχαίο; Μάλλον κάτι θέλει να μου πει το τεστάκι. Διακοπές, διακοπές, διακοπές... μακριά εξαφανιζόλ. Τρέλα!!! Όσο για την αληθινή αγάπη, ναι, ναι μας τα 'παν κι άλλοι. Από το πολύ 'περίμενε'... στο τέλος δεν θα μου κάνει αίσθηση και δεν θα με νοιάζει καν. 
 
 Ένα flashback...
  Στην 1η ανάρτηση της στήλης αυτής με τα τεστάκια, σε ανάλογο τεστάκι (βλέπετε παρακάτω) αλλά για το έτος 2015 πάλι για 'ονειρικές διακοπές' έλεγε. Εεεεε, βλέπω να έρχονται φέτος και μακάριιιιιι!!!

 

  Όσο για τον αληθινό έρωτα το παρακάτω τεστάκι που έκανα αν θυμάστε τον Οκτώβριο του 2015 μίλησε. Το έτος 2022 και μάλιστα την ημέρα που -υποθέτω- το blog μου αυτό θα κλείνει αισίως τα 12 του χρόνια και επίσης μια ημέρα πριν τα γενέθλια μου. Εντάξει καλά γεράματα έρωτα μου καθυστερημένε. Αχαχαχα! Πάντως, θα έχω πάντα να θυμάμαι πως το τεστάκι αυτό είχε δίκιο σε ένα πράγμα "πραγματικά υπάρχει και ήδη σε περιμένει" με τον τρόπο του βέβαια αλλά μου φτάνει! Θυμάμαι και τι δε θυμάμαι λοιπόν...!!!😎




  Αυτά τα 5 πραγματάκια πρέπει να κάνω για να μου δώσει το 2017 αυτά που αξίζω; Χμ!Λοιπόν, έχουμε και λέμε!
  •   Παθιασμένη; ✔️ Σε παρακαλώ, το 'χω από τη φύση μου! Άσε που χωρίς αυτό το αναθεματισμένο 'πάθος' δεν τσουλάω με τίποτα!
  •   Αυθόρμητη; ✔️ Και από αυτό έχω, ειδικά όταν νιώθω άνετα και ελεύθερη.
  •   Να εκτιμάω τα μικρά πράγματα; ✔️ Σε παρακαλώ αυτό κι αν το 'χω! Αν δεν είμαι Εγώ αυτή που εκτιμάω κυρίως τα μικρά πραγματάκια, τότε ποια είναι; Καιρός είναι όμως να 'εκτιμήσω' και να γευτώ τα μεγάλα.
  •   Να λες "Σ' αγαπώ" πιο συχνά; Ώπα, εδώ αρχίζουν τα δύσκολα! Δεν έλεγα ποτέ ιδιαίτερα εύκολα το "Σ' αγαπώ" σε έναν άνθρωπο. Και όσο μεγαλώνω και παθαίνω και μαθαίνω, δεν το λέω και καθόλου. Δηλαδή το λέω με τον τρόπο μου! Γιατί έχω τσεκάρει πως τελικά το αληθινό "Σ' αγαπώ" τρομάζει πολύ κόσμο όχι μόνο να το πει αλλά και να το λάβει. Ε, νομίζω πως μια από αυτούς είμαι κι Εγώ. Ίσως γιατί δεν πιστεύω πια τόσο στα λόγια όσο στις πράξεις και εκεί θα το εκτιμούσα και θα το πίστευα το πολυπόθητο "Σ' αγαπώ".
  •   Να παίξω Μπόουλινγκ; Αχαχαχα!!! Έχω να παίξω κάτι χρόνια μπόουλινγκ. Άσε που ήμουν κάκιστη αλλά το διασκέδασα έχω να πω! Να επιλέξω όμως καλύτερα κάτι άλλο να παίξω; Ξέρω γω! Καμιά μονόπολη; συγκρουόμενα; κυνηγητό; video-games; βόλευ; εδώ παπάς-εκεί παπάς; κρυφτό; Ε, μωρέ δεν ανησυχώ καθόλου, θα το ρίξω στην χιουμοροκατάσταση και εκεί να δεις παιχνίδια. 


 
  "Θαυμάζω τους ανθρώπους που επιλέγουν να λάμψουν μετά από όλες τις καταιγίδες που έχουνε περάσει." Ε, ναι νομίζω πως αυτό το απόφθεγμα με προσδιορίζει γιατί όντως το πιστεύω και όντως θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους, μιας και είναι γεγονός πως κι Εγώ είμαι μια από αυτούς.💪




   Το 2017 θα είναι μια συναρπαστική χρονιά για μένα, έτσι λέει και αυτό το τεστάκι. Μάλιστα! Άντε να δω λοιπόν τι μου επιφυλλάσει που ελπίζω να είναι όμορφες οι εκπλήξεις του γιατί αν είναι άσχημες, καλύτερα να μην είναι καν εκπλήξεις, διότι δεν πολύ μου αρέσουν. Το "πολύ μικρό αλλά με πολύ σημασία" στο οποίο κρύβεται η ευτυχία, τι να είναι άραγε; Αχ, ίδωμεν!😎




   Και για το τέλος, σας άφησα βρε το καλύτερο! Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην μου ξεχνιέστε "ποια είναι το Μαράκι". Και αφού το τεστάκι έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα και έπεσε μέσα αρκετά, ε! είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Εντάξει, λιγάκι υπερβάλει. Δεν αγαπώ τους πάντες! Δεν κρατώ ακριβώς κακία, διότι δεν είμαι κακός άνθρωπος. Απλώς δεν ξεχνάω τίποτα και ποτέ και πιστεύω στην τιμωρία/δικαίωση της ζωής. Αυτό! Τώρα για τα υπόλοιπα που λέει για κρυμμένες πτυχές του εαυτού μου, αδυναμίες και τα συναφή... ναι το παραδέχομαι ποτέ μα ποτέ και σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου, δεν θα του δείξω και δεν θα του δώσω το 100% του εαυτού μου. Και αυτό επειδή επιβάλλεται να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να τον έχεις πάνω απ' όλα και απ' όλους έτσι ώστε να είσαι ένας υγιής άνθρωπος που θα στέκεται στο ύψος του σεβόμενος την ατομικότητα σου. Μετά οδηγούν φυσιολογικά και ωραία οι υπόλοιποι στη ζωή σου. Γιατί αν χάσεις τον εαυτό σου, θα έχεις χάσει ήδη τα πάντα! 
 

   Αυτά λοιπόν από μένα! Έτσι είπα να ξεκινήσει η εβδομάδα μας με λίγο χιούμορ μωρέ. Γιατί, θυμάστε την ατάκα της Αμαλίας από το "Παρά πέντε" που έλεγε "Άμα δεν κάνεις και λίγο πλάκα η αιωνιότητα δεν περνάει με τίποτα!" Ε, λοιπόν, αν δεν κάνουμε και λίγη πλάκα και πόσο μάλλον να αυτοσαρκαζόμαστε, η -δύσκολη- ζωή δεν περνάει τόσο ευχάριστα. 
 
 
      Καλή μας εβδομάδα!!!  









*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

8 σχόλια :

  1. Μαρία μου αυτή η ιδέα με τα τεστάκια ήταν τρελό χιτ από όταν την πρωτοέκανες. Πολύ σε απολαμβάνω και σε χαίρομαι! Και εύχομαι πάντα έτσι να ομορφοπερνάς, είτε είσαι έξω με φίλους, είτε κάνεις τεστάκια, ή και εγώ δεν ξέρω τι. Εύχομαι επίσης ποτέ να μην χάσεις το χιούμορ σου, είναι σημαντικό όπλο!
    Σε φιλώ και σε καλοβδομαδίζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω Μαρινάκι μου, "τρελό χιτ" αυτή η ιδέα με τα τεστάκια; Ευχαριστώ! Κι Εγώ με απολαμβάνω μην νομίζεις. Νομίζω το καταλαβαίνετε από τον τρόπο που τα γράφω, αυθόρμητα τελείως! Αυτό το "...ή και εγώ δεν ξέρω τι" πολύ μου άρεσε. Δόξα τω Θεό ομορφοπερνάω γιατί ...άλλη ζωή δεν έχει βρε συ! Χιούμορ και χαμόγελο τα πιο δυνατά όπλα!
      Να είσαι καλά κοριτσάρα μου!
      Καλή μας εβδομάδα!😘

      Διαγραφή
  2. Πολύ μου άρεσε αυτή η ανάρτηση με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων από τέτοια τεστάκια! Καμιά φορά κάνω κι εγώ για πλάκα και γελάω με τις απαντήσεις. Πάντως ξέχωρα από την πλάκα, εγώ σου εύχομαι αυτή η χρονιά να σου φέρει όντως ευχάριστες δραστηριότητες και περιπέτειες και ό,τι άλλο επιθυμείς!
    Φιλάκια πολλάάάααα! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, τα κάνω όταν λίγο βαριέμαι ή θέλω να χαλαρώσω και να κάνω ένα μικρό διάλλειμα από το γράψιμο το βράδυ. Μακάρι η ευχή σου να πιάσει αν και θα πιάσει σίγουρα γιατί λέγεται από μια υπέροχη ψυχή σαν τη δική σου κορίτσι μου.
      Να είσαι καλά! Τα φιλιά μου!!!😘😘😘😘

      Διαγραφή
  3. Ωραια ειναι τα τεστακια Μαρία μου και εχουν την πλακα τους μπραβο που εχεις χιουμορ..ειναι αυτό που μας σώζει πολλες φορες..να έχεις μια ομορφη χρονια όπως εσύ το επιθυμεις ..να περνας ομορφα οτι και να κανεις... φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σμαραγδένια μου, ζήτω το χιούμορ που μας σώζει από πολλά, από πολλές χαζές καταστάσεις. Να αυτοσαρκαζόμαστε ειδάλλως θα τρελαθούμε! Χεχεχε! Όμορφη χρονιά όπςω την επιθυμούμε να έχουμε!
      Τα φιλιά μου!!!😘😘

      Διαγραφή
  4. έχουν πολύ πλάκα αυτά τα τεστάκια και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!!! καλά, πόσα έκανες???? χαχαχαχα :) μη χάνεις ποτέ το χιούμορ σου Μαράκι!! φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα και λίγα είναι μωρέ! Σκότωσα 2 μέρες που ήμουν όχι και τόσο σε χαρούμενη διάθεση. Χεχε!
      Δεν το χάνω το χιούμορ μου Εύη μου, αλλιώς ...χάθηκα! Αχαχαχα!!! 😜😜😜

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes