🍶 30 Day Water Challenge #6 (Αύγουστος 2018)



  Τον περασμένο μήνα Αύγουστο μπορώ να πω με σιγουριά πως η σχέση μου με το νερό ήταν κάτι παραπάνω από άριστη. Ξεπέρασα σίγουρα τα αποτελέσματα του μήνα Ιουλίου. Ξεπέρασα και εμένα την ίδια που δεν περίμενα πως καθημερινά, τις 22 από τις 31 ημέρες του μήνα, ήπια τα απαραίτητα 8 και παραπάνω ποτήρια νερό.


   Τον Αύγουστο λοιπόν όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία των σημειώσεων μου, κατάφερα και ήπια με άνεση, 8+ ποτήρια νερό. Μάλιστα, αν προσέξετε καλύτερα τα ζωγραφισμένα μου ποτήρια, θα δείτε πως την Day7 ήπια 8+8=16 ποτήρια νερό παρακαλώ.
    Τις 22 ημέρες από τις 31 ημέρες τα ποτήρια νερό που ήπια ήταν 8. Τις υπόλοιπες ημέρες ήπια 6 ποτήρια νερό, δηλαδή, -2 λιγότερα.  Θα μπορούσα άνετα να τα κάνω όλα 8 αλλά και μόνο που τα αποτελέσματα του μήνα αλλά και κάθε μήνα είναι όλο και καλύτερα, εμένα αυτό με ικανοποιεί και με ευχαριστεί ότι η προσπάθεια μου πιάνει τόπο. Διότι τελικά συνειδητοποιώ και με τσεκάρω το πόσο με έχει βοηθήσει από πέρσι που το ξεκίνησα αυτό το project/πρόκληση. Όπως έχω ξανά γράψει, το περασμένο μήνα, είναι ξεκάθαρα μια καθημερινή υγιεινή συνήθειά μου που μ' αρέσει πια πάρα πολύ, σε σημείο να το διασκεδάζω κιόλας.😋 Και όόόχιιιι παιδιά, το να ζωγραφίζω καθημερινά τόσα όσα ποτήρια νερό πίνω, δεν με αγχώνει καθόλου μα καθόλου.🤣


   📌Συνοπτικά για τον Αύγουστο του 2018 δεν χρειάζεται να σας δείξω, διότι είναι ξεκάθαρα τα 8 και τα 6 ποτήρια αντίστοιχα αλλά και λίγα παραπάνω.
 

   Απλώς θα σας πω πως ήπια στις 31 ημέρες του Αυγούστου συνολικά 243 ποτήρια νερό, έναντι 221 ποτήρια που ήπια τον Ιούλιο. Δηλαδή, ήπια 🍶22 παραπάνω ποτήρια νερό. Και ναι, είναι μια ικανοποίηση για μένα. 


🍶 30 Day Water Challenge (Σεπτέμβριος 2018)


   Θέλω να πιστεύω πως τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσω το ίδιο μοτίβο και γιατί όχι; ακόμα καλύτερα. Και ναι, δεν θα ήταν καθόλου κακό, να δω στο τέλος του μήνα όλα τα ποτήρια ζωγραφισμένα.😉

  
🍶 30 Day Water Challenge

  Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, το εκτυπώσιμο του Σεπτεμβρίου είναι διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιώ από την αρχή. Ήθελα μια αλλαγή και από όσα βρήκα, επέλεξα αυτό. Αν και για να σας πω την πλήρη αλήθεια μου, δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι μου αρέσει τελικά τόσο πολύ και αν με βολεύει. Θα το ολοκληρώσω αυτό τον μήνα και βλέπω πως θα πάει κι συνεχίσω με αυτό τους επόμενους μήνες ή θα επιστρέψω στο προηγούμενο.

    Για πείτε μου κι εσείς την άποψή σας. Ποιο προτιμάτε; Το πρώτο το παλιό και σταθερό εδώ και δυο χρονιές ή το νέο, το πιο χρωματιστό; Για πείτε για να δω κι Εγώ σε ποιο θα καταλήξω. Εκτός κι αν βρω ένα πιο ωραίο και πιο βολικό. 🙃


🍶 30 Day Water Challenge (banner)  ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ 

Κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσεις το 1ο εκτυπώσιμο του 🍶 30 Day Water Challenge

Κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσεις το 2ο εκτυπώσιμο του 🍶 30 Day Water Challenge





☞Διαβάστε επίσης:
___________________

► Διαβάστε τι ακριβώς είναι το project/πρόκληση "🍶30 Day Water Challenge"
► 🍶 30 Day Water Challenge - Οι 12 μήνες του 2017 σε ένα post
► 🍶 30 Day Water Challenge - Όλα τα post του 2017
► 🍶 30 Day Water Challenge - Τα προηγούμενα post του 2018





*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

6 σχόλια :

  1. Καλησπέρα σου Μαρία μου. Το τιμήσαμε το νεράκι ; μπράβο κορίτσι μου. Εξαιρετικό είναι αυτό. Να πω τη γνώμη μου ότι λίγο περισσότερο μου αρέσει το εκτυπώσιμο με τον μεγάλο έγχρωμο τίτλο.
    Σε καλησπερίζω με ευχές για καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, τι τίμησα δεόντως. Χαχαχα! Αυτός είναι και ο στόχος!
      Σ ευχαριστώ για την γνώμη σου. Αν και εμένα μου αρέσει, τελικά δεν ξέρω κατά πόσο με έχει βολέψει. Θα δω...
      Καλό Σ/Κ να έχουμε!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Μαράκι που επιμένεις στον στόχο σου και βελτιώνεσαι! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, Μαρία μου. Νομίζω ότι πρέπει κι εγώ ν' αρχίσω να κρατώ σημειώσεις μήπως καταφέρω να αυξήσω το νερό που πίνω κάθε μέρα. Μου αρέσει το ασπρόμαυρο εκτυπώσιμο και νομίζω θα χρωμάτιζα με διαφορετικό χρώμα κάθε ποτήρι νερό που θα έπινα. Καλό Σεπτέμβρη, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά Mia μου, δεν με βόλεψε καθόλου το χρωματιστό. Και ναι να χρωματίζω με διαφορετικό χρώμα το κάθε ποτήρι, δεν το είχα σκεφτεί.
      Σ' ευχαριστώ για την ιδέα.
      Καλό υπόλοιπο Σεπτέμβρη!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes